78998
  • do2
    jöhetne egy kemény harcos segíteni megölni ezt a nyomi diablot nighten, mert máér a tököm kivan hogy 1 órája csak próbálkozok
  • eLiXir
    nem értelek amúgy. leírtam mi a nyitja inferno act2+hoz. barbárról és wdről tudom hogy működik ez a féle módszer. monk streamet nézte tegnap, volt ~650 resistje mindenhez (one with everything) és act2be bele sem tudott kezdeni, act1et farmolja. mint sokan mások
  • Sunrider924
    Mivel nekem nem volt aki megsugja, 3 napig szivtam. Most teszek egy nagy szivesseget a csokanak, aki kirakta hivatalos forumra is es ide linkelem Inferno Monk.Aki ert a karijahoz ra fog jonni mitol mukodik ez a build, nem hinni kel hanem kiprobalni, soloban enchantress follower charm, armom, disorient, focused mind. Ennyi kell hogy mukodjon a mnk soloba infernon.
    Sracnak 20k hp!( le is trolloztak erte ),20k dmg van egy 811es daiboval, nekem nincs csak 12k dmg de mar igy is mukodik. Ugy hivjak a buildet hogy "melting specc". Miert nem talaltam ra 2 nappal korabban, akkor most nem lenne bennem gyomorideg ...
  • do2
    jönne valaki segíteni megölni a diablot nightmaren ? Már ott vagyok de nem nagyon megy egyedül
  • Aradebil2
    az a wizard permanent freeze build az min alapul? mi csökkenti le a cd-jét?
  • Savmacska
    Nembaj, megyek tovább a Monk-al abban még nem csalódtam. Most nightmaren vagyok sikerült normalon olyan cuccot összeszedni hogy alig érezni hogy nightmaren vagyok, ha meg healelős mantrám van szinte észre sem vehető.
  • BEAST #37121
    Gondolom neked sincs túl sok hpd, regenre gyúrsz és élvezed a 35%os csodapajzsot különben ez kb csak hellig működhet. Bár akkor már astral helyett inkább prodigy és charged helyett is az arcane töltő magic missile és úgy spammelheted az arcane orbokat ahogy akarod.
    Viszont ez Infernon nem hinném, hogy összejönne. Hellig én is ilyesmit használtam arcane spamre meg lassításra építve, de infernon nem állhatsz meg spammelgetni mert agyonütnek.

Arról nem is beszélve, hogy a sok invu meg shielded elit ellen semmit sem ér az arcane orb, talán az utolsó runával, de akkor már spam nincs.
    Erre jobb már a shock pulse piercing runával és ingyen spammelheted, ha hozzáadod a 8% stunos passzívot az is elég sűrűn bejöhet.
  • Zozzancs
    Wizard Hell+Inferno build

Én ezt pakoltam magamnak össze, dps boost+armor boost telével+ kite skill... nem sűrűn halok :D + orb aoe mindent visz:D
  • Egoraptor
    Jah, összes petje szar NM után.
    Behal egész csorda 2-3 mp.
  • Savmacska
    WD-nak a kutyái tényleg ilyne szarok ? Az első bika rászalad, rögtön csontikirály utáni pályán erre 3-ből 2meghal, az utolsó meg a következő ütéstől, és dobálhatom a pókokat mint az állat...
  • Aradebil2
    korgoth,legjobb:D
  • Susarc
    HEHE jó a névválasztás!

kicsit OFF,de ez must see mindenkinek!

