78998
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, milyen oltásokat fogsz kapni...
  • hawkie22
    Nektek honnan van ennyi gold? Én Act2 első bossa után vagyok, de van összesen 8K aranyam. Igaz, a kovácsba, meg cuccokba fektettem egy kis lóvét, de akkor is kevéskének érzem. Ráadásul cuccok se esnek úgy, ahogy szeretném, lvl 21-es vagyok és a DPS-em még mindig csak 71 barbárral.
  • ddany7
    nem, tudom hogy ez eddig is így volt, de ez miért olyan jó, még most sem értem
  • MEdievil
    Te se játszottál még diabloval korábban igaz? :)
  • myl0
    megoszthatnád velem a act2 fő boss tippjeidet, mert lassan 1 órája szopodok vele. a végső stádiumban leviszem az életét felére aztán kampec, ez történt már 20adszor. egyebkent lvl 25 barbarral vagyok
  • ddany7
    amugy abban mi a jo,hogy normal utan kezhetem elorol az egeszet, raadasul ugyanazokat a kuldeteseket?! leginkabb a kuldetes zavar,hogy mar baromi unalmas volt eddig is most meg madj meg 3x csinalhatom meg :D
  • IMYke2.0.0.0
    S ezt honnan tudod?
  • Prince23
    :D és ráadásul busy :D
  • BaLeeX
    Na, végére értem Normalon, kis összegzés (spoiler mentesen).

A játék nagyon tetszett, a DH kaszt is jó választás volt, valami iszonyat durva lett a végére. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a játék normálon könnyű. Ami pedig még sokkal könnyebbé teszi az az aukciós ház. Aki elakad, nem esik neki jó fegyver és nem tud haladni, nézzen szét, más kasztok játékosai vicc áron dobálják ki a tutibbnál tuti cuccokat és fegyvereket. ~4000 aranyért vettem egy olyan nyílpuskát aminek a sebzése 46 volt, amikor az enyém még csak 26-os volt (lvl 25től azzal mentem talán 31ig, csak a legvégén esett egy annál kicsivel jobb).
    Ennek köszönhetően (na meg annak, hogy nagyon sűrűn esnek a rare cuccok, ezt talán túlzásnak is érzem) könnyen lehetett haladni. Boss harcok közül azt act2 főgonosza ellen haltam meg 2-3x mire rájöttem mit kell csinálni, meg diablo ellen a végén, de 3.ra sikerült legyőzni. Összesen kb 8-10 halálom lehetett játék alatt.

32es lettem a végére, 16.5 óra játékidő úgy, hogy amit csak lehetett felderítettem és végigjártam minden térképet, nem hagytam fekete foltot.
    Viszont dialógusokat és könyveket nem nagyon olvastam végig, meg az NPC-kkel sem csevegtem, mivel angolom annyira nem jó. Az még pár órát biztos hozzátett volna, ha mindent végigolvasok.

Megyek vissza, megnézem milyen a Nightmare... :)
  • minimize
    állítólag a hivatalos oldalon(?)letölthető reg.(?)után egy verzió,amivel az Act.1 játszható-mint egy demó. tud valaki erről valami konkrétabbat?
    köszönöm.
  • Long_Gun
    Azt a 27 &-ot kicsit keveslem, angliából blizzard boltjában véve (digitális) 44.99 &
  • eLiXir
    Ki milyen pinggel játszik? Nem értem miért, de 200+os pingem szokott lenni, infernon már zavar nagyon...
  • setuh
    Emiatt viszont megrohadhatnak...
  • BladeW
    Volt igen, spoilerben...
  • ProGabe #32991
    Biztos vótmá...

Megint kiderült, hogy ezek a Blizzard lyányok értik a tréfát!

• Mr_no_NaMe
    Ahogy én hallottam a cd-key majdnem ugyan annyiba kerül mint a dobozos...max egy ezressel olcsóbb.
  • ToCsEk

• Tatyla
    na ennyi volt a normál végigjátszás az előbb léptem be nightmare-ba...

