78998
  • Dr DeViLKiNG
    Csak hogy másnak ne kelljen szopnia vele, leírom hogy kell gearelni a monkot:
    allres: 450 MAX!
    armor: nem nagyon számít, 5k meglesz úgyis
    Ezek után van pár főbb stat:
    hp/spirit spend (spirit stoneon, fisten/daibon), 3*30 a perfect(must have)
    spirit regen/sec: 2,5 vagy 3 a max ugyanúgy az előbbi cuccokon
    attack speed: amennyit csak lehet (gloves, amu, ring, set gatya, van chest is, spirit stone, weapon)
    dex/vit
    crit chance/crit dmg

kb ebben a sorrendben
  • Aradebil2
    sima normal mob üt kb 200k-t, és hp-juk alapján egy champ/rare 4* ennyit kb. akkor túloztam, csak 1 milka körül:D
  • Dr DeViLKiNG
    Ezt a hülyeséget nem tudom hol olvastad :D
  • Susarc
    a DMG az Main stat:P és HP kell......sokkal több mint 30k....
    amugy meg az itemizációt ne keverd a skillekkel!
  • Aradebil2
    amikor inf akt4ben másfél millákat ütnek hiába bohóckodik az ember néhányszor 10k hp-val
  • Sunrider924
    Megerosithetem, amikor monk tankot csinaltam 48k+ hp-m volt es all resit felvittem 200 fole. One hit KO, absorb bubin, dodge mantran anyam kinjan keresztul. Aztan megneztem Details alatt a resinel mit ir, azt irja hogy faszaul mukodik lvl 60as mob ellen. Hoppa. Infernon a mobok 61esek, nemdebar?
  • berlinboy6329
    Aztán,ha magasabb szinten akarod használni,kell a staff,amiből kovácsolja csávókám a magasabb fokozatúakat..Nm 200k,hell 500k,inferno 1milla...Össz 1.7milla.
  • Aradebil2
    +vita lófaszt nem számít kb 30k fölött, csak a dmg,meg hogy milyen menekülő skilljeid vannak/mennyire használsz imbaszar buildet
  • ToCsEk
    Ahhoz, hogy bejussunk a titkos pályára, szükségünk lesz egy bizonyos Staff of Herding nevű tárgyra. Ezt a botot a kováccsal tudjuk legyártatni, mindössze 6 különleges tárgy kell hozzá, amik a következőek:

Black Mushroom — A Cathedral legelső szintjén egy szobában található meg (ritkán).
    Wirt’s Cowbell — Act II árusa árulja 100,000 gold-ért.
    Liquid Rainbow — Mysterious Cave-ben a Mysterious Chest-ben található, Act 2 Oázisában. Meg kell menteni egy öreg embert, aki kinyitja nekünk a ládát.
    Gibbering Gemstone — Act 3, Caverns of Frost-ban random módon dobhatja Chiltara. Azon a helyen van ez a barlang, ahol az ostromgépekkel kell harcolni. Ha úgy értek a barlang végére, hogy nem találkoztok Chiltara-val, akkor elölről kell kezdenetek (random spawnol).
    Leoric’s Shinbone — Leoric’s Manor kandallójában találhatjáható (ritkán).
    Plan: Staff of Herding — Act 4-en Izual dobhatja random módon. A receptet Haedrig-nek kell megtanítani.

diablo3.hu
  • Sunrider924
    Felolem maradhat igy ahogy van. Nem sajnalom egy rangedtol se hogy tud jatszani es elvezi, nekem attol ment szet a fejem, hogy monkal nem tudtam kitalalni mit tehetek, mert ugy utes voltam es az elobb utobb bekovetkezett. Irta mas is hogy szar jatekelmeny a meelenek hogy kiteoljon es csak kiteoljon es megintcsak kiteoljon. Ebbol a szempontbol kurta el a blizzard. Mas dolog az hogy idoben reagald le amit a monsta csinal es mas az hogy nincs valasztasod, mint remeld hogy egyszer csak majd kiesik az act I elejen valamelyik kosza nem elitbol az a gear amivel mar probalkozhatsz.
    Act I es act II mobok hp-jat akarjak 50%al levinni. Nem teljesen vilagos, hogy ez a nem elit mobokat jelenti csak, vagy a championokat is.
  • Susarc
    éppenhogy hell felett.....főleg
  • Aradebil2
    hellig maximum
  • esgerus
    Ja, én is ettől félek még ha így szopok is.
    Elég lenne ,ha az elitek nem lennének ilyen őrültek. :D
    Frozen-Jailer-Arcane-Wallhack-Maphack...minden összejön egyszerre...
  • Susarc
    "gearelődés, semmi nem számít, csak a main stat + vitality, és kész"

ez kurvára igaz...SJANOS:S:((
  • r4pt0r
    Hol látod TBt diablozni? Mert YTcsatornáján nincs fent ilyesmi.
  • unknown nick
    De akkor ne az infernot nerfeljék, a monkot v. egyéb karikat skilleket, rúnákat buffolják, vagy balanceolják a monstákat.

