Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Bár nem reprezentatív a kérdõív, de 5 millió játékosra levetítve: 300ezer Dh lenne, és 1,5 millió wizard. Persze elsõ körben, késõbb úgyis mindenkinek lesz minden. :) De ezért mondtam, hogy a wizard kedvcsinálót lehet hiba volt a végére rakni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
ti is inkább megdöglötök 20 karakterrel, hogy aztán a 21. bírja végig, mi? :D
sose felejtem el, amikor mindenáron 2 sorc-kal akartuk megölni hcn durielt (ugye 56k-s idõkrõl beszélünk), és mindig halottak voltunk mindketten, mire betöltött a chamber-je :DD
de leszartuk, visszamentünk két sorccal harmincadjára is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
Pedig ez adja a "savát/borsát" az egésznek :]

Nálunk a társaság csak végig runol a normal módon aztán only HC a program van tétje a dolognak legalább <#eljen><#vigyor>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bélanéni
Bocs. Szerintem azon kívül semmiben. Én játszottam single-ben is, és egy jó arccal coop-ban is, nekem elment a kedvem a "magányos" Diablo-zástól.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
52 votes total
mennyi a readonly user, te jó ég :)

Carlos
"(azon kivül, hogy nem egyedül darálsz, és elméletileg fun-abb)"

Þór vígi þessi rúnar

Pontosan :), engem az idegel, hogy ezen kell állandó jelleggel leragadni!

bélanéni
Hangulat?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
(én kikapcsolódni, szórakozni akarok, nem azon agyalni, hogy ez így reális-e vagy sem, az egész játék fikciókon alapul)

bélanéni
Mondjuk ha belegondolsz, ha a Monk soha nem használja a fegyvert, akkor hogy lehet hogy a verekedõs skillek erejét az határozza meg? Ez egy abszolút ellentmondásos, irracionális tény, de ezek azok a dolgok amik engem k.ra nem érdekelnek <#banplz>

Carlos
Láma kérdés, üssetek.
Mi értelme a van a coop-nak (azon kivül, hogy nem egyedül darálsz, és elméletileg fun-abb)?
-Sem a loot nem jobb, sõt esetenként rosszabb, ha magas MF-os vagy, sem több XP nem jön. (1-es szinten kezdve ugyanúgy 10-ig mentem fel 1 végigjátszásra, mint szólóban).

Szóval?

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
nyilván az lehet az oka, hogy a monk verekszik, a wizardból meg pulzáló varázsgömbök ugranak ki :)

Azert sirnak, mert betaban nem esett Daibo, az elso kraft meg lvl 15os ergo senki se latta meg az milyen.
Én azt nem értem, mindenki azért sír, hogy a monk nem használja a fegyverét... miért a wizard vagy a WD használja? Az esetek nagy többségében nem, mégsem dünnyög miatta senki!

j0nNyKa
ámen!

bélanéni
Úgy lesz, aztán majd néha pihenésképp megvitatjuk a webprogramozás fortélyait. <#idiota>

Betaban a monkom hardcore lvl 13, nem volt akkora macera mint kepzeltem, mert a kari nagyon tap, van blindja, van self healje es irto nagy dps-e a tamadasi sebessegebol kifolyolag. Egyetlen egy dolgot nem szabad hagyni, hogy korbevegyenek, mert akkor game over, na akkor amikor a kepernyo vorosen villant, akkor ugrott az adrenalin az egbe nalam XD ( hulye voltam mert 4 summoner mobbal tokoltem, akartam farmolni a spawnjaikat, de amikor az addok korbefogtak es a ranged tamadasok is kezdtek zuhogni na akkor rezgett a gatyamadzag)
j0nNyKa
HC! HC! HC!
szóljál kérlek mindenképp, ha indítasz hc-t, én hc buzi vagyok, szivesen tolok veled is majd egy karaktert

bélanéni
Fegyver alapú %-os sebzést okoz a skillek jó része (vagy az összes?), tehát van szerepük naná. Engem nem zavart ez a dolog.

j0nNyKa
mármint az összes spelled fegyversebzés alapú, és ad-e hozzá plusszt a jobb fegyver?
ö.. lehet <#idiota>

Rage47
Nekem is kedvencem lett a Monk, az utolsó bemutató videója óta jött meg a kedvem hozzá :D
Az nem tetszik benne kicsit, hogy hiába hord fegyvereket, nem használja : Amúgy statokhoz ad valamit (pl. sebzés), ha egy jobb kardot használok?
bélanéni
Egyébként egyre jobban foglalkoztat a HC karakter indítása. Nyilván nem elsõ karakternek gondolom, talán nem is másodiknak, de késõbb szinte biztos hogy lesz ilyenem. Azért mennyire király és adrenalinnövelõ élmény lenne azzal játszani. Ez olyasmi mint a póker igazi/virtuális pénzzel játszva. Közük nincs egymáshoz.

