78998
  • Exi
    Ha valaki meg tudna dobni egy guest pass-al azt megköszönném. Sőt ha kell holnap vissza is adok egyet amikor megjön a saját példányom.
  • Frankie87
    Köszi szépen mindenkinek!
  • blur55
    végre beenged, csinálok karaktert, majd kidob... még a játékot se tudtam elindítani... nem hiszem el!
  • Prince23
    A traininggel a mestert, kovácsot képzed. Vszeg több bónuszt ad, meg valamennyi OFF-ot kapsz x termékre.
  • zzeN
    Jobb klikkel azonosítani kell.
  • Paranoia

Ha a fullscreen mapot megnyitom(tab),nem lehet közbe haladni??

• CalebJoe
    ha végigvitted
  • zzeN
    Automatikusan mész át nightmare-ra. Végigviszed mész át hell-re és így tovább. Nem csak 30-on lehet átmenni nightmare-re, bármennyi lehet a szinted.
  • Frankie87
    Uniditified itemet hogy kell megcsinálni sima itemre? valamint a training mire jó?
  • Dopti
    battle.net down for maintance, try again later.... ow yeah
  • Jozsó
    Miért ne? Gondolom nem úgy van, hogy van egy marha nagy BLIZZARD feliratú szerver, hanem gondolom van egy csomó szerver egymás hegyén hátán gondosan elosztott feladatokkal. Vagyis az biztos meg van oldva, hogy hogy dolgozik össze több gép. Innentől nem nagy logikai ugrás ugyanezt virtuális szervereken megoldani. Azt meg bárhova fel lehet rakni.
  • csokicsiga #31873
    Akkor, hogy tudok majd erősebb "fokozatba" kapcsolni, ha elérem a lvl 30-at ?
  • Egoraptor
  • CsulokBandi
    ej de jo lenne mar folytatni....
  • Voyager5
    Biztos virtuális szerveren fogják futtatni :D
  • zzeN
    Csak normalon lehet indítani karit. Nem lehet fokozatokat se ugrani.
  • NikeCortez
    erre meg beenged :D
  • ecetke
    a single után milyen lehetőségek vannak? mármint a multi mit takar?:D
  • Paranoia
    ...fasza
    akkor mára ennyi volt?!
  • Prof William
    Tehát pl majd ha nightmaret kezdem akkor 30-as szinttől kezdődik a karim?
  • NikeCortez
    ez meg a másik...
  • BongoBácsi
    itt
  • Jozsó
    Mondjuk nem vesz szervert, hanem bérel a Google-tól virtuális szervereket?
  • NikeCortez
    berakják majd a Sc2 HoS-nak...ugyis ha kijön, ott lesz full minden...kb ennyi..meg most mivan?! vesznek huha 5-10 db félmilkás gépet? megérzik? jo legyen egymillás...akkor is nem?!
  • sz4bolcs
    Jelentem, átépítettem a buildem sör-gumicukorról kóla-gumicukorra
  • Noodlee
    Elegem van már!
    Mindenki húzzon el aludni, mert nem tudok belépni :P
  • PiszkosFred
    Volt mar ilyen, nem is egy, ekkor meg kijon egy utolso peccs, amely kiszedi a netes dolgokat, es amennyiben van normalis singleplayer resz, megmarad az.
  • daomo
    Van már crack?
  • Klemice
    30 50 60
  • csokicsiga #31855
    nightmare, hell és inferno fokozatot, hányas szintöl, vagy hogyan lehet majd kezdeni?
    Az első elkezdett karimmal tudok váltani majd, vagy mindig elölröl kell kezdenem?
  • Susarc
    Good luck a hardcorehoz!! kb 8-10x haltam már meg normalon és még nem végeztem:P:)
  • Ferrari23
    Cuccok nagy része inkább a többi fokozaton fog esni..
  • Reich
    Egy érdekes kérdés.Ha az acti-blizzard becsődöl mondjuk holnap után akkor.Akkor ki hogy fog játszani a diabloval?Barom kérdés csak azért tettem fel mert én pl nem látom értelmét a netkapcsolatfüggő játéknak.Ezért lenne jó ha valaki egyedül akarná nyomni akkor belép a single kampányba és go minden netkapcsolat nélkül.
  • BladeW
    WD-vel egész játszható 500-as pingel is :)
  • unknown nick
    "Engem az érdekelne, hogy eljutottam az első karimmal lvl10-ig, utána indíthatok egy ujjat hardcore fokozatba, vagy hogy van ez az egész, van különbség, ha van miben, és nem lehet első karitól nehéz fokozaton kezdeni?"

Igan LvL 10-től. Az értelme az, hogy nem eszetlen rohangálásról szól a gamma. De ha meghalsz vége-annyi a karidnak örökre. Cserébe, hogy valódi értelmet nyer a játék nincs rmah.
  • Susarc
    srácok biztos ez a koncepció,hogy lvl 30-on ACT4-ben lvl 9-15-ös cuccokat dobál??:S(((((
  • Andrews2007
    Gemet kaptatok 9 es szintig cathedral 3 pályáig? Mert én nem gyűrűt se amulettet se, szett tárgyat se. Bétában is így volt akkor ez maradta teljesben is?
  • PiszkosFred
    Azert tegyunk fel a masik kerdest is, mit csinal a Blizz azokkal az esetleges extra serverekkel kb egy honap mulva, amiket most allitottak (volna) be, es amelyre nem lesz szukseg, ha a kezdeti lendulet picit csendesedik, es a jatekosok szama beall egy kozelitoleg allandonak mondhato - nagyon szep nagy, de nem extreme magas mint most - szamra?
  • cleric
    Engem Ázsiába elsőre beengedett.
  • NikeCortez
    GRT :D

Ember megvette, várta a napot és a nagy hatalmas Blizz nem indít elég szervert...számomra eddig voltak "tökéletesek" ... most nem azert..de ezt nemertem sehol sem...nem tudnak az eladott példányok után kalkulálni hogy , WTF van?! :D

nah mindegy...addig Tera-zok tovabb..de azert süritettem a mai napom, hogy ezzel jatszak :)

Egyutt erzek mindenkivel aki Hatalmas Fan és nem jut be :(