78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
És ACT1 ről beszélek. Szal most 1-2 óra pihi van :) Asszem barbárként csúnyán rá kell mennem a physical resistre...Muszáj lesz. Passzív skilljeimet is védekezőre raktam most. -
Hell fokozat már nem egyszerű témakör :) Néha jönnek olyan champion groupok, hogy r.i.p r.i.p hátán :) -
Prof William #33805 A nevem a Battleneten is ProfWilliam aki akar felvehet friednek. -
Supportnak írtál? -
köszi -
Továbbra is úgy néz ki, hogy véglegesen törlődött a karakterem. De nem értem, hogy miért.
A beállításaim is visszaálltak alapra. Szóval nem értem m ia szartól volt ez. Nagyon idegesítő ez, nem azért öltem bele ~7 órát, hogy aztán csak az üres karakterválasztót lessem... Erről a részről azért bekaphatja a Blizzard. -
gosumofo #33801 http://cdkeyprices.com/product/Diablo-3-CD-Key.html/ -
nem tudtok valahol ahol csak cd keyeket árulnak, és olcsón hozzá tudnék jutni? vagy esetleg valahol ahol nyereményjátékként osztogatják :D -
nekem is ezt jelzi a firefox, de incgamersről van a kép, tuti nem malware,legalábbis nálam egyik guard sem jelez -
és armor? -
Ezt a képet moderátor távolítsa el mert malware-es oldalról származik. -
inferno runok: GD-ék leálltak(mondjuk ők hivatalosan nem is runoltak,csak funból tolták), methodék abahagyták,most soloban folytatja a wizard(úgy lényegesen könnyebb), NL pedig 4en nyomja továbbra is,uott tartanak mint methodék: ACT4,crystal colonnade jön -
Mennyi a lvl22-es körüli monkotok dps-e? -
En most delelott kezdtem el egy HC karit tolni, act 1 fele mar meg van. Es hat ott hatul a fejedben van egy kis erzes hogy itt mar figyelni kell folyamatossan. Mese nincs
-
Dodo55 #33793 Elective mode-al próbálkozz, asszem a beállításokon belül a gameplayben van. -
Sokan toljak mar a HC-t, mit lehet tudni? :P -
HC-n szarrá golozhatnád magad vele, ha jó a statja. Nagy a fluktuáció a kari halálok miatt és pörög az AH mindig. -
ahogy elnézem barbárral, fejlődés nem olyan para, AH-ban mindig megkell venni a szintnek megfelelő fegyvert 2h a legjobb, és azzal tolni. perfect. -
No szétcsaptam Diablot-t Nightmare-en^^
Welcome in Hell
-
G*ci tudok rare helmet kraftolni jojoj...
-
Reich #33787 Helló azt hogyan lehet bekapcsolni.Hogy ha megsebzek egy ellenséget akkor az számban mutassa mennyit veszek le életerőt róla?. -
a str az armor-ra, ezen kivül a barbárnál a dps-re a dex a monknál és a dh-nál a dps-re az int a wiz-nél és a wd-nél a dps-re -
Ez engem is érdekelne! -
Lenne nehany kerdesem illetve ki tudnatok-e egesziteni mely statok mire vannak hatassal? (str, dex, int alapbol sebzes az egyes karaktertipusoknal)
1. Str
- ?
2. Dex
- dodge
- crit chance
- ?
3. Int
- magic resist
- ?
4. Vit
- eletero
- ? -
sirdond #33783 amelyikkel jobban jössz ki statokkal -
Melyik életképesebb hardon?
-két kis kard
-egy nagy kard (2 handed)
-kard + pajzs -
mikuc #33781 Köszi! -
guest pass:
R282VJ-C2HC-N6JC4X-GXTG-77NGP8
R4J2ZT-KWXK-GWD9BB-CF9W-BRP2FM -
de lehet hogy sima attackot akar használni :D -
simán kihúzod belőle a skill ikonját, vagy elective modeban kiválasztod. de ne használj sima attackot,a helyett vannak az ingyen skillek -
csak skillt, a fegyvert az Inventoryban tudod betenni -
na jó, tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen? hogy tudom rátenni a fegyveremet a bal egérgombra? vagy oda csak skilleket lehet tenni? -
Nagyon dúrván változatos ez a játék.
