78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Azért sem kellene bántani a WD-t, mert a nyugati első Inferno Dio kill team tag, 4-ből az egyik, az WD volt. -
Én nem vagyok igazi veterán, de pár ladder szezont végig nyomta 96+ HC karikkal Dio2-ben. A játék nehézségét nézve kétséges, hogy jó ideig lenyomnám az infernot-t HCn.
Szimpla játékos módban, ha van Gear és Team párszor Acceptet nyomnak 20x fel le kelnek és vége infernonak. Értelmetlen.
Maga a játék jobb mint a Dio2 kieg nélkül, de majd a patchek új contentek és a kiegek emelik nagyon az elődje fölé. AH sokat dob az egészen. A bnet 2.0 egy fos. Nincs normál chat és szobák.
Most akarok egy másik HC karit indítgatni és az elsőt tápolni és runolgatni. Az újat pedig húzni. Na meg ha meghalna a DH-m, amit eddig ad-hoc fejlesztettem legyen másik karakterem :)
U.i: A hunok hol vannak??? -
Megtaláltam a hivatalos fórumon azt, amivel nekem bajom van HELL-en a barbárral:
" Its fine having 5000 dps at level 50 but if you have 13k hp your going to die alot more than most. So keep that balence."
Én épp itt vagyok, 5000 dmg és 12K hp... Fel kell vinnem 20-ra...valahogy... -
gabeone #34125 Durvulás van, lassan végigviszem a normál szintet. Viszont aggódom, barbárral játszom és nem szeretnék majd pajzsot használni a később nehézségi szinteken. Segítsetek, menni fog a játék pajzs nélkül is? -
pacquiao #34124 sziasztok aki szeretne hellen partyzni az vegyen fel . Jessie#2178 -
alienenemy #34123 gratulálok :) -
Próbáld ki könyörgöm... -
VanDaal #34121 Ha akarok venni valamit az aukciós házban, van arra lehetőség, hogy részletesen megnézzem az adott tárgy adatait?
Úgy értem, az oké, hogy strenghtet meg vitalityt ad, de nem mindegy, hogy 2-t vagy 100-at... -
Nem maradt véletlen valakinek egy vendég kódja? Kéne mint egy falat kenyér.. -
Psychedelic #34119 Végre meglett a 60 :)
-
Noodlee #34118 Valaki sakkozott azzal, hogy melyik kék cuccot érdemes bezúzni, és lesz belőle rare material?
A nagyon drágából, vagy valamilyen tulajdonsága kell hogy legyen, vagy tök random? -
xddddd (a chat a lényeg)
-
nálam a firebomb jött be a pattogós fajta -
badnewz #34115 sziasztok ha valakinek van feles guest pass-a azt megköszönném ha elküldené privátban, erősen fontolgatom a játék megvételét előtte viszont szeretném kipróbálni a bétával sem játszottam sajnos :( -
értem, köszi! Amúgy végül Frenzy+Earthquake-kel sikerült :) -
Eftörsokk #34113 üdv
főleg dió2-es veteránok véleménye érdekelne, érdemes megvenni a játékot? van olyan jó mint a második rész? (főleg arra gondolok, hogy előre láthatólag lesz-e annyi a szavatossága mint a 2.-nak) -
Nabunaid #34112 Ja, itt a pontos buildem:
aktuális Witch Doctor build
Normálban még össze-vissza cserélgettem a skilleket, normál Act 4-ben a Grasp of Death+Acid rain volt a brutális kombó tűzkoponyás alaptámadással, majd nightmare act 3-ra megint megcsinálom. Állat, ahogy a sav lemarja a húst a csontokról... -
Nabunaid #34111 Nem kellene bántani a Witch Doctort...
Az enyém 42-es és 1030 körül van az alapsebzése, nightmare act 2 végén járok és nincs akkora csapat, amit ne 5 másodperc alatt pusztítanék el!
Bár bent van a poison dart alaptámadásnak, igazából nem használom, mert még nem fordult olyan elő velem, hogy kifogytam volna a manából... Ezt csak boss-ok és életbuffos elitek ellen - 20 ezres vagy a fölötti élet... - használom, Soul Harvesttel 1400/lövéssel szerintem elég hatékony...
A 40 yardos denevér rúnás tűzdenevéreket használom fő támadásnak, alapból 2200-2500 a sebzés, 2-4 lövés elég a legnagyobb hordának vagy elitnek is, de lőhetnék kb. 15-öt mire kifogynék! Mi a titok? Jelenleg 85 körül van a denevér manaigénye, nekem meg 40 felett a másodpercenkénti manatöltésem, igaz, a teljes manám is 900-hoz közelít. Passzívból a Gruesome Feast a legfontosabb, életgömbönként 10% manatöltés +sebzés bónusz. Aztán ott a Spiritual Attunement, az is disznó módon megtolja a manát.
A tárgyak tulajdonságainál nem minden az intelligencia, én többre tartom a manaregent vagy a life/killt, a tőrömön 174 van ebből, nincs is szükségem potikra.
Zombi kutyák teljesen életképesek nightmare közepén, elitek sem igen bántják őket, pedig mindig várok velük annyit míg igazán körülveszik őket. Igazából csak nagy tömegnél vagy elitek ellen használom őket, Soul harvesttel volt már 8.000 feletti kritem is velük, szépen fekszenek a mobok. Idézek ugye 4-et, robbantok tömegben, visszajön 2-3, robbantok megint, visszajön 1-2, robbantok megint, elfogynak, de addigra újra idézhetem őket. Nem ők a fő támadó fegyverem, de jó ha ott vannak mikor belefutok egy durva elit csapatba, vagy nagyobb horda szívósabb ellenfélbe, esetleg felbukkan a kincses goblin és gyorsan kell irtózat sebzés, hogy el ne fusson...
