78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hmm, ha nekem nem tetszik egy játék (elég sok ilyen van mostanában sajnos), akkor biztos, hogy nem keresem meg a fórumát, és írom be, hogy nem jó, ne vegye meg senki...
egyszerűen elkönyvelem, hogy dejó, hogy nem fizettem érte :D
amiért viszont fizetek, azt előtte kipróbálom / megnézem / utánaolvasok. eddig egy játékot vettem meg látatlanban, az a WOW volt, de azzal meg évekig játszottam utána. -
Tényleg!
Küldjük ki a 8kerbe egy szerintem a cigányok hülyék mert nem fehérek/magyarok táblával és nézzük meg mi lesz. -
Mardekár #35286 Én örülnék neki ^^ -
Ó köszönöm a troll megszólítást, ami általában a legnagyobb kocka szájából hangzik el először ha a véleménye nem azonos valaki máséval.
Azt nem értem, hogy ha annyira tetszik a játék akkor miért baj, ha más leírja a tiedétől eltérő észrevételeit? Nem erre való a fórum? -
Van guest keyem, akit érdekel. -
Hát nemtom. Szerintem jó lett. Vannak hiányosságai, de azért hozza amit kell. Én ezt vártam, és ezért fizettem. Lehet lázongani, de az eladott darabszámok és az elégedett kommentek is bizonyítják hogy nem lett ez annyira elfuserált mint ahogy te próbálod beállítani. Persze vannak elégedetlen emberek, de ezek midig is voltak és lesznek. -
Mardekár #35282 Inkább reggeljetek és értékeljétek itt: Diablo 3 :D -
Sosem értettem azokat az "embereket", akik bejártak egy fórumra, és megpróbáltak az ottani rajongóknak elmagyarázni, hogy amit ők valójában szeretnek az rossz/vacak/értéktelen/xar, stb.
Szerintem aki volt bétázni, az tudta, hogy mit fog megvenni. Aki kiad 15k pénzt a játékért, az körbenézett előtte. Miért kell kedves kis troll barátom az észt osztani? Mindenki, aki meg akarja a jövőben venni ezt a játékot, az számtalan módon meggyőződhet a játék milyenségéről.
Igen, vannak és még jó darabig lesznek is hibák. De a játék jó, élvezetes, és leköt. Az, hogy ez nálad nem áll fent már egy másik történet. De akkor sem kellene a tér közepére kiállni és azt azt ordibálni, hogy hülye mindenki, aki nem veled van... -
Az elég paradox lenne, ha ezután megvenném a játékot, nem? :)
Vállalom ezt a véleményem: a játék színvonala jó 6-8 évvel van lemaradva és a minőségbeli firtatása indokolt. -
-
Jesszus ezek megkora baromságok. Miért akarnak multi fps-t csinálni diablo-ból? Hihetetlen. -
Akkor mondhatnám, hogy "gratulálok Emese", de inkább jó játékot kívánok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor átváltozik akkor mindig megjelenik egy zöld kör a földön onnan kotródni kell, be kell osztani a potikat, hogy ha mérget fúj akkor utána fel tudd magad gyógyítani, meg be kell osztani a gyógyító vackokat amit néha dobál és jó ütemben felszedni őket. Ennyi a titka. Van amikor olyan mérgezéshullámot indít, hogy nem tudod kikerülni sem az mondjuk általában halál. -
Perszepeta #35275 Carlos köszi :) Erre nem is gondoltam :D
Kicsit rápihenek aztán csak a taktikán múlik :P -
zsozsoo #35274 Nem, te egyből személyesítést írtál:
"Aki a mai világban kidob komoly összegeket egy ilyen minőségű játékra, az magáért beszél."
Majdnem rosszabb, szóval szaladj és vedd meg :) -
Karakterenként 10 Ft-ot kapok...
Te jó ég. -
iPon Collector's Edition. -
Azt meg hogy? $60 az ára mindenhol. EUR-ért vetted? -
Átváltozik, a pálya legszélén kell futkároznod, ki lehet kerülni minden csapását. Amikor robbantgat össze vissza a padlón akkor kell figyelni jobban, de azt is elkerülhető mind. -
zsozsoo #35269 Amúgy meg mondjuk 6 millió eladottból 2ezer fikázás = 0,00003%
jó alap lehet..
mondjuk van még 20.000 aki nem írja ezt ki, akkor máris 0,0003%-nál jár.
Asszem kb. ennek annyi alapja lenne, mint amikor 10000-ből 3 ember azt mondja, hogy utálja a pizzát..
-
balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-1-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-2-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk--HEAL-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-4-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk--3-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-HEAL-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-1...stb -
Indíts monkot. ;) -
Nem, te bedobtal egy "hajra fradi" ujsagot az ujpesti b-kozepbe, aztan csak a vallad rangatod, hogy te csak olvasnivalot hoztal... Ravasz, remelem valaki jol megfizeti a munkad. -
Nekem az sem tetszett, igaz én az 1. részhez viszonyítottam a játékot.
