78998
  • who am I 7
    "Ennyi gyökeret, jézus"

Ennyi gyökeret?komolyan, szerinted az a gyökér aki megvette 15-30 ezerért a játékot és nem tud vele játszani?tényleg az a gyökér?és a blizz a jófiú?10 évük volt felkészülni....
  • Ragnar360
    - köszi, várok még vele akkor, amúgy igen, hiba volt úgy irnom, mintha nem lenne lehetséges sp3ra, mert tudom, hogy lehet :) csak mar minden szinü bajom van sztem :)
    most az a fazis van, hogy mar a hely nem csökken a lemezen, szal gondolom mar a kibontassal vagy mivel vegzett, már dolgozza átfelé:) - amugy az a vicc, hogy szerintem el se fog indulni, de azért megakarnám nézni :)
  • cleric
    Bashiok Twitter:
    EU fix is in and looking positive, but it will still take time for the service to process all the requests. Expect Error 37. Keep trying.

Mondjuk nálam 2 órája error 33 van... De most majd lesz 37-em is.
  • AntiHero
    and the servers shall tremble...
  • Egoraptor
    De ki is nézném belőle kajak, amilyen zsírdisznó
  • mucsácsó
    Szerintem ez egy isteni jel arra, hogy tanulnom kéne holnapra a zh-kra, és nem itt basznom a rezet... :DDDD De még ez a várakozás is jobban lefoglal... :D
  • blur55
    error 316712... de tényleg, mennyi hibaüzenete van ennek a játéknak? (:
  • BoneDragon
    Videó végére azt hittem szívrohamot kap.
  • rage
    Megy SP3 alatt a telepítés.
    Amit írtál folyamat pedig az az, hogy először egy tmp filet készít, majd amikor látszólag áll az egész, ebből csinál egy mpq-t, majd ha kész, a tmp-ket törli. Ezt mindhárom mpq-val megcsinálja.
  • Firebat
  • Susarc
    aki benntvan az sem lesz bennt sokáig,mert

Bashiok ‏ @Bashiok
    Asia is currently down for maintenance, and if successful the changes made there will be extended to Americas and EU.

tehát ha a sárgáknál befejezik a karbantartást jön az EU/USA....kitudja mennyi idő lesz majd......
  • BladeW
    linket pls
  • McHaals
    na végre beengedett
  • Firebat
    gyaaahhhhhh,nagy nehezen de a method-os srácoknak csak sikerül hell act 2 end boss nehééz helltől
  • do2
    nekem sp2 volt amikor kiírta hogy ez szopás minimum sp3 kell, fogtam és felupdateltem a windowsomat sp3-ra, és utána fellehetett tenni a játékot dvdről mondjuk
  • cleric
    Eddig teljesen olyan, mint az open béta... Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesznek képesek lekezelni az amúgy borítékolható terhelést. Elmegy úgy az este, hogy be se tudok loginolni... Szégyen.
  • ddany7
    votmá látom :DD
  • ddany7
    dear blizz
  • Sir Quno Jedi
    Most meggyőztél... (NOT)
  • Prince23
    Csak legyen már 23:00 óra:D akkor a sok kis pisis megy aludni :D
  • nejad
    ne idegeskedjetek a bf3 fél év után is kidobálja az embert az sc2 fél év alatt egyszer nem dobott ki diablo is tuti stabil lesz
  • Ragnar360
    haha ratyixar sp3ra sehogy se megy a telepites, asszem fölösleges idöpazarlas lenne amugyis...

agent exe vanik, de hiaba lövöm ki mindig ujra inditja, "telepites" közbeni leállitas szintén nem számít semmit - bnet mappás törlésses is probalkoztam párszor, akkor mindig leupdételt mielött beadta ugye az installert, de semmi változás - dolgoz a fos vinyó ezerrel (általában) szépen csökken a meghajtón a szabad hely, commanderben jól látható, 2x vártam kb kurvasokat, és ekkor mind a kétszer ugyanddig csökkent a lemezterület - vmi kurvaszar struktúrával akar ez dolgozni -

