Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Jó hát most 34 éves vagyok...megcsinálnám most szívroham garantálva...

20-22 évesen még mást bír az ember, idõvel meg egyre kevesebbet.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
nekem leghosszabb ilyen egybefüggõ játék amikor az Immortalt csináltuk a wow-ban azt hiszem reggel 8-kor feküdtem le elõtte való nap délután 4-töl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bélanéni
Hát én így 30 felett kb. 3 órát bírok egyhuzamban. De aznap már nincs többet kedvem játszani. Ilyen is 1 éve volt kb. Nálam 1-1,5 óra a standard.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TVelvet
Én 24 óra után eldõlök mint egy kavics. 😄 No fcking way!
Sheltem
Bár mentségemre legyen mondva, hogy még gyerek voltam <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Pedig minden esély megvan rá sajnos....

Sajnos nekemis van egy ilyen "élményem" régrõl.

Én quake/quake3at versenyszerûen ûztem (mindegy milyen helyezésekkel, nem akarok felvágni nem ez a lényeg) és az egyik "quakefény2" nevû versenyrendezvény 3 napos volt(nemis tudom hány éve lehetett, talán 10-12) .
Namost én 0 azaz 0 órát aludtam a 3 nap alatt....valahol 20-25 óra nem alvás után átbillensz egy holtponton és nem vagy álmos utána "csak" tompa...
Vége lett a rendezvénynek és csak arra emlékszem, hogy haverom aki vezetett beszélt hozzám (anyósülésen ültem) és nem értettem semmit amit mond, de nevettem mindenen...aztán elaludtam(vagy kómába estem fasz tudja).
Hazaérve 28 órát aludtam állítólag(anyum mondta utólag).

Szóval kurvára nem egészséges dolog, igaz egyszer volt ilyen, de elég volt 😊

Különc
Itt is lesz ladder vagy miért fontos hogy az elsõ 48 órában már infernon legyen? Vagy majd itt is lesznek World First HC Diablo killek, stb mint WoWban?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bélanéni
Szintúgy!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Na, hát volt szerencsém nekem is nyerni a GS rajzpályázaton. Annál inkább szomorú volt tapasztalni, hogy elakad a setup, gyorsan rákerestem és minden módszer kipróbálva (agent.exe kill többször, battle.net mappa törlése, futtatás kompatibilitás módban, rendszergazdaként, másik gépen xp alatt, leöltött virágbolti verziót kipróbálva) sehogy sem sikerült mûködésre bírni. Azért akárki akármit mond, ez gáz... Még úgyis hogy béta, fõleg azért, mert ahogy látom hetek óta nem találtak erre megoldást. Én meg eléggé elszomorodtam.

Tatyla
ez teljesen elvetemült dolog,én amúgy is azt tervezem hogy normálon single-ben végigtolom az én kis tempómmal minden egyes sarokba benézve és majd csak után a a co-op...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Imremagdi
Kár hogy nem megyar😞

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

bélanéni
Csak ne hogy õ is az örök virtuális vadászmezõkre klikkelje át magát.

Én kicsit lassabb játékot tervezek.

Sheltem
"i'm prob going to be staying up for at least 48 hours straight"

LOL ?

bélanéni
Gondolkozóba estem <#lama>

Sheltem
<#zavart1>

Legyen valami témábavágó videó is:

lol

Hey all, I just bought my digital download and will be ready to play at 12:01 pacific time. I am looking for 3 people to join me in rushing through the game as fast as possible to get to inferno. Here are requirments for joining the team: 1. you must be able to play right when the servers go live (12:01 pacific time may 15th). 2. you must want to rush through the game as FAST AS POSSIBLE (i'm talking about skipping certain monsters/areas/cinimatics/quest dialog/excessive town trips/going afk ect ect). 3. you must stay up and play for AT LEAST 24 hours straight (i'm prob going to be staying up for at least 48 hours straight). 4. i would strongly prefer if you were a diablo2/diablo1 veteran. This will be on softcore fyi and i will be playing a wizard. I played diablo 1 a good amount, and played diablo2 on and off for 10 years. I think we can be in inferno after 36-48 hours after release if we stay focused and have a good team. sorry for the wall of text 😄 I hope there are 3 good players interested in teaming up with me. Hail to you, Champion!

bélanéni
I anlimal-like F5ed the site. Ez valahonnan ismerõs. <#wilting>

bélanéni
2 éve volt már, bassza meg megy az idõ...

bélanéni
Régi szép idõk, ezt én is megnéztem 1-2x anno <#vigyor>

bélanéni
A srác hangjával még nem is lenne probléma, xfaktor-t simán elvinné a hátán. Csak nem értené a zsûri, mi a f**zról karattyol.

Sheltem
Ez a videó jutott eszembe:
Ezt akkor rakta fel a csávó amikor szenvedtünk, hogy szerezzünk starcraft 2 béta kulcsot (még az elsõ hullám után)

Sheltem
Úbazmeg....

