• BaLeeX
    A rossz pontszámot az adott oldalon annak köszönheti, hogy az első nap mikor sokat szarakodott a szerver csomóan lepontozták.

Ami szerintem is elég nagy blama, ahogy az is hogy pl. tegnap, azaz vasárnap délután-este több órára leállt az egész rendszer, de ez nem hiszem, hogy sokat levon a játék érékéből.

Eddig csak olyanoktól láttam negatív kritikát akik megvették a hype miatt, azt sem tudták mi az a Diablo, vagy Diablo2, végigrohantak rajt 10 óra alatt normálon, és megkérdezték, hogy ennyi?

Nekem volt 16+ óra úgy, hogy nem olvastam végig a dialógusokat viszont felderítettem mindent. És azt kell, hogy mondjam, hogy a Normal nehézség könnyűre siekrült, sőt még az Nithmare sem nehéz de ott már jobban megmutatják a képességeiket az ellenfelek. Az igazi kihívás meg inkább Hell vagy Inferno.
    Hogy ez mennyire jó megoldás, hogy többször végig kell játszani a játékot az egy másik kérdés. De minden storynál újra generálja a térképek egy részét, újabb eventekkel találkozhatsz, újabb fegyverek és felszerelések esnek és egyre nehezedik a történet, majd elérsz odáig, hogy rá leszel szorulva a társakra, mert több emberrel lehet csak eredményesen haladni.

És akkor még mindig csak 1 karakterrel játszottál az ötből...