Össze vissza cserélgetem a skilleket, és a rúnákat, attól függően, hogy milyen fegyó van éppen a kezemben, és hogy nagyot akarok csapni, vagy éppen gyorsan darálni :)
Most zúztam le Act I-et, kb 7 órában Barbival, csak loot-ból származó cuccokkal megyek. Act végi videó iszonyat jó lett. -
A fegyver akapsebzeset nezd elsosorban, a legtobb skillunk sebzese ebbol jon es szamolodik. A dexterity fele "plusz %" pedig ezt modositja, noveli. En sokaig 1h nyilpuska+arrows komboval mentem, majd talaltam egy jo kis 2hand bowot, es azzal folytattam. Dualwieldet is probaltam, de sajnaltam a rare tegezem bonuszait, igy a dualwield otlet hamar kukazva lett. Egyelore. (sot, volt, hogy pajzsot is felvettem offhandba egy elborult pillanatomban, mert a nyomorult extrafast rare mob szivatott, es kellett minden extra def)
Kapcsold be a sebzesi szamokat a gameplay menuben, es akkor latod nagyjabol, hogy melyikkel mennyit sebzel, ugy konnyebb eldonteni. -
Zsooo #33773 NM act1-en vagyok én is, eleinte izgalmasabb volt mint szerettem volna, de aztán átcuccoltam kicsit (szinte csak mf volt rajtam, gondoltam act1, mi gond lehet... :D), most már csak a trükkösebb elit mobokkal vannak néha problémák, ha rossz irányba kezdek el kitérni és belefutok a másik kék csapatba pl... Még lehetne a cumókon javítani bõven, de lusta vagyok az AH-ban turkálni sokáig.
Normál 29 óra volt, lvl 33-on halt Dio :) Nem siettem, az fix, de mint írtam, alig volt rajtam értelmes cucc, cserébe volt pl hogy 3 rare esett a kis bossból a Library of Fate-ben.
Két legendary esett eddig, az egyik a képen, a másik egy gagyi polearm volt, 3 alap sárgát adott belõle a kovács.
Az AH-n még van mit javítani, tegnap egész nap nem tudtam rákeresni az övre, ma már jó, van vagy 40 oldalnyi...
Eddig 8 low level rare-t és két kéket tettem fel, potom áron, kezdõknek segíteni, egyetlen darab kéket vittek el csak a két nap alatt, volt rajta vagy 5% mf. Jó lenne egy webes felület is, ha lehetne linkelni aukciókat.
Mit érdemes szerintetek feltenni? Úgy látom, csak a legjobbnak tûnõ cumókkal érdemes egyáltalán foglalkozni, mert akkora a választék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játék tetszik, a hangulat, graf, zene nagyon ott van, de én is sokszor úgy éreztem magam, mintha D2 felturbózott verziójával játszanék, az elsõ két act szinte egy az egyben ugyanaz, meg is lepõdtem mikor act3 nem a dzsungelbe vitt (na persze, mert az meg act5 copy, legalábbis az eleje, a vége meg act4)... Persze gondolom a nosztalgia factor miatt lett direkt így felvezetve sz egész és szerencsére azért adagoltak újdonságokat itt-ott. Act4 túl rövid, ez tény. Remélem a kiegekben nem csak egy act-ot kapunk, ilyen minõségben még sok-sok sztorit el tudnék viselni, tõlem akár hanyagolhatják az egész eternal conflict témát is, hozzanak be pár elfeledett nephalemet, õsmágust, sárkányokat, akármit, csak üssön. De akár egy thief guild központú vonal se lenne rossz, valami óriási városban, katakombákon, háztetõkön, csatornákon át, aminek a végén az öt fõtolvajt egyszerre kell legyõzni, mint valami enemy coop partit, akik egymás buffolják és gyógyítják... A gonosz úgyis "bennünk lakik", a fõhõs is megmondta.
Az övet szívesen felteszem valami spéci buyouttal 50k felett bárkinek este ;)
-
hát de másnak meg ott van az az x lvl-es karakter minden tápos cucal az enyé makkor miérttörlődött? Hát tuti szétcsapok valamit, hajnal 3-ig toltam. Nem azért játszottam, annyit, hogy aztán kezdhetem előről az egészet. Most már mindig eljátszák ezt? -
Prof William #33771 DH -val one handed vagy Dual wield a jobb? Most találtam egy jó kis nyílpuskát s meglévő mellé.
Valamint normalon nem csökken a durability? 4 óra játszás után nem úgy tűnik... -
sirdond #33770 dual wield nem igazán hatékony az elején, jobban jársz egy shield+weapon kombóval
skillek meg mindegy nagyjából, amelyik jobban tetszik,illik a stílusodhoz -
Valamit nem babrál a blizzard?
Havernak se jó.
-
frenzy és seismic slam
ingore pain , overpower, war cry és wart of the Berserker