78998
  • TDC Geronimo
    Ajánlom, hogy ne vegyél akkor egyetlen online játékot se a jövőben.
  • Aradebil2
    mivel elfogadtaz eulát és mindenféle szart(legalább 4et kellett első game előtt),valszeg esélyed sem lenne
  • who am I 7
    "Fpocok
    Addig csináljatok mást." Ilyet kurvára nem mondhatsz egy szolgáltatásra...és megint error.Többek közt én is fizettem ezért a cuccért..és ha a szolgáltatás nem működik, akkor fogyasztó védelem.Lehet rá is keresek..feljelentem a gecibe.Az engem nem érdekel, hogy ott mi a gyíkja a rendszernek.Fizettem érte működjön és kész.
  • RatBaG #34645
    jött valami váratlan gebasz, próbálják minél előbb megcsinálni. ennyi.
  • berlinboy6329
    A staff of herding minden nehézségi fokon működik?v hogy megy az?össze kell szedni a hozzávalókat állandóan?

A másik meg blacksmith planek hol esnek?Sose láttam még egyet se.Még egy legendaryt sem,pedig már hell act 1 végén vagyok.
  • oneal1
    ennyi!

végre 1 normális reakció:)
  • Terawatt
    Igen mivel régió függő a játék( eu,amcsi,ázsia) és mindenhol a 0ról indul a kari ahol még nem toltad beleértve az achivementeket is
  • Mazsul
    nem
  • Sunrider924
    Ez kb a 4ik buildem, minden 4-6 szinten mas skillcombo mukodott jol a karin, nekem pont ez a szorakoztato benne hogy megtalaljam, most mitol lesz durva hentelos a kari. Ez affele hit and run build, kell hozza dps is, az nekem 3200, kb 900 dex-el, de lvl 51+ fegyokkal, valahol 250 dpsek. Ja lvl 54 voltam mielott kivagott a bnet, amint belepek 55. Azert meg csak hell butcher, mert szamtalanszor visszamentem farmolni a lvl 8as BS es lv 7es jc-hez( van acsi 1milla goldrol), valamint huztam magam utan a wow-os barataimat, akik hozzam kepest majd 2 nappal kesobb indultak. Ennek a jateknak max letszamu (4) partyban van ertelme, akkor iszonyat henteles es durva jutalom.
  • Fpocok
    Szerintem kicsit túl lihegitek a dolgot. Értem én, hogy szar, meg minden, de azért gondolkozzatok már egy kicsit. Ez nem egy rendszeres karbantartás, hanem hirtelen közbe jött valami. Ráadásul még egy hete sincs kint. Tegnap este már 60 körüli volt a pingem, a 200 helyett... szóval dolgoznak rajta. Addig csináljatok mást.
  • Tinman #34638
    Minden részlet érdekel... akkor mit csinálnak éppen?
    Updatelnek? De ilyen sokáig?

Szakmabeli vagyok és ez még egy kis vállalatnál is megengedhetetlen, nem hogy egy olyan cégnél, ahol 59.99 Euro-ba kerül a játék alapváltozata.
  • ricsa008
    magyarul ha most átlépek-majd vissza akkor bukom a mostani karatert?
  • Carmang
    Tartalék szerver?
    Ez a "szerver" dolog nem konkrétan 1 darab számítógépet jelent, hanem sokkal többet, hálózatba kötve.
    Namost ezt megduplázni tartalékba fölösleges pénzkidobás.
  • RatBaG #34635
    csak ez ám nem karbantartás.
  • Skill
    te mit craftoltál ami upgrade volt ?
  • whisper
    Köszi végre egy értelmes ember aki az ilyen felháborodást nem sírásnak értelmezi.
  • Carmang
    Nem. A kari az adott szerverhez tartozik, amin csináltad. Másik szeróról nem látszik.
  • Fpocok
    Nem. Minden szerveren külön vannak a karakterek.
  • sirdond
    dwarf fortress lemaradt :)
  • Aradebil2
    Item Tier guide. akkor 1-1 tier nem egy set mint wowban,hanem csak az item szintjét adja meg:)
  • Tinman #34628
    Egyetértek és DE k. katasztrófa!

