78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Diablo3-ban a lootok 70%-a normálon nem esik. A mobok is csak a képességeik negyedét használják. Ez direkt így van. Lesz majd izzadás meg fejvakarás nehezebb szinteken. -
Még jó hogy nem ígértem 5 embernek, csak 3-nak, így is egyel kicsit kicsesztem.
-
Igen van még egy WoW is a két d3 mellett. -
Azokhoz szólok most, akik a Konzolokszervizénél vásároltat Diablo 3 példányt!
A futár bácsi járt már arrafelé? - Tehát megkaptátok azt, amit megrendeltetek? -
2 diablo3 meg 1 wow -
Összesen 2 Diablo3 guest pass van a normál dobozában? -
Konzolokszervizétől, és angol kiadást kaptam (azt kértem).
Egyébként aszittem hogy lesz rajta valamilyen fóliázás a dobozon, de nem :D -
hawkie22 #31036 Ha visszaemlékszel, a Dio2 se volt nehezebb normálon. Ott is végigvitted úgy, hogy meg se haltál. Szóval nem értem, min megy a sírás? -
Megjött! :) Vidékre is egész gyorsak voltak! Pécsiek készüljetek! :D -
Valaki elmagyarázza hogy hogy működnek itt a dolgok annak aki D1-D2-höz szokott és nem nagyon követte a D3-al kapcsolatos újdonságokat? Bétán egyszer végigszaladtam, de nem volt időm akkor belemerülni, hogy mi és hogy működik. Igazából akkor is megkérdezhettem volna, de mind1. És gondolom nyilván utána tudnék olvasni valahol, de csak röviden, a lényeg érdekel röviden...
Szóval a teljesség igénye nélkül csak néhány kérdés:
-Mi az, hogy ez elején választani lehet hogy milyen küldetést csinálsz? Eddig ha egy küldetést egyszer megcsináltál, az meg lett csinálva és kész, most meg akkor mi ez az egész? Megcsinálhatsz bármilyen küldetést bárhányszor? És ha más küldetést akarsz csinálni ki kell lépni és már küldetéstől kezdeni? Ha pedig nem kell hozzá kilépni, mi értelme a küldetés választónak az elején? WTF? Hogy megy ez az egész?
-Waypointok - ahogy észrevettem, nem fénylenek ki mint eddig, akkor mi alapján tudod hogy már megszerezted-e?
-Azt tudom, hogy attribútumok már nincsenek, és hogy skillszintek sem csak rúnák, és hogy valahogy újra el is lehet osztani ezeket de hogy működik ez az egész pontosan? Bétában mindig csak kiírta h unlockoltam ezt meg ezt a rúnát (ezek simán szint alapján unlockolódnak?), rányomtam, és kész. Ha csak ennyi a fejlődési rendszer, ennyi erővel magától is rátehetné az új rúnákat. Szóval hogy megy ez az egész és hogy lehet újraosztani a skilleket, rúnákat? -
Ferrari23 #31033 Na de mind1 ez van ezt kell szeretni.. -
Ferrari23 #31032 Sztori semmi kihívással szar, aztan meg kihívással kit érdekel már a sztori :D -
Na a jatek megveve, a CE-t egy szimpatikus sracc atvette tolem, telepites in-duljjj! :D -
Ferrari23 #31030 Én is így vagyok ezzel... Sajna a blizzard is eljutott oda, hogy olyan gamét csinál, amivel a 8 éves pistike is tud játszani... Pénz beszél... -
Én ezt meg tudom érteni. Igazából úgy lenne jó, hogy a normal és a nightmare rögtön elérhető lenne. Csak ugye a nightmare már 30as szinttől kezdődik...ezért nem megvalósítható. -
A guest pass az olyan mint a béta? 13. szint max?
Sajnos pénzügyi gondok miatt le kellett mondanom az eleőrendelést (egyenlőre). :( -
jocika #31027 A karaktereimet hogy láthatom az accountomnál? Láthatom egyáltalán? -
Szinte mindenhol megy a panasz miatta, ahol már a véglegesről beszélnek fórumokon. Ezt nagyon elcseszték. Első végigjátszásra is kihívást szerettem volna, nem unalmas klikkfesztet :( -
bazs0811 #31025 Sziasztok! Sunyi olvasója vagyok a fórumnak, de most kérnék egy guest passt privátban.
Munkahelyről nem tudom sajnos a közösbe bedobottakat használni...amire hazaérek meg valószínűsítem hogy találnak gazdát
-
hapi #31024 Pénzért tuti nem adsz el guest pass-t mert, sokan kód nélkül is betudnak lépni guestként, ráadásul 1 hónap múlva minden battle.net reg kap ilyet. -
BladeW #31023 Én értem a koncepciót a dolog mögött, de attól ez még nem tetszik. -
Ebben az órában még nem
-
Ferrari23 #31021 Vótmá vagy 4x :D -
Vótmá? Éjféli start :)
-
Hát nem volt semmi sorbanállás a cdg-nál de végül is megvan.
Itt a két guest pass nekem nem kell bedobom a közösbe minden fentartás nélkül.
2CEMDG-CRRJ-VRYNVD-FZNP-642FK7
TCD9EC-2P8H-2TK7XD-ZYKB-KBVMY4 -
Nincs elszabva semmi. Fogjátok fel úgy, hogy nem mindenkinek az x. játéka ez.
Óriási címről van szó. Lehet mami az első játékként veszi meg a kisfiának aki még csak most ismerkedik a játékkal.
Hell/Infernon majd lesz nehézség ne féljetek :)
-
Mardekár #31017 Ha van valakinek szabad Starter Edition meghívója, az küldhetne a ManDeLorean#2427 battletag-re egyet ^_^ -
BladeW #31016 Lehet, hogy kicsit elszabták ezt a normal/nightmare első felét. -
Ezt erősítse meg valaki, mert akkor a 3. érdeklődőnek minél előbb küldenék egy sorry privátot, hogy ne számítson rá. -
Már csak 48 nap van hátra a megjelenésig... 
Amúgy még nekem sem jött meg a CE a konzolokszervizétől! Pedig már jó lenne játszani... -
A hiba általában az "ön készülékében" van, ezt már megtanultam az elmúlt 1-2 évtized alatt
-
pacquiao #31012 account statusra starter editiont ír . de nekem nem volt beta accom valaki ötlet ? -
3 quest pass van a dobozban. 2 diablo3 és 1db wow.
Legalábbis főnököm mikor kibontotta így láttam. -
Ferrari23 #31010 
-
Amennyiben 5 (öt) guest pass lesz a dobozban, 2 szabad még van, eddig 3-an kértek tőlem. Igénylési sorrendben küldöm 13:00 körül. Csak olyan kérjen, akit komolyan érdekel a játék, és nem tovább adni akarja (esetleg pénzért). -
Hogy én mekkora hülye vagyok! Bocs a spamért... nem az emailom irtam be a loginhoz! :D
-
Elkelt mind a két guest kulcsom. -
Ferrari23 #31006 Persze Blizz válasza erre normal tutorial, majd köv fokozaton indul be gém. Oké oké, de én a sztorit elsőre végignézve, végighallgatva stb.. azért elvárnék kis keménységet :D Na de mind1... -
Vitee #31005 Aaaaaa valaki szanjon mar meg egy guest passal! Nagyon megneznem mar, hogy megy e rendesen, es vennem is rogton meg. -
Na ez is megoldódott rendszergazdaként kell inditani a dio3-at. De a login gomb még mindig inaktiv :( Van aki be tud lépni?