78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nagyon remélem, hogy a Blizzard valamit alkot a napokban, mert ez borzalom így tényleg...ráadásul ha sikerül is belépni az embernek, akkor is ~200-as ping EU szerveren...?! nevicceljünk már... oké, hogy napszakfüggő, de nehogymár ne játszhassan az ember _NORMÁLISAN_ amikor szeretne, ha már megvette a szarjukat... -
Jah...én nem olvastam review-kat, nem is hiszem hogy fogok...gondolom a technikai problémák miatt húzták kicsit le...mondjuk ennyi erővel a WoW vagy SC2 is kaphatott volna szarabb értékeléseket. -
Prof William #34286 Na 4 nap játék után most találkoztam először a 37-es hibával.
Remélem mire elmúlik addigra karim is rendbe jön. -
Error 37 

már csak ez hiányzott... -
"Csak nekem veszi el a kedvem egy kicsit, hogy Infernót végig vitték??"
Valóban ladder hiányában várható volt, hogy nincs motiváció tovább annak, aki kipörgette. Viszont kíváncsi leszek ki lesz az első a fórumon, aki lenyomja és mikor. Szerintem nem mostanság. -
Azok a lehúzó értékelések :) Tényleg óvodások.
Hozzáteszem a 100-as értékelés sem helyes. Én pl hiányolom a 2. félelmetességét, a háttérzenét meg ne is említsem... Némelyik egyáltalán nem a Diablo világába való, a többi meg egyszerűen gagyi.
-
Most attól függetlenül, hogy D3 nekem tetszik (bár Act 3 nem az esetem, Act 4-nek meg az elején vagyok) az idén megjelenő hack&slahsek közül a sorrend nálam:
1. Torchlight 2 (béta alapján)
2. Path of Exile (szintén béta alapján)
3. Diablo 3
Az első kettő közt igazából nem tudok még dönteni :D. A D3 harmadik helye viszont biztos.
Mindegyiknek meg van a maga baja, de a legbutítottab mind közül sajnos a D3:
- Kevés gear választék és tulajdonképpen csak szimpla stat módosítók vannak.
- Skillrendszer, mint a faék. Attrib szintén.
- Összedobott 3. act. 4-ről pedig egyhangúan mindenki azt mondja, hogy félkész.
- Hiányzik a "darkosság" és grafikai realizmus. Olyan mint ha a Torchlight 2 és Path of Exile közé esett volna a grafika.
- Különböző területek, dungeonok nem igazán egyediek. Szegényes a grafikai választéka, de nagyon.
Ami viszont jó az egészben, hogy a D3 is nagyon bejött (D1 és D2 után), szóval a másik kettő számomra csak jobb és lesz mivel játszani idén. :) -
Mazsul #34281 error 37 ... :D -
gosumofo #34280 nem a user pontszámról írtam, a profi sajtós részről -
Igen, minden a Blizz szerverén van. -
Számít ez valamit? Még mindig csak néhány ezer nyomorult óvodás haterről van szó... -
Jaj, nem is írtam, hogy tegnap éjjel még megpróbáltunk csapattal hell diablot, de mikor az egyik pirosruhás kis testőre 1hit-killelt, nagyon gyoran kitakarodtam a játékból. :SD:S: -
Most indítottam nightmare act I.
akinek van kedve jöjjön, battletag az aláírásban -
gosumofo #34275 http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii
D3 az 1. blizzard játék 90% alatti átlag értékeléssel. -
Prof William #34274 Nekem közben visszajött a karakterem de a Career szintén üres és nem lehet belépni a játékba hogy onnan folytassam ahol abbahagytam.
Valami szerverhiba lehet?
