78998
  • AntiHero
    Hogy lehet a chatbe szobákhoz csatlakozni?
    Magyar chat szoba van?
  • PiszkosFred
    Nem lehet kikapcsoltania p2p-t a download optionsban?
  • Carlos
    Jé, TÉK!
  • cleric
    Kapcsold ki a downloaderben a p2p-t.
  • j0nNyKa
    én eddig egyetlen plan dropot találtam, az egy szettes csuka plan-je volt
    nem túl gyakori dropok...
    bár az is igaz, hogy konkrétan szet dropot még nem láttam
  • Fenrir
    A klienst le lehet tölteni valami olyan helyről ami nem p2p alapú? Mert a downloader-en jelenleg többet töltök fel mint le, még 1%-ot sem értem el :\

Torrentként meg nincs seedere isohunt-on.
  • elitehun
    page of blacksmith, de mondom hogy ez nem az. ez vmi más.
  • Carlos
    azok kellenek majd a fejlesztéshez és a kreáláshoz. Page of Jewelery vagy Page of Craftsman vagymi a nevük.
  • Carlos
    szóval kommersz loot. Csodás.
  • elitehun
    én találtam, de nem hiszem hogy plan mert nem könyvecske csak egy ilyen papir. először azt hittem az ékszerésznek kell de látam hogy nem rakja azok közé. a nevére most igy hirtelen nem emlékszem.
  • Fpocok
    Totál random.
  • Carlos
    Akkor én kérdezek lámát.
    Hogy / hol / mikor esnek plan-ek?
    Én még egyet sem láttam. (hell, act 3).
  • elitehun
    jaaa, tévedtem. most már értem :D
    tehát ha konkrétan ezt a sisakot zúzom szét akkor ennyi az esélye a cuccoknak :)
  • Smuge
    Ennyi, részémről lezártnak tekintem a vitát.
  • elitehun
    ééértem. de gondolom ha legendary-t darálok be akkor 100% hogy fog esni olyan cucc? vagy akkor is 0.1%?
  • Fpocok
    Ja jó, nem szóltam, sry...
  • Aradebil2
    az csak azt mutatja h salvage-nél melyik alapanyagnak mennyi az eséje hogy "kiessen" belőle
  • Fpocok
    Az nem hozzávaló. Az azt jelenti, hogy disenchant után mennyi esély, hogy mit dob ki a gép.
  • elitehun
    a hozzávalók között mi az a %-os cucc?
  • oneal1
    Exolted sovereign helm
    ezt próbálta már valaki megcsinálni?

megéri?:)

találtam tegnap egy ilyen plant...
  • DonZorro
    Srácok a Wizzardnál a jégsugarat senki sem használja? Miért nem?
  • Tibbbor
    Bocs, mellé, AntiHero-nak szántam.
  • Sheltem
    Srácok buta kérdés.

Valahol van lista, hogy a unique monstereken / championokon lévő tulajdonságok pontosan mit csinálnak és hány másodpercig?

Ilyenekre gondolok tudjátok, mint Jailor, teleporter stbstb...
  • BEAST #36984
    boff

Én mostanában ezt használom. A 35%-os pajzsnak sincs sok értelme ha folyamatosan ütnek 2 ütés vagy 3 ütés majdnem mindegy. Patch után amúgy is használhatatlan lesz majd. A familiart sem szeretem túlzottan a mimic klónok is sebeznek 10%-ot és a tőlem függetlenül használják a spelleket is mint pl a wave of force vagy a lighting orb (ezekre is hat a stun passive). Eddig működött a dolog, de ha tényleg nem elég egy 500-600 dpses fegyver akkor lehet le kellene küzdenem az AH iránti ellenszenvemet és több millióért venni egy jobbat... esni úgy néz ki nem fog. :)
  • Omlás
    Azért maradjunk annyiban, hogy a "nem lehet" az inkább legyen "nincs türelme/ideje" a lehetőség adott mindenkinek AH a könnyebb út a farmolás a rögösebb kinek mi a megfelelő opció azt játékosa válogatja ezen nehogy egymásnak essetek már :D.
  • Tibbbor
    Nagyon jóóóó! :)

Nagy hambi, nagy üdcsi, és az ajándék...
  • wedge31
    Nekem nincs bajom az AH-val de nem használtam és valszeg csak infernon fogom mert ugy nincs meg az a élmény, hogy várom milyen loot-ot kapok a monsztáktól.
  • who am I 7
    Nekem egyáltalán nem élményromboló az AH.Tökre bejön, mint egy nagy piactér kész..igaz, hogy aki használja az a solo játékot rövidíti meg avval, hogy "előrehaladottabb" overgear cuccokat vásárol..én csak hell végén meg infernon nézegettem AH-t am, de teljesen jó..így nem tart 10 percig szopni a zombival :D akinek van ideje erre az egyébként nyugodtan csinálja.Másrészről tényleg majdnem ugyanaz inferno mintha normálon 2dps-es fegyóval tolnád nakedbe.
    Örültem volna azért, ha valami változatosságot csempésznek infernoba az itemeken kívül..más színű szörnyek esetleg 1 - 2 új monsta.1-2 rejtett helyszín ilyesmi.
  • AntiHero
    Most vettem AH-ba

• oneal1
    nincs valakinek elpasszolni való nagy damage-s kardja?

700-800 dam kéne kb

thx
  • Carlos
    mi ebben az élményromboló?

Valakinek élmény az, hogy kimegy és fát fényképez.
    Valakinek élmény, hogy magas hídról ugrál lefelé.
    Valakinek élmény, hogy szopik HardCore-ban.
    Valakinek élmény, hogy megveszi AH-ban a kardot 5K-ért használja 1 óráig, majd eladja 10K-ért.
  • setuh
    Az is elmenyrombolo,mikor belepsz egy pubba es mindenki jobban birja mint te a harcokat mert sokkal jobb cuccai vannak,amit ah nelkul nem lehet elerni.Ha mar igy lett megcsinalva akkor en nem fogom megtartoztatni magam,megha en is jobban orultem volna ha tobbet er a sajat lootod...
  • vaakuum
    Akkor fogok röhögni a lenyúlókon, ha a hiba javítás után full reset lesz minden karinak minden accounton, hogy megmaradjon az esélyegyenlőség :) És mindenki kezdi szépen elölről :)
  • Smuge
    Pont erről beszélünk, hogy mennyire élményromboló. De ha valakinek ez bejön csinálja, nekem nincs bajom vele ne értsd félre.
  • Carlos
    Én meg pár japán "masszőrlányt"...
  • byzhouse
    Guest passt szívesen elfogadok bárkitől :D
  • j0nNyKa
    nem az elejétől, 60-on.. :)
    60-ig kb értelmetlen az AH
  • Carlos
    Miért? Mert neki az a jó?

Erre mondhatná azt, hogy elég illúzióromboló, hogy neked szőke barátnőd van. Szerintem a vörösek a jók.
    Neki ez a jó neked az.
    Ennyi.
  • Smuge
    Igen ezt gondoltam ,hogy viszonylag jól kivan balanceolva a dolog és pont ezek miatt a csapatjátékra is építeni kell. Sokat nem tudok hozzátenni mivel szinte csak most kezdtem a játékot (lvl.11 Monkom van) viszont elég illúzióromboló ha már az elejétől AH-ból öltözködsz fel.
  • Carlos
    wizardnak meg wd-nek jó lehet a sok +int miatt.