78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
csak szólok, hogy már tegnap megvolt az első 60-as kari... -
Talán az attack speedet növeli 20 vagy 25 %-al az offhand. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
do2 #32281 csak én szopok ezzel hogy rányomok a playre és nem indul a játék ????? -
Attila1234 #32280 Ha adsz a metacritic.com-os pontszámokra, akkor gondolom hiszel a húsvéti nyusziban és a télapóban is. -
Vegyel fel friend-nek; aztan majd mehetunk, ha mindkettonknek jo! -
1 Guest Passért én is hálás lennék :) -
vki kicsit felvilágosítana, hogy a dual wield itt hogy működik?
offhandbe tett fegyver csak vmilyen kisebb szorzóval sebez, vagy hogy van ez? -
-este.. -
santibi #32275 Üdv.
Ha lenne még Guest pass valakinek és küldene egyet hálás lennék érte. -
Gyere este egy kis coop-ra este nightmaren ;) -
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii SCORE: 3.5 :)))))
adok neki me'g 1-2 honapot es megy free to play-be,de ami igaz az igaz,1 fille'rt nem e'r. -
nightmare, sry --> nem sokat aludtam mostanaban
-
Newfronter #32271 INFERNO-n????????
Nem nightmare-t akartál mondani? :) Nem lehetsz még inferno-n..... -
Zod #32270 Elküldve a kettő, jó játékot. :-) -
Sziasztok!
Eddig nem írtam véleményt mert minimum act1 el végezni akartam(act2 közepén járok) mielőtt bármit is írok, hogy legyen alapom.
Nos, ez a játék egyszerűen fantasztikus..méltó utód az már biztos.
Rég nem éreztem már ezt játékokkal kapcsolatban pedig volt 1-2 az utóbbi időben ami tetszett de ez a nonplus ultra... A lehető legegyszerűbb játék mégis a lehető legjobb...
kb 2.5 évig lotroztam és wowoztam is keveset így leírnám aztis, hogy szerintem miért jobb a diablo3(az én szemszögemből! tehát szigorúan szubjektív):
- amit nem igazán csíptem soha a lotroban/wowban(előbbiben méginkább), hogy hiába fejlődött szépen a karakter(legyen az bármilyen) soha nem éreztem a karakteremet, hogy igazán "erős" persze nagyobbakat sebeztem, jobban túléltem raideket/instákat bizonyos helyzeteket, de mégis valahogy nem tűnt "erősnek" a karakter, ezt a diablo3ban tökéletesen megoldották, a barbárommal rombolok, pusztítok, ordítok stbstb...érzem azt, hogy igenis erősödik, fejlődik a karakter és nem csak a rám írt számok, értékek, cuccok jelzik, hanem igenis érzem méghozzá nemkicsit.
- loot első kör: Wow és lotro szintén.. Adott egy cucc amit farmolsz. Ha kiesik és a tiéd lesz(erre visszatérek) akkor örülsz mert megvan , de(!) ugyanezt a lootot látod máson is aki kifarmolta...Lotroban pl esik egy ritka gyűrű mindenkinek ugyanaz lesz a statjai semmiben sem különböznek...és igen ez a diablo egyik legnagyobb előnye(a hangulaton kívül), hogy itt van egy rare vagy legendary cucc aminek nincsenek fix statjai, mert szinte mind variálódik és van 1-4 db olyan ami fullrandom. Ergo mindenkin más cuccokat látsz...és ez megnöveli rohadtul a játék szavatosságát is, később unja meg az ember(én legalábbis)
- loot második kör: MMOknál a pass/master loot és társai... Nagyon tetszik az az újítás, hogy nem kell rohannom a lootért(mert valaki felkapja mint d2ben előttem, hiába én lőttem ki messziről wizarddal a diablot utolsó lövéssel ő közelebb állt és leninjázza a lootot előlem) itt mindenkinek saját lootja van és a csapattársaid nem látják ami neked esik. Ez fantasztikus újítás!
- MMok ban statikus pályák...Na igen, bár manapság nem nagy cucc talán random generált pályákat csinálni, WOWban és Lotroban mindig ugyanazokba az instákba mész ugyanazokba a raidekbe(azért jövök csak ezzel a 2 játékkal mivel azokhoz viszonyítom amikkel játszottam ergó ahol van viszonyítási alapom). Diablo3 ban minden egyes alkalommal máshogy generált pályákon vagy.
Egyelőre ennyi amit ki akartam írni magamból, persze sok más dolog miatt is fantasztikus(a lépten nyomon felbukkanó tökéletes animációkat, az iszonyatkomoly zenét már nem is említem)...
Végszóként annyit írok, hoyg bár még normál fokozaton tartok, de nagyon remélem, hogy nem kell várni 4-5 évet az első kiegészítőig, mert ebből a játékból semmi nem elég....
Mentem vissza játszani. -
nem tudom milyen 10óra játékidőket mondanak itt az emberek de én itt tartok! act II vége még sehol...
-
nagyon jo lett a game!
Ma delelott eljutottam a vegere, osszessegeben nalam 10/10!
lvl31 voltam, mikor befejeztem, egy rakat sarga itemmel megrakodva (csinaltam is egy masodik karaktert ahova a rare cuccokat tarolom.
Ti salvage-elitek a sarga itemeket? AH-ba csak 10-et lehet betenni, viszont van vagy 30 db-om..
