78998
  • Savmacska
    Nem.
  • Egoraptor
    Nekem olyan fegyver kellene ami kétkezes és
    úgy néz ki mint egy nagy hering.^^
  • Salki
    Ha megváltoztatom most a jelszavam, és nem megyek többet multiplayerbe (amúgy sem akarok, csak egyszer kipróbáltam), biztonságban vagyok a jelszó lopástól?
  • BEAST #37084
    Jól néz ki. :) Korábban én ezt találtam. Most az enchantressem hordja. :D

valami1
    valami2
  • Avenger
    Na öszeraktam a staff of herdinget. Csak a gomba volt meg eddig, és 2 óra alatt sikerült beszereznem mindent hozzá :)
  • Aradebil2
    "Over the past couple of days, players have expressed concerns over the possibility of Battle.net account compromises. First and foremost, we want to make it clear that the Battle.net and Diablo III servers have not been compromised. In addition, the number of Diablo III players who’ve contacted customer service to report a potential compromise of their personal account has been extremely small. In all of the individual Diablo III-related compromise cases we’ve investigated, none have occurred after a physical Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator app was attached to the player’s account, and we have yet to find any situation where a Diablo III player’s account was accessed outside of “traditional” compromise methods (i.e. someone logging using an account’s login email and password).

To that end, we’ve also seen discussions regarding the possibility of account compromises occurring in ways that didn’t involve these “traditional” methods — for example, by “session spoofing” a player’s identity after he or she joins a public game. Regarding this specific example, we’ve looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we’ve determined the methods being suggested to do so are technically impossible. However, you have our assurance that we’ll continue to investigate reports such as these and keep you informed of important updates."
  • PiszkosFred
    Hogy a viharba ne erdekelne, mondom, hogy f*sok en is, hogy egyszer csak ott lesz a monkom egy szal pendelyben. Gaz van es hatalmas biztonsagi res a rendszerben. DE...

...ennek tipusat, a lopasok menetet, metodusat csak sejtik, tippelgetik az emberek, pontosan csak a Blizz tudna megmondani, vagy maga az elkoveto. Jok az otletek (auth, password change, public game csak ovatosan, stb), de mindezek csak tippek, nem biztos megoldasok....mer...nem tudjuk pontosan. Ugy nehez orvosolni valamit, ha nem ismered a pontos diagnozist.
  • skinnyman
    Ennek tényleg erősebbnek kéne lennie, főleg az ilyenek mellett: #37026
    De még Azurewrath és Grandfather sem igazán ütősek a többi jól sikerült rare cucchoz képest, de ez ahogy hallottam sajnos általánosan is így van ebben a játékban...
    Én azért így is elfogadnám :)
  • AntiHero
    Kösz, kösz
  • j0nNyKa
    egyébként a lightingos fegyverek nagyon durván szépek még a játékban
  • Bigpigrib
    Jók ezek a képek:) felhasználónév, battletag.. kézben ott a narancs..
    ej:)
  • Omlás
  • zorrobomber
    szerintem is korrekt az a kard :)
  • Savmacska
    Miért mondanak ilyes osk rossz véleményt a WD-ról ? Csak azt olvasom h igy szar úgy szar, ez gyenge ezek nem érnek semmit sok a cd- csak halok vele stb... Azt szerettem volna második karinak de h őszinte legyek ez a sok negativ hozzászólás kicsit elvette a kedvem :(
  • j0nNyKa
    aaa, hagyjál már, nekem nagyon bejön
    kifejezetten geciszép a karaktered :)
  • Carlos
    Soha nem fogják HIVATALOSAN elismerni... Valami alamuszi kis komment lesz:
    -Security whole fixed
    -backdoor issue fixed
    -vagy csak egyszerűen general updates in the server for more protection.

