78998
  • sirdond
    jó kérdés, azért azt ne felejtsd el,hogy ez egy teljesen más és új blizzard ahhoz képest,mint akik az előző 2 részt csinálták. gondolom valami újat akartak alkotni,egy másik rendszert. nem a 2. részt akarták továbbfejleszteni,hanem valami teljesen újat csinálni.

sajnos,sokunknak voltak ilyen elvárásai,de lassan a blizzard is elér arra a szintre,mikor a hype nagyobb lesz, mint maga a játék. azért bízok benne, hogy nagy változások és balanszok lesznek, elvégre még mindig nem telt el egy hét sem a megjelenés óta
  • Rita79
    Mondjuk a D2-ben emlékeim szerint pont az arany volt értéktelen nem?
    Annyi volt belőle, mint a szemét.
  • sz4bolcs
    Az addig oké, hogy ez jelenleg egy 'csupasz' játék, aminek elég sok változáson kell, és lehetőleg fog is átesni, de az nekem érthetetlen, hogy ha egyszerűsíteni is akarták a játékot, miért nem tudták áthozni a 2-ből a nagyon jól működő, évekig tökéletesített, és letisztult dolgokat. Az itempool, vagy a gemek szintezésnélkülisége engem baromira megijeszt, mert én a blizzardtól kb. olyan parádés megoldásokat vízionálok, hogy egy osztályteremnyi matematikussal kiszámoltatják, hogy milyen százalékban, és mennyi aranynak kell esnie ahhoz, hogy a játékgold/item piacon a gold értéke viszonylag állandó legyen, és valódi fizetőeszköznek lehessen használni később is.

Az itempoolnál én azt is el tudom képzelni, hogy fingjuk nem volt, mit akarnak, ezért a legendary, meg set itemek létrehozása valahogy úgy történhetett, hogy a főnök majdnem teljesen randomra rábökött az ujjával minden x-edik rare itemre, amin látta, hogy picit szebbek a statok, aztán ugyancsak véletlenszerűen kiosztották rájuk a Dio2-s itemek neveit meg kinézetüket. Egyszerűen nincs más egyediségük a rare cuccok mellett csak a kinézetük.
  • Rehom
    Ha másokkal játszok public game-t és amikor pl kiesik egy tárgy akkor az mindenkinek más dob ? vagy mindenkinek ugyan azt? vagy ez hogy működik? mert kipróbáltam a public játékot és mikor kidobott valami jó cuccot akkor én felvettem de akkor neki eltűnik onnan vagy hogy van ez?
  • Hegi90
    ennyi erővel kezdj el d2-zni.
  • setuh
    Ez nem hiba,minden ujra belepes utan,uj palyat general a jatek.
  • Prince23
    Van egy eléggé nagy hiba: kilépés után a felfedezett területek megint homályosak, újra be kell ezeket járni, pedig volt Checkpoint is. Nem vágom miért nem orvosolták ezt.
  • yesname #35041
    Éppen ez a gond. Diablo 2-ben már jól megcsinálták. Miért kell visszalépni?
    Ez (is) el is vette a kedvem a nehezebb fokozatoktól. Inkább végigviszem normálon a többi karival is, addigra talán lesz kieg, amiben már javítják ezeket a nagyon elszart dolgokat.
  • setuh
    Sikerult vegig jatszanom nekem is vegre, lvl 33-as monk 19h37m .Nem olyan rovid ez ha mindent bejarsz es mindent megolsz.Lehetett volna nehezebb is,ugy emlekszek a d2 joval nehezebb volt normalon is,foleg a fobossok.
    Osszesegeben megerte a penzet,foleg h meg sok ora jatekom lesz benne,addig nem nyugszok mig nem porgetem ki infernon is.Nigtmaretol mar partyba megyek,akinek van kedve csatlakozhat,en holnap delutan kezdem.
    Battletag: h3h3h3#2911
  • Prince23
    Na megnéztem minden karit, és ezek alapján elmondhatom, hogy számomra a Demon Hunter a favorit.

