78998
  • DoNorBi
    Lenyűgöző mennyire köztudatban van a Diablo. Nem vagyok pc gamer, de úgy érzem nincsen mese, tudnom kéne miről is van szó. Tisztelt fórumlakók ezennel jelentkezem egy Guest Pass-ért! :)

Illetve, normál kiadásból több példány is vihető nálam felebaráti áron. ;)
  • LittleBirdY
    belépni már én is tudok gond nélkül, de a kb fél 2-kor készített karim eltűnt, pedig már 12-es voltam vele... de ha egy-két órán belül nem javul meg, akkor én is reménykedem, hogy holnapig előkerül.
  • rage
    A karaktert néha nagyon lassan tölti be, olyan, mintha nem lenne ott...de aztán betölti. Nem fog elveszni az szerintem.
  • rage
    Ennél ötször rosszabb gépen közepes beállításon játszható volt.
  • Bigpigrib
    Karaktervesztés itt is, abba is hagytam, remélem holnapra észheztér:)
  • Ragnar360
    sztem nem a configgal van itt a hiba, ezen böven mennie kéne...
    ha ilyen noti itt lenne elöttem, és tenyleg ezt csinalna amit mondassz, akkor helyedben is fognam, full format, sok fassagot kidobni, win7 felrak, driverek felrak, normalisan mindent, semmi egyeb fasság és pénzt tennék rá hogy tökéletesen menne - ha már egy ilyen notim lenne, i3 ide vagy oda, biztos nem lenne ilyen gondom, hogy akad a dio3...bebaxna
  • Ferrari23
    Én most benn vagyok ott a karim, amit csináltam...
  • LittleBirdY
    a karivesztésről van valami fejlemény? ma beletoltam délután 4 és fél órát a monkomba, nem szeretném elölről kezdeni, ha nem muszáj. várjak mondjuk holnapig, hátha megjavul, vagy vegyek könnyes búcsút tőle szerintetek?
  • ToCsEk
    nem tudom nem vagyok graf guru, nekem 4éves konfiggal megy simán
  • DjScott
    rögtön beszarok regfgel felrakom kipróbálom melóközben gyorsan . megy a gép mire feljövök kék halál... és akár mit is csinálok elég sokszor kék halál . a vinyóm megnéztem érdekesen meleg. vegyem ki és hűtsem le vagy mi legyen mert nemtok játszani vki lécci segtsen .... pedig most készültem rá a 24 órás maraton ra
  • Vitee
    Tudom, hogy fos, de azért minimumon nem megy normálisan akadás mentesen?
    Azért ennyire nem kéne rossznak lennie, minimumon csak kellene vinnie szerintem...
  • MEdievil
    pinget nézted? Annó bétán stressz teszt alatt amcsi szerveren sokkal kisebb volt persze hogy darabos-élvezhetetlen és nem feltétlen a géped hibája.
  • ToCsEk
    fos laptop vgatól mit vársz? meleg hógolyót? :)
  • Ragnar360
  • Vitee
    Reméltem jobban fog nekem menni a játék de sajnos ugyan olyan sz@r mint a beta. Akad, szaggat, minden baja van, minden támadásnál beakad....
    Sajnos nem lesz ebből vétel. Azért legalább minimumon mehetne akadás mentesen...
    Intel Core i3-370M
    Nvidia GeForce GT 540M
    4GB DDR3, 1333MHz
  • Ferrari23
    Na most fullba vagy jobban dobja rare mint starter editionba vagy nem tudom :D Starter editionba én 11 es vagyok és eddig össesen 1 rare találtam, azt is sk dobta :D
  • Tatyla
    nem tudom kik mondták hogy 10 óra alatt végig lehet menni a játékon,na kérem szépen 6 óra 22 perc alatt jutottam act 1 végére most lépem ki,minden sarokba benézve mindent feltörve,minden térkép fullosan felderítve és most a DH-m 17-es.
    a hangulat olyan szinten durva hogy könnybe lábadt a szemem néha, szemet gyönyörködtetően szép az egész (jelzem full HD-ban), történet is kellemes és egyszerűen nem tudok betelni vele :)
    egyenlőre ennyi :)

mondjuk vannak érdekes dolgok mint ez itt :miért van a varázsló süvegen erő? :DDD
  • Ferrari23
    Megy, de eléggé lagolgat pingem 450!!!!! délelőtt 60 volt :D
  • Ferrari23
    Engem is beengedett SE-vel.
  • SpeedXHUN
    Nekem most belépett és havernak is megy vagy 5x egymás után próbálgattuk végül beengedett:D
  • Aradebil2
    nemtom de jewelert nemtod mikor lehet megszerezni?:Dact1?
  • Imremagdi
    tárgyakba lehet socketet kovácsolni, vagy socketes tárgyat kell találni?
    (ACT2-nél járok)
  • BongoBácsi
    Diablo 3 fans of error
  • Carlos
    No én nyomtam még egy órácskát... SK lenyomva a barbárral is. 2 Rare. Jó éjt.
  • Aradebil2
    :DDD
  • Aradebil2
    ők is onnan jöttek vissza:)
  • Firebat
    Method-ék már act3-at tolják .P
  • Aradebil2
    GDStudio stream
  • Egoraptor
    Ezt hol nézed? Belekukkantanék
  • Aradebil2
    GDS studiósok visszamentek hell act1-be szintezni meg farmolni,de ott is halnak mint a kurvaélet:D mi lesz itt infernon....talán holnapra vki már eljut odáig
  • Laci82
    Ne szenvedjetek már,nem jó,melyik az a játék ami ma elsőre megy és nem kell hozzá egy vagon patch?
    Egyik sem.
  • Egoraptor
    We're testing and implementing multiple fixes for the current #D3 service issues. An update will be provided in approximately 30 minutes.

1 perce írta
  • adam46
    Sziasztok! Kaptam egyik barátomtól egy starter edition kódot battle.net-en beírtam el is fogadta, kliens-t is letöltöttem. Csatlakozásnál még is azt írja, hogy nincs kulcsom, miért?
  • Tenkory
    Na sikerült belépnem! Csoda...
  • Hegi90
    Baaaazzz
    Az alapbeállítás az USA realm volt, ezért nem láttam egy friendet se
    Most kezdtem újra ://
  • sirdond
    ilyen nekem is volt délután, később megjavult
  • Aradebil2
    szarakszik az egész, karaktereket sem tölti be rendesen,sztem ne aggódj:)
    be különben sem hiszem h fontos acsik vesztek volna el(ha elvesztek) köv kijátszásnál megkapod őket ujra:D
  • sirdond
    én sem tudtam
  • kisfigi
    Olyannal esetleg valaki találkozott még rajtam kívül, hogy teljesen elfogadott kilépés után, most felloggoltam végre, és eltűnt az achievmentjei fele...? :D Ezt mégis mire véljem?!
  • Aradebil2
    jewelerre vki?act1ben lehet unlockolni?