78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
jogos, még reggel van :D
ecetke: options-ben legyen kipipálva az elective mode -
ecetke #37926 a skillsort, hogy tudom csereberélni? : )
-
az addig ok, de ha hozzaadsz meg +dmg-et akkor az nehogy mar levonjon belole
-
de csak ennél a topiknál lassú -
jaja, vmi kocsog.eu betöltésénél lassul be wtf -
nem tudom pontosan hogy nézi a fegyverek dmg-ét, de ha jól emlékszem akkor a jobb (nem az offhand) kezében lévő fegyó sebzését veszi elsődlegesen alapul -
baszott lassan jön be a fórum... :( -
ez pedig nem hülyeség. én is igy játszok, de azért pakolok a vit-re is -
ugyanez volt nalunk is tegnap, craftoltam ket fegyot es ha csak egyik volt a kezben tobb volt a dmg -
hell -en vagy infernon? -
XeroX #37917 Egy gyors kérdés....
Barbár, 2db egykezes fegyver van a kezében , ha kiveszem a bal kézből a fegyvet több lesz a damage, itt szétcsúsztam... hogy van ez ? -
10-20 milla? Kungennek is max 10 volt tegnap. Egy csillag alakú gem 50.000 gold kraftolni és akkor még nem is tudom mennyi a járulékos kraft díj, amíg össze rakja a végeredményt. -
Sunrider924 #37915 Ott van az
Csak legyen meg a dps-ed hogy lenyomjad, nekem nehanyszor meglogott mar.
-
Susarc #37914 nemtudom pontosan a Dalton kapitány előtti "réten" tud spawnolni egy pincelejárat ott csücsül -
golbin, act1 elején? wtf? -
Susarc #37912 persze és minél több időt ölsz bele annál nagyobb az esélyed:) amúgy az a ygerek beteg....egész nap tolja szinte alig alszik -
Sunrider924 #37911 Azt a goblint en is elkaptam 2x a pain-ceben( XD), de gagyi amit dobott hiaba rare. Gondolom ido kerdese hogy esik neki vmi, de 5xNV nelkul eleg meredek, ha meg NV buffot tud szerezni minek vacakolni act I elejen? -
Susarc #37910 nagyon sokan csak a kereskedésért játszanak ám.....és ahoz a tuti anyag forrást kell csapolni:P -
Ez meg a másik, ez milyen játékélményt ad? -
Susarc #37908 a Goblint farmolja act 1 elején....meg Daltont és a Boszorkányt öli úzközben -
Tegnap találtam 1 bs receptet, ami egy lvl 60-as chest volt s 52K craft meg némi alapanyagért cserébe lett egy béna itemem:) Szóval sajnos a játék nagyon lutri ebből a szempontból, csak nem értem, hogy ezt miért kellett így csinálni.
Persze manapság már mindenki hozzá tud szólni a játékhoz, ami részben azért jó, mert sok-sok építő jellegű kritikából tud csemegézni a Blizzard, ha éppenséggel kedve tartja hozzá. -
Sunrider924 #37906
Igy fest most a statom, kicsit gagyi de Butcherig elmegyek vele, es ez mar jo, megadja azt az erzest hogy van egy szelet a tortabol nekem. A tobbit ezutan, gyurunk vazze
-
Sunrider924 #37905 Irigyellek, a 70% damage reduction es a resi stackeles melle nekem eddig max 15k damage jott ossze, es sajnos latom hogy milyen jo lenne ha tudnek valahogy emelni rajta, de nincs kedvem AHba milliokat adni valami penzehes majomnak. A barataimmal akarnek jatszani, infernon ez kicsit vicces, de majd megoldom/megoldjuk, gear kell es penz. Lassan minden slotra van exalted sovereign reci, csak az a penz ami a crafthoz kell, na az el van kurva rendesen. Nem is ertem, ha mar a mati megvan, es az se jon tul surun hiaba salvageolok ezerrel,akkor minek meg az extra penz kiadas hozza? Mert annak lenne ertelme hogy kiszenvedem maxos BS/JC-t aztan kimakolom reciket es vegul legyartom a geart. De igy nem megy, lottozok szazezrekert minden egyes craftnal? NA ez vicc. -
Melyik ládát farmolja? :) -
Dh-val zúzom nem állítom, hogy nem vagyok el, de azért szinte minden 1hitel, szóval jó reflex, mák, dps/túlélő build kell ahhoz, hogy élvezetes maradjon még a számtalan wipe, bosszúság mellett is a játék.
