Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Valaki elmagyarázza hogy hogy működnek itt a dolgok annak aki D1-D2-höz szokott és nem nagyon követte a D3-al kapcsolatos újdonságokat? Bétán egyszer végigszaladtam, de nem volt időm akkor belemerülni, hogy mi és hogy működik. Igazából akkor is megkérdezhettem volna, de mind1. És gondolom nyilván utána tudnék olvasni valahol, de csak röviden, a lényeg érdekel röviden...
Szóval a teljesség igénye nélkül csak néhány kérdés:
-Mi az, hogy ez elején választani lehet hogy milyen küldetést csinálsz? Eddig ha egy küldetést egyszer megcsináltál, az meg lett csinálva és kész, most meg akkor mi ez az egész? Megcsinálhatsz bármilyen küldetést bárhányszor? És ha más küldetést akarsz csinálni ki kell lépni és már küldetéstől kezdeni? Ha pedig nem kell hozzá kilépni, mi értelme a küldetés választónak az elején? WTF? Hogy megy ez az egész?
-Waypointok - ahogy észrevettem, nem fénylenek ki mint eddig, akkor mi alapján tudod hogy már megszerezted-e?
-Azt tudom, hogy attribútumok már nincsenek, és hogy skillszintek sem csak rúnák, és hogy valahogy újra el is lehet osztani ezeket de hogy működik ez az egész pontosan? Bétában mindig csak kiírta h unlockoltam ezt meg ezt a rúnát (ezek simán szint alapján unlockolódnak?), rányomtam, és kész. Ha csak ennyi a fejlődési rendszer, ennyi erővel magától is rátehetné az új rúnákat. Szóval hogy megy ez az egész és hogy lehet újraosztani a skilleket, rúnákat?