• Ragnar360
    haha ratyixar sp3ra sehogy se megy a telepites, asszem fölösleges idöpazarlas lenne amugyis...

agent exe vanik, de hiaba lövöm ki mindig ujra inditja, "telepites" közbeni leállitas szintén nem számít semmit - bnet mappás törlésses is probalkoztam párszor, akkor mindig leupdételt mielött beadta ugye az installert, de semmi változás - dolgoz a fos vinyó ezerrel (általában) szépen csökken a meghajtón a szabad hely, commanderben jól látható, 2x vártam kb kurvasokat, és ekkor mind a kétszer ugyanddig csökkent a lemezterület - vmi kurvaszar struktúrával akar ez dolgozni -

mert pl installer is 7.6GB volt, le is szedte szépen, csak utánna még swappolt a vinyó majd egy órát és akkor se tudtam mi a baja, elöször azt hittem, hogy csak a szokásos egészséges nagy download utáni töltögetés aztán jóval több lett belőle... akkor a installer mappa méretét növelte ez a fos, már a 7.6gigán felül, majdnem elérte a dupláját mire végre beadta faxom a updatert (a 7.6gb letöltese utan mondom majd 1 ora volt ez) meg levette a downloader ablakot - aztán persze szépen visszaugrott az installer mappa a 7.6gigára -.- mekkora már - mintha full ideiglenes masolast csinalt volna ez vacak, pedig köze nem kéne hogy legyen hozzá, hisz rögtön a D meghajtora ment amugyis a letöltes és a fajlok is megjelentek mar ott, szal rögtön oda "rakosgatta" letöltés közben is, nem is kérdés, tisztában vagyok ezekkel, mégis idétlen dolgokat produkál...

semmi error, semmi hibakod, csak tölt és áll, de egy 15 perc mulva csak áll és nem csinal semmit, egyszer volt 1% de rögtön az installer inditasa utan, fogalmam sincs hogy, de akkor se ment tovább. (most is veszi el a helyet szép lassan, es ha jol neztem ideiglenes diablos temp mappakba bassza ki a cuccot ez a birka, mégse telepit szart se, s agentes és battlenet mappa törles se oldotta meg)

:DDD