Elképzeltem, partyban mindenki HC karival játszik, és marhára figyelünk mi történik a képernyõn. Aztán persze ha hirtelen elhalálozik a karakterem (beleölt óraszámtól függõen) 5percig / 10percig / fél óráig... elképedve bámulnám a képernyõt. És egy életre elmenne a kedvem nagy valószínûséggel a HC karakterektõl. <#idiota>

j0nNyKa
nekem a dh a legpörgõsebb karakter, ahogy beleugrik a csatába, végigugrálja a csatát, majd kiugrik a csatából, az elég vad.. :)

Sajat velemeny, de MOnk, WD, es DH utan a barbar allatira gyenge, lvl 7ig amig nincs neki cleave, rolling thunder es leap addig majdnem hasznalhatatlan. A beigert tulelokepessege meg a beka segge alatt van. normal kari normal palyan majdnem tobbszor volt szivroham mint a hardcore monkomnal. NEKEM nagyon nem jott be a barbar, tutira nem azzal inditok elesben.
bélanéni
Egyelõre nekem a DH a legszürkébb, leglaposabb karakter. Látom ezt más is így érzi. Az összes többi eszméletlen. A WD is nagyon tetszik, ha más játszik vele <#idiota>

bélanéni
A Monk-nak sem akartam esélyt adni, aztán most meg a kedvencem.
A Barbárt is kipróbálom majd mindenképp, egyefene.

Carlos
We're sorry, you've already voted in this poll!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
elvileg ip alapján szûr, ha megnézed, valami _duplicate oldalra irányít át, ha kétszer próbálkozol

akkor szerintem próbálj ki roguelike játékokat, mivel a diablo 1 is egy egyszerûsített rl volt. ezekben minden megvan, amít írtál és rettentõen magas fokon. kezdetnek a Tome 4-et vagy a DCSS-t tudom ajánlani,mert ezekhez van aránylag szép tile set. ha nem riaszt vissza az ascii látvány, akkor Brogue is. Ha zavar,hogy csak egy életed van (aka Hardcore), akkor kezdj Tome 4-el, abban van Adventure mód. De szerintem a DCSS játékélményben sokkal jobb. Az biztos,hogy ha elkezdesz játszani velük,rengeteg idõt bele kell ölni,mire egy kis sikerélményed is lesz,mivel maga a rl mûfaj extrém nehéz. :)
DCSS
Tome 4
érdemes mindegyikbõl az aktuális verziót letölteni, Tome-nál béta38, DCSS-nél 0.10

How much can you take,before you snap?

SLICK
A barbárt pont azért emelték át, mert sok minden rejlett még benne és mondhatni, hogy tökéletesre csiszolták itt. Remélem, hogy majd az egyik kiegben a Druida is elõkerül hasonló módon...

antgecc
wd hogy feljött bakker. dh meg érdekesen alacsonyan van, holott ingame minden partyban volt minimum 1. bár eddig nagyon kevés szavazatunk van.

jonnyka, mi van ha v ki 2x szavaz? kiszûri a progi?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
ej békaesõ, kecskékkel hálok!
azon a nagy kanbékán aki egyben cuppantja be a monsztákat rendesen felnevettem, kell egy wd mindig a partyba hogy a jókedv meglegyen

azt viszont kibaszásnak tartom hogy az általam legjobban várt karakter bemutatóját tették a legvégére..pedig most õt vártam
Carlos
kutya, pók, sacrafice, firebat, spirit attunement... :)

Þór vígi þessi rúnar

Troyan
múltkor cow levelen, úgy tereltük össze õket trap assával. annyian voltak, hogy a térkép egy nagy piros körnek jelezte õket. totál vadnyugat feeling. Középen várta õket a death sentry, és a corpse explosion szépen egyszerre fektette az összeset. Akkorát röhögtem :D a Lootal volt tele a képernyõ

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

antgecc
Dobálom, de kutya nélkül! :) Bétában így használtam: darts, pókok, horrify, grasp.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Troyan
- random pályák. kényszerít a játék, hogy benézz minden sarokba, egy végigjátszás sem ugyanolyan
- loot. Bármikor eshet valami ûberbruta kék cucc, amin csak pilácsozol
- zene, hangulat, szörnyek, skillek, classok, multiplayer, trade, boss run-ok, cow level és még sorolhatnám.

