78998
  • Omlás
    Igen annyi hogy majd állítsd át a beállításoknál a régiót EU-ra ha problémázik.
  • Sheltem
    *Vagy butaság?
  • Sheltem
    Amúgy arra gondoltam srácok, hogy amíg ez az accountlopásos mizériára lesz valami fix(már ha tudni fogunk róla) az egyetlen biztos védelem az lehet ha minden este amikor kilép az ember a játék végén jelszót változtat.

Nem tart 1 percnél tovább és nyugodtabban alszunk.

Vagy butaságot?
  • Traky70
    Érdemes XP-re gyúrni (extra xp-t adó cuccok)? Ugye ha szintet lépek, a monszták is a szintemnek megfelően jönnek.
    Már többször láttam emlegeti a fórumon a buff-ot. Mi ez? Köszi.
  • Savmacska
    Demon Hunterről tudtok rosszat mondani ? Mennyire kezelhető a karakter, Pro-Kontra vélemények ?!
  • Carlos
    abszolút nem. (mindeni arra költi a coin-t amire akarja (még mindig jobb, mintha kinaiak kiszedik belőle))
    Csak átolvastam a hivatalos fórum crafting pár topikját...
  • elitehun
    ha én ilyet craftolnék nem igen akarnék megszabadulni tőle :D
  • Sheltem
    Látom megint kezded a craft témát
  • Carlos
    Nem lehet, hogy valaki ezt kicraftolta 15 millióból és most próbál megszabadulni tőle hogy megérje?
  • elitehun
    fingom sincs XD
    remélem nem :D
  • Sheltem
    Amúgy ez a fegyver ígyis kurvakomoly...
  • Sheltem
    Nem 17% attack speed a maximum ? Vagy csak glovesnál?
  • elitehun
    vagy inkább +20% as a level req helyett :D
  • j0nNyKa
    egyedül is jól bírja, és ha együtt játszunk ketten, vagy hárman, akkor is jól bírja
  • elitehun
    nem csak a dps a lényeg :D
    am ja, lehet hogy olyan magasságokban tényleg drágábbak :D
  • Sheltem
    Még ha lenne rajta 15% attack speed a dexterity helyett...:)
  • Fenrir
    Nekem csak Starter-em van, az jó ezzel a klienssel?
  • elitehun
    nem létezik hogy több mint 30 szint elteltével nem találtál jobb cuccot
    lehet nem vetted észre
  • Sheltem
    Nem véletlen. Nagyon brutál sebzés. Nem is láttam még ilyet sárgában 1000 dps felett +50%al.
  • BEAST #37028
    Eddig nem így vettem észre, de ha látsz 800-1000 dps körüli egykezes fegyvert 1.4-1.6 atk speeddel nem 10-20 millióért akkor majd szólj. :D Jelenleg 600 dps alatt nem sok mindenre cserélném le a fegyveremet. Viszont alig 50-100 dpssel erősebb fegyverek már százezreknél indulnak. Az igazán jók pedig millióknál.
  • Egoraptor
    Áhh, full overprices Eu AH. :[
  • AntiHero
    csak 20.000.000 goldba kerül :DDD
  • berlinboy6329
    WD is elég moslékos,infernó act1-en a dagadt zombi 1-shotol.24k HP-vel...

viszont találtam két egész tűrhető farmhelyet azt runolom.Lehet bepróbálom Hel act4-et is,ott a végén.

Hiába sebzek 11K-t,meg se érzik...Eltart egy darabig,mig megölök egy alapzombit.Nagyon gyatra cuccok esnek állandóan,annyira használhatatlanok,hogy AH-ból kellett tőrt vennem 150K-ért,amit kb 2 perc alatt elvittek 125-ért,mert épp ma találtam jobbat,viszont páncél meg gatya még mindig az a 26-os szintű van rajtam,amit még normalon találtam,mert egyszerűen nincs jobb...Még a mgas szintűek között sem.Ami meg igen,az kikúrt drága..nem is értem,hogy gondolják 10 milláért adni dolgokat.