Amúgy a játék a karaktereket/mentéseket a Blizzard szerverén tárolja? -
nightmare done:
-
dezsiszabi #34272 Van arany alapú és valuta alapú AH is. (utóbbi csak lesz hamarosan) Ha nem akarsz pénzt fizetni, akkor használod az arany alapút. -
Khaosz5 #34271 Hali,
Az AH ai ingyenes? Adok veszek nem kell érte válós pénz fizetni majd igaz ? -
Végigjátszottam D3 megjelenés előtt és 13 óra volt úgy hogy megcsináltam minden questet, beszéltem mindenkivel a városban és végig néztem az összes videót. 1.07 Alap Lod direkt a "classic-ot". -
Már rég :) -
sirdond #34268 igen, majd egy "recepthez" kell a blacksmithnél -
Zozzancs #34267 Egyébként a d2 is ennyire "rövid volt?" ? már nem igazán emlékszem... -
gosumofo #34266 pénzért kiegészítőben minden lesz. -
dezsiszabi #34265 nem -
Lool, délelőtt egyik srác, akivel játszottam, beírta, hogy method csapat már Baal-t öli. Mindhárman fölhördültünk, hogy Baalt????? Aztán viccelődött, hogy csak elírás volt, Belialra gondolt. De aztán elkezdtem járatni az agyam, hogy mi van, ha Blizzard az inferno berakott valamit amolyan easter eggként, amit csak azok láthatnak, akik kipörgetik mind a 4 fokozatot? Mondjuk valami plusz videót, vagy ilyesmit, ami kapcsolódik a további történethez, hogy talán a treasure goblinra esett Diablo egyik szarva, és ezután ő hordozza magában Diablot... hmm???
Szerintetek lesz még a játékban valami ilyesmi? -
Erre utólag én is rájöttem, de szerintem az nem normális dolog, hogy leölsz egy Act végi főbosst és utána kilépsz azt nem jegyzi meg a játék... -
gosumofo #34262 azt hagyod a földön
bár a kéket sem érdemes felvenni azokon túl ami nem kell a karakteredre, normalon/nightmaren túl sok idő vacakolni velük és eladni vendornak, gyorsabban esik több gold -
Lantee #34261 Valaki rájött már, hogy mire való a Rainbow Liquid? :) -
Az én barbárom így néz ki:
Jobbklikken a Frenzy, azzal a rúnával, ami tölti vissza az életet. Ez ugye egyedi mobokra jó.
Balklikkre Whirlwind, ezzel jól lehet aprítani a tömegben jövő gyengébb masszát. Illetve ki lehet vele táncolni a tömegből, ha durvul a szitu a környezetemben. (néha nem figyelek, és nincs elég Fury-m rá, akkor van halál, ki kell raknom a mozgást külön gombra :)
A többi skillem:
1. Ground Stomp, amivel közelebb kerülnek hozzám az ellenfelek.
2. Furious Charge, amivel berongyolok a tömegbe.
3. Threatening Shout, amivel lecsökkentem az ellenfelek sebzését.
4. Most váltottam Call of the Ancients-re az Earthquake-ről, de még nem próbáltam.
Szóval 2, 1, 3, aztán Whirlwind.
Az összes cuccom loot-ból van, és szerintem nincsenek olyan jó statjaim összességében, de legalább nem egy agyatlan hent a játék, néha menekülnöm is kell.
A fegyóm pedig felváltva 2 gyors egykezes kard, vagy balta, illetve egy kétkezes kard. Mert érdekesen szinteződnek a drop-ok: van mondjuk egy frankó kétkezes kardom (a sebesség miatt), aztán később jönnek olyan drop-ok, hogy egy egykezes kard majdnem annyit sebez, mint a kétkezes. ekkor szoktam a két egykezest felvenni (tulajdonság függő persze, hogy mikor). Aztán ahogy haladok tovább, egyszer csak dob egy olyan kétkezest, ami sokkal jobb, mint a 2 egykezes. Na ekkor megint váltok arra. -
valaki rájött hogy magasabb szinten a fehér loot mire való? mert eladni sem lehet ill. nem érdemes (pár aranyért..) -
Valaki dobjon már meg egy guest passal -
jó de ők csak végigrohantak rajta, nem fedeztek fel semmit, amivel pont a lényegét hagyták ki az infernonak, mivel itt hullhatnak olyan cucok amik máshol nem. -
Te (meg én) nem fogjuk olyan könnyen kipörgetni Infernót, ne aggódj! :DDD -
szerintem arra utal hogy a főboss után nincs checkpoint -
zozoalma #34254 Jó de azok Farmerek , sztorit kb sose olvassák el.
Ilyenkor azért örülnék ha legalább normálon ne lehetne elnyomni és szenvedjék szépen végig :D
Gondolom ezeknél egy csaj is 5másodpercig tart aztán alvás xD
-
hawkie22 #34253 Köszi -
Skill #34252 ha beszéltél volna a karavános emberrel akkor átrakott volna. -
gosumofo #34251 ezek az arcok a wowban is megcsinálják pár nap alatt ami másoknak hónapokba telik, átlag játékos sose fog eljutni az inferno végére. -
gosumofo #34250 bradygames oldalán meglehet venni 10 dollárért pdf-ben -
Azután a hype után amit kapott meg főleg.