Unbuffed 30K dps-em van,a mi elméletileg elég a bossok többségére, de a pakkokra imával szoktam menni... -
Sunrider924 #37902 Igazad van, az a kevesbe kulturalt kirohanasom a blizzard ranged maniaja ellen pont abbol adodott hogy azt ereztem nagyon rossz lora tettem, mert meele infernon nem mukodik. Szorgalmasan nezelodok es mostmar van [i]eselyem[i], eddig az se volt. Ha csak ido/kitartas kerdese akkor minden ok,nekem nem kell inferno nerf ha mar reroll szukseges akkor elmehet Blizzard az edes anyjaba. -
Igen így van, lehet szerencséd, csak amikor már sokat tolsz bele a játékba nem hinném, hogy csak úgy lenen kedved eldobni az adott klasszt mert nem esett neki gear, vagy valóban az unalomig farmolni valamit...ű
Tegnap Nelsonnal végre megöltük Belialt , aztán átsasoltunk a következő actba s ott ért mindkét a pofára esés, hogy partyban ( 2 fős) a kék pakknak is , ami nem extra hp-s is 4-6 millája volt, meg az aprók:)
-
Sunrider924 #37900 Tejoeg, nagy baki, Overwave nem reflectel, azt a party szamara ajanlottak, koran reggel van, kell meg kave... -
Sunrider924 #37899 Tulajdonkeppen mindegy, egy srac irta hogy 4-5 nap alatt kifarmolta azt a gear amivel atment act3ba, es egy gear darabert se adott 300k-nal tobbet. Penz farm hell act 3-4, gear farm Inferno act1 Butcher-el bezarolag. Teny hogy jomagam is latom a fenyt az alagut vegen, mar nem fog el az az erzes hogy kihajitom a gepet az ablakon, mert rosz lora tettem amikor Monkba oltem 180 orat. -
Susarc #37898 Én is nézem/hallgatom Kungen-t miközben játszom....tegnap talált egy 800 dps-es 2 kezes staffot lvl 55 aminek most kapaszkodjatok meg -23! a lvl requirementje! ergó az imba altkari staff Normal után a kezébe adod a kis kedvencednek és végigpörgeti Hell-t és Nightmare-t!
Brutál a srác a faszmák már vagy tucatszor mentette meg a HC 60-as karija seggét!És jelen pillanatban kb. a legjobb cuccai neki vannak,nemhiába van a farm.
nekem is meglett a 60 tegnap Hell act 3 végén dingeltem! 55 óra played-el....átlag 60-80 bónusz XP és +22%-os piros fejes XP gemmel mentem..
A jelenglegi cuccaimban sztem epiq fail lesz Inferno,de még reménykedem:) 60-as cuccom speciel egy darab sincsen:)
a kovácsolásom 8 és háromnegyedes az egész játék alatt kb 2 cuccot használtam pár órára amit legyártottam....egy igazi pénztemető a blacksmith! nincs is egy vasam se,de remélem a 10-es szint ha meglesz legalább akkor lesz értelme!
Még most is azt mondom aki a kovácsolást ebben a rendszerben kitalálta az egy balfasz volt!:) -
Nem para, act 3-4-re majd jól jön a szerencse meg AH-s gear 10-20 milláért··
Játékosok 95%-a nem nagyon fog inferno második felébe érni nerf nélkül:)
Ami ugye részben rossz az ah jelenlegi állapota miatt, mert akik ott kicsit is mákosak, azok szakíthatnak csak igazán... -
Sunrider924 #37896 Az ejszaka megint hazifeladatot vegeztem, erdekes dolgokat allitanak azok a monkok akik act 2ot is letudtak. Nem kevesebbet allitanak, mint hogy a monkal valo jatek nehezsege abbol (is) adodik hogy felreertik a jatekosok a class designt, mert a Blizz nem tanknak tervezte a monkot(nesze neked vit stackeles) hanem debuffernek. Nem kell nagy hp, olyan 30k koruli eleg, de nagyon kell a Life on hit, mert igy lehet megoldani a champion packok okozta sebzest, kihealeled. Hihetetlenul hangzik, foleg hogy azt is irtak hogy Overweave reflectelt 150k sebzest is act 3 elejen. Szoval 30k hp, damage reduction, ( dex/all resi stackeles), life on hit es attack speed. Ebbol kell gazdalkodni. A blind + serenity az cookie cutternek szamit, tobbivel lehet kiserletezni. Meg annyit irnak, hogy ettol nem lesz a monk halhatatlan de mar nem lesz lekorlatozva act Ire. -
NikeCortez #37895 nadejó....eltolták 2012.06.16.-ára a pénzes aukciót... -
Na így reggelre rágyúrtam kicsit a monkomra :)
Inferno/ Act1 = "íííídeskevíís"

-
Susarc #37893 ez überdurva! gz -
ZOmfg :D -
Közben utánaolvastam, elvileg tökmindegy milyen nehézségi szinten vagy...de nightmare-től felfele a legesélyesebb, hogy belefutsz. hát mindegy, nekem nem akarja valamiért beadni :D -
Ez Inferno
-
Development Hell - de látom 60as mindenki...én azért istenért nem tudtam előhozni hell fokozaton, pedig kb 10-15x próbálkoztam délután vele... vagy nightmare-en kell feltétlen ezt? -
Szerintem ez a bétában is jelen volt, én ezért nem is preferáltam... :D