78998
  • Sunrider924
    Ne izelj, masik 3 hozzaszolo markezdett megnyugtatni
  • PiszkosFred
    Huh, hat az para akkor, bar vszinu egy random rare proccolt neked, mint se lekukaztal egy tier10+ legendaryt.
  • sirdond
    na igen, semmi hasznuk sincs, nem lehet socketelni, nem lehet őket craftolni, semmire nem jók
  • sirdond
    valahogy én sem vagyok kibékülve az affixekkel, alig van olyan,ami használható. ráadásul szerintem a skillrendszer se lett valami tökéletes...
  • HeadHunter86
    Én azt se értem miért van a játékban fehér, meg szürke tárgy? Ki használja? Első 1 órában talán felveszed, de utána csak zavaró tényező mikor véletlen felveszed harc közben.
  • antgecc
    wow után nekem nagyon lehangoló ez a sok használhatatlan random statokkal bíró fostekercs cucc. esnek a legendaryk is, de nagyrészük használhatatlan. nem értem én ezt, miért kellett így....
  • natalyel
    Na. :)
    A stáblistában még az elején van egy Norbert Szabo nevű valamilyen programmer. (Majd következő végigjátszásra megjegyzem).
    Ezúton is üdvözlöm és gratulálok a melójához és a játékhoz neki.
    :)
  • HeadHunter86
    Nézz fel e-bay-ra. Tele van Guest Pass-al. Szóval nem csak 1 idióta.
  • do2
    egy idióta 3000 ft-ért árulta a guest accot :)
  • isi
    Guest pass keyt tud vki adni? :)
  • Sunrider924
    Az rendben van de ez 60on esett, akarmi is volt.
  • HeadHunter86
    Egy gyors kérdés a CE-t vásárlókhoz.
    A szárny hogy működik? Mivel Starterrel kezdtem ezért nem volt szárnyam. Aztán mikor csináltam egy új karaktert akkor kaptam meg. Most akkor minden egyes új karakternél kapok szárnyat, vagy 1 van és azt adogatom a karakterek között?
    (Melóba vagyok nem tudom most kipróbálni, csak nagyon kíváncsi vagyok rá)
  • Tenkory
    én jövök! :)
  • eos0001
    Sziasztok. Gondolom már mindenki elosztogatta a guest passokat, de ha esetleg maradt valakinek egy felesleges, azt nagyon megköszönném.

Üdv.
  • do2
    valakinek van ideje egy kis hell act 1-re ? már nincs sok a végéből
  • PiszkosFred
    Hat pedig a lowlvl legendaryknak pont ez a celja, hogy crafting material legyen belole :) Mert ahogy azt tegnap (vagy elotte) is beszeltuk, a normal szinten szerezheto targyak legendary valtozatai tenyleg kukazodnak azonnal, egy-egy nightmares rare drop eseten. Altozni jo, meg esetleg eladni AH-ban, de a vege ugyis az, hogy valaki lebontja. Akkor mar inkabb en, mint mas.

• ToCsEk
    nah én is megtaláltam első legendarymat hellen.. igaz zsák fos :(

• zsotesz
    én még biztos ami biztos alapon gyorsan bevásároltam
  • Sunrider924
    Na kicsit megnyugodtam, oszinten megmondom biztosra vettem hogy nem volt legendary dropom, mindig azonnal megalok es azonositom a droppokat, ami erdekes vmiert felreteszem, viszont ezuttal siettem, mert a felesegem surgetett es csak nyomogattam a salvageot, anelkul hogy megneztem volna mire nyomom. Bar igy utolag mindegy, de sajnaltam volna a legendaryt, ami eddig esett az elajandekoztam havernak vagy orizgetem, ha csak ugy elnyomom, az ertelmetlen pazarlas lett volna.
  • Aradebil2
    0,1ben adnak rarek asszem
  • mikusmate
    Kis eséllyel (0.1%) elvileg eshet a rare-ekből is. Legalábbis Blizz oldalán ha megnézed a craftolt lvl 60-as rare recepteket, ott is írja hogy salvagelésnél lehet belőlük ilyen.
  • r4pt0r
    Rare is dobhat ilyen kis százalékban, szóval valszeg csak szerencséd volt.
  • Carlos
    Szerintem igen...
    Amúgy énis majdnem besalvage-eltem egyet, mert hirtelen aszittem rare...
  • Sunrider924
    Lenne egy kerdesem, ki lehet rohogni, ha bena voltam, bar inkabb csak figyelmetlen/siettem. Ez a craft mati csak legendary salvagebol johet?

mert ha igen, akkor elnyomtam zsakuritesnel egy legendaryt ugy hogy eszre se vettem.azt se tudtam hogy nalam van
  • ZsZso
    Jaja, én is támogatnám.
  • setuh
    Lehet,hogy tolunk majd most fogjak valamikor.Szerintem jot tenne am,mert tenyleg egyaltalan nem eri meg craftolni mert egeszen a flawless squarig semmi penzert tudod oket megvenni az ah-ba.
  • Aradebil2
    amcsin kivették, már írták pár órája is
  • Carlos
    Lehet, hogy amcsi szerveren vették ki akkor?
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4310033932
  • BongoBácsi
    BS akkor inkább, recepteket csak a kovácsnál való tanulásból lehet szerezni ?
  • setuh
    Hogy vettek volna ki,most kerestem ra es vannak...
  • Carlos
    attól függ mit akarsz majd? AH-zni vagy BS-elni. :D
  • BongoBácsi
    A kamu statos sárgákat szétszedni érdemes vagy csak eladni vendornál ?
  • BEAST #37295
    Ez igaz. :D
  • Carlos
    Érdekesség, amiről szintén egy centi szó sem volt Blizzard oldalról, mégpedig, hogy kivették a GEM-eket az AH-ból:

"Blizzard thought they had all sorts of good money sinks for people to waste money on. Then they realized not all classes need every gem *facepalm*.
    So it was pointless to craft gems when you could find them,
    pointless to upgrade them when the cost was 25k when you can buy them for 1k.
    Dare I say it pointless to buy them when they drop everywhere.
    Then in horror of their complete obvious mistake, L2economics, take the Gems off the AH without any proper notice and I haven't heard a word from anyone about the tax that they will put on AH gems. "
  • Lamellus
    Nem baj, mert az AH a gyengék fegyvere.
  • Carlos
    Amiket találok és értelmes azokat énis alacsony áron adom el.
    Inkább tutira vigyék el, minthogy foglalja a helyet nálam.
  • Carlos
    Lehet. :)
  • Voyager5
    Ki lehet fogni, csak azonnal lépni kell :D
    Mondjuk én még lowlvl vagyok, de 2K-ért vettem 138 Int-es fegyót :D
  • j0nNyKa
    tegnap délután egyik pillanatról a másikra bekerült iszonyat sok item nagyon olcsón
    lehet, hogy a hekkerek elkezdtek megszabadulni a lopott holmitól? :)
  • Sunrider924
    Nekem az az erzesem hogy ebben a jatekban is van skill que es kb 2-3 skillt eltarol elore. Ugy ertem elnyomok egymas utan 3 skillt de valahol a masodiknal ki kellene mozogni vmit es nem tudok mert a que miatt a 3ik skill kovetkezik elobb mint az hogy elkattintottam a foldre hogy mozogjak. Lehet butasag az otlet, de szamtalanszor haltam meg igy, berant mob vmi szrba es kimozogni akarok de a karim meg ut 1-2ot es belehal a tickbe. meg nem kerestem ra hogy errol vmi hivatalos dolog van-e.