78998
  • Dodo55
    Nézd, nekem egy Pentium 4 640-em van, alapból 3.2GHz húzva 3.8GHz, mellé 2GB ram, és egy GF 7950GT. Beta problémás volt kicsit, most tolom a startert, élvezhetően fut.

Persze még el kell jutnom a Cathedral utolsó szintjeire, ott fog igazán kiderülni, tényleg ennyire jól fut -e.
  • SlipKnoTiaN
    MEEX-től rendeltem, de nem velük van a para, hanem azzal h világosan elmondtam a futárnak h du. 1ig vagyok otthon h ha leeht addigra érjen ide. Erre fél4kor felhív h csenget és nem megy ki senki csak a kutya ugat.
    Hát mondom WTF add oda a kutyámnak ő is átveszi szívesen. Naa mind1.. elmagyaráztam neki h hnap ugyanígy du. 1ig vagyok otthon h addigra érjen ide és akk elkezd dörmögni h nem tudja merre fogják küldeni. HOZZÁM b*ss*a meg a jegesmaci.
    Mind1 amíg megjön leadok pár szintet D2-ben az elemental druidámmal.
  • Kandurex
    Nekem ők hozták, gond nélkül...
  • do2
    sp2-ről sp3-ra frissítés
  • Zsoltika 007
    Ha 2.8ra fel tudod húzni a cpu-t akkor megfelelsz a minimum követelményeknek.
  • Exi
    Én most beszéltem a futárcéggel (Transoflex), megkapták már de nem tudják ma kihozni annyi csomagjuk van, majd csak holnap. :)
  • do2
    akinek még xp sp2-je van az már szedheti is lea sp3 frissítést mert nélküle nem lehet feltenni a d3-t
    http://letoltes.computerworld.hu/letoltes/2016
  • AntiHero
    DPD (meex game-től)

Az a gáz, hogy már reggel 07:39kor Nyiregyházán volt... Nem volt képes 45km jönni a futár eddig..
  • Kandurex
    telefon futárnak!!
  • Ferrari23
    Milyen futárra vársz?
  • maffi
    sziasztok. gondolkodom, hogy beruházom a játékra. az egyetlen akadály az, hogy a gépem már finoman szólva sem mai darab. Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @ 2.00GHz x 2 ‎(2.00Ghz), 2.0 GB, NVIDIA GeForce 9200M GS ‎(PS3.0/VS3.0)‎ 256MB. kérdés, hogy tudnám-e normálisan futtatni. egyszer már megszívtam így a swtor-ral, még egyszer nem szeretnék ebbe a hibába beleesni. érdemes megvásárolnom tehát vagy inkább hagyjam az egészet és majd egy erősebb konfiggal vágjak neki?
  • AntiHero
    Futár sehol..SK leölve..lvl 11 monk (starter Edition)

waiting...
  • Dodo55
    Na ja, úgy láttam a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    D1-es pokol bejáratának
    effektjét is javították :)

Amúgy a dropok meg tényleg sokkal jobban a betahoz képest,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Old Tristram Road
    -on vagyok még csak, de már sok féle fehér cucc esett. Ott beta-ban örülni kellett, ha esik egyáltalán fehér, és nem csak szürkék.
  • Ferrari23
    És a legdurvább az egészbe, hogy kussolnak, nem szólnka semmit, hogy te barom azt ígértük, de sajna nincs ne várd.... Ez a hozzáállás a 21. századba kibaszott gáz....
  • Perszepeta
    Én betelefonáltam, azt ígérték 18-ig megjön... az estét megvárom, aztán meglátjuk :)
  • Ferrari23
    Hát mostmár akkor ki kellene előbb derítenem mit baxtak, mert tegnap azt ígérték szerdán hozza a futár :D De amiket írsz azok után nem vagyok benne biztos... Eléggé szánalmasnak tartom azért, hogy 2 hónapos előrendeléssel lehet nem kapom meg, míg egyesek szerintem tegnap kaptak náluk úgy, hogy elő se rendelték....
  • Dzsí Pí
    ja, és mivel 10e felett van a rendelésed ezért cd+könyv esetén- ingyé kihozzák az országba bárhová!
  • Egoraptor
    Nagyon lassan telnek a percek így melóban, egyre feszültebb vagyok, klasszikus elvonási tüneteket produkálok
  • Dzsí Pí
    én az ipont ajánlanám mindenkinek: bár elörendeltem már két hónapja(13.590 ft), ma reggel negyed 9kor már hozta a futár(csongrád megyei vok), szal nem a szomszéd kerületbe ugrott el vele:)
  • mucsácsó
    Én is ugyanezt tapasztaltam! Na, akkor nem csak ígérgettek a Blizzardosok...mert itt húzták a szájukat páran hogy csak verziószám fog változni, és kész... ;P
  • Pretorian
    Hivatalból kötelesek hülyíteni, kereskedők. Szerintem mondd le te is, direkt kiemelték hogy még a régi előrendelőknek sem biztos hogy lesz holnap, és csak pár darabot kapnak pluszba.
    Ha van kicsit több zsugád rá inkább vedd meg máshol, lehet hogy jobban jársz.
  • do2
    lehetne-egy faqt csinálni ahol belelehetne írni hogy a windows sp2-sek hogy tudják megoldani a telepítést,adhatok linket ahonnan letöltheti a frissítést sp3mra
  • do2
    Hogy mit össze-vissza szenvedek a diablo 3 installal :)
    az elején nem akarta az updatet megcsinálni csak csigalassan, aztán ezt megoldottam, utána kiderült hogy xp sp2-t már nem támogatja csak a sp3-t, na akkor kellett keresnem egy frissítést. Már telepíti a diablot, kiv vok lesz-e még valami akadálya hogy végre tolhassam.
  • Dodo55
    Na, kipróbáltam Starter Pack-al és ami nagyon meglepett, hogy a beta-hoz képest 1000x jobban fut az ősrégi gépemen. Grafikai beállítás ugyanaz, nyugalmi FPS is kb ugyanaz, de nincsenek azok a több másodpercig tartó FPS leesések amikor valami durvább fizikai effekt jön.