Utána jön a Monk, aztán meg a Wizard.

futottak: barbár, és wd... utóbbi nem jön be, lehet többet kéne vele játszanom?
  • Pretorian
    Hú ez a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zoltun Kulle jó nagy ártány lehetett annak idején, már nem is tudom hányadik testrészét szedem össze mindenféle helyekről. Jól szétkapták a tezsvírek, még a vérét is levették és elrejtették 2 flakonba valahova.
  • Pretorian
    Jah nekem is az jutott eszembe hogy így akar kicsit törleszteni a Blizzard az anno az Arreat Summiton elszenvedett sorozatos mélytorkos blowjobok miatt.
  • Rita79
    köszi, majd meglesem :)
  • sz4bolcs
    Amúgy milyen poén, hogy most a 3 Ancient-tel szopathatod vissza a mobokat a kettőben ért sérelmek miatt. ;Ð
  • sirdond
    azért azt ne felejtsd el,hogy a d2 rendszere csak jó pár patch után és lod-dal lett nagyjából használható és ilyen "jó". plusz a runewordok is nagyban segítették a különböző buildek létrejöttét.
    előtte rengeteg bugged cucc volt (ocu ring pl :) ) meg használhatatlan itemek.
    meg alap d2-ben azért még most is elég gyenge endgame cuccok vannak,ahhoz képest a d3 kánaán.

szóval még kár levonni nagy következtetéseket, ezeket a dolgokat házon belül nem tudják tesztelni és nem lehet rá felkészülni. biztos vagyok benne,hogy már az első nagyobb patchben is rengeteg skill változás,item balansz, stb... lesz
  • ToCsEk
    Bilder von der Festplatte hinzufugen

erre rámész kikeresed képed gépeden aztán megint rányomsz és választod a következő képet és így tovább a végén pedig zöld abload gomb :)

#35028 sakkmatt build? :D
  • sz4bolcs
    'unique' és a 'set' az két külön tárgykategóra, D2-ben sem unique itemből szedted össze, hanem set itemből, és olyan D3-ban is van, csak azt nem tudom, hogy ha egy set minden része rajtad, akkor ad-e valami bónuszt, mint a kettőben.
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Barbárnak van egy Call of The Ancients nevű skillje, ez egy summon ami a 3 Ancientet idézi meg 15 másodpercre hogy veled harcoljanak.
  • Rita79
    Amúgy itt van olyan, a D3-ban, mint a D2-ben is volt, hogy egy szettet össze lehetett gyűjteni adott unique itemekből?
  • sz4bolcs
    De ez már Diablo2-ben is teljesen jó arányban megvolt úgy, hogy nem rombolta az unique (legendary) itemek értékét. Itt a legendaryk tök átlagosak, vagy inkább elmaradnak az azonos szinten potyogó rarekhez képest, de akkor mi indokolja a rarekhez képesti ritkaságukat?

Teljesen jó volt a Dio2 rendszere, ahol az unique cuccok a legfelső kategóriát képviselték tulajdonságokban és ritkaságban is, a rare-k ezek alatt helyezkedtek el a hierarchiában, de volt egy 'godly' kategória, amivel az extrém ritka rare cuccokat jelölte, mivel a rare tárgyak attributumai magasabb szélső értékeket vehettek fel, csak baromi ritkán kombózódtak úgy, hogy az adott kasztnak éppen 'godly' legyen, amit egy unique sem szárnyal túl.

Ez így egy teljesen ésszerű rendszer. Minél ritkább, annál jobb legyen.
  • Susarc
    nem az egyediség hanem a DPS a lényeg....pláne PVP-ben.......elég broken jelen pillanatban az itemizáció!

arról nem is beszélve,hogy az a Dán srác aki végigvitte soloban infernót 2 nap alatt talált egy sakkmatt buildet...

kérdezem én, azalatt a 6-8 év alatt mig fejlesztették a rengeteg teszter az mi a rákkal játszott úgy mégis?:)

