Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ez igen, végre valaki!
Szerintem, én kivételes vagyok ilyen szempontból, mert ugyan "csak" 22 vagyok, de mióta az eszemet tudom, Diablozok.. 6 éves voltam mikor megjelent az elsõ rész, aztán unokabátyámnál mindig azzal játszottam. 😄 Egyébként az volt még az igazi, 6 éves fejjel rendesen átjött a hangulat, félelmetes volt. 😄

Szavazás: Egyértelmûen WD, és nem a spotlight miatt. Nagyon tetszenek a késõbbi spelljei. 😊

Troyan
nem látom,, de tableten vagyok lehet ez a bibi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
eldugtam a bannerba a szavazást, csak hogy senki ne találja meg.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Troyan
hun köll savazni?

bélanéni
Én is, és akkor sem voltam már (kis)gyerek. <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Mintha az én gondolataimat foglaltad volna össze 😊

j0nNyKa
ennek adjunk mondjuk 1 hetet, utána jöhet az elégedettség 😊

Troyan
morrrowind, oblivion, skyrim is fain volt, de könyörgöm megcsinálod az armorodat ami ezerszer jobb bárminél ami eshet, utánna mit csinálsz? modok persze, nagyon meg kell küzdeni egy armorért ami egy ládában lesz elhelyezve valahol, vagy szimplán konzolparanccsal kapod meg. istenítették a skyrimet, és nagyon fraja is volt, de kb annyi élményt ad mínt egy film. megnézed fraja oszt jó van. újrajátszhatóság szempontjából elmarad a diablo mögött

Carlos
Nálam szintén. Csak én már a D1-et is toltam... 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Gondolom vissza kell váltani alap kék módba.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
3 hét és itt a játék <#nezze><#banplz>

Enyém volt az elsõ szavazat 😊
bélanéni
Aztakurva, összefoglaltad a lényeget. <#idiota><#zavart2><#nyes><#bee1><#lama><#kuss>
Át tudom érezni pajtás, ugyanez van nálam. <#worship><#eljen>

Troyan
besza behu a wd vidi. kicsit gyengének éreztem a kutyákat, persze rúnák nélkül meg szar fegyóval. :-) de ez a szörnyi nem semmi amit megidézett a végén. a csápos armor is sakál.

egyébként mindenkinek aki fikázza a gamát az eddigi tapasztalatok alapján, az kérem várja meg a megjelenés napját, de akkor se fikázza ha a stílus nem jön be. ez kultjáték, ez a korosztály már akkor d2ött amikor mások még a homokozóba szórták nagy elánnal a kiscsajszik hajába a homokot, meg lehet egy-két este becsúszott egy kis pisi a gatyeszba. ha a blizzard a következõ pecsben azt teszi kötelezõvé, hogy rákössem a véráramomat a gépre, azt is megtenném.

játszottam pár játékkal és ez az ami összesít mindent ami jó. múltkor beléptem wow-ba csomó emberke full gearbe várja a raidet vagy csak lebeg a város felett. erre az endgamere nekem nincs idõm meló mellett. én ha le tudok ülni akkor azonnal menjen a móka és teljesen kapcsoljak ki. eve online messzemenõkig bonyolultabb játék, de ott úgy éreztem, hogy hazajövök melóból és leülök a másodállásomhoz. akkor tudatosult bennem amikor árkövetõ excel táblázatokat kezdtem heggeszteni. scoutolni is nehéz volt ha sír a gyerek este.