Újra elkezdtük a d2-t és 1650x1080-ban közelrõl akkorák a pixelek mint egy postabélyeg, de rohadtul nem érdekelt.

Meg még írhatnék egy csomó mindent

Carlos
Dobáld a pókokat. Olyan cukik!

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Így igaz minden szó. Ezt kéne sokaknak felfogni. Persze nekünk sem szabad sírva fakadnunk, ha vkinek nem tetszik a "játékunk".

Egyébként a kutyákkal nincs semmi baj. Pont annyit sebeznek, hogy neked is legyen dolgod. Ha nagyobbat harapnának, akkor te mit csinálnál míg õk csatáznak? Hordókat bontogatnád? Ez így jó, ahogy van :) Btw én nem fogok kutyát elõhozni, nem szeretek egy helyben állni és szórni a dmg-t.

Carlos
Én õszinte leszek, hogy mi NEM tetszett a Diablo 2-ben.
Én például utáltam, hogyha életképes karaktert akartál (ami nem fekszik meg nightmare-en az elsõ póktól) akkor elõtte 13 guide-ot kellett elolvasni a kasztról, hogy mikor mire rakjon az ember.
Én ezt gyûlöltem benne.

Ezzel szemben itt az lesz a gáz, hogyha nincs fajin cuccod, akkor nem lesz DMG-ed és a skillek is szart se érnek.
Amúgy a coin-os AH-al mibajotok?

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Nem rossz videó ez sem, de a Barbárét egyik sem überelte eddig! ^^
bár lehet a Wizarddal csapnak még oda. Mondjuk úgyis marad a sorrend: Barbár, Wizard, WD, DH...

j0nNyKa
milyen tablet, és milyen böngészõ? merthát egy sima form, azon nem értem, mit nem tud megjeleníteni

Troyan
Valószínüleg a craft anyagok ára lesz lényegében a market trend, amit figyelni kell. És hát igen, elõfordulhat, hogy mondjuk Wizard-ra kisebb lesz a kereslet és az ugyanolyan szintû fegyójuk olcsóbb lesz mint mondjuk a Barbáré. De ahogy eddig néztem, mindenkinek felborult a kedvenc sorrendje ahogy kipróbált egy classt. Szerintem ki lesz ez szépen egyenlítve.

Fõleg ha tényleg lemennek azoknak a cuccoknak az árai, akkor indítanak karikat és máris megugrik a kereslet. Ezek a törvények itt is meglesznek.

lehet,hogy csak rossz helyen keresgéltél. neked például miért tetszett annyira a d2?

Carlos
Már látszik.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Én se látom alap kéken.

Troyan
PC-n okés. Tableten nem jelent meg. Monk +1 :D

Troyan
Persze, ez így van. Csak azt mondom, hogy d2 óta keresem azt a játékot ami ennyire le tudna kötni. De nem sikerült...

Avenger
Engem nem igazán zavar, nem hinném hogy olyan sokat fogok AH-zni, de a játékon belüli gazdaság akkor lenne a legkiegyensúlyozottabb, ha minden kaszt egyformán képviselné magát. Mondjuk nem egy mmorpg, szóval valóban nincs egyéb jelentõsége a torz arányoknak. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

nana, azért egy sandbox rpg-t ne hasonlítsunk egy hack and slash-hez, mert közel sincsenek egymáshoz. fõleg nem a morrowind. mindkettõ eszméletlen jó, de más értelemben

bélanéni
Én egyetlen dolgot sajnálok. Hogy a Barbárt egy az egyben átemelték a D2-bõl. Számomra ebben a játékban ez az egyetlen negatívum, de ez eléggé zavar. Akkor is, ha nyilván a Skillek/Rúnák stb... miatt más élményt nyújt. Egyszerûen zavar és nem sarkall arra hogy kipróbáljam. Ez némileg a Blizzard részérõl fantáziátlanság (lenne, ha egyébként nem érezném baromi fantáziadúsnak az egész játékot).