Egyszerűen nem hogy játszható, de így már élvezhető is :)
  • Kandurex
    telefon, futárt zargat+
  • Prof William
    Én itt rendeltem meg olyan negyed órája. Csütörtökre kihozzák és még szállítással is viszonylag jó árban van.

http://www.gamestore.hu/

Ha meg pestiek vagytok akkor némi egyeztetés után akár érte is mehettek még most délután.
  • Perszepeta
    Már kezdek én is ideges lenni, mert nem jött meg a cucc... Gamestar oldalán rendeltem meg, újság előfizetéssel, DPD Hungária Kft-től jött reggel az email, hogy 7:48-kor kézbesítésre átadták, max este 18-ig megkapom... Hát remélem így lesz...
  • Imremagdi
    ő is meghívott engem, én is őt, és nem látjuk egymást.
    Pedig EU szerver mindkettő.

Furcsa :(
  • Sheltem
    Jó hát nem tudok ma előbb elmenni. 16:45 ig melózom 18ra érek oda kb(előtte kicsivel).
  • ToCsEk
    fuck yeah megjött a drágaszág
    akit érdekel:
    konzolszervíztől, 12,7khuf angol szövegű tok
  • bélanéni #31414
    A haverodnak el kell fogadni a pipával, hogy elfogadja a friend invite-ot.
  • Ferrari23
    De bazd+ 2 hónapja rendeltem elő!!!! Múlt héten felhívtak és azt mondták kedden küldik...Tegnap azt mondták holnap... Hát ha holnap nem jön én is visszamondom az fix... Ne hülyítsék akkor az embert... Szerintem meg az van leszarják a vidéki vásárlókat... Szépen az éjjel osztogatták a vidékiek példányát is...
  • Egoraptor
    Meg a matik és a gemek is fognak menni szerintem.
  • Aspyrin
    Ma vásároltam náluk délben, láttam még 30-40 doboznyit.
  • Imremagdi
    Barát felvétel másnak megy? Havert próbálom felvenni, de semmi :(
  • Kandurex
    szerintem is, AH -n csak infernon található cuccokkal lehet pénzt keresni
  • Pretorian
    Pro Game-nél most mondom le a rendelést, nem tudtak elfogadható időpontot mondani. A "talán holnap lesz" az elég karcsú. Tegnap még éjfélkor is át tudtam volna venni, utána dél lett belőle, aztán délután 3, végül a "talán holnap"...úgyhogy írom nekik a mailt hogy töröljék a rendelést.
    Nem velük van a baj, hanem azzal hogy a kiskerek nem tudják lebarterezni valahogy a nagykerekkel, hogy elég példányt szállítsanak, nem tudom miért.
    A Westend Media Markt-ban nincs Diablo 3!!! Véletlenül se menjen be senki emiatt.
    A Westend 576-ban vettem meg, de ott 15000 forint. Viszont nincsen sor, és láttam még vagy 8 darabot kirakva, lehet több is van még.
    Adnak hozzá posztert + Diablo 3-as reklámszatyrot is, akit izgatna az ilyesmi.
  • sirdond
    most nem azért, de szerinted ki adna érte 5-10 eurót? mikor kb a SK-ig tudja használni, utána már lehet jobbat craftolni,találni
  • Kandurex
    ott még van, én a helyedbe soványkoca vágtába mennék, pár óra és az egész országba nem lehet kapni D3 -at
  • bélanéni #31405
    Súlyos... de te előrendelted nem??