Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Bhalage #32460 en csak azt nem ertem te mirol beszelsz, mert osszevissza beszelsz 
hwre mint serverparkra gondoltam
swre mint a loging server programra es a hozza a tartozo adatbazisra (hogy ugyanazt erts ezalatt te is amit en es semmifele windowsrol NINCS SZO)
mind2 kritikus pont, hol a bottleneck azt a ottani szakik latjak es eszerint cselekszenek
az iroda koszoni szepen megvan itt prok dolgoznak (tudasban tapasztalatban, erted) nem ilyen alomharcosok mint te. :D
na utolso kerdes aztan sajna mennem kell, remelem este cska be tudom majd loggolni:
mi a retkes faszert nincs queue rendszer, ami mindenki kereset sorbarakná, es miert jo az, hogy x ember egyszerre spammolja a login probat, ezzel minden masodpercben keresekkel, ugyanazzal a x darab keressel arasztja el a loginprogrit/adatbazistmocit? mert kb tegnapelőtt ez volt es sztem tegnap is
mert azzal h mindenki spammolja a logint aztan "egyszer majd csak bejelentkezik", azt ugye mindenki vagja, hogy ez kurvara lelassithatja az amugy is lassu rendszert, vagy eppen padlora kuldi :o
más: a dagisrac videoja sztem hillarious volt, de ami a legjobban tetszett, hogy mi a error 37 es miert nem az az error 1 es mi akkor az error 36 es.. na ertitek... ezen nevettem.