Az újszülöttnek pedig minden vicc új :) -
Perszepeta #35264 Spoilerben leírna valaki 1 jó taktikát BELIAL megölésére? Lehet fáradtság így 5-6 óra játék után, de állandóan meghalok (bosszantó, sokszor 1 csapásra leveszi az életemet). Wizard-dal tolom, 24-es szintű a karim. -
Annyit megért... :) -
De ugye nem haragszol, ha most nem rohanok le megvenni, csak hogy számodra is megfelelő legyen a véleményem? :)
Figyelmedbe ajánlanám, hogy nem kritikát írtam a játékról, csak ajánlottam egy linket, ahol kritikákat lehet vele kapcsolatosan olvasni. -
Errol szol a zeneipar, a filmipar, a kerteve, a munkad, a csaladod, minden, egy onmagat ismetlo ciklusrol. Nincs uj a nap alatt, a kerdes mindig az, hogy az ember megtalalja az ot szorakoztato reszt es arra koncentral, vagy ragja a kefet es puffog. On dont. -
Elolvastam 10-et... kábé ennyire érdekel. Én 22.6K-t költöttem a játékra és az az 50 óra amit eddig beletoltam kurva jó élmény volt. -
na ezt vettem 999 aranyert :D
-
Dant0r #35258 Én emlékszem hogy a diablo 2-t is lehúzták a kritikusok, a sajtó, mindenki, aztán hűha mégis imádtuk jópáran. Pont mint most!
http://pc.ign.com/articles/160/160629p1.html
"Lasting Appeal
I can't see wanting to play through the game by myself again. Battle.net will help out a little bit...when it gets fixed, but playing through this game in a slightly different way isn't very appealing" -
Azért olvass el még legalább 2-3-at, mert 1 vélemény alapján nem biztos, hogy jó ha levonod a konzekvenciát több, mint 2000 véleményből :) -
smoother #35256 Nekem nem tetszett igy meg sem vettem.
Jól át.szta az embereket az Blizzard is.
Nem is értem mit kellett ezen fejleszteni bedobták a régi kis script átir pár dolgot és mehet is. Fast money no support -
A rossz pontszámot az adott oldalon annak köszönheti, hogy az első nap mikor sokat szarakodott a szerver csomóan lepontozták.
Ami szerintem is elég nagy blama, ahogy az is hogy pl. tegnap, azaz vasárnap délután-este több órára leállt az egész rendszer, de ez nem hiszem, hogy sokat levon a játék érékéből.
Eddig csak olyanoktól láttam negatív kritikát akik megvették a hype miatt, azt sem tudták mi az a Diablo, vagy Diablo2, végigrohantak rajt 10 óra alatt normálon, és megkérdezték, hogy ennyi?
Nekem volt 16+ óra úgy, hogy nem olvastam végig a dialógusokat viszont felderítettem mindent. És azt kell, hogy mondjam, hogy a Normal nehézség könnyűre siekrült, sőt még az Nithmare sem nehéz de ott már jobban megmutatják a képességeiket az ellenfelek. Az igazi kihívás meg inkább Hell vagy Inferno.
Hogy ez mennyire jó megoldás, hogy többször végig kell játszani a játékot az egy másik kérdés. De minden storynál újra generálja a térképek egy részét, újabb eventekkel találkozhatsz, újabb fegyverek és felszerelések esnek és egyre nehezedik a történet, majd elérsz odáig, hogy rá leszel szorulva a társakra, mert több emberrel lehet csak eredményesen haladni.
És akkor még mindig csak 1 karakterrel játszottál az ötből... -
Nos a DRM-es para tényleg gáz, de ha tovább is olvasol, konkrét hibákra való utalásokat és kőkemény játékkal kapcsolatos véleményeket fogsz találni:
- "Graphics - Woah. One of the biggest developers in the world can't even deliver a game that looks half decent."
- "You'd think that Blizzard wouldn't make a game this bad after working on it for so long..."
- "No customizable characters? That's so 2000. This game is based on loot, and you want characters where that loot looks pretty on."
- "contrary to the hype surrounding the recent re-emergence of the "triple-A" series Diablo, this one falls short in terms of storyline, gameplay and user convenience when put next to its predecessor Diablo II."
- "Don't waste your time and money on this game. It's not even close to Diablo 2 or even Diablo 1. Blizzard is just trying to use it's famous title to milk customers." -
Nagyon farmolják ezt a 'The Silver Spire lv2'-őt.
Mint a botok bazd+
-
Az elso het serverproblemai nagyban befolyasoltak a tomegesen adott 0 pontot. NEM LEHEZ NULLA PONTOT ADNI sose, senkinek sem, ilyen nincs. Aki nulla pontot ad, az dacbol, bosszubol, "csakazertis" adja, ergo nem realis. Lehet adni 2-3 pontot, az oke, de 0-as nincs. Innentol buko az egesz. -
sirdond #35251 "belekukkantottam"
azt hiszem ez mindent elmondt rólad és a véleményedről :) -
De miért az idióta vérpistikék véleménye számít könyörgöm?
Ott van a guest pass, próbálják ki, ha bejön vegyék meg, ha nemjön be akkor skippeljék. Ennyi a történet. -
Mardekár #35249 Azért ez tetszett:
"Its overly simplified to the point where you could most likely teach a chimpanzee to play it."
xD