78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ezt a nagykövetségekkel beszéld meg:) Én is próbáltam ezt 18 éves hamvas lányokkal:) -
ha ázsiai serveren csináltam tegnap karaktert, át lehet valahogyan hozni európába??? -
Hálás köszönet! -
A beszerzés elsősorban a beszállítón múlik, a fürtbe kötés, konfigurálás stb pedig az emberi erőforráson. Lehet persze kevesebb idő is, de miután nem ismerjük a konkrét hátteret ezért nehéz megjósolni. -
Ennyi faszt ilyeneket hogy szar a grafika meg unalmas, túl könnyű, a túlterheltség pfff fogadjunk egyik se vitte végig csak ránézett és egyből szar, na ezek az igazi vesztesek 
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews -
Newfronter #32479 Árusnál ott van a jobbra lévő füleken a repair funkció. ;) -
Ezt úgy írod, mintha a Blizz találta volna fel az online játékot. A szerveralkalmazást normálisan meg kell írni és akkor nincs gond. A milliós kapcsolatkezeléssel pedig számolni kellett volna, főleg egy WoW után. Sokan ismét utálni fognak, de én nem látok semmit a Blizzardban. 5+ évig fejlesztenek egy technikailag primitív minden innovációt nélkülöző izometrikus játékot (persze ettől még lehet élvezetes, de megannyi hasonló játék van), erőltetik a szerveroldali interfészt és nincsenek rá felkészülve. Mindezt túlárazva. A fanok pedig akár beismerik, akár nem kizárólag a címe miatt foglalkoznak vele. Ha nem Diablo lenne, akkor 12+1. hack&slash lenne ez is. Nem is szép, nem is nyújt többet mint az előd, de legalább kevesebbet és cserébe macerás és drága.
Más cégek sokkal komolyabb online technológiákkal álltak elő (de még a WoW rendszere is az), és ezerszer komplexebb játékokat fejlesztettek le fele ennyi idő alatt. -
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fegyvert hogy lehet megjavítani?
Valamikor már csináltam, csak elfelejtettem:S -
Aylon #32476 Digitális változatot honnan tudom beszerezni a legolcsóbban? Kérlek segítsetek! -
Bhalage #32475 ezt kb kizartnak tartom. sztem orakban merendo inkabb (persze attol fugg mirol van szo. -
Newfronter #32474 ACT 1 után se kutya a játék. :)
A sivatagos rész is annyira állat! Ettől féltem, hogy unalmas lesz, mert csak sárga homok, és halálra unjuk majd... de annyira jól meg van csinálva, ahogy a szél fújja a homokot, és a háttérzene hozzá hmmm.... :)
Kicsit bántotta a sivatagos résznél az erős fény a szememet az este, de lehet csak azért mert nem aludtam sokat. Másnak zavaró? -
who am I 7 #32473 Igen úgy kellett volna...sokáig stress testet nyomni open publicban.De tényleg érthetetlen, hogy tudták a rengeteg preordert..és azt, hogy a wowhoz is adtak dio3-at...plusz a dvd eladások, több százezres login egy adott mp-ben, régiónként, ami jó igaz brutális...de mivel jó a játék és nagy a hype, így kellett volna készülniük egy jobb open stress teszttel.Készültek is..csak nem volt elég 

-
Bhalage #32472 "attól hogy van mondjuk egy giga-brutál szerverparkod, az még nem jelenti azt, hogy attól minden faszán fog menni. Vagy ezt sem érted meg? :D"
sajnos nincs de van azert 1-2 combosabb gepunk ^^ najo komolyra forditva:
erre van a ún stressz teszt, amikor mindenkit es annak a kutyajat es macskajat is raengedik a cuccra es jol megvizsgaljak, hogy mi tortenik
es utana aszerint cselekszenek. de ezt mar beszeltuk, no mennem kell 19kor game -
Blizz szintű cégnek a hardver beszerzése max 2 nap. Az üzembeállítás még 2 nap (mondjuk ez alkalmazott függő). Ennyi. -
papplac #32470 Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám a játékot megvétel előtt. Ha valakinek van egy felesleges guest pass-a megköszönném.
-
Én komolyan elsírom magam, ha nem jön hozzá még legalább 2 kiegészítő...ez a játék minden ízében a tökéletesség és zsenialitás. Eszem megáll az idiótákon akik lepontozzák a meta -n.
