78998
  • BEAST #36967
    Komolyan mintha nem ugyan azzal a játékkal játszanánk. :) Eleinte én is arcane lassításra építettem, kb az összes eddigi nehézségen, de infernon a lassítás ellenére teleporttal, esetleg klónokkal és knockback/stunnal is simán lefutnak, vagy rámugranak/teleportálnak/magukra rántanak. Rejtély számomra, hogy élheted túl ilyesmik nélkül... és főleg hogy hogyan hagyod le az üldözőidet.

Magic missile helyett már inkább a lighting orbot használom, messzebre ér és több célpontot sebez, így arcane orbra sincs már szükség. Helyette blizzardot használok. Az Ancient familiart próbáltam korábban de mintha csak fizikai támadásokat védene ki.

Szóval nem tudom. Lehet maradok egy ideig még a hell farmolgatásnál amíg meg nem unom. :)
  • TurboX
    nálam ez a favorit. blizzardot sajnálom de a bossfight valorral fontosabb (amihez elengedhetetlen a hidra) a többi pedig alap skill nálam

a nerf nekem is betett, kénytelen leszek act1en össze farmolni pár vital-os cuccot mert elég nagy a nehézségbeli differencia act1-és act2 között, aztán meglátjuk mi lesz..

"..hogy fél órányi kergetőzés után talán leverek egy inferno elite csapatot"

8k kb. semmire nem elég, még akkor sem ha úgy kite-olsz mint egy isten, jön az enrage (pár perc) oszt annyi..

• Omlás
    Nem baj az ha az átlag playernek 1 év lenne az sem lenne gond inferno legyen inferno oszt kész :D

j0nNyKa : én special nem is használom az AH-t mert baromi élményromboló számomra :) ami esik meg craft aztán kész. Majd ha eljutok Hell végére addig úgysem megyek infernora amíg nem érzem hogy hell már "easy" :] de lehetm, hogy akkor is befigyel majd az "onehit" akkor majd újra tábla :D bár addig még párszor eldobom a karaktert valószínűleg
  • Zozzancs

Ehh mit droppolt nekem...
  • Carlos
    Valaki kereste:
    Item Affixes
  • Akronomus #36962
    Simán csak lepakolom a Venom Hydrát ami kb szétkap mindent, néha lövök egyet-egyet, és kész, a többi meg futkározás. Simán halnak a mobok Act1-be, champion meg elita pack-oknál meg max 1 kill esetleg, ha épp szarul jön ki a futás.
  • Akronomus #36961
    Wizardoknak egy kis tipp Inferno-ra, én is most váltottam erre, és a Butchert összecsomagoltam 1-ső próbálkozásra 2 perces acsival.

Wizard Build
  • Dr DeViLKiNG
    Van valahol valami értelmes item prefix/suffix lista?
  • Snomag
    tapoljal jobban Beast :D
  • Egoraptor
    Igen és most már csak magas HP-vel működik a pajzs is.
    Különben Venom Hydra + Blizzad + rohangálás.
    Ezt szokták tolni stream-en.
  • j0nNyKa
    az a 8k kevésnek tűnik, milyen fegyvered van?
  • BEAST #36956
    Én pl még mindig csak esek kelek infernon a wizardommal. Gondoltam meglesem mások mit csinálnak másképpen és csak exploitos buildeket találtam. Mindenki null hps 35%-os pajzsos karakterekkel rohangált.

35k+ hp, 30-40% resistek, 8k damage kb annyira elég, hogy fél órányi kergetőzés után talán leverek egy inferno elite csapatot. :D Hellen pedig még 5-ös stackkel is csupa hulladék esik csak.
  • BladeW
    A Blizzard szerint hónapok kellenek majd az Inferno fokozat végigviteléhez.
  • SLICK
    iPhonera letöltöttem a mobile authenticatort. azzal...
  • j0nNyKa
    barbárnak is megvannak azok a típusú ellenségei, amik nagyon-nagyon megfingatják a close range miatt
    a molten, desecrator, plagued, arcane pl. elég barátságtalanok (főleg, ha ezekből rajta van 2-3 egy elit pakkon)