Masik kerdes: jol vettem eszre, hogy az achievmenteket lereseteltek? Ma megkaptam tobb olyat, ami mar egyszer megvolt. Az ossz achievmentem is kevesebb, mint tegnap volt.
Amugy infernon nagyon jo moka a coop, sokkal jobb, mint a betaban volt! -
#32256 -
Én megköszönnék eggyet! -
Zod #32264 Sziasztok, most megy a Diablo telepítése... :-)
Adtak 2 Diablós guest pass-t (meg 1 wowosat), kell valakinek? -
do2 #32263 letöltöm a frissítést, zöld lesz a csík, playgombra rányomok és nem történik semmi csak szürke lesz a playgomb.
ti ilyen esetbe mit csináltatok ?.D -
Nincs mas valasztas, ki kell tisztitani a gepet a mosogepben. -
do2 #32261 nekem nem indul el egyből a játék sosem, mindig szenvedni kell, hiába nyomok a play gombra csak áll egyhelybe. kinek vannak még ilyen tapasztalatai ? -
Én meg tegnap a bétás accommal próbáltam belépni, mert késett a futár, és nem tudtam, pedig rajta volt a starter bneten, szóval érdekes ez. :D -
Én pár napja csináltam egy accountot, feltettem a játékot, s starterként működött. Előtte bétában nem vettem részt.
Szerintem nyugodtan próbálja meg mindenki ezt, hátha megy még. -
Elvileg ha van bnetes accod akkor kapsz 1 hónapon belül starter edition-t. (ez kb a demónak felel meg) Ha nincs még accod akkor csinálj! -
ddany7 #32257 45? -
Sziasztok ilyen Guset Pass-ot hol lehet szerezni? Ki szeretném én is próbálni megvétel előtt, sokkalom érte a 45 fontot, ennyi pénzt játékért csak kipróbálás után adok teljes nyugodtsággal. -
BladeW #32255 Elég lenne akkor csak 1 db Diablót venni, kirakni a netre a kódot, és akkor játszhatnának vele 2 millióan. Az jó lenne valóban -
A winfos biztos szar, de az önmagában ilyet azért nem produkálna... Nézd meg a Log-ban (eseménynapló) hogy a kékhalál idejekor milyen esemény keletkezett. Én valami driverre tippelek, de hw hiba is lehet. -
Nos tul vagyok Act 1-en, nehany gondolat:
- a grafika gyonyoru, elettel teli (ami lehet esik torik, szakad, onlik stb.) a laptop meg se akadt, homerseklet kivalo tokeletesen optimalizalt
- a zene hangulatos
- kicsit rpg-s lett, sok kuldi, erdekes a tortenet
- semmivel se rovidebb, mint a D2 sot szerintem hosszabb is. Nekem Act 1 volt vagy 8-10 ora mig vegigvittem
- a jatekmenet nehol para, ahol tomeg jon, eddig 1x fekudtem. Szerintem ez nehezebb fokozaton tenyleg meredek lesz.
Hat 10/10, szerintem fantasztikus a jatek minden szempontbol, nem birok felallni a geptol.
-
jocika #32252 Hogyan lehet az battle.neten,böngészőben megnézni a karaktereimet? Ha egyáltalán lehet... -
DjScott #32251 kb1 hetes a gép
lehet hogy winfos a szar?
-
Sziasztok. Ha valakinek van felesleges guest kulcsa nagyon megköszönném :) Kiszeretném próbálni hogy milyen a játék és hogy megéri e megvenni.köszönöm -
Legvar #32249 Sziasztok
Ha tud valaki kuldeni guest pass- megkoszonnem megvasarlas elott allok es szeretnem megnezni milyen koszonom -
Szerintem sosem fog kiderülni. A hivatalos indoklás szerint nem akarták elkapkodni, azt akarják hogy ez a feature is hozza az elvárt Blizzard-minőséget. Amúgy az idő a Blizzard értelmezésében nem része a 4 dimenziónak, szóval el tudom képzelni hogy tényleg dolgoztak rajta rendesen, aztán kivágták az egészet a kukába. Blizzard North is elkezdte már a Diablo 3-at a 20xx-es évek elején, csak nem voltak elégedettek a minőségével (meg a Vivendi sem), és a csapat feloszlása után a Blizz újrakezdte egy másik team-el. Én mondjuk megvagyok PvP nélkül, mindig is megvoltam :) -
Az aukciós ház használata javallom sztem, nem kell imádkozni egy rare itemért, ha vehetsz is.
lv12-es vagyok, ami fegyót vehetek/ütöttem (barbár 2x 1 kezes) az 12 dps körüliek, aukciós házban kis keresgéléssel vettem kettő rare ~21 dps körülit kevesebb mint 4000 pénzből. nem kell mondanom mennyivel jobb + csomó bónuszt ad.
most még sokat kell keresgélni, sok cucc van, nem álltak még be az árak, de fel lehet fegyverkezni szvsz -
Hát ha a win bootoláskor is megfekszik, ott valami nagyon nem kerek. Esetleg ha régen volt / el van szemetelve egy reinstall is jót tehet. -
DjScott #32245 próbáltam már vga drivert másikat, memoria teszt et meg nemtom hogy kell.vinyó meg nem hiszem mert minden más megy