mojot is most vettem egész baráti áron,meg is dobta 2500-zal a dmg-t,70K volt.De még így is gyalázat a sebzés.Bezzeg a barb 6500dmg-vel vígan elvan infernon.Láttam DH-t is 95K-val.
  • elitehun
    szerintem nem átugrál hanem terjed. rányomod egyre és a körülötte lévőkre is rámászik. miután meghalnak eltűnik
  • antgecc
    Tudja esteleg vki a wd locust swarmja hogyan is ugrál másik targetre? Addig ugrál amíg van a közelben vki vagy csak 1x ugrik át?
  • Snomag
    Ha az tenyleg by es nem to, akkor az azert nem rossz :D
  • Sunrider924
    Majdnem, de melle. Szoval meele karinak marad a solozas miutan Ahbol kivasarolta a geart? Azigen, ez jatekdesign. Mert ha az emlitett kitarto monk haverod bejoinol hozzad, akkor mar felskalazodik a jatek annyira hogy mar neked se megy rangeden. Szoval meele karinak solo, csak elobb AH. En ertelek, de ne gondold hogy nem varialtam mar at 1000x a buildeket, forumokat. Hogy nez ki ugyanez ranged oldalrol? Ugy hogy rohogve farmolnak. Majd patch utan erdekesebb lesz, de a dh haverom pl pont smoke screen nelkul megy, szoval ot nem is izgatja a nerf.
    Hajlok a beszelgetesre de ide nem eleg a mely levego, ekkora szopoag es meele exkluziv. Mit szolnal ahoz hogy rantsal fel hamar egy meelet 60ra es menj azzal infernon. Kivancsina varnam a velemenyed.
  • elitehun
    dehogy, ki lehet fogni jó dolgokat, csak irjuk be hogy maximum mennyiért akarjuk buyout-olni, és igy nem is költünk többet mint szeretnénk :)
  • BEAST #37019
    AHzz egy kicsit? :)

Ez talán működött akkor amikor az első napokban pár ezrekért raktak be emberek cuccokat, de mára már minden épkézláb item millióknál kezdődik. :D
  • Carlos
    Nekem megérkezett ma a keményborítású fémkönyvjelzős verzió. Már alig várom, hogy láthassam.
  • Omlás
    Ezt másold a kliensbe url ként :
    magnet:?xt=urn:btih:7JRG5RNRXEY7E5BFVVA5A736BINSAR7F
  • BladeW
    Diablo 3 - Bradygames Strategy Guide. Érdemes olvasgatni, rengeteg infó van benne, ~370 oldalas.
  • Carlos
    Ez most jött szembe, hátha valakinek érdekes lehet:

"hello, i just want to warn you that in inferno life steal is nerfed by 80%"
  • j0nNyKa
    nálunk a monk haver kitartó volt, vett egy pár itemet AH-n, kipróbált 352523 buildet, és simán lesolozta pl. inferno act1-et mindenféle problem nélkül
    most ÉLVEZI a játékot
    szerintem vegyél pár mély levegőt, AHzz kicsit, és nézz meg valami jó tankos buildet
  • oneal1
    foggalmam sincs
  • Sunrider924
    WaLL of text(cry) kovetkezik
    3napja kinlodok monk-al infernon. Hellen minden megy minden letszammal es a legidiotabb skill oszeallitasokkal. Infernon az megy, hogy kikerulom a championoket es futok checkpointra hogy majd onnan futok tovabb. Bossok elkepesztoen konyebbek mint akarmilyen champion pack, de buff nelkul nem igazan dobnak jot.
    Van a haver dh, akinek minden elismeresem, 27k hpval 31k damage es mar valahol Butcher elott jar. ELVEZI a jatekot, en meg KINLODOK meelebe. ahogy elottem mas is irta, meelenek 1 utes az mar tul sok. DH haver mondta, hogy tobb ismerose aki barbar vagy monk, feladta amikor lattak hogy o mar elso napon leolte Leoricot infernon es ujrakezdik valamilyen ranged karin.
    KAPD BE BLIZZARD!! BAZD MEG A RANGED MANIADAT!
  • Fenrir
    Hostname not found.

DHT engedélyezve van.
  • Omlás
    Magnet linket másold a torrentkliensbe ;]
    pl uTorrent torrent hozzáadása URL-ből stb..
  • Omlás
    Próbáld ezzel szerver viszi a torrentet:
    DHT-t engedélyezd a kliensben.

• elitehun
    rányomsz a kisgombra balra, asszem 3 pont van rajta vagy nem tom, és ott