78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #37327 Ne izelj, masik 3 hozzaszolo markezdett megnyugtatni
-
Huh, hat az para akkor, bar vszinu egy random rare proccolt neked, mint se lekukaztal egy tier10+ legendaryt. -
sirdond #37325 na igen, semmi hasznuk sincs, nem lehet socketelni, nem lehet őket craftolni, semmire nem jók -
sirdond #37324 valahogy én sem vagyok kibékülve az affixekkel, alig van olyan,ami használható. ráadásul szerintem a skillrendszer se lett valami tökéletes... -
Én azt se értem miért van a játékban fehér, meg szürke tárgy? Ki használja? Első 1 órában talán felveszed, de utána csak zavaró tényező mikor véletlen felveszed harc közben. -
wow után nekem nagyon lehangoló ez a sok használhatatlan random statokkal bíró fostekercs cucc. esnek a legendaryk is, de nagyrészük használhatatlan. nem értem én ezt, miért kellett így.... -
natalyel #37321 Na. :)
A stáblistában még az elején van egy Norbert Szabo nevű valamilyen programmer. (Majd következő végigjátszásra megjegyzem).
Ezúton is üdvözlöm és gratulálok a melójához és a játékhoz neki.
:) -
Nézz fel e-bay-ra. Tele van Guest Pass-al. Szóval nem csak 1 idióta. -
do2 #37319 egy idióta 3000 ft-ért árulta a guest accot :) -
isi #37318 Guest pass keyt tud vki adni? :) -
Sunrider924 #37317 Az rendben van de ez 60on esett, akarmi is volt. -
Egy gyors kérdés a CE-t vásárlókhoz.
A szárny hogy működik? Mivel Starterrel kezdtem ezért nem volt szárnyam. Aztán mikor csináltam egy új karaktert akkor kaptam meg. Most akkor minden egyes új karakternél kapok szárnyat, vagy 1 van és azt adogatom a karakterek között?
(Melóba vagyok nem tudom most kipróbálni, csak nagyon kíváncsi vagyok rá) -
Tenkory #37315 én jövök! :) -
eos0001 #37314 Sziasztok. Gondolom már mindenki elosztogatta a guest passokat, de ha esetleg maradt valakinek egy felesleges, azt nagyon megköszönném.
Üdv. -
do2 #37313 valakinek van ideje egy kis hell act 1-re ? már nincs sok a végéből -
Hat pedig a lowlvl legendaryknak pont ez a celja, hogy crafting material legyen belole :) Mert ahogy azt tegnap (vagy elotte) is beszeltuk, a normal szinten szerezheto targyak legendary valtozatai tenyleg kukazodnak azonnal, egy-egy nightmares rare drop eseten. Altozni jo, meg esetleg eladni AH-ban, de a vege ugyis az, hogy valaki lebontja. Akkor mar inkabb en, mint mas.
-
nah én is megtaláltam első legendarymat hellen.. igaz zsák fos :(
-
zsotesz #37310 én még biztos ami biztos alapon gyorsan bevásároltam
-
Sunrider924 #37309 Na kicsit megnyugodtam, oszinten megmondom biztosra vettem hogy nem volt legendary dropom, mindig azonnal megalok es azonositom a droppokat, ami erdekes vmiert felreteszem, viszont ezuttal siettem, mert a felesegem surgetett es csak nyomogattam a salvageot, anelkul hogy megneztem volna mire nyomom. Bar igy utolag mindegy, de sajnaltam volna a legendaryt, ami eddig esett az elajandekoztam havernak vagy orizgetem, ha csak ugy elnyomom, az ertelmetlen pazarlas lett volna. -
0,1ben adnak rarek asszem -
mikusmate #37307 Kis eséllyel (0.1%) elvileg eshet a rare-ekből is. Legalábbis Blizz oldalán ha megnézed a craftolt lvl 60-as rare recepteket, ott is írja hogy salvagelésnél lehet belőlük ilyen. -
r4pt0r #37306 Rare is dobhat ilyen kis százalékban, szóval valszeg csak szerencséd volt. -
Szerintem igen...
Amúgy énis majdnem besalvage-eltem egyet, mert hirtelen aszittem rare... -
Sunrider924 #37304 Lenne egy kerdesem, ki lehet rohogni, ha bena voltam, bar inkabb csak figyelmetlen/siettem. Ez a craft mati csak legendary salvagebol johet?
mert ha igen, akkor elnyomtam zsakuritesnel egy legendaryt ugy hogy eszre se vettem.azt se tudtam hogy nalam van
-
Jaja, én is támogatnám. -
Lehet,hogy tolunk majd most fogjak valamikor.Szerintem jot tenne am,mert tenyleg egyaltalan nem eri meg craftolni mert egeszen a flawless squarig semmi penzert tudod oket megvenni az ah-ba. -
amcsin kivették, már írták pár órája is -
Lehet, hogy amcsi szerveren vették ki akkor?
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4310033932 -
BongoBácsi #37299 BS akkor inkább, recepteket csak a kovácsnál való tanulásból lehet szerezni ? -
Hogy vettek volna ki,most kerestem ra es vannak... -
attól függ mit akarsz majd? AH-zni vagy BS-elni. :D -
BongoBácsi #37296 A kamu statos sárgákat szétszedni érdemes vagy csak eladni vendornál ? -
Ez igaz. :D -
Érdekesség, amiről szintén egy centi szó sem volt Blizzard oldalról, mégpedig, hogy kivették a GEM-eket az AH-ból:
"Blizzard thought they had all sorts of good money sinks for people to waste money on. Then they realized not all classes need every gem *facepalm*.
So it was pointless to craft gems when you could find them,
pointless to upgrade them when the cost was 25k when you can buy them for 1k.
Dare I say it pointless to buy them when they drop everywhere.
Then in horror of their complete obvious mistake, L2economics, take the Gems off the AH without any proper notice and I haven't heard a word from anyone about the tax that they will put on AH gems. " -
Nem baj, mert az AH a gyengék fegyvere.
-
Amiket találok és értelmes azokat énis alacsony áron adom el.
Inkább tutira vigyék el, minthogy foglalja a helyet nálam. -
Lehet. :) -
Ki lehet fogni, csak azonnal lépni kell :D
Mondjuk én még lowlvl vagyok, de 2K-ért vettem 138 Int-es fegyót :D -
tegnap délután egyik pillanatról a másikra bekerült iszonyat sok item nagyon olcsón
lehet, hogy a hekkerek elkezdtek megszabadulni a lopott holmitól? :) -
Sunrider924 #37288 Nekem az az erzesem hogy ebben a jatekban is van skill que es kb 2-3 skillt eltarol elore. Ugy ertem elnyomok egymas utan 3 skillt de valahol a masodiknal ki kellene mozogni vmit es nem tudok mert a que miatt a 3ik skill kovetkezik elobb mint az hogy elkattintottam a foldre hogy mozogjak. Lehet butasag az otlet, de szamtalanszor haltam meg igy, berant mob vmi szrba es kimozogni akarok de a karim meg ut 1-2ot es belehal a tickbe. meg nem kerestem ra hogy errol vmi hivatalos dolog van-e.