Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Az én barbárom így néz ki:
Jobbklikken a Frenzy, azzal a rúnával, ami tölti vissza az életet. Ez ugye egyedi mobokra jó.
Balklikkre Whirlwind, ezzel jól lehet aprítani a tömegben jövő gyengébb masszát. Illetve ki lehet vele táncolni a tömegből, ha durvul a szitu a környezetemben. (néha nem figyelek, és nincs elég Fury-m rá, akkor van halál, ki kell raknom a mozgást külön gombra :)
A többi skillem:
1. Ground Stomp, amivel közelebb kerülnek hozzám az ellenfelek.
2. Furious Charge, amivel berongyolok a tömegbe.
3. Threatening Shout, amivel lecsökkentem az ellenfelek sebzését.
4. Most váltottam Call of the Ancients-re az Earthquake-ről, de még nem próbáltam.
Szóval 2, 1, 3, aztán Whirlwind.
Az összes cuccom loot-ból van, és szerintem nincsenek olyan jó statjaim összességében, de legalább nem egy agyatlan hent a játék, néha menekülnöm is kell.
A fegyóm pedig felváltva 2 gyors egykezes kard, vagy balta, illetve egy kétkezes kard. Mert érdekesen szinteződnek a drop-ok: van mondjuk egy frankó kétkezes kardom (a sebesség miatt), aztán később jönnek olyan drop-ok, hogy egy egykezes kard majdnem annyit sebez, mint a kétkezes. ekkor szoktam a két egykezest felvenni (tulajdonság függő persze, hogy mikor). Aztán ahogy haladok tovább, egyszer csak dob egy olyan kétkezest, ami sokkal jobb, mint a 2 egykezes. Na ekkor megint váltok arra.