78998
  • Leslie1
    Ha esetleg van még valakinek guest pass kódja, megköszönném ha adna egyet nekem.
  • Corten
    Jó szórakozást!
  • Aradebil2
    inferno bucsi feküdt, a farmolós buildemmel esélytelen lett volna leverni 3p alatt, így maradtam a visionquestes maci buildnél (amit én utálok sima mobokhzo, csak bossokra jó) így viszont buktam a valorokat:( de kb ötödjére sikerült megfektetni a dögöt. eddig elég könnyű infernó, Ah-ból is bőven +ban vagyok (többet adok mint veszek) és így is eléggé séta volt:) na lássuk act2t:)
  • Magh
    Továbbra is megköszönnék egy guest passt, ha akad valakinél! Jó lenne már kipróbálni.
  • Sunrider924
  • Carlos
    Bucher inferno-n leszólózva, 5-ös valor-ral, 3 rare kábé 10 magic és némi arany.
    (elsőre sikerült)
  • HolyZoly
    Kétszer röhögtem fel, egyszer az eventen bár már láttam, másodszor a Korgoth nevű barbáron :D
  • Lammer
    nekem mar elavult gepem van: e5200 alapon, 4 giga jobb tuning ram, toxic 4850-es radeon, 2 vinyo raid0... es igy tok jol megy 1360*768-ban, minden high... csak akkor lassul be egy csoppet, amikor olyan elite pakkba futok bele, ahol mirroringol meg horde... meg 3 millioan vannak a kepernyon :) de akkor sem veszes... meg boven jo :)
  • SpeedXHUN
    Ennek mi a lényege? Adriánál mikor kap új levelt,kilép,de a haverjai maradnak a hidden campnél?
  • andorr1984
    hogy kell ezt elfogadni ? nem látlak egyelőre
  • AntiHero
    Felveszlek :)
  • andorr1984
    Valaki segít megölni Diablot Nightmare-n ?
    Battletagom: andorr1984#1988

hálás lennék
    előre is köszi
  • Fpocok
    Jól néz ki, de nagyon lefogja a gépet.
  • Traky70
    Dark 3d mod-ot próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? Ha nem tetszik, uninstall-álható?
    Köszi.
  • elitehun
    szerintem senki nem azért veszi hogy dicsekedjen vele, de ha már találta vlaami igazán jót igazán olcsón akkor mért ne mutatná meg? vagy ha ne adj isten loot-ból esett :D
  • jazzy
    Én nem veszek semmi képet farokmutogatásnak, a diablonak a gearelődés a lényege. Ha vettél / találtál valamit arra büszke lehetsz.
  • elitehun
    ezek nagyon jók
  • Sunrider924
    Na vegre, az ilyen hsz-eket tisztelem. Ami engem illet a kepeimet azert mutogatom mert nagyon orulok/bosszankodok az adott dolog felett, es jo masokkal megosztani, hihetetlenul nincs semmi mas mogotte, ez nekem legalabbis nem kompetitiv jatek, foleg hogy meg a loot is szemelyre van szabva. Csereberelni haverokkal jo, gearelodni jo, haladni(meg ha lassan is) szinten jo. AMikor nem haladok az idegesit, de keresgelek forumokon, akarhol. Ha arra van igeny nem mutatok semmit tobbet/ nem teszek be se kepet se linket, azt gondoltam hogy az informacio megosztasa nem art. Reszemrol ennyi.
  • jazzy
    Mert nincs ötlet meg tapasztalat, act1et overgeareld, act2től meg szopsz, nem tudsz elite packot ölni csak akkor ha a legretardáltabb 4 affixet kapják és alapból is gyenge a monster. Ez most a monk. Hacsak nincs annyi pénzed, hogy overgeareld act2-t is. Ami nagyon-nagyon sok pénz.

Igen, wizardom is van 52-es most. De a monk van infernon. Ez az egész játék egy pöcsmutogatás, akármit írok le lehet annak venni, ha megmutatom a kardot amit vettem, a cuccot ami esett, azt hogy hol járok.. vagy aki helles cuccát mutatja az nem pöcsmutogat, mert az rosszabb mint a tiéd? Csak az pöcsmutogat, aki előrébb jár?

Act 2+ overtuneolt, de Act 3 főleg 4-ről meg nem is tudok és nem is merek nyilatkozni. Akik ott járnak it csak Bosst farmolnak, vagy ládát. De azok is csak végigfutottak 500x wipeoltak ha valamit kötelező volt megölni ami elite pack. Ugyanúgy ahogy mi is átjutottunk act3-ba, csak bosst öltünk, mert mást nem bírunk ha van rajta akármi értelmes affix.
  • setuh
    Hat biztos nincs 20 karija,es ha van akkor meg az gaz h mekkora kocka.
  • Aradebil2
    miért is gáz? D2ben mindenki ezt csinálta, a 20. karitoknál ti se fogjátok újra 40 órák alatt feltolni őket, főleg nem a HC-kat
  • Mr_no_NaMe
    mondjuk az, hogy feltűnési viszketegsége van, az tényleg undorító, de vele együtt mindenki, aki mutogatja ahogy diablózik...a fasz kíváncsi rá.
  • Mr_no_NaMe
    Sztem teljesen a magánügye.
  • RatBaG #38304
    tegnap összefutottam a farmerral, és kedves feleségével... szakadtam a röhögéstől :D

