78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
engem beenged, bár csak baromi hosszú töltés után, majd rögtön új herot akar kreáltatni velem, mintha nem lenne egy sem.
volt már vkinek ilyen?
remélem azér nem tűnt el a karakterem amivel délután játszottam egy KEVESET. -
ázsiára beengedett, lesz ott egy tartalék karakterem :D -
blur55 #31682 abban tudnál segíteni, hogy hol van az a battle.net könyvtár mert nem találom... -
Na, nem szedtek szét hajnalban Orsós Bobiék?
:DDDDD -
na most már amcsiba sem enged be, úgy látszik mindenki ott akarja folytatni :D -
Ja, egyébként faja, angol nyelvű, papírtokban kaptam (mint ami volt is linkelve "Standard version unboxing" videó). -
commissioner #31678 a menüzenét ki tudná valaki nekem rippelni? -
Corten #31677 Most már én is így vagyok. -
raja #31676 1.5 millió előrendelés volt. -
Tűzfalon kiengeded a progit? -
Hazajöttem, megkajáltam, gyorsan átnéztem a szokásos fórumokat...
és most telepítem :) -
raja #31673 Teljesen megértem ha valaki warezol, 2órája nem lehet belépni. Tiszta röhej.
Nem tudta a Blizz, hogy mekkora szervere van szüksége amikor 1.5 előrendelés volt. -
do2 #31672 nekem most frissít valami újat, remélem utána visszaenged -
YakHead #31671 Igen, megáll. Azt tanácsolták, hogy a régi Battlenet mappából a régi file-okat töröljük, aztán újra kell indítani a telepítést és úgy jó lesz. Legalábbis nekem segített. -
Cyrus666 #31670 Eun vagyok......RIP... -
Arwenke #31669 Az a vicces, hogy amcsi serverre beenged, euba meg nem. -
wizardal mire kell figyelni hogy erősebbet sebezzen? A weapon damage számít bármit is? A +xy damage a varázslatokra is érvényes vagy csak fizikai sebzésre? -
Andrews2007 #31667 Ja nem vettem észre. :D Köszi.
Egyébként ugye nem véletlenül USA szerveren van valaki? Azok laggolnak nagyon. Állítsátok EU-sra ha véletlen nem azon vagytok. -
Ferrari23 #31666 Már annyira nem is bánom, hogy nem ma hozta a futár :D Kb szétbaxna az ideg ezzel a login szarakodással. Remélem holnapra már ok lesz :D -
blur55 #31665 volt akinél megállt a telepítő már a legelején azzal, hogy updating setup files? -
Hát igen, viszont a sacrifice miatt kellene a kutya, mert az igen nagyot üt... csakhát nem élnek addig. :D
p.s.: Engem is kivágott a játék Error 75-el (Server Maintenance) -
Ferrari23 #31663 Vzazeg :D Bemész ládába és ott lesz alul :D kiírja mennyi pénzbe kerül :D -
YakHead #31662 Gyáááá hallod apám....tök olyan, mint open bétán:D nem lehet bejutni
-
Cyrus666 #31661 Kiléptem a playből, h míg haver be tud loginelni toljam. VAn egy karim amivel még azelőtt toltam, h fellépet volna. Hát azzal meg nem megy a resume game....
WTF!!!
Nem hiszem h nem lett volna zsöllye bővíteni a szerverparkot!!! -
igen, kutyát már nem is idézek én sem... van egy gargantuanom, meg a spider queen, oszt csók -
MaRee #31659 Van valami infó egyébként hogy mennyi kelt el eddig kb a játékból, vagy hányan próbálnak most belépkedni, hogy ennyire meghalt a login szerver? -
Andrews2007 #31658 Oh igen de kitől? Blacksmithtől? Most vagyok 9 es Cathedral level 3-on. De egyébként nem volt az a barlang ami a bétában meg volt. Gondolom random a dolog. -
Prof William #31657 Hátha mire csüt-péntekre megjön a game már javítják a legtöbb hibát. -
Ok,de am tenyleg feltortek... -
baalbaalbaal #31655 nem enged be :(
error 75 meg
error 37 -
Cyrus666 #31654 Pénzért tudsz venni +bővítést! -
Ferrari23 #31653 Meg tudod venni a további sorokat.... A ládába -
A szó amit keresel: irónia -
Persze hogy megtartom. Kellhet az még.
Viszont amit észrevettem... fél nap játék után WD-vel, ACT 1 letudva.
A kutyák iszonyú gyengék (méregköpő rúnával). Act 1 végén ill. Act 2 elején fölösleges idézni őket, mert elhullanak egy pillanat alatt.
Csalódott vagyok kicsit, úgyhogy indítottam egy wari-t és megbüntetem a világot... -
Andrews2007 #31650 A Fekete gomba mire jó? Amit az aCt-1ben szerzünk. Accounthoz van kötve. Csak nem Cow levelhez kell majd mással együtt?
Hogyan és hol/kinél kell növelni a ládánk helyét? Csak egy sor van az nagyon kevés. -
Közben a 3-ból 1 havernek sikerült felvennie.
Más: a Profile-ra kattintva nálam azt mutatja, hogy nicns valid D3 profilom :DDD -
Tartsd ám meg! Talán kell majd valami secret levelhez! :) -
Hopp mi esett a barbáromnak:
-
Santata #31646 Az Event-ekhez van valami lista, hogy mennyi/hol van? Meg hogy melyik melyiket zárja ki? -
Akkor nem a béta a hiba forrása.
0 barátom van...
És ez így nem okés :(
nézegetem a külföldi fórumot, hátha valaki ir valaki okosságot rá.