(leszámítva a szerver problémákat,-...bár én tegnap óta vidáman játszok) -
Newfronter #32468 Érdekes dolog ez. Szerintem az Open beta sem volt tervezve. Mert azt hangoztatták, hogy csak zárt beta lesz, és a tesztelőik megoldanak mindent. :)
#32463: Mutass már egy videót a tökéletesen működő emulátorról, mert ezt itt SENKI sem hiszi el! :) Linkeld az off topikba a videót...
Warez nincs, és kész. -
hali egy gyors kérdés
Witch Doctorral vagyok aki ugye egy köpőcsővel sebez a bal klikkre állítva viszont egy balta van a kezébe hogy lehetne hogy baltával sebezzek? mert skilleknél nem lehet beállítani a kardot.? -
meglett az első legendary 
-
Nos, ez nekem új információ.
Nem mintha Diablo 3 WRZ-re vágynék. :) -
Newfronter #32464 Senki se beszélt arról hogy windows vagy linux fut a szervereken. :D
Az csak egy példa volt, hogy azokban is hiba van. :D
Istenem.... attól hogy van mondjuk egy giga-brutál szerverparkod, az még nem jelenti azt, hogy attól minden faszán fog menni. Vagy ezt sem érted meg? :D
-
Itt mindenki eredetivel játszik nem warezolunk, de azt azért hadd írjam le hogy tavaly év végén volt már tökéletesen müködő emulátor..... -
Strayerke #32462 Le lehet pause-zálni a gamet valahogy single playerben?
Vagy ne is probálkozzak vele -
Newfronter #32461 Olvastam, hogy már vannak akik Inferno-n leverték a Skeleton King-et. :(
Ennyire könnyű lett ez? Egyáltalán nem hónapok kérdése az Inferno első kiakasztása. Kb 1 hét, vagy annyi sem. Ez csak megérzés... -
Bhalage #32460 en csak azt nem ertem te mirol beszelsz, mert osszevissza beszelsz 
hwre mint serverparkra gondoltam
swre mint a loging server programra es a hozza a tartozo adatbazisra (hogy ugyanazt erts ezalatt te is amit en es semmifele windowsrol NINCS SZO)
mind2 kritikus pont, hol a bottleneck azt a ottani szakik latjak es eszerint cselekszenek
az iroda koszoni szepen megvan itt prok dolgoznak (tudasban tapasztalatban, erted) nem ilyen alomharcosok mint te. :D
na utolso kerdes aztan sajna mennem kell, remelem este cska be tudom majd loggolni:
mi a retkes faszert nincs queue rendszer, ami mindenki kereset sorbarakná, es miert jo az, hogy x ember egyszerre spammolja a login probat, ezzel minden masodpercben keresekkel, ugyanazzal a x darab keressel arasztja el a loginprogrit/adatbazistmocit? mert kb tegnapelőtt ez volt es sztem tegnap is
mert azzal h mindenki spammolja a logint aztan "egyszer majd csak bejelentkezik", azt ugye mindenki vagja, hogy ez kurvara lelassithatja az amugy is lassu rendszert, vagy eppen padlora kuldi :o
más: a dagisrac videoja sztem hillarious volt, de ami a legjobban tetszett, hogy mi a error 37 es miert nem az az error 1 es mi akkor az error 36 es.. na ertitek... ezen nevettem. -
who am I 7 #32459 Igen, sajnos vannak olyan hibák, amik csak live"-ban szoktak előjönni, de alapos tesztelés után kisebb az esélye általában..sajnos
itt is vannak deadline-ok, van amikor húzós a tempo.Vszínű volt blizznél is, ki kellett adni a gamet...az, h miért csak 3 nap stress teszt
volt, arra nem akarok konteokat gyártani, de abból tudták volna belőni legjobban a rendszert a starthoz..esetlegesen tényleg,
országonkénti eltolással..3 nap tuti, h nem volt elég letesztelni az egészet, még ha hardcore arcok akkor sem.plusz 1 hét tesztelés
és a fölösleges flame elkerülhető lett volna.Activision biztos nem engedte. -
Ez olyan mint a google Play Áruház értékelések kb... -
-
donatus13 #32456 Mindenki máshogy gondolja :) én tisztelem mindenki véleményét , ahogy rita is írta , érthető a felháborodásuk 15 k ért elvárhatnak stabilitást :) idejük volt a fejlesztésre. -
ÚHHH...teljesen bedarált a játék, eszméletlen hangulat, bitang állat csillagos 5 -ös grafika....és, most értem az ACT II. -be...lefostam a bokám az átvezetőtől...briliáns minőség, pláne a pálya grafika..istenség!
egy vadállat mágussal vagyok, iszonyat mi hangulatos karakter, időlassítás, frozen, meg chain lighting

10/11 -
Newfronter #32454 Kb olyan ez, mintha a Diablo 3 csapvíz lenne és azt zárnák el, kb ez megy a fórumon. :D
-
És el is olvasod miért adnak ott nullákat a userek? Az indulás miatt 99%-ban. Aminek semmi köze ahhoz, hogy milyen a játék. Sőt, én magam 7 olyan user értékelést találtam, melyek szóról-szóra egyeztek és eáguglizva megtaláltam a forrást is. Ehhez mit szólsz.