összefoglalva, erre a játékra várok d2 óta, mert egy sem ért fel addig azóta. sacred, titan quest, loki...

jazzy
Ezt mondjuk már páran mióta... 😛 pff, újoncok.. 😊
bélanéni
Szombat este coop-ban játszottam Monk-al. Eddig ez volt az egyetlen karakter a WD mellett, amivel szinte biztos voltam benne hogy még kipróbálni sem fogom, kicsit sem volt szimpatikus. A WD-vel ugyanígy vagyok, bár a Monk egy fokkal jobbnak tûnt. Azt kell mondjam, hogy eszméletlen hangulatos volt vele (Monk-al) a játék, nem kizárt hogy a fõ karakterem lesz. Még hezitálok a Wizard és ez között. A DH-t próbáltam még, nem rossz, de nem favorit. A Barbárt viszont azért hagyom ki, mert azzal toltam D2-t nagy részt, emiatt nem vonz a dolog. Monk, Wizard és DH lesz valószínû az a 3 karakter, amikkel végig fogom tolni, de egyelõre Monk tûnik a legkirályabbnak. <#idiota><#szeret>

antgecc
Így marad. Ja, ami nem kell eldobhatod, onnantól kezdve látja a társad is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sáska
hat, public game-ben sokan rohannak. Erre megoldas, hogy felveszel olyan cimbiket akik nem rohannak, es veluk jatszol.
Loot rendszer igy marad. Amit kidobsz a foldre azt minden party tag latja, es fel is veheti. Ha nem akarod, hogy lassa mindenki, akkor meg tudsz tradelni a masik karakterrel.

Kandurex
meg, hogy kinek mennyire jött be a játék!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tegnap kora este még WD-t mondtam volna, de kipróbáltam a DH-t, úgyhogy nem tudom 😊
Még tegnap este kipróbáltam a multit másokkal. Hát mit mondjak... 😊 Legtöbbször azt se tudtam hol vannak a többiek, mindenki ment összevissza (leginkább rohant).
Namost ehhez kapcsolódóan, elvileg mindenkinek más esik, és azt nem is látják a többiek. Ez így marad a véglegesben is? Ha nekem kétszer esik Diablo bal lába, akkor az egyik bal lábat odaadhatom az ingame cimbinek?
j0nNyKa
na, ez egy jó ötlet, megcsinálom

antgecc
Kiírsz egy új szavazást, hogy nagy bétázás után ki mivel kezd? Gondolom változtak az erõviszonyok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Én meg pont nem, a két favoritom nehogymár tömegclass legyen <#zavart1>

antgecc
lol, elbasztam, sry, azt hittem másnak címezte. egyébként a butaság megint nem egyenlõ a trollkodással, szal nagyjából helyénvaló a komment.

amúgy ezt én sem értem, nem mindegy,hogy melyikkel játszanak legtöbben? mindegyik karakterrel százezrek fognak játszani szerintem, az a +-5000 mit számít már?

How much can you take,before you snap?

Sáska
elobb olvass, aztan kerdezz. sry.

j0nNyKa
jó, mert mindenki mást mond a népszerûségrõl 😊
te honnan tudod, hogy mibõl lesz sok / kevés?

Sáska
Na melyik az uj class a reveal site-on?
valaki linkelne a videot? thx!

Carlos
finom, bár nem annyira nyálcsorgató, mint a többi volt...
De én elsõ végigjátszás óta tudom, hogy WD lesz az elsõ.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Az a baj ezekkel a videókkal, hogy mindegyik jó, és meghozza a kedvet az adott kaszthoz, de mivel a wizard lesz az utolsó, ami egyébként is népszerû, így valószínûleg ennek is köszönhetõen brutál sok wizard lesz. 😊
Én blizz helyében tuti DH-t vagy WD-t raktam volna utoljára.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
az a nagy béka 😄DD
uh, viszont az a gólem-utánzat cumója iszonyat awesome, jól néz ki

Carlos
Most találtam, lol:

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Neked az a nem tetszést jelenti, hogy bejön és közli egy meg sem jelent játékról, hogy egy félkész játék, amit csak a pénz miatt adnak ki? Mi ez, ha nem troll? Vélemény van, indoklás?
j0nNyKa
ne trollozzunk már le mindenkit aki nem akar letrollozni mindenkit, kössz
troll. <#idiota>

troll

antgecc
Ne trollozzunk már le mindenkit, akinek nem tetszik a játék, fõleg ha azt is leírja, hogy miért. Nézzünk már utána, mit is jelent ez a manapság divatos trollkodás, mielõtt mindenkire rákenjük!