• Lord Zax
    Sziasztok.
    Ha valakinek van egy guest passja megköszönném.
    Egy kérdés, nem találok sehol infot arra hol lehet és hol érdemes megvenni, nem akarok heteket várni rá, Londonban az egész várost bejártam és sehol semmi, mindet megvették, és nem tudják mikor lesz uj.. Az itteni ára 27 font volt..
    Ilyen digitális verzió nincsen? hogy csak egy kódot kapok és letölthetem a klienst? Tudnátok pár megbizhato oldalt adni ahol vannak ilyenek, és kb a fenti áron vannak?
  • zsozsoo
    Guest pass-t, ha upgradelek, akkor új serialt kapok vagy mi történik?
    Illetve a guest karik megmaradnak? :)
  • Dondark
    hány waypoint van act 4ban? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, én tudom? Nem győztem csodálkozni, s lám még el is gépeltem... szóval, helyből kellett volna tudnom, hogy bizony, ha fontban venné, akkor Mayottén él.
    Nem kizárt, hogy Mayotte egy angliai település, csak akkor nem így kellett volna riposztolnia nekem :)
  • zsozsoo
    érdemes őket megkérdezni, ha valakinek erre fáj a foga..
  • zsozsoo
    Amúgy westendbe 576éknál még tegnap este 7kor volt CE, asszem 28k-ért?
  • Snomag
    az interneten minden igaz!
  • Prody
    Na, már nem kéri a lemezt. Kiléptem a launcherből, aztán újraindítottama gépet, ahogy mondtad... És most abba a mappába installálom, ahova letöltöttem.

Ezer köszi! :*

Legalább szóbelik előtt gyorsan kipróbálhatom :D

• chuthulu
    nemtom, google elsö találtat random országra, (mellesleg walesben élek, ezért kérnek fontot a diablóé)
  • Ragnar360
    wtf is the mayotte... teccik érteni ?:) mert én ezt nem vágom, hogy mi a fene...
  • chuthulu

iigyvan, és minden ugy van ahogy beirod az adatlapodra pontosan:D
  • Ragnar360
    - amugy eddig only egyedül toltad, vagy próbáltad már coopot ?

Amugy szerintem, persze nemtudhatom, de WD-t ennyire félrelehet tenni, gyk biztos hogy gyengék a kutyák ? runat nemdobna ra amivel ujra faja lesz...azon a skillen kivül más summon biztos lesz majd azért nem ? csak mert olvasgattam, hogy irtátok, hogy váltottatok itt WD-ről mert useless lett a kutya téma, aztán lehet kicsit a játékot is védve most igy bővebben elemezném ezt a WD summoner stilus dolgot

Barbod ütős... gondolom teccik meg minden :) mi az álláspontod vele kapcsolatban? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt jó tudni. Az ember közel a 40-hez is tanulhat valamit... :)
  • RatBaG #32974
    normalon van értelme salvage-elni a rare itemeket, vagy ugyanazt adja, mint a kék?
    csupa használhatatlan sárga vegyes statokkal, szóval szerintem felesleges ah-ba tenni...
  • Snomag
    Itt a hiba latod. Pedig Miskolc + font = Mayotte. Altalanos iskola alsoban tanitjak
  • IMYke2.0.0.0
    ˆ chuthulu | ma 16:02 | privát | válasz | #32965
    "mivel irtam hamarabb is hogy 35FONTot rászánok ezér gondoltam egyértelmü hogy Mayotte-n élek."
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy nem néztem meg az adatlapját... :)
  • zsozsoo
    tegnap este nekem 3szor csinálta ezt a launcher..
    Aztán megnéztem, hogy a kijelölt könyvtárba 3 MPQ fájlt kreált, az egyik pl. 3-as számú elnevezéssel .part kiterjesztésre végződött..
    Bezártam a lauchert, letöröltem a .part kiterjesztésűt. (a másik 2 fájlt nem) és újra nyomtam a launchert ugyanarra a mappára ahova először is kértem a letöltést. Így a meglévőket gyorsan leellenőrizte a hiányzót meg letöltötte.
    A végén számíts arra, hogy mivel 3-4 GB a 2. 3. fájl eltart egy ideig, míg a .partból átrakja magát a végleges MPQ-ba, tehát ne nyomd majd le a lauchert :)
    Mindenképpen addig noszogasd amíg végig fut és elindul az install, máskülönben az install közben fog lehalni és kiírja, hogy tedd be a dvd-t..
  • Ragnar360
    hogy micsoda???
  • Snomag
    Ha' me miskolc van beirva az adatlapjan, ebbol tudni kene!!
  • IMYke2.0.0.0
    Mayottén
  • IMYke2.0.0.0
    Ööö, miből lett volna egyértelmű belőle, hogy Bayottén élsz?