Remélem nem lesz eszement nagy nerf. Inferno legyen inferno, értelmét veszti a game, ha nem nehéz.
  • Ragnar360
    jolnéz ki a kiscsaj...megfogattatok amit mondtam h a sisakot "lefestitek" a fejéröl ?:ddd tegnap még asszem panaszkodtál/tok, h de milyen csunya már :)
    most már tényleg tuti...
  • esgerus
    5500 körül szokott most lenni, de fél óránként nem jó kipengetni.
  • berlinboy6329
    Fél nap javítani gyűjteni?mennyibe kerül?Nálam 3500 körül van minden a legrosszabb állapotból.
  • esgerus
    na igen, pont most akartam kérdeni ,hogy mit csináljak, ennyire béna lennék? inferno act2 felénél tovább egyszerűen már nem tudok/akarok menni, mert fél nap rámegy egy questre ,aztán fél nap, mire a zsetont összeszedem ,hogy kijavítsam a cuccokat..
    Ráadásul még jó cuccot se találok, mert elit packokat nem tudunk kinyírni mindig.. :/
  • Carmang
    Csávók, kérdésem lenne a titkos térképről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hallottam, hogy van valami térkép itt is (mint a D2-ben a cow-level), és valami cucc kell hozzá, amit alkatrészekből kell összerakni.
    Kérdésem: érdemes többször nekifutni egy nehézségi szintnek (mondjuk Normal), és szétfarmolni magam, hátha esnek az alkatrészek?
    Mert úgy hallottam, hogy nehezebb szinten már csak upgrade-elni lehet a Normálom megszerzett cuccot. Ez mennyire igaz?

(lehetőleg minél kevesebb spoilerrel válaszoljatok, csak a basic dolgokat akarom tudni :D köszi)
  • mikusmate
    nem 105 sec-kel csökkenti a cd-t, hanem 105 sec-re.
  • whisper
    srácok valaki segítsen pl.

babárnak van a EARTHQUAKE SKILLje és van egy runaja ami azt adja ,hogy nulla furyert tudod eltolni és lecsökkenti a cd-jét 105 seccel azaz 15 secenkétn kellen etudnom tolni és nem! miért?
  • Sunrider924
    Te most ki is vagy? Menjel fel legyszi Bnet monk forumra es kezd el szamolni azokat a postokat ahol a monk is broken, monk build without boon, how to inferno meg hasonlok. Menozes? Az a build tartalmaz 1 skillt amitol mindent borit, ha te ezt nem fogtad fel akkor sajnallak. Igen nem esett le elsore , ebbe az iranyba keresgeltem en is napok ota de nem volt meg.
    Megegyszer, nem en hirdetem az iget, gondoltam megosztom a leendo 60as monkokkal. ha neked nem tetszik akkor lapozhatsz batran. ja es legkozelebb ha neked valmai nem tetszik ne irkalj tobbes szamban legyel mar olyan bator felvalani egymagadba a velemenyed ne bujkal masok moge tobbes szamban.
    @ berlinboy - nagy kerek nulla, az NV buff az 15%/stack es a kepen 5 stackon van.
  • Zozzancs
    De nem az volt az álláspontjuk , hogy akár mi lesz nem fognak nerfelni? ??? ezt most nem értem...
  • eLiXir
    kár hogy muszáj patchelni
  • eLiXir
    a sírás eredménye
  • Susarc
    KUNGEN 60-as HC kariját a szentlélek mentette meg egy MOLTEN-FROZEN-VAMPIRE elite pakktól:D
  • mucsácsó
    Nyavajogtak a 13 évesek biztos, hogy túl nehéz...csicska idióták... :) Nem kötelező infernora menni, sőt...
  • Zozzancs
    Hamarosan változások várhatóak az Inferno nehézségi fokán

Na bammeg..... éreztem...
  • berlinboy6329
    AlapMF?
  • cookac2
    Aha, értjük. Olvastál valahol valamit és most hírdeted az igét. Ráadásul menőzöl, hogy aki érti a karijához az úgyis tudja, stb. Aztán írod, hogy ha ezt 2 nappal azelőtt tudod, akkor bla-bla-bla. Ezek szerint olyan okaskodik, aki maga sem érti.
  • Sunrider924
    ]
    Elsore. Ennyit a gearrol.
  • berlinboy6329
    ahahahaahaha....wd inferno act1.Hullanak az elite és champ packok,5 valor stack én vagyok a király!

Unburied pack,reflect damage..Hahaha küzdöttem már ilyennel,szarok vagytok!Gyerünk medvék!Bromromromormormomromrmm..Halál..Basszátok meg.Lehetetlen nagy HP-jú szörnyeket knyírni.Hamarabb döglök meg.Ha meg feltámadok,megint full HP-n vannak.Lehetetlen.Amúgy is fos cuccok estek 5 stack valor ide v oda.
  • natalyel
    Hol látszi a Nephalem buff? Mert írod, hogy 5x-ös buffod van...
  • eLiXir
    van olyan ranged class aki hell act 1nél tart akárhol és lenne kedve összeállni egy monkkal? gyorsabb haladás érdekében
  • eLiXir
    hogy megértsem a meleek sírását, amit eddig csak monkok felől hallottam, indítottam tegnap egy monk altot, most öltem hellen SK-t, holnap nekivágok infernonak, kiváncsi leszek. ha pedig eljutottál 60ra és nem volt fogalmad mi a legjobb build inferno és addig sírtál, akkor az a te hibád és nem a classé.
  • Susarc
    nah úgylátom kezd TRENDY és MENŐ lenni a HC karizás:P minden stream-en meg youtubeos csatornán HC runokat mutogatnak:P:)

Athene,Kungen,Totalbiscuit,ForceGaming stb stb:P
  • Sunrider924
    Szerintem se ertesz, mert a gearemen egy dekanyit nem valtoztattam de a speccet atraktam ugy ahogy a Bnet forumon postolta a csoka, azota 5x nephalem buffom van. Resi? minek? te komolyan hiszed hogy er az barmit is? nezd csak meg mit ir minden melett, meg az armor meg a defense meg minden melett(against oponent of the same level as you- gg) Infernon nincs az a gear amivel megengedheted hogy megussenek, de magyarazhatom ezt egy rangednek...
  • BEAST #37128
    Van egy wizard passive ami criticalok után 1 másodperccel csökkenti a spellek cooldownját. Más nem jut eszembe, gondolom szép crit chance statja lehet.