78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
do2 #31242 diablo kettő csetről belehet joinolni a diablo 3 csetbe tudja valaki ? -
fucko #31241 Hello!
Hogy lehet átállitani lvl 10 után infernora a nehézséget?
Sehogy se sikerült rájönnöm.
Köszi! -
Ferrari23 #31240 A ping nálam is 60-70, bétánál mindig 150 körül volt.... -
Megjött a CE-m, let's rock! -
Arwenke #31238 Platinumshopbol rendeltem, reggel 8kor hozta a futar Debrecenbe. -
Nálam is. Minden szkeptikusnak és hitetlenkedőnek üzenem, hogy sokkal jobban fut, mint a beta. Pedig én sem hittem ebben, de tényleg minden gördülékenyebb, simább. Betában beakadtak néha a skill animációk, meg a fizika is késett, lassult, ebben nem...! ;) Lehet ez annak is köszönhető, hogy nem 300-400-as pingje van az embernek, hanem 50-60... :P -
Paranoia #31236 Megjött az enyém is.
Ha kell vkinek guest pass irjon privit. -
Nálam ugyanúgy fut mint a béta, annyi a különbség hogy több ram van most a gépben + 64 bites Win7-et tettem fel. 1-2 animációnál, illetve amikor megnyomom a z-t ki/bezoomoláshoz, kicsit mintha akadozna a progi, de ez alig észrevehető, bétában ugyanígy volt. Valami kis gáz lehet a memóriakezeléssel vagy nemtom mi van...de írják itt többen, hogy a Skeleton King után már más a helyzet. -
sirdond #31234 szemmel láthatóan jobb lett. sehol egy lag vagy egy akadás,minden tökéletesen fut. legalábbis nálam -
ez érdekes... -
Új szervereket állít csatasorba a Blizzard! kevés a kapacitás :)
NAGYON HELYES! -
Nálam egyértelműen rosszabb, béta majdnem maxon futott, most minimumra kellett vennem ,hogy játszható legyen.. :/ -
Nem tudom miért sírnak itt sokan az alap játékidő miatt, ez egy nem túlbonyolított játék, nyilván nem annyi játékidő van benne, mint egy igazi Rpg-be (igaz a Diablonak sose volt igazán köze az igazi Rpg-hez hiszen nem az). pl Baldur's Gate, Icewind Dale, Final Fantasy VII amikben külön külön egy végigjátszás 200-300 órás is lehet. -
Remélem mire hazaérek meghozza nekem is a futár, délig nem jött még meg. Tiszavasvári, ipon rendelés. -
az én futárom is időhurokba került mert még nem volt képes ideérni 14.kerbe :D:D
nem parázok ha ma nem ér ide holnap akkora leugatást csinálok hogy ajjaj
-
valaki aki már játszik vele, tud mondani valamit az optimalizáltságról a bétához képest? -
de igen
-
elhiheted hogy eljátszották a bizalmat nálam is,én barom amikor a gépemet rendeltem az ipon-tól egy nap alatt itt volt minden gond nélkül még csodálkoztam is ezek meg egy nyamvadt játékkal ennyit szaroznak,szánalmas... -
Jólvan már! Hónapokig ha nem évekig nyúzva lesz a cucc! Nehogy már azon a pár órán menstruáljatok be! -
sirdond #31223 nem, leszeded a ~8 gigás installert torrentről, utána arra a mappára ráereszted a Diablo-III-Setup-enGB fájlt, ellenőrzi a letöltött adatokat, ha minden rendben utána el is kezdődik a telepítés -
nekem is onnan kellett volna :( -
Ferrari23 #31221 Nagyon komolytalan a bolt, egy nyamvadt mailt nem küldenek, ha átadták a cucc a futárnak. Minden normálisabb hely így jár el, hogy küldenek egy mail-t + csomagszámom!!!! Ami alapján tud ember érdeklődni futárnál is.. Ezektől megkérdeztem kapok mailt, ha feladták? Válasz: Nem értik a kérdést... :D
Soha többet nem rendelek náluk az fix... -
egyébként milyen szinten járhatnak már a sárga barátaink? vagy csak nem leragadtak? 
-
Titan Quest 30+ óra normalon kieg nélkül -
Sunrider924 #31218 Nalam ugyanaz a felfedezes menete mint minden mas jatekban, amig van egy kis pici fekete folt a terkepen addig nem megyek tovabb, minden insta minden jarat/elagazast kikutatok, plusz huzom a craftot, csak lassan gyul a penz, AHzas meg nem indult be egyenlore. -
én idegbajt tudok kapni a bizonytalanságtól, én azt szeretem, hogy: PONTOSAN
én a helyedbe izzítanám a telefont :) -
raja #31216 Én is Nyíregyházi (belváros)vagyok de nekem már fél 11-re itt volt.
Mondjuk én az Ipontol rendeltem -
Ferrari23 #31215 Ja és akkor tegnap 4x - ei kommunikálás után megkérdeztek megrendeltem? A:SD:ASD:AS -
Tehát a máshonnan leszedett installer másoljam be a mappába? -
Ferrari23 #31213 Balfax brigád 4x ígérték meg küldik kedden erre tegnap kerestem őket, hááát lehet szerda.... Én fel nem hívom még1x őket :D Ma itthon vagyok majd vagy jön a futár vagy nem :D -
Nekem 3 óra 30 perc volt a Skeleton King szólóban. Nem szaladtam de nem is meresztettem a seggemet, a legtöbb helyre benéztem, az összes ládát/korsót/könyvespolcot összetörtem. Baromság ez a 10 óra.
Ha runt nyomsz partyban másokkal akkor lehet hogy 10-12 óra a játékidő, de ha "normálisan" játszol, nem szaladsz, mindent felfedezel + összeszeded a lehető legtöbb lootot, akkor nyilván sokkal több ennél.
SK elsőre egy darab rare axe-t dobott. -
Ferrari23 #31211 Unokatesóm konzoloktól rendelte neki elvileg ma megy, de még nem kapta meg.... Hajdú-Bihar megye.... -
-
telefon... -
Optikai netem van,mint a haveromnak 8 megával tudok szedni,de itt csak 350kb/s el jön feltölés pedig:30 kb/s Ezen nincs mit korlátozni már:( -
Ferrari23 #31207 Még én is reménykedek, hogy Progame-nek hátha csak sikerült tegnap elküldeni. GLS hozza, az általában mindig 2-3 körül ér ide, szóval még reménykedek :D -
sirdond #31206 szedd le az installert valamilyen torrent oldalról, utána ereszd rá a blizz downloadert és ha valami hibásan jött le azt updateli.
szeritem ez a leggyorsabb módja -
nem, ha viszont DLS kapcsolatod van korlátozd az uplimitet, különben az életbe nem ér le -
fú de értelmes volt, jó ötlet volt átírnom , szóval sok haver panaszkodott rá :D:D:D