Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zsooo #33773 NM act1-en vagyok én is, eleinte izgalmasabb volt mint szerettem volna, de aztán átcuccoltam kicsit (szinte csak mf volt rajtam, gondoltam act1, mi gond lehet... :D), most már csak a trükkösebb elit mobokkal vannak néha problémák, ha rossz irányba kezdek el kitérni és belefutok a másik kék csapatba pl... Még lehetne a cumókon javítani bõven, de lusta vagyok az AH-ban turkálni sokáig.
Normál 29 óra volt, lvl 33-on halt Dio :) Nem siettem, az fix, de mint írtam, alig volt rajtam értelmes cucc, cserébe volt pl hogy 3 rare esett a kis bossból a Library of Fate-ben.
Két legendary esett eddig, az egyik a képen, a másik egy gagyi polearm volt, 3 alap sárgát adott belõle a kovács.
Az AH-n még van mit javítani, tegnap egész nap nem tudtam rákeresni az övre, ma már jó, van vagy 40 oldalnyi...
Eddig 8 low level rare-t és két kéket tettem fel, potom áron, kezdõknek segíteni, egyetlen darab kéket vittek el csak a két nap alatt, volt rajta vagy 5% mf. Jó lenne egy webes felület is, ha lehetne linkelni aukciókat.
Mit érdemes szerintetek feltenni? Úgy látom, csak a legjobbnak tûnõ cumókkal érdemes egyáltalán foglalkozni, mert akkora a választék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játék tetszik, a hangulat, graf, zene nagyon ott van, de én is sokszor úgy éreztem magam, mintha D2 felturbózott verziójával játszanék, az elsõ két act szinte egy az egyben ugyanaz, meg is lepõdtem mikor act3 nem a dzsungelbe vitt (na persze, mert az meg act5 copy, legalábbis az eleje, a vége meg act4)... Persze gondolom a nosztalgia factor miatt lett direkt így felvezetve sz egész és szerencsére azért adagoltak újdonságokat itt-ott. Act4 túl rövid, ez tény. Remélem a kiegekben nem csak egy act-ot kapunk, ilyen minõségben még sok-sok sztorit el tudnék viselni, tõlem akár hanyagolhatják az egész eternal conflict témát is, hozzanak be pár elfeledett nephalemet, õsmágust, sárkányokat, akármit, csak üssön. De akár egy thief guild központú vonal se lenne rossz, valami óriási városban, katakombákon, háztetõkön, csatornákon át, aminek a végén az öt fõtolvajt egyszerre kell legyõzni, mint valami enemy coop partit, akik egymás buffolják és gyógyítják... A gonosz úgyis "bennünk lakik", a fõhõs is megmondta.
Az övet szívesen felteszem valami spéci buyouttal 50k felett bárkinek este ;)