• sirdond
    hogy ebben is minél egyedibb legyen a karaktered. ne csak uniqe cuccokkal legyen tele mindenki.
  • sz4bolcs
    Ezt amúgy én is nagyon szeretném megérteni, hogy miért ilyen erősek a rare itemek a legendarykhoz képest, ha egyszer azoknak van különleges kidolgozásuk.
  • zozoalma
    Akit ennyire érdekel és lusta magától rájönni az rákattinthat a diablo3.hu f.a.q ra , vagy az ottani fórumra, leírásokra.
  • coolpet
    Na talaltam egyet.
    Szoval a procko egy i7-2600K alaporajelen(3,4Ghz) igp HD3000, es az sincs huzva.
    Ez mar a vegleges jatek, szoval nem a beta. Nincs a gepben dedikalt VGA.
    Kepek a beallitasokrol, es az fps-rol.
    http://imagenic.net/viewer.php?file=fihafrx7wt10i9jfmoeo.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=0tj1lalof102oh64gl8b.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=1h1w7prqfltbgknq6k4l.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=m05htbhi0kdc5nbaspo7.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=ovbfuxkfufzcu4wl9lip.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=9l2ulztgc973ps1ifbp.jpg
    http://imagenic.net/viewer.php?file=honh1xup48kwz5hrsm0u.jpg

Azt vettem eszre, hogy a shadows kikapcsolasaval duplajara ugrik az fps, es 1280-ban minden low-off -on 35 fpsel jatszhato sebesseggel fut a jatek.

Remelem segitettem, akinek hasonlo procija van es nincs eros dedikalt vga-ja.

Udv.
  • Tatyla
    na HELL kérem szépen már komoly, jó hogy a method végig szaladt rajta,ja kihagyták a champion meg a rare packokat,it már nem működik a stun meg a lassítás ez egy merő szopás viszont potyog a rare cucc bőven az már más kérdés hogy ennek olyan 10%-a használható,sebaj kell az alapanyag :D
    mondjuk a dps már így 52-ön majdnem 5k :)
  • ProGabe #35022
    http://pic.lg.ua/
  • coolpet
    egyszerre 7 kepet akarok feltolni :) es nem tudok nemetul
  • ToCsEk
    nekem semmi csak linekeltem hátha érdekel valakit :D

#35018 abload.de én ezt használom :)
  • dezsiszabi
    Ezek a kérdések pedig:
    -Mi a legnagyobb szint?
    -Honnan lehet Page/Tome of Blacksmithing/Jewelcrafting-et szerezni?
    -Más se tud belépni?
    -Lootrendszerről lehetne írni. (Igen, osztott loot van)
    -A nehézségi szinteket, hardcore és softcore közötti különbséget lehetne elmagyarázni.
    -PvP-vel kapcsolatos infók.
    -A mentésrendszerről pár szó.
    -A 3 régió (amerika, európa, ázsia) közötti váltásról és hogy átmennek-e a karakterek.
    -Elective mód és hogy mire jó.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek sok ideje van, akkor megcsinálhatja. De csak egy ötlet, és valószínűleg úgysem lesz belőle semmi. (ma ilyen negatív vagyok :))
  • coolpet
    sraco l;inkelnek most egy ket teljesitmeny screenshotot fps adattal, honnan tudok kepeket linkelni amit az sg elfogad?
  • Hegi90
    nem értem mi ezzel a probléma
  • ToCsEk
    Legendary / Set items Immenseley Undertuned, High-end Weapons Trivialized
  • dezsiszabi
    Össze kéne dobni egy FAQ-t, ahol a fórumon leggyakrabban előforduló kérdésekre lehetne válaszolni, a linket pedig kirakni a bannerbe. Állandóan ugyanazok a kérdések kerülnek feltevésre.
  • Hegi90
    AH-ban nem lehet valahogy frissíteni az aukciókat, hogy lássam mennyinél tart aktuálisan a bid?
  • raja
    Plant hol lehet szerezni?
    Hiába verek szét minden ládát,hordót én még nem is láttam.
  • MEdievil
    Az volt a vicces már senki nem ütötte hanem a loot-ot várta és nem ritkán tovább élt az utolsó 5%-on mint amíg tartott a 95% leverése :)
  • skinnyman
    Régi szép idők :D
  • Rita79
    Mondjuk ez azért ha így marad és ehhez kell "hozzá szoknunk", akkor az az aggasztónál is több.
  • Prince23
    Nagyon laggosak a szerverek :S egyedül is