78998
  • Mighty
    Egyik sem nyerő :( Már el is használták?
  • Carlos
    járHAT!
  • Harek
    Akinek még kellene:
    ÍGVCJJ-EWWF-878BCZ-9vk7-4xvg9n

cdv77w-ez2p-4wev4e-kkyp-v2xmhz
  • Mr. Perfect
    Ezt használja valaki? http://darkd3.com/ végül is jár érte ban vagy nem?
  • Dzsí Pí
    vki megmondaná hogy hogyan lehet a gem-eket nagyobbá összerakni? már van jópár, de nem tóm, hogy lehetne a chippedekből nagyobbat csinálni!
  • Prody
    Természetesen ezután kidob az installer
  • Frank99
    normál volt, thx.
  • Prody
    Miért kéri a lemezt, amikor digitálisan töltöttem le? -.-
    Telepíteném fel.
  • supersheep
    a softcore karakterekkel a legutólsó checkpointnál éledsz
  • cleric
    Az első az, köszi. Ha kikapcsolom, felmegy az FPS, de szétesik a kép, úgyhogy marad így. A játékon belüli FPS limitet vegyem 60-ra, van értelme? Most 150-en van.
  • supersheep
    csak ha hardcore karaktert indítottál
  • Frank99
    bocsika, ha itt maghalok, akkor karakternek Ende???

eddig nem sikerült, d ejó lenne tudni...

bocs a láma kérdésért..
  • Aradebil2
    http://www.teamliquid.net/video/streams/TheGDStudio
    most kezdik infernót,act1
  • BladeW
    vagy be van kapcsolva a vsync (60hz-es monitor), vagy az fpslimit van beállítva 60-ra. Vagy a videókari driveredben van a vsync beállítva.
  • Mighty
    Üdv!

Valaki tudna nekem adni egy guest keyt?
  • Aradebil2
    és megint,most faxom kezdhetem elölről a labirintust...
  • cleric
    Lecseréltem a gépemet. 1920x1080, minden maxon, és tökmindegy mi történik, hol vagyok, hányan vannak, mindig hótpontosan 60 fps. Ez valami limit? Esetleg a monitor frissítéshez van köze? Van értelme limitálni az FPS-t a játékon belül?
  • Hedgehunter #32627
    Ahh lemaradtam a guest accountrol.. :(

Valakinek esetleg meg? :)
  • Amiga
    Sajnos tényleg kár volt ott venni, pl. ha az egyik alkalmazottjuk lenyúlta magának a kulcsot, soha nem bizonyítod rájuk. Ők meg nem fognak új kulcsot küldeni, mert nem tudod bizonyítani, hogy a kulcsot nem te használtad fel vagy passzoltad tovább.

A székhelyükhöz nem tudsz elmenni, hogy kiverd a balhét, Blizzard support valószínűleg szóba sem fog állni veled, szóval nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni... :-(
  • yesname #32625
    Óh, hogy eldugták :) Köszi.
  • Aradebil2
    na most dobott ki :S
  • unknown nick
    A számítógép ikon mellett lent (game menu) jobbra a függőleges csík.
  • adam46
    Nagyon szépen köszönöm, így beengedett :)
  • zsozsoo
    Battletag táblázatba be lehet kerülni? nem írható a táblázat :)
  • elitehun
    a mana/spirit/fury/stb jelzőtől balra egy kis 3 részre osztott függőleges oszlop, ha ráviszed az egeret kiirja
  • yesname #32619
    Srácok a latencyt hogy lehet megnézni?
  • MerlinW
    Nincs kérdés a levélben, amire válaszolni kellene:)
  • oneal1
    jah az egy jónagy köcsög, most érek oda nightmare-n nemsokára, kéne pár ember mellé:D

valaki?:)
  • Tails
    Options account és ott állítsd át amerikai szerverre.
  • oneal1
    pedig úgy kell ahogy próbáltátok
  • MrRAP
    Csá all!
    Valaki meg tudna fogalmazni egy választ Angolul erre a levélre? (az adatok helyét csillagozátok ki)

Hey there,

I’m really sorry I couldn’t reach you earlier, Due to the high ticket queue status our response time was increased. Rest assured we are doing our best to speed up this process and get in touch with players as soon as possible. Hopefully your next petition will be answered in more reasonable time. I appreciate your patience and understanding. In the meantime please take a look at answer which I prepared for you to resolve your problem.

If you are getting error “login failed” while trying to access your account, definitely cause of this is authenticator.

You will need to reply to this ticket with the Answer to your Secret Question and the Serial Code of your Battle.net Authenticator currently registered to your account. Please submit the information in the form of a text document file (such as Notepad), as an attachment to your reply (for security reasons, we ask that you do not write these in the main body of your reply).

If you are not able to provide both of these items of information, you will need to submit your information by visiting the following link:
    https://eu.battle.net/account/support/remove-authenticator.html

Above steps will allow you to remove authenticator and gain access to your account once again. This won’t disable your authenticator permanently, just remove it from account.

As for Error 315300 – If you’re sure you’re typing your correct account information, check to make sure no additional spaces were added before or after your email address, as this error means that details enter are incorrect.

If you have any additional questions or concerns, please reply to this ticket and we’ll get back to you as soon as possible.

Regards,

XenomeratH
    English Game Master Team
    Blizzard Europe
  • geristar
    Hogyan kell felvenni új barátot? Hiába elküldöm a meghívást a másik fél nem kapja meg. Próbáltuk e-mail és battletag felvételével is.

Spoiler:
    Egyébként nagyon király ahogy az act1-ben Scoundrel próbálja felszedni Leah-át. Nagyon király dumája van :)
  • yesname #32612
    Elkeltek.
  • supersheep
    magyarul és BTW SPOILER ALERT!:
    Van egy staff amit egy random eső receptből tudod megtanítani a kovácsnak.
    itt egy kép róla: http://img859.imageshack.us/img859/2789/cowlevel.png
    5 item kell a staffhoz:
    egy csond leorictól ami act 1-en a Leoric's Manorban a tűzhelyben van elrejtve.
    egy fekete gomba ami act 1en random spawnol a földön
    wirt's cowbell amit egy vendor árul act 2-ben 100,000 aranyért.
    +a szivárányos cucc ami elvileg random esik act 2-ben
    +egy gemstone ami szintén random esik valahol.
    ha ez az 5 item+a recept megvan 50,000aranyért tudod lekraftolni a staffot. ezután elvileg bekell rakni a fegyver slotba és a town portal spelledet lecseréli egy másikra amit csak a városban tudsz használni és elvisz bociföldre.
    ennyi lenne a történet elméletileg bár ez csak fordítás és nemtudom, mivel nekem nemhogy a staff de a játék sincs meg és reggel óta próbálok egy guest pass key-t tarhálni valahonnan :DDD
  • BoneDragon
    Neeeeee. Akkor ehhez kell a rainbow cucc.
  • mikuc
    Reklamáltam ott is. Sajnos semmi eredménye.
    Ez is megbizható hely volt idáig, már jópárat vettem tölük idáig nem is volt gond velük.
  • zzeN
    LOL spoilerben cow level... de egész más:DD

Ennyi hülyét a Blizznél:D
  • yesname #32607
    2 Guest Pass átadásra vár. Első két privát jelentkező kapja.
  • TDC Geronimo
    act 2 végén boss HÓLISIT :y
  • adam46
    Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Kaptam egy starter edition kódot, be is írtam battle.net-en, kiírta, hogy rendben elfogadta, mikor csatlakozom szerverre pedig kiírja, hogy nincs kódom, error 21, miért? :(