78998
  • miilann04
    engem beenged, bár csak baromi hosszú töltés után, majd rögtön új herot akar kreáltatni velem, mintha nem lenne egy sem.
    volt már vkinek ilyen?
    remélem azér nem tűnt el a karakterem amivel délután játszottam egy KEVESET.
  • McHaals
    ázsiára beengedett, lesz ott egy tartalék karakterem :D
  • blur55
    abban tudnál segíteni, hogy hol van az a battle.net könyvtár mert nem találom...
  • Carmang
    Na, nem szedtek szét hajnalban Orsós Bobiék?
    :DDDDD
  • McHaals
    na most már amcsiba sem enged be, úgy látszik mindenki ott akarja folytatni :D
  • Carmang
    Ja, egyébként faja, angol nyelvű, papírtokban kaptam (mint ami volt is linkelve "Standard version unboxing" videó).
  • commissioner
    a menüzenét ki tudná valaki nekem rippelni?
  • Corten
    Most már én is így vagyok.
  • raja
    1.5 millió előrendelés volt.
  • Carmang
    Tűzfalon kiengeded a progit?
  • Carmang
    Hazajöttem, megkajáltam, gyorsan átnéztem a szokásos fórumokat...
    és most telepítem :)
  • raja
    Teljesen megértem ha valaki warezol, 2órája nem lehet belépni. Tiszta röhej.
    Nem tudta a Blizz, hogy mekkora szervere van szüksége amikor 1.5 előrendelés volt.
  • do2
    nekem most frissít valami újat, remélem utána visszaenged
  • YakHead
    Igen, megáll. Azt tanácsolták, hogy a régi Battlenet mappából a régi file-okat töröljük, aztán újra kell indítani a telepítést és úgy jó lesz. Legalábbis nekem segített.
  • Cyrus666
    Eun vagyok......RIP...
  • Arwenke
    Az a vicces, hogy amcsi serverre beenged, euba meg nem.
  • Lazarus
    wizardal mire kell figyelni hogy erősebbet sebezzen? A weapon damage számít bármit is? A +xy damage a varázslatokra is érvényes vagy csak fizikai sebzésre?
  • Andrews2007
    Ja nem vettem észre. :D Köszi.

Egyébként ugye nem véletlenül USA szerveren van valaki? Azok laggolnak nagyon. Állítsátok EU-sra ha véletlen nem azon vagytok.
  • Ferrari23
    Már annyira nem is bánom, hogy nem ma hozta a futár :D Kb szétbaxna az ideg ezzel a login szarakodással. Remélem holnapra már ok lesz :D
  • blur55
    volt akinél megállt a telepítő már a legelején azzal, hogy updating setup files?
  • Carlos
    Hát igen, viszont a sacrifice miatt kellene a kutya, mert az igen nagyot üt... csakhát nem élnek addig. :D

p.s.: Engem is kivágott a játék Error 75-el (Server Maintenance)
  • Ferrari23
    Vzazeg :D Bemész ládába és ott lesz alul :D kiírja mennyi pénzbe kerül :D
  • YakHead
    Gyáááá hallod apám....tök olyan, mint open bétán:D nem lehet bejutni
  • Cyrus666
    Kiléptem a playből, h míg haver be tud loginelni toljam. VAn egy karim amivel még azelőtt toltam, h fellépet volna. Hát azzal meg nem megy a resume game....
    WTF!!!
    Nem hiszem h nem lett volna zsöllye bővíteni a szerverparkot!!!
  • McHaals
    igen, kutyát már nem is idézek én sem... van egy gargantuanom, meg a spider queen, oszt csók
  • MaRee
    Van valami infó egyébként hogy mennyi kelt el eddig kb a játékból, vagy hányan próbálnak most belépkedni, hogy ennyire meghalt a login szerver?
  • Andrews2007
    Oh igen de kitől? Blacksmithtől? Most vagyok 9 es Cathedral level 3-on. De egyébként nem volt az a barlang ami a bétában meg volt. Gondolom random a dolog.
  • Prof William
    Hátha mire csüt-péntekre megjön a game már javítják a legtöbb hibát.
  • setuh
    Ok,de am tenyleg feltortek...
  • baalbaalbaal
    nem enged be :(

error 75 meg
    error 37
  • Cyrus666
    Pénzért tudsz venni +bővítést!
  • Ferrari23
    Meg tudod venni a további sorokat.... A ládába
  • Kandurex
    A szó amit keresel: irónia
  • Carlos
    Persze hogy megtartom. Kellhet az még.
    Viszont amit észrevettem... fél nap játék után WD-vel, ACT 1 letudva.
    A kutyák iszonyú gyengék (méregköpő rúnával). Act 1 végén ill. Act 2 elején fölösleges idézni őket, mert elhullanak egy pillanat alatt.
    Csalódott vagyok kicsit, úgyhogy indítottam egy wari-t és megbüntetem a világot...
  • Andrews2007
    A Fekete gomba mire jó? Amit az aCt-1ben szerzünk. Accounthoz van kötve. Csak nem Cow levelhez kell majd mással együtt?

Hogyan és hol/kinél kell növelni a ládánk helyét? Csak egy sor van az nagyon kevés.
  • Hegi90
    Közben a 3-ból 1 havernek sikerült felvennie.

Más: a Profile-ra kattintva nálam azt mutatja, hogy nicns valid D3 profilom :DDD
  • ProGabe #31648
    Tartsd ám meg! Talán kell majd valami secret levelhez! :)
  • Carlos
    Hopp mi esett a barbáromnak:

• Santata
    Az Event-ekhez van valami lista, hogy mennyi/hol van? Meg hogy melyik melyiket zárja ki?
  • Imremagdi
    Akkor nem a béta a hiba forrása.
    0 barátom van...
    És ez így nem okés :(

nézegetem a külföldi fórumot, hátha valaki ir valaki okosságot rá.