• Sunrider924
    Ugy nezem kettonk kozul te vagy kicsit oszezavarodva, kattingassad szorgalmasan a linket amire valaszoltal, hatha osszeall. Egyebkent ha feltunt nem vagyok humorizalos kedvemben a temaval kapcsolatban, ne gyere azzal hogy viccelodni akartal.
  • Aradebil2
    barb ötleteket lehet venni psy(psystarcraft) csatornáján, ő solozza infernot (is)
  • who am I 7
    szerintem vagy nem értetted, vagy nem nekem címezted ezt most :D
  • Egoraptor
    új Wizard nerfbuild:

Herp

Freeze em all!
  • Savmacska
    36-37 ig léptem szinten ezzel a farmolással, azt hiszem tovább állok :D
  • Sunrider924
    Vegigsoloztam mindent es 3-4 emberes coopban is toltam mindent infernoig. Hell az egy nagy vicc, semmi nehezsege nem volt, mindent megoltem elsore, es farmoltam a championokat. Toltam 3-4 emberesbe is ahol jelentosen felskalazodik a nehezseg de jobbak a droppok is. Amit te nem ertettel meg a hozzaszolasomban hogy mekkora ugras tortenik infernon, Rangednek nem para az hogy a mob nem utheti meg, amelyik angedet utik az bena, de probald ki ugyanezt meelevel. Felre ne erts nem a mezei moboktol fosom osze magam, azokat most is vettem tizessevel, de probalj mar egy 4 affixes champin packra meele karival es gyere mond el hogy volt.
  • Aradebil2
    hehe pont manornál vagyok hellen, nyomok is pár kört:D
  • who am I 7
    aki nem mazo az rangeddel játszik :D persze, coopban lehet haladni a meelevel is hellen-infernon.
  • berlinboy6329
    Eh más is rájött:V 4 napja már írtam erről itt.
  • Savmacska
    Manor Countyard
  • Egoraptor
    Jaja, most már add ki ha beetettél
  • BEAST #37104
    Melyik ez a checkpoint meglesném hellen :D
  • Egoraptor
    Attól függ hogy állsz anyagilag.
    Azért még low tier cuccoknak is van piaca.
  • Savmacska
    Nightmare-n van értelme farmolni ? Csak mert pont olyan checkpoint-hoz értem, ahol 3kattintással van mindig egy rare, vagy elitek, és most esik a 6. sárga cucc 9. loggolásnál.
  • Aradebil2
    :DDD
  • Egoraptor
    HáHáHá!
  • Sunrider924
    Nem ketelkedek hogy lehet meele karaktert vegighuzni 2-3 rangednek partiban. Lehet. Attol meg a meele nincs rendben. Az hogy visszajon act4bol solozni az nekem nem azt mutatja hogy huderendben van a meele karakterek szenaja. Vegeztem kis hazifeladatot, megvan a monk csoda build solora. Elmondjam mire alapul? Feltartom a mobokat amig a RANGED followerem szejjellovi oket. De mondjal erveket is, hallgatlak.
  • Savmacska
    Ki gondolta volna hogy pont melee kasztot kezd, és azzal farmol... Mindenki a rangedet tolja orba-szájba, dehát mással is lehet ám :))
  • RatBaG #37097
    LOL
    http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=62624076&f=68&o=0
  • Sunrider924
    Talalt, sullyedt. Mond elolvastad te a hsz-t amire valaszoltal? Neked WD az milyen karakter?
  • Rehom
    brutális :)
  • j0nNyKa
    sisakra egy vanishing dye, és tényleg nagyon epic
  • eLiXir
    ha kételkedsz, akkor nyugodtan nézd meg kripp yt videoját, amiben ő is elmondja ugyanezt, habár barbárral játszik, ugyanaz a story minden classnál, más fő stattal. ők is letoltak mindent már a játékban, most solozik infernon act2-3ban talán, nem nagyon nézem.
  • RatBaG #37092
    kis fisfos barbárom tegnap esti állapotában (lehet csupasz lesz, ha most belogolok ).
    szvsz kb így néz ki egy igazi barbár, a csilli-villi high end gearek sose tetszettek annyira...

• Egoraptor
    Lv60 HC Inferno - Barbarian
    Próbál farmolgatni kicsit^^
    hering
  • eLiXir
    WD
  • Snomag
    A diablo 3al
  • Sunrider924
    Elmondod hogy mivel jatszol? Kitalalom, egy ranged a sok kozul.