78998
  • j0nNyKa
    azt ígérik, igen
  • andorr1984
    9-kor véget ér a karbantartás, nem ?
  • Zozzancs
    Fasza :D
  • j0nNyKa
    jobban, igen, mivel látványosan pumpálja fel az mf-edet
  • Susarc
    kemény? dehogy! go to AH és vegyél jó fegyvert
  • j0nNyKa
    akkor te is beszállsz a petíciónkba, hogy délutánra / estére tegyék át hajnalról? már 3-an vagyunk, és folyamatosan gyarapszunk!!
  • Zozzancs
    Én a nephalem valolra vagyok kíváncsi tényleg jobban dob vele?
  • TVelvet
    Ohh fuuuuuuccck.... Bazeg kajak hihetetlen, folyamat karbantartás van -.-
  • oneal1
    :D:D:D
  • oneal1
    kb 50.000 xp és level 60... kiváncsi vagyok az infernora:D
  • Zozzancs
    Kénytelen vagyok Törizni
  • Zsooo
    Felig off.

Hat nemtom, en egy public jatekban nem voltam, de erdekes dolgok tortentek velem tegnap.

Ugyanaz az emailcimem battle.net-en is es xbox live-on is, es tegnap este valaki vett 8000 ms pontot es el is koltotte live-on, mindenfele kiegekre es kisebb live arcade jatekokra, olyat is vett, ami mar megvolt korabbrol. Paypal be volt regisztralva, ugyhogy elvileg annyi kellett hozza, hogy valahol ottmaradt a profilom, de k.rvara nem emlekszem olyasmire, hogy magammal vittem volna a profilt itthonrol, vagy barhol beleptem volna vele mashol, nem is hasznaltam az elmult honapokban. Ja, es persze a kodom se ugyanaz volt, de persze most megvaltoztattam mindenkettot, a security kerdeseket is, tettem fel authenticatort, meg beallitottam, hogy a live profil kerjen kodot mindig, stbstb

Erre ma reggel jott egy refund ms-tol, barmifele magyarazat nelkul, pedig meg nem is beszeltem veluk.

Dioban nem volt semmi gondom eddig, tegnap delutani ketszeri netszakadast kiveve, mikoris a routeremet ujra kellett inditani. Karaktereim koszonik szepen megvoltak rendben meg tegnap este (most epp nincs EU), kezdem azt gondolni, hogy nincs osszefugges, csak akkor is eleg fura...

Erdekes thread hasonlo temaban

Mas, lag gondok vs. dupla vezerlo es driverek: Potentially useful network data. (Intel NICs)
  • j0nNyKa
    köcsögök, hajnalra teszik a karbantartást! :D
    szerintem írjunk valami petíciót, hogy tegyék át ezután délutánra / estére
  • Zozzancs
    Direkt fölkeltem korán, hogy meglépem az utolsó 2 és fél szintemet aztán tanulok...erre... nincsen szerver, hát elmehetnek a... oda :) amúgy jóreggelt
  • j0nNyKa
    igen, HA igaz :)
    én továbbra is tartom, hogy ez így ilyen formában akkora tervezési hiba, amekkorát nem egy profi programozócsapat fog elkövetni
    remélem, hogy ha megoldódtak ezek a dolgok, kapunk valamilyen hivatalos infót, hogy mi volt
  • Maak
    Ilyen nekem is volt nm act2-ben vampiric pokkal...mondjuk az sarga volt es soloban voltam, levertem fel hp-ra es valami hihetetlen modon healelte magat vissza...valami nem ok

Ott panikoltam ts-en,hogy valaki joinoljon es segitsen mert megorulok...haver joinol es elkezd sirva rohogni, leven egy aprobb fajta pok volt megcsak nem is kozepes meretu :D
  • j0nNyKa
    a főmenüben a jobb oldali boxot nézegesd
  • hapi
    Szép modern idők. Csak akkor használhatod a tulajdonodat ha ők engedik...
  • Salki
    Szerver karbantartás van, ha minden igaz.
  • kutyu007
    Na talán megoldódtak a jelszó problémám. DE.
    Engem error 3003-as hibával akadályozza a belépésem.
  • Since
    7k+ Nightmarre??? Hmmm az elég kemény...
  • p0c0kLoL
    tegnap óta kidob 3006-os hibával, az istenért se tudok belépni :( tud valaki tanácsot adni mit csináljak ? (most nincs szerver azért nem tudok mielőtt még valaki ezt mondaná :)
  • Susarc
    20k+
    7k+

:)
  • Since
    NM végére illetve Hell fokozaton mekkora átlag DPS-el illetve HP-val kell rendelkezni hogy ne szívjon az ember?
  • ZsZso
    Így viszont beigazolódott, hogy teljesen mind1 mivel véded az accod. Authenticatoros ügyfelek is szophatnak. Pff.
  • ZsZso
    "Ha checkpointot kaptunk, akkor leszopom magam...."