Szóval nem kell megfogadni, de óvatosnak lenni érdemes. Ha meg nem érdekel, akkor nem érdekel.
  • eLiXir
    Akinek nem megy inferno Act 1 se, annak pocsék a gearje, ezt kell mondjam. Hellről Inferno Act1nek mennie kéne, ha nem megy AH, vagy Hell Act 3-4 farm, Azmodan runok pl.

Inferno Act2höz már komoly res meg vit gear kell. Megnyitod az AH-t, és olyan itemekre keresel rá, amiket sok vit van és +all res. A fő statod, legyen az dex/int/str csak másodlagos ezek mellett, jó a van rajta, de nem kötelező. Emellett a legnagyobb dps fegyvert keressétek.

Ha valakinek esetleg kéne infernon diablohoz wp keressen meg privátban.
  • AntiHero

Nem olyan szép sajnos..

• TDC Geronimo
    AHba kukáztad tuti!4
  • j0nNyKa
    az gecijó item lenne, ha:
    - sebezne jól
    - infernon 30k hp alatt is lehetne létezni
  • elitehun
    strenght helyett jobb lenne a dexterity :D
  • j0nNyKa
    az annyira imba sisak gem, hogy kb az összes kasztnak kötelező
    én is azzal tolom, eszembe nem jutna más (MF talán még jó lenne, de a %hp igencsak kenterbe veri)
  • PiszkosFred
    Olvastam, ismerem es tartok tole en is, hogy egyszer szembejon a kinai aranyfiu, es viszi a kocsit, hazat, kutyat.

De mindezek ellenere mindez - hivatalos allaspontig, esetleges iteletig - csak feltetelezes, gyanu :)
  • Fpocok
    Micsoda upgradere leltem. Ráadásul VÉRZIK... mármint játék közben ez az animációja :D

• AntiHero
    Nem rossz ötlet mert az életem nagyon kevés.. :)
  • Carlos
    no offense: javaslom az Amethyst használatát a sisakban: +% Vitality!
  • Omlás
    Nekem nem volt ilyen problémám :) simán lejött uTorrentel hiba nélkül.
  • AntiHero
    Elírtam :D kösz.

Jöhet a farmolás és Hell/Act 4.
  • j0nNyKa
    arról a kardról egy ingame screenshotot tolhatnál
  • Carlos
  • Omlás
    Csítelsz, hogy lvl66 vagy ?

Amúgy GZ
  • Fenrir
    Az normális, hogy a torrent már másodjára áll le olyan hibával, hogy "Error: Az elem nem található"?
  • Carlos
    Mármint 60. :)
  • PiszkosFred
    Amig a Blizz nem nyilatkozik, addig mindez csak feltetelezes. :) Hogy megalapozott e vagy sem, kiderul, ha lesz hivatalos allaspont.
  • j0nNyKa
    szerinted mikor fogja azt mondani a blizzard, hogy:
    "jaigen, kurvára elbasztuk a security kérdést, és akkora lyuk maradt a védelemben, amin egy traktor is átfér, persze, hogy szét lettetek rabolva"
    ?! :)
  • AntiHero
    Végre lvl 60! 53 óra 27 perc :)

• Carlos
    http://ipon.hu/hir/diablo_iii_accountokat_tortek_fel/20718
  • Aradebil2
    ezek még mindig alaptalannak bizonyultak, legalábbis blizz szerint
  • Carlos
    Szerintem (!!!) aki authenticator-os annak nem lopnak jelszót.

Eddig két támadás volt:
    -Session ID lopás a public game-ből, aminél mindegy, hogy milyen jelszavad van, milyen authenticator-od.
    -A másik az SQL server törés aminél valószínű megszerezték az accok felhasználóneveit és jelszavait. Ezt kivédi az authenticator és a jelszóváltás.

Szóval. Akinek van authenticatora van és nem megy public game-be, az úgynézki biztonságban van. Legalábbis remélem...
  • elitehun
    buff: előnyt adó bónuszok, pl: 2 percig több sebzés stb
    és szerintem nem éri meg, úgyis fogsz szintet lépin