írom, amit mi a monk (tank) haverral tapasztalunk: vannak olyan elit pakkok, akikkel én, mint DH nem tudok egyszerűen mit kezdeni (pl a mortar + jailer + X + Y)
    vannak olyan pakkok, amivel ő nem tud mit kezdeni (pl vampiric + molten + fast + X)
    de amelyik az egyikünknek necces, azt a másik pont jól tudja ütni

mindamellett igaz, amit a srácok írnak: ha nagyon-nagyon-nagyon túl tudod gearelni magad, bírod egyedül is frankón - más kérdés, hogy olyan itemeket kell beszerezned (AHn), amiket normális haladás mellett 2 act múlva találnál csak meg magadtól..
    ez szerintem elég élményromboló (tulajonképpen átmegy a játék egy nagy kereskedős játékba, és csak azért haladsz előre infernon, hogy... haladj)
  • Egoraptor
    Nem, barbár 2-3 xD
  • Ohyner
    MEg nem ártott az a pár rosszul megtervezett rúna sem. Ha jól tudom wizardnál és monknál van ilyen.
  • Smuge
    Barbárt is leverik 1-hitel? Mondjuk neki elég közel kell menni az ellenségéhez :)
  • Carlos
    Szerintem is így van. Vannak solo inferno buildek. Csak ruci kell hozzá.
  • Omlás
    Blizz szerint minden kasztal végigjátszható szólóban is minden nehézségi szint csak idő/skill kérdése :D
  • j0nNyKa
    "kicsit megfontoltabban", ez aranyos :)
    infernon konkrétan az elitek fele 1-hitel :D

de a kérdésedre válaszolva: 60ig kényelmesen el lehet jutni soloban, kb hell act3 végére act4 elejére leszel meg vele, igen

infernon is lehet solozni, de ott valahogy jobbnak tűnik találni magad mellé egy megfelelő karakterpárt
  • Egoraptor
    Az simán, bár itt a cuccok számítanak hogy miket aggatsz
    magadra, mintsem az hogy mekkora a szinted.
  • Smuge
    Úgy értem mondjuk, hogy kimaxolható a 60-as szint egyedül is ?! DH mondjuk ranged karakter, kicsit megfontoltabban kell vele játszani. Hozzáteszem eddig csak betaban próbáltam.
  • j0nNyKa
    infernon azért a "gond nélkül" rész nem olyan egyértelmű
    nekem pl. DH-ként sokkal sokkal könnyebb, ha jön velem haver a tank monkjával, mintha soloban vagyok a templar pettel
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nemcsak lehet, egyenesen érdemes, főleg level 60-on hellen, valor buffal
    ma fogjuk betesztelni elvileg 3-an, hogy milyen a drop hellen (még csak nighton láttam, azt ahogy lentebb írtam, gecijó)
  • Smuge
    Ezek szerint gond nélkül solozható bármilyen nehézségi szinten (sorrendben persze) a játék?
  • Zozzancs

Muhaha :D
  • j0nNyKa
    inferno act4
  • skinnyman
    Igen erre gondoltam. Itt viszont akkor lehet nyugodtan hentelni ott is mindenkit :)
  • j0nNyKa
    tényleg van sg.hu -n galéria, totál jól használható
    de pl. noob.hu lesz az, amire te gondolsz
  • Dondark
    Merre érdemes runolni? Hol dobálja a legjobb cuccokat? :)
  • j0nNyKa
    köcsög dolog, de az utolsó teljes szintet (59 legelejéről 60ra) így léptem meg kb 20 perc alatt:
    hell act3 utolsó questet elindítod, végigugrálsz azon a szinten, ahova ledob, szint végén azmodan kapu
    bemész, lecsapod (kurvagyenge boss a lelkem) -> 100k XP
    felmész a városba, beszélsz 2 emberrel -> következő 100k XP
    2,5 milla XP kell az utolsó szinthez, egy ilyen run megvan 2-3 perc alatt
  • Zozzancs
    :/
  • Carlos
    SG.hu
  • ZsZso
    Jaja, 1-2 cucc hiányzik még csak eddig még nem foglalkoztatott a dolog.
  • Zozzancs
    Srácok tudnátok nekem mondani olyan oldalt ahova feltudok tölteni képet és be tudom ide linkelni?
  • j0nNyKa

JA igen, csak akkor tudtál NYITNI portált, ha nem ölted meg a kinget, jogos!
    itt.. hát nézd, én megöltem mindegyik runom alatt mindegyik mobot, és mindig visszaengedett, úgyhogy itt már nincs ez a majomkodás, hogy "ki bír nyitni portált bocira, és ki nem" :)
  • Carlos
    Nekem ma este a level 60 a cél. 58 végén vagyok, és hacsak be nem üt valami akkor meglesz. (hell, act 3, solo, barbár)
  • skinnyman
    Ennek szerintem egyszerű oka van, ha valahogy együttműködnél a hackerrel és eljátszanád hogy ellopta a tárgyaidat a visszaállítással effektíven meg tudnád őket duplázni, ami RMAH-ben kétszeres valós pénzt jelentene a semmire.
  • j0nNyKa
    van már meg bármid hozzá? mert azt remélem nem gondoltad komolyan, hogy meló után egy laza esti játékkal mindent kifarmolsz :)
    nekem 3-4 napba telt