A Circle of Life viszont nem igazán működik, ezért ki is vettem, biztos mert kicsi az életgömb/arany felvételi távolságom.
A békás spell Act 3-ban jött a legjobban, ahol irtózatos a tömeg és sok a robbanós fallen. Ott egy tüzes békaszőnyegen nem jut át semmi, a ceremonial knife-nak nagyon nagy a támadási sebessége, így olyan gyorsan lehet spammelni a skillt, mint az állat és gyakorlatilag nulla a manaigénye. Arra kell használni amire való, nem hátsó sorban álló casterre.
Amit a leginkább szeretek a Witch Doctorban az Spirit Walk. Fagyasztós, bebörtönzős eliteknél a többi karakter reménykedik a szabadulásban, a WD köszöni, de nem kér belőle és odébb áll, ilyenkor még pofátlan módon az életgömböket is felnyalom a mana miatt... Még a falépítős ellenfél ellen is jó, mert ha nem lát, nem akar bántani sem, mire pedig lejár a spell, már nincs ott a fal!
Furcsa módon az ismerőseim több mint fele Wd-vel játszik!
-
krisztajo #34110 Köszi, közben rájöttem. Az öreg akit megmentette ciszternában.
Csak nem figyeltem az új ikont a táborban.
-
Az szép. :) Én pár XP híján majdnem lvl 34-esként végeztem a barbárommal a normalt, és 18 óra alatt pont. És én sem siettem sehova, mindenhova benéztem, minden területet bejártam - bár a craftolást csak eleinte nyomtam, inkább AH. :) Bár mondjuk ACT III nem olyan hosszú szerintem, mint az első 2, az ACT IV meg aztán depláne... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Stunolni kell sokat + kiteolni, bár nem egyszerű mert nem nagyon tudsz hova szaladni előle abban a pincében. A lényeg hogy ne hagyd hogy megsebezzen mert regenerálódik és akkor sosem vered le. -
Úgy a harmada van még hátra Act 1-nek.
Én most vok lvl 24 normal Act 2 kétharmadánál,
egyszer volt olyan hogy ledobott a játék és 2-szer kellett bejárnom egy területet amivel kb. fél órát buktam + 3 óra játékidő nem lett elszámolva emiatt. Most 19 és fél óra játékidőnél vagyok ha hozzáadom ezt a a 3 órát.
Nem tökölök sokat, de mindenhova elmegyek a mapon + kraftolok is sokat.
Nemtom mennyi lesz a vége, de az eddigiek alapján én olyan 35 órát vízionálok normal végére. -
elég masszív egy teremtés még normalon is :) többi szinten nem merek belegondolni hogy milyen... :DD -
végül sikerült... -
wd egyszerű mint a facsipesz ilyen statokkal úgy darálok mint az állat :D
-
Honnan tudok ilyen béta vagy demó kulcsot szerezni ? :) -
meg mernék esküdni, hogy a jewellerys hangja (aki köveket szed ki a cuccokból) a kung-fu pandából a liba angol hangja! :) -
jeweller szedi ki aranyért. Kis gyémánt a jele a térképen... megmarad a kő és tehetsz bele másikat -
ddany7 #34100 60 a max szint, amit kb Hell elején el lehet érni,vagy max közepe felé.
Az irányitás csak engem szab fel? wasd-hez vagyok szokva, és most hogy egérrel irányitom meg azzal is kell támadni, egyszerűen mikor el akarok futni csomoszor támadásnak veszi, főleg mikor sok mob van, és persze nem tudok elfutni, meghalok...
a másik ,hogy szerintem nagyon hamar megvan minden képesség, jó értem, hogy már 30 körül Diablot lehet ölni, de szerintem sokkal jobb lenne,ha lenne olyan képesség-nem rúna-, amit 60on kapok meg(ja és nem is passziv)
Egyébként Nightmare-n már a sárga trasheknél azért adja a wipe egyre jobban :D -
most akkor mi a max szint a játékban?
60? ott megáll a buli vagy hogy lesz?:)
köszi -
krisztajo #34098 Ha egy foglalatos tárgyba belerakok egy követ utána kitudom szedni vagy szedetni?
Eladhatom a kereskedőnél, de ha szétszedetem a kováccsal a követ is elpusztítja?
-
Act 2 elején Faud-ot hogy a pöcsömbe kell kinyírni? Mindig visszatölti az életét, sehogy nem bírok vele... -
lol, ezt tuti nerfelni fogják :D -
eLiXir #34095 ha ennyire gázul megy a wd, nyugodtan keress meg priviben és kisegítelek -
Skill #34094 dont feed the troll! =) -
do2 #34093 Hát akkor senkisem fogja azt használni, mert értelmetlen -
úgy mint d2ben?nem -
do2 #34091 teleportálni lehet majd rendesen wizardal? Ez basszus 2-t ugrik aztán várni kell vagy 1 percig -
Skill #34090 az azért lehet mert már felvetted mindent. ez persze csak tipp. -
Skill #34089 nekem az arkán golyó nagyon bejött. valami hasonlót ajánlok .
http://www.d3sanc.com/builds/15-arcane-master/