Na amikor ilyet látok mindig megnyugszom, hogy nálam sokkal betegebb emberek vannak 😊

PetruZ

<#idiota>
skinnyman
Ja, elvileg ez tényleg egy új barbár. Állítólag onnan is kiderül, hogy például Cain-t nem ismeri a bétában. Plusz állítólag azért döntöttek így, hogy ne legyen kiemelt kaszt mint visszatérõ kaszt és így minden kaszt egyenlõ lehessen... Hát fura.

Regards,

Különc

Tatyla
én nõi barbárt próbáltam de sírtam a röhögéstõl hogy mekkora egy parasztlány 😄

Valamelyik Blizzconon mintha elhangzott volna, hogy a férfi barbár az, aki annak idején legyõzte Baal-t.
Hogy a geart hol hagyta, azt remélem elmagyarázzák a játékban 😊
antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tatyla
hagyd akik eleve nem vállalnak be az alaplapjukon semmit annak nem adok a véleményére...
amúgy nehogy már mi magyarázkodjunk neki...

antgecc
40-50 öreg??! Na ne viccelj már! Csak mondok egy példát: Stallone 65 éves, csekkold már hogy néz ki, hogy edz, mit bír. A mai kis takony fiatalság a közelében se lesz soha.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

skinnyman
Mindenképpen valami kaszabolóssal akarom pedig kezdeni, és ebben a barbár a legjobb, paladin vagy valami egyéb kardos még elmenne, de az itt nincs... Vagy akkor nyomjam nõi barbárral? Az meg kicsit olyan fura lenne, olyat csak ilyen wow kockák csinálnak 😄

Regards,

Carlos
Húgom pasija 30 évesen õsz.
Az egyik exkollégám már 25 körül elkezdett õszülni a stressztõl. (játékfejelsztés ftw).

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Ez egy fantáziajáték, ne reálisan tekints rá...
Amúgy pedig Arthas is "õsz" volt a WarCraft 3-ban (amikor Undead lett) és õ sem volt öreg! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Akkor ne játssz "nagypapákkal", egyszerû az élet

Aki játszik a bétával és ha vna kedve vegyen fel (Wind#2813) egy coopos mókára.

skinnyman
Alapvetõen 40-50-re nem mondanám hogy öreg, de ahhoz hogy valaki démoni szörnyeik ezreit hentelje, már semmiképpen nem egy ideális kor hogy úgy mondjam 😄 Ha még nekromanta vagy varázsló lenne, kevésbé lenne zavaró, mert annak nem a fizikai ereje dominál...

Regards,

bélanéni
Nagyon fiatal csirke lehetsz, ha 40-50-et öregnek nevezed!
Ezzel leidõsözted minimum az itteni banda felét! <#hehe>

skinnyman
Na de annyira hamar azért nem õszül senki, hogy fiatalon teljesen õsz legyen... Azért aki ennyire õsz az egy 40-50 biztosan megvan szerintem... A nõi amúgy tényleg nem öreg.

Regards,

antgecc
Sztem te lehetsz túl fiatal, hogy ilyet írsz 😊

zzeN
A WD csirkévé változtatós skillje eléggé zsír lesz😄 Van róla videó esetleg?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

elitehun
vagyis nem tûnik öregnek.
elitehun
Miért hiszed hogy öreg? Csak mert õsz? Vannak akik hamar õszülnek. De ha megnézed a nõi barbárt az nem öreg.
skinnyman
Amúgy van rá valami magyarázat, hogy miért ilyen öreg a barbár? Ez ugyanaz a barbár aki a 2-ben volt? Kicsit zavar a dolog, nehogy már nagypapival kelljen legyõzni Diablo-t 😊

Regards,

ok bocsi
Sáska
nem beszolni akarok, de ma is, tegnap is, meg azelott is tobben jeleztek mar tobb alkalommal, hogy lehet privatban beta kulcsra jelentkezni.. ha ezt valakinek nem sikerul megoldani, akkor nem tudom.. keremkapcsojjaki<#conf>

Szia Carlos te tudsz segíteni beta dologba egy orácskára kipróbálni ?
Carlos
Hát jah... De utálom ám ezt piszkosul.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Carlos:
Adja az ég, hogy életed hátra lévõ részében ennél ne legyen a legidegölõbb pillanat 😊. (õszinte jó kívánság, egy ici-pici szarkazmussal bélelve)

Kandurex:
Profi a háttér!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
2. Diablo III

Þór vígi þessi rúnar

spybot919
Valakinek van kölcsön 1 napra accountja ami nincs betáblázva mert a legtöbb idõpont amire esik az 22-töl délig meg hasonlók de mivel reggeles vagyok így ez kivitelezhetetlen! Nagyon megköszönném!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.