• Nabunaid
    Nem kellene bántani a Witch Doctort...
    Az enyém 42-es és 1030 körül van az alapsebzése, nightmare act 2 végén járok és nincs akkora csapat, amit ne 5 másodperc alatt pusztítanék el!

Bár bent van a poison dart alaptámadásnak, igazából nem használom, mert még nem fordult olyan elő velem, hogy kifogytam volna a manából... Ezt csak boss-ok és életbuffos elitek ellen - 20 ezres vagy a fölötti élet... - használom, Soul Harvesttel 1400/lövéssel szerintem elég hatékony...

A 40 yardos denevér rúnás tűzdenevéreket használom fő támadásnak, alapból 2200-2500 a sebzés, 2-4 lövés elég a legnagyobb hordának vagy elitnek is, de lőhetnék kb. 15-öt mire kifogynék! Mi a titok? Jelenleg 85 körül van a denevér manaigénye, nekem meg 40 felett a másodpercenkénti manatöltésem, igaz, a teljes manám is 900-hoz közelít. Passzívból a Gruesome Feast a legfontosabb, életgömbönként 10% manatöltés +sebzés bónusz. Aztán ott a Spiritual Attunement, az is disznó módon megtolja a manát.
    A tárgyak tulajdonságainál nem minden az intelligencia, én többre tartom a manaregent vagy a life/killt, a tőrömön 174 van ebből, nincs is szükségem potikra.

Zombi kutyák teljesen életképesek nightmare közepén, elitek sem igen bántják őket, pedig mindig várok velük annyit míg igazán körülveszik őket. Igazából csak nagy tömegnél vagy elitek ellen használom őket, Soul harvesttel volt már 8.000 feletti kritem is velük, szépen fekszenek a mobok. Idézek ugye 4-et, robbantok tömegben, visszajön 2-3, robbantok megint, visszajön 1-2, robbantok megint, elfogynak, de addigra újra idézhetem őket. Nem ők a fő támadó fegyverem, de jó ha ott vannak mikor belefutok egy durva elit csapatba, vagy nagyobb horda szívósabb ellenfélbe, esetleg felbukkan a kincses goblin és gyorsan kell irtózat sebzés, hogy el ne fusson... A Circle of Life viszont nem igazán működik, ezért ki is vettem, biztos mert kicsi az életgömb/arany felvételi távolságom.

A békás spell Act 3-ban jött a legjobban, ahol irtózatos a tömeg és sok a robbanós fallen. Ott egy tüzes békaszőnyegen nem jut át semmi, a ceremonial knife-nak nagyon nagy a támadási sebessége, így olyan gyorsan lehet spammelni a skillt, mint az állat és gyakorlatilag nulla a manaigénye. Arra kell használni amire való, nem hátsó sorban álló casterre.

Amit a leginkább szeretek a Witch Doctorban az Spirit Walk. Fagyasztós, bebörtönzős eliteknél a többi karakter reménykedik a szabadulásban, a WD köszöni, de nem kér belőle és odébb áll, ilyenkor még pofátlan módon az életgömböket is felnyalom a mana miatt... Még a falépítős ellenfél ellen is jó, mert ha nem lát, nem akar bántani sem, mire pedig lejár a spell, már nincs ott a fal!

Furcsa módon az ismerőseim több mint fele Wd-vel játszik!