Ez mit jelent? Illetve miért probléma?
  • Susarc
    Ez,de kemény:D:D
  • Skill
    wtb gold. állandó ésszerű áron adó embereket keresek. esetleg farmereket akiknek nincs d3 keyre pénzük. pmben adok elérhetőséget.
  • Noodlee
    Nálam volt már párszor, hogy 20-30 archi hiányzott a játék indításkor, és játék alatt megkaptam újra a már megvolt archit.
  • sz4bolcs
    Ezt nem hiszem el xDDDDD Hell Diablo irtás közben leáll a szerver.
    És pont ahogy megöltük ugye elkezd visszaszámolni 15 másodpercről, mielőtt visszadob főmenűbe és nem lehet átugorni, a szerver meg akkor írta ki hogy 5 másodpercen belül leáll, amikor a menüig már csak 10 másodperc volt hátra.
    Ha checkpointot kaptunk, akkor leszopom magam....

• chris0000
    hi.
    létezik az,h a vasárnapi server leállásnál/újraindulásnál az achivementeket rosszúl adta vissza.
    most act 2-ben vok,de act 1-ben a skelton kinget nem öltem meg normal nehézségen!(nincs meg a pont)
    meg a chatedral küldetést se csináltam meg!vmi investigation az achi. neve(itt sincs pont)
    más tapasztalt ilyet?
  • Ragnar360
    miért nem hasznaltok Dyeokat...a ronda sisakokat at lehet szinezni pikk pakk invisiblere kb... meg egy csomo jó szín is van... nem értem....
  • cataflam02
    diablo hc karakterekkel hellen
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNOu9lQ-bLI
  • Fyrex
    mindenképp kiemelném, hogy ez azért egy nagyon leegyszerűsített példa, és hogy "The current theory is that somehow" !

továbbá ha tényleg valami hasonló történik, akkor valaki a blizz-nél egy hatalmas biztonságtechnikai hibát védett, mert ez nem mehetne ilyen """egyszerűen""", mint ahogy ÁLLÍTÓLAG (továbbra is hangsúlyozom) történik
  • j0nNyKa
    hu ez kurvajo leiras, koszi
    viszont ha igazak a benne leirtak, akkor nagyon-nagyon vakarom a fejem: manapsag azert egy RSA algoritmus mar nem egy tul nagy varazslat... hogy az istenbe nem sikerult levedeni ezeket a bizonyos session id-ket? fura ez, kivancsi lennek, hogy tenyleg igy tortent-e
  • Sunrider924
    Nesze nekem, desecrator+vampiric+molten+jailer.
  • Fyrex
    It's pretty simple. When you first log in, there's an exchange between the server and your client:

Server: Hi, who are you?
    Client: My username is Fred, and my password is IAmGod.
    Server: Ok, that checks out. Hi Fred. To avoid having this conversation again, you can just identify yourself by the identifier PinkPony next time.
    Client: Thanks!
    Client: Hey, server, this is PinkPony, can you show me my characters?
    Server: Sure, here they are ....

In this case, 'PinkPony' is what's called a session identifier. It's used to avoid having to resend the username/password combo every time your machine talks to the server (which is really, really often, possibly on the order of multiple times per second). The current theory is that somehow, session identifiers are being exposed when you enter a public game, so that people with nefarious intent can see them, and start using them pretending to be you:

NefariousDude: Hey, server, this is PinkPony, drop all my lootz on the floor bitch!
    Server: Sure, done!

Session ids are usually more complicated than 'PinkPony' but not by much. Often they're a set of 128-1024 letters and/or numbers, either randomly generated (UUIDs) or derived from some input (hashed). Under the session spoofing theory, if true, you're extremely vulnerable if you play a public game, since your session id can be sniffed. But even if you aren't, it's possible to just throw things that look like session ids at the server and hope you've accidentally managed to come up with the session id of someone in a private game.
  • Sunrider924
    Hellen nem egy vampiric affixes elitet megoldotam es templar followert hasznaltam vegig. A tankolasbol nem healelodik annyit vissza mint amennyit a mereg/tuzbol, raadasul ha stunolja a barbar akkor megszakad a slef healje es nyomod bele a dps-t ezerrel, mondom Hellen ez meg jo moka, most az elobb szenvedtem le az elso infernos championt, vampiric+nightmarish+fast+horde. GG, keves ide 46k hp es 4 k armor, dps meg csak meglenne de a tobbi...
  • Savmacska
    Jujj nagyon béna :DDD
  • Aradebil2
    igen csak ha nem lehet kiteolni(fast) akkor tankolnia kell vminek (templar vagy garg),abból meg healelődik:D