• setuh
    Ezzel inkabb csondbe lehetne,nem hogy streameli...tenyleg gaz.
  • AntiHero
    Na így fejlődni undorító :S

Ezt csinálja:
  • sirdond
    valaki hc act2 nightmate coop?
  • PiszkosFred
    Imadom ahogy szoptok inferno-n. No, nem azert mert en nem, egyelore meg be sem tettem a labam infernora. Viszont bebizonyosodott, hogy a kb egy hete elhangzott: "csalodott vagyok, tobbet vartam a blizztol hiszen 4 nap utan mar infernot farmoljak az emberek, nem ezt igertek" fele mondat ismet bebizonyitotta, hogy koze sincs a valosaghoz annak, amikor par elvetemult speedrunt csinal bossokhoz, es emiatt az ember mar hoborog es csalodott. Remelem azok is olvassak az elmult 100-150 kommentet, es a nehezsegeket, akik egy hete meg csalodottak voltak :)

Hal'stennek megis csak kemeny az az inferno, ahogy igertek.
  • Sunrider924
    Huha, amikor arrol irt hogy act2bol atinveltek akkor en azt ertettem hogy wizzard. Volt screenshotod amin egyutt voltatok act2be es set recit mutogattal.Felolem ne olvasd, en meg nem irkalok, mert ugyse ertelmes eszmecsere van csak farok mutogatas, nekem az jon le abbol ahogy ti ketten nyilatkoztok,nem azt latom hogy mas jatekosnak akarnatok segiteni otlet vagy tapasztalattal, de nem baj, nem kotelezo, nem szamit. Szivesen soroznek veled, de szerintem ha a kontinens stimmel is az orszag tuti nem.
  • Kandurex
    jah, és wizard
  • Kandurex
    csapódni fogok szerintem :) a sebzésem most tűrhető olyan 22-23k buffal, plusz ugye erre rájönnek skill módosítók, a vit meg olyan 20k körül van, hellen úgy megyek mint kés a vajon, szó szerint run -olok mert semmi nem fog meg, de infernon :(...szóval lehet még a komplett gear összeállítást is át kell gondolnom, teljesen új cuccokkal.

200k -ért vettem egy 751dps + 300 arcane damage + 40%! damage baltát
  • nr1ranger
    Azt hiszem mélyen be van ásva a szöveg a játék fájljaiba így nem módosítható, illetve módosított fájlokkal bannol a b.net
  • j0nNyKa
    csak 1-2 dolog, amit nem igazan jol irtal:
    - nem egyutt farmolunk
    - jazzy monk
    - nem skippeltunk semmit
    - (most jarok az iromanyod elso soranal, latod a problemat?)

nagyon-nagyon megharagszol, ha nem olvasom tovabb ezt? kivanok sok szerencsed a monkodhoz, ha meg tenyleg ennyire szakerteni akarod, hogy o, vagy en hogyan jatszunk, gyere, sorozz velunk egyet, es elmeseljuk szivesen
  • COD Black Ops
    Magyarítás mikor lesz?
  • Sunrider924
    Most kettotoknek irok, Jonnyka es Jazzy, mert ki ketten 2 ranged egyutt farmoltok infernon. Az hogy skippelni probaljatok act2-t es act 3ba mentek, nekem elarulja hogy ti valojaban meg mindig nem vagjatok a lenyeget, minden egyes act egy kurva gearcheck, vag megleped es jatszol vagy nem es kinlodsz. Teljesen mindegy melyik actrol mesz at a kovetkezobe ugyanugy van egy gearcheck, innetol kezdve a vaganykodas hogy ti act3ba vagytok nem jelent semmit, nekem pont ugyanaz a gearcheck van act1 rol act2 re masnak meg act x-1rol actxre. Az csak raadas hogy diminishing van a mobok sizntjenek novekedesevel a jatekos 60as szintjehez kepest. Engem nem zavar, hogy ti mit farmoltok, se nem irigylem toletek, de alapveto teny felet csusztok el es josztok az el van baszva inferno temaval mert act3ba nem tudjatok meglepni a gearchecket.
    Igen, mindenki akinek gondja van inferno akarmilyen reszevele, annak nincs meg a szukseges dmg reduction, resi, dmg, hp. Es marhasag ajanlangatni hogy felskalazott nehezsegu coopba menjen valaki infernon amikor solohoz sincs meg a gear.
    Gearcheck, ennyi.
  • RatBaG #38292
    hát nekem se a polearm a kedvencem, de ennyiért nem hagyhattam ott. úgyis tesztelgetek mindenféle fegyvert, hogy melyik hogy fekszik...
  • TVelvet
    sok res, vit, def, és party
    aztán ott ha elegendő lóvéd lesz, akkor lehet fejleszteni a dps-t és úgy solozni act1-et.

vagy csapódhatsz hozzám is :D
  • Nortai
    Ilyennel 1 a gond, lassú mint a bűn, ha csak nincs mellette attack speed növelő itemeid. :/
  • gerey
    egész délelőtt roll-olom, de nem adja be a development hell-t :) , de még nem adtam fel... xD
  • j0nNyKa
    igen, az egy nagyon jo kerdes, hogy mit kezdj hell es inferno kozott, ha latvanyosan nem birod infernot

az egyik lehetoseg (amire kaphato leszek hamarosan), hogy party-zol, ugy hatha birod inferno act1-et

a masik, hogy farmolod hell act3-at act4-et a valor buffoddal felszerelve, es AHzol serenyen