A legtöbbünk családos ember, munkahellyel, kötelezettségekkel.

Mikor van karbantartás? Péntek d.u. és vasárnap d.u.! Logikus nem? -.-
  • Traky70
    A többi szerver megy... Ha már állandó netes kapcsolat, meg szerveren tárolt karakterek, akkor igazán gondoskodhatnának egy tartalék szeróról, vagy más szerverkre is menthetnék az adatainkat, stb... Ez így elég gáz, ha már kifizetem a jéték árát.
    Perszen nem katasztrófa, ha pár órát nem lehet játszani, de kétlem, hogy ne lehetne kiküszöbölni a hasonló problémákat.
  • ricsa008
    kérdés:
    Ha átlépek emcsi szerverre. és csinálok egy karit... játszok vele... Elindul az eu szerver visszalépek akkor ott meglesz a jalanlegi karakter?
  • BEAST #34625
    Hát ha te mondod...
  • Aradebil2
    gyerekek a tierbe osztott itemeket hol kell keresni a d3 guideban? setek,legendary?
  • Susarc
    a Blacksmith egy kalap sz** már elnézést,de 60 alatt totálisan használhatatlan és 60-on is vicc kategóriába indulhatsz azokban a tárgyakban.......FAIL nem is értem a Blizzt
  • elitehun
    A te builded most hogy néz ki a monkhoz?
  • elitehun
  • Sunrider924
    Nem hinnem bar nezve amit a csapatom tol ( barb 1h +shield, monk dw fist, dh) a d3as pvp az ilyen masodpercek alatt bimmbammpuff lesz. A 100k+ hp-s champion pakkot ugy bezergeltem a csapatommal hogy nem volt spirit regenem mert nem volt mit ussek 2-3 bubi es annyi, szamolgattuk hogy kinek hany rare item esett. Akkor mi lesz a jatekosokkal? Azoknak nem lessz 100k hp-ja.
  • kutyu007
    Hiába lett jó, ha lenyeletnek az emberrel egy csomó keserüpirilát is!
  • LaposElem
    Jól van akkor. Legalább nem vagyok egyedül normálon :D
  • Bigpigrib
    Potyog NM act 1 ben esett kb 9 db, act 2 ben a 3. waypontig még 10:)
  • elitehun
    mondjuk lehet hogy rosszul emlékszem és hellen esik de nem hiszem
  • Sunrider924
    Amugy hello Szakesz, nem tudom mar a hszed szamat, remelem ezt olvasod. Wow-os klantarsaimmal tolom, ketten is DHval jatszanak, ket nagyn eltero builden es mocskos nagy damaget tolnak. Tankolni probalok nekik monkal( igen dw-n tankolok, aoebol) de nem igazan van mit, szanaszejjel lonek mindent masodpercek alatt. Egyik dh csapdazik es rapid fire/pet, masik dh meelebe zerg, stun meg a joeg tudja meg mit. Brutalis a dh csak kell ra kis idot szanni is kilegozni hogy neked mi hogy fog mukodni.
  • elitehun
    fingom sincs, még normallal sem végeztem XD
  • oneal1
    ooooh ha ez tudom...eddig nem is figyeltem...
  • whisper
    akkor it avég jatek a PVP? mármint pvpre gyurjuk a karikat?
  • LaposElem
    A kovács tréningezéshez is kell egy idő után igaz? Azok is csak nightmaren esnek csak? Mennyire gyakoriak ezek a tárgyak?
  • kutyu007
    Csesszék meg! Sikerült beütemeznem egy kis időt a játékra, erre nem lehet vele játszani!
  • elitehun
    esik nightmaren