Snomag
Nekem nem ugy remlik, hogy az Act1 6-8ora jatekidot vett volna igenybe, max 4et, de akkor is mar pocsoreszett az ember. Persze egyaltalan nincs kizarva, hogy rosszul emlekszem, hisz reg volt mar 😊.

Szerintem ha egy act atlagba 3orat vesz majd igenybe (ha az ember csak vegigdaral rajta ahogy tud) akkor mar boven jo lesz.

Kandurex
Visszaolvasgatva hozzászólnék én is az item -hez kapcsolt sebzéshez. Ugye az a nyavaja, hogy pl. Wiz is az alapján kapja, nem pedig az arcane power -bõl. Szerintem ez így logikus, különben 60 szint után nem tud hova fejlõdni, hisz onnantól nincs fentebb. Persze lehet érvelni, hogy a tárgyak emelhetnék az arcane, de akkor meg ugyanitt vagyunk.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vége jó a videónak. "See you at launch". WTF?

SLICK
A 2. résszel 2,5-3 évig játszottam. Bár nem mértem sosem, hogy mennyi idõ volt végigvinni az 1. Act-ot. De tisztán emlékszem, hogy 6-8 óránál több volt jóval. Lehet hogy ez sem a leghosszabb, de az akkori idõben okés volt. 2012-t írunk, valahol jogosan várom el, hogy néhány óránàl tovább tartson egy-egy Act... Természetesen nem
kérdõjelezem meg a különbözõ nehézségi szinteken való barangolást a jobb cuccok reményében, hisz jórészt én is ezt csináltam, plusz XP-t farmoltam...
A Sacredbe bõ 40 órát toltam normálon és még mindig nem vittem végig.. Jó ott rengeteg mellékküldetés miatt mászkálni kell...

Zsoltika 007
Nem kell hozzá dvd. Le is lehet szedni a klienst a blizz oldaláról.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Aki Diablo 2-t akar játszani megvan a lehetõsége.
Én azért megvenném, mert érdekel mi lehet benne. 😄

Troyan
Ha már trollkodunk. Szerintetek el fog futni apósom asus 1001px-én? Atom jó proci van benne és azt olvastam, hogy nagyon proci igényes a játék. Egy miatt aggódom, hogy ebben nincs olyan tálcás egység amibe a korongokat lehet betenni. Remélem a blizz kiad majd egy patchet, hogy ne kelljen dvd a játékhoz...

Aki valamiért nem akarja megvenni a játékot, az kérem ne is vegye meg és menjen kenni magának egy vajaskenyeret.

antgecc
Diablo mindig is ilyen volt. És gondolom feltûnt, hogy ez is Diablo. Tehát lehet te nem ezt a játékot keresed.

Mydgard
Ha valaki diablozott mar (1-2-vel) eleteben az tudja, hogy nem a jatek hossza a lenyeg, hanem a nehezsegi fokozatok, leragadas az alacsonyabb szinteken, az itemvadaszat/crafotlas/kereskedelem az lesz ami majd hosszu - hosszu evekre a monitor ele szogezi az embert.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

antgecc
Jah, azért csúszik a játék már 2 éve, hogy gyorsan jöjjön be a pénz. Agyam eldobom tõled. Mindig elõ tudsz rukkolni vmi orbitális baromsággal.

Milyen igaza van. Ebböl is kihagynak egy csomó mindent hogy a pénz jöjjön be gyorsan.
Majd két hónap mulva tele lesz a forum vele addig minden happy.
(Nyugi nem veszem meg még egyszer nem vernek át a félkész játékokkal)