78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zozzancs #31323 Hm... ez elején kicsit nehézkes vele, de utána nagyon brutál legalábbis szerintem, olyan 13-14 től -
Ragnar360 #31322 na majd hajnal 3 tol 600 hsz... majd haromnegyed oraig nyalazgattam...
amihez most igy hozzaszolnék ez a indexes launch videonak nevezett akarmi: kb olyan szar lett amennyire vártam...ezeket az idióta balfaszos indexeseket kábé ütni kéne...a végén a GTAIV polos még pofázik a másik láma, de vmelyest éppelméjü 576osnak a polóról, hát megáll az ész
full 0 feeling, szarfos editelés, végig csak ugyanaz pofázik... - de mar maga a helyszín ratyi szvsz - ha meg a haverom ugy kiröhögne mint mikor a 3.sorszamu tagnal volt...hát az is megerne par pofont
full nyomorék az összes aki a videoban szerepelt, nagyon max kiveve 1et, esetleg 2-t - egyszerüen felháborító az egész, indexes pöcsökről nem is szólok inkább -
McCartman #31321 mennyiért lehetett előrendelni itthon a CEt? -
Firebat #31320 és milyen wizzel, könny/nehéz eddig? csak úgy ölöd a mobokat? -
Viszonylag hangosra tekert fejhallgatóval + jó masinával játszok, ez most nem a dicsekvés helye: csak ezek mellett ELKÉPESZTŐ atmoszférája van a játéknak!!! -
Na ilyen hozzászólásokat akarok már olvasni. Meg mint a #31305. Kurvára nem érdekel mennyire lagosak a szerverek / hibaüzenetek / könnyű normál fokozat. Hangulatról akarok olvasni. Köszi szépen
-
Zozzancs #31317 Biztos... nem szoktam agyba főbe dicsérni játékot, de ez mestermunka.. úghy leköt mint a huzat :D és ez még csak normál -
Nevetséges, amúgy leszarom!
(Best PC game ever.) -
Ez meg a másik. -
Zozzancs #31314 Szerintem a sok amcsi Rage miatt... tuti lepontozzák amiért gáz volt az indulással :D US nál -
Árnyvadász #31313 Van változás a bétához képest? Például: Optimalizálás, másfajta szörnyek, szörnyeknek plusz tulajdonságok, erősebbek e a szörnyek? Jeweler már most elérhető? Mondjuk úgy, mint a kovács, tehát rögtön az elején? Esnek gemek?
-
(gondolom ez az első pár gyerek az aki divatból lejárat minden sikeres játékot, csakmert a mami nem vette meg nekik első nap) -
http://www.gamespot.com/diablo-iii/
61 voteal 7.5 Score.
Hát eddig nem valami fényes a score. -
Bigpigrib #31310 Na igen, nem verseny, csak szépen lassan nyugodtan:)) -
Zozzancs #31309 Rohadt jó a játék... én már 21-es vagyok wizardal Act 2 végefelé járhatok... majd Act1 végén leteszed a hajad , de többet nem mondok mert spoiler lenne :DDD megyek is vissza játszani mingyurt.. -
Az adatlapodon meg lehet nézni talán. Karakterválasztón jobbklikk a karaktereden talán. -
nekem szorja a sárgákat, esett eddig vagy 9-10. 14 vagyok asszem. :) -
do2 #31306 szóval akik éppen most telepítik hogy áll a "Updating setup files" résszel ? -
Kib.szott jó a játék, 10/10.
Hogy lehet megnézni mennyit játszottam?
Érzésre 1,5 - 2 órája vagyok online, és a "béta" rész felénél tarthatok.
Ennyit a 10 óra játékidőről. Nem tökölök, de mindent megnézek, elolvasok.
Kib.szott jó!
-
Gratulálok Tatyla!
Jó játékot kívánok neked
-
Reich #31303 Nekem is most hozta futár.Cd galaxistól rendeltem mint mindig.Akkor kezdem is. -
ebben a pillanatban beesett a futár yeah.... -
Sunrider924 #31301 Jobbclick a cuccon es te magadnak felfedezed -
Prof William #31300 http://www.cjs-cdkeys.com/products/Diablo-3-CD-Key-for-Battle.net-%252d-Instant-Download.html
Vagy próbáljam ezt? -
Prof William #31299 http://electronicfirst.com/pc-game-keys/diablo-3-pc-game-cd-key-download-blizzard-key-pc-key-digital/
Ezek szerint kifogyott... Vajon milyen hamar tudnak újat beszerezni? -
Skill #31298 ? jeles cuccokat hol lehet felfedeztetni? -
Nem volt még ebben a 10 percben a link.
-
ja elnézést :((( -
do2 #31295 #31288 ebben tud nekem valaki segíteni aki már feltette a dvd-s verziót ? -
BladeW #31294 Mi már sokkal hamarabb megnéztük bebee
-
Firebat #31293 én ezt nem tudtam eddig,de hellre csak 50es szint felett lehet "belépni" -
itt vannak a haverjaitok :D -
Menüben tudod kiválasztani, ezzel a lehetőséggel keverheted a bindelhető gombokat. berakhatsz pl 3 primary skillt. -
Valaki lőjön rám 1 guest kulcsot pls :D -
Éjjel majd írok róla, ha abbahagytam. Sajnos csak 7 körül tudok kezdeni játszani vele. -
do2 #31288 aki feltelepítette a dvds verziót azoknak meddig szórakozott a legelején "Updating setup files" résszel ? nekem már vagy 20 perce azzal szarakszik, olyan mintha egyhelybe állna -
koszi, nekem is igy tunt, csak nem voltam benne biztos :p -
Sunrider924 #31286 Nekem vegre van rare fist es csinalhatnek daibo-t is de a sebzest kovetem amig egy kard vagy egy balta nagyobb/tobb sebzes addig nem izgat hogy fogpiszkalo vagy alabard. AMugy furcsa dolog ez a monk igy, nincs eleg spiritem soha amikor kellene, es meelebe nem olyan vidam az elet, mar meghaltam parszor amikor hulye elit packok lezergelnek, pedig vakitas/heal/poti es ezzel egyutt.
Amugy a jatek szuper, napokban toltam Titan questet is, nem veletlen a TQ a Diablo klon es nem forditva. Szerintem nagyon jo a jatek a zene a tortenet eddig nagyon tetszik, a renderelt videok azok meg elkepesztoen szepek. -
tárgytulajdonság függő...használhatsz baltát, ha sokkal jobbak a statjai, mint más cuccnak -
lehet kövezni meg a skillekhez öltözni ezzel is variálva a lehetőségeket...