Éppen a metacritic az, ahol a userek véleménye lószart sem ér hasonló esetekben, el kell olvasni őket aztán gondolkodni, hogy tényleg-e...
Metacriticen éppen a másik oldal tud viszonylag tárgyszerű maradni... -
prau #32452 Az hogy nightmaren nem dobnak a bossok unique itemet csak kekeket az direkt van vagy csak vmi hiba?! Barbival tolom de nightmare rare monsta packek majdnem 1hitelnek, vagy 50x biztos meghaltam mar :s szal hc kariknak sok sikert xD -
Próbálkoztak szegénykéim a 40 mp-es login késleltetéssel, de - ahogy már írtuk - egyszerűen elcseszték: miféle tesztelés kellett volna még nekik, hogy felfogják, ha elővételben elkelt X millió példány, akkor azok gazdái bizony premier dátum és szerver élesítés ideje + 1 mp múlva rárontanak az ÖSSZES földrész összes szerverére.
Olvashattuk itt is, ott is, hogy más, a WoW babérjaira törő MMO-k, amik szintúgy már milliós rajongó táborral rendelkeznek, a folytatás kiadása előtt igazi stressztesztet folytattak - és bizony, sokáig...
-
Newfronter #32450 Én kötöm a karót az ebhez. Továbbra is tartom, hogy ezek a hibák simán nem jöttek elő teszteléskor. :)
Microsoft Azure is behalt a múltkor, pedig ott sem szarral dobálóznak, és valami dátumos blőd hiba miatt. :)
Ettől függetlenül hanyagság is lehet...kizárni, nem zárom ki. De nincs bizonyítva. -
Nem ertem miert megy itt a vita es a jatek lehuzas csak mert az elso nap nem lehetet belepni egybol? Majd szepen be all par nap alatt es midnenki elfelejti.
ACT 1 utan nalam a jatek 10/11, az ev pc jateka. Az act 1 utani cinematic meg all leejtos! -
who am I 7 #32448 pechedre én pont nagyobb rendszereket tesztelek...és megmondhatom, hogy amit blizz végzett evvel a teszttel az egy tróger munka.Nem fölöslegesen járatom a számot, és nem azért baszott föl ez mert idegbeteg vagyok vagy hardkór kocka, hanem azért mert normális és felbasz a trógerség.Nem tesztelték le normálisan, tudtak róla, mégis beindították...Már akkor is jobb lett volna, ha országonként dobják be, vagy mondják meg fél-fél óra eltéréssel és kezelik le a loginokat.Egy openbéta stress tesztből lehetett volna már okosítani. -
donatus13 #32447 Kicsit kifejteném a véleményemet bár jó sok - uszt kapok majd érte :) metacritic-en 3,6 on áll a játék szavazata az emberek által amit én mindig reális értékelésnek tartok mivel a userek szava a döntő újságoknak sosem lehet hinni, most minden diablo 3 "überfan" írja ,hogy ez az érték baromság mert csak a warezosok szídják a játékot , kérdem én starcaft 2 (megvettem azt is) miért van 8 pont felett ? ott miért nincsenek vérpistikék? Én is egy nagy 1 est adnék a játékra főleg azért mert hihetetlenül rövid, nekem nagyon unalmassá vált , + kidob a singleből afkzástól stb stb, sajnos nekem ez eddig a leges legnagyobb csalódásom a blizztől d1-2 után ez az egész játék egy tragédia. -
Newfronter #32446 Szerinted a szerveren mi fut okoska? :D Hardver??? Hogy lehetsz ekkora troll...
Ha nem értesz a gépekhez, akkor minek okoskodsz??? Az irodáról meg megvan a véleményem. :) Inkább keressetek másik állást! ;)
Ja hogy a windowsban pl. semmiféle hiba nincs.... biztos egyetért itt veled mindenki. :D -
Én is tudok adni guest kódot. Egyet felajánlok a 2-ből egyelőre.
pm-be lehet kérni.