mert pl installer is 7.6GB volt, le is szedte szépen, csak utánna még swappolt a vinyó majd egy órát és akkor se tudtam mi a baja, elöször azt hittem, hogy csak a szokásos egészséges nagy download utáni töltögetés aztán jóval több lett belőle... akkor a installer mappa méretét növelte ez a fos, már a 7.6gigán felül, majdnem elérte a dupláját mire végre beadta faxom a updatert (a 7.6gb letöltese utan mondom majd 1 ora volt ez) meg levette a downloader ablakot - aztán persze szépen visszaugrott az installer mappa a 7.6gigára -.- mekkora már - mintha full ideiglenes masolast csinalt volna ez vacak, pedig köze nem kéne hogy legyen hozzá, hisz rögtön a D meghajtora ment amugyis a letöltes és a fajlok is megjelentek mar ott, szal rögtön oda "rakosgatta" letöltés közben is, nem is kérdés, tisztában vagyok ezekkel, mégis idétlen dolgokat produkál...

semmi error, semmi hibakod, csak tölt és áll, de egy 15 perc mulva csak áll és nem csinal semmit, egyszer volt 1% de rögtön az installer inditasa utan, fogalmam sincs hogy, de akkor se ment tovább. (most is veszi el a helyet szép lassan, es ha jol neztem ideiglenes diablos temp mappakba bassza ki a cuccot ez a birka, mégse telepit szart se, s agentes és battlenet mappa törles se oldotta meg)

:DDD
  • zzeN
    Blizz fórumán az Error 37 topikba percenként 4-5 új oldalt írnak teli a userek

Itt megtekinthető.
  • HeadHunter86
    Ezért? Jajj már, 2 nap múlva senki se fog emlékezni arra hogy ma nem ment 4-5-6-7-8-9-10 órát.
  • CsulokBandi
    Bejutottam:D
  • Susarc
    Bashiok ‏ @Bashiok
    Asia is currently down for maintenance, and if successful the changes made there will be extended to Americas and EU.
  • CsulokBandi
  • gandrus
    "3. a) Legit users - Play! "

3. a) Legit users - Wait for working servers... :(
  • HeadHunter86
    Na igen, erről beszéltem :D
  • HeadHunter86
    Fuhh, van ám mára esemény dögivel :D
    Errorok hada, kövér gyerek dobálja a CE-t mert nem tud beloggolni, akkor most torrenten kezd elszabadulni a pokol. Meg a játékhíres oldalakon a DIablo III-mas híreknél jönnek a sok idióta kérdések. Ennyi gyökeret, jézus.
    Ja és akkor még meg se említtettem a hivatalos blizz fórumon milyen ócsárlás megy, percenként 4-5 oldal új hsz.
  • BaLeeX
    Nem értem. Gondolom nem érte őket villámcsapásként a hír, hogy elkapkodták a játékot. Kicsit jobban odatehették volna magukat, esetleg kicsit többet fektethettek volna a szererekbe, majd ha már nem lesz akkora az érdeklődés le lehet szerelni őket.

Minden azzal van tele, hogy mindenhonnan elkapkodták a játékukat ami 1.5x annyiba kerül, mint más premier játék. Ehhez képest ez a mai szenvedés ez gáz. Értem én azt is, hogy net kell hozzá, mert az jó nekünk, de egyedül mennék végig rajt először, de azt sem tudok mert nem enged be. Ez így nagyon gáz.

Bezzeg a bétát is csak 1 hétvégére nyitották meg akkor is folyamatosan haldoklottak a szerverek és akkor azt mondta a nép, hogy ez most stresszteszt, hogy élesben ne legyen gond. Hát van gond bőven...
  • mukika
    szal

• Egoraptor
    A sok tengerimalac miatt!
  • titani
    DIABLO III ...Én így szeretlek! :

• zzeN
    Warez rls ncore-ról:

"Installation:
    1. Download and unzip release *
    ! 2. Start setup.exe and install the game
    3. a) Legit users - Play!
    b) Proud pirates - Wait for working server emulator!"

• mukika
    :DDDDDDDDDD

• Voyager5
    Azért gondolj már bele. A világ egyik legjobban várt játéka a google virtuális szerverein fut , persze :D
  • Sir Quno Jedi
    A blizzard nálam végleg leírta magát...
  • Frankie87
    Jó kis gatya lett belőle, sárga és war secret a neve:)
  • Prof William
    Hány bejátszás van benne? Actonként 1?