• Sunrider924
    Most kettotoknek irok, Jonnyka es Jazzy, mert ki ketten 2 ranged egyutt farmoltok infernon. Az hogy skippelni probaljatok act2-t es act 3ba mentek, nekem elarulja hogy ti valojaban meg mindig nem vagjatok a lenyeget, minden egyes act egy kurva gearcheck, vag megleped es jatszol vagy nem es kinlodsz. Teljesen mindegy melyik actrol mesz at a kovetkezobe ugyanugy van egy gearcheck, innetol kezdve a vaganykodas hogy ti act3ba vagytok nem jelent semmit, nekem pont ugyanaz a gearcheck van act1 rol act2 re masnak meg act x-1rol actxre. Az csak raadas hogy diminishing van a mobok sizntjenek novekedesevel a jatekos 60as szintjehez kepest. Engem nem zavar, hogy ti mit farmoltok, se nem irigylem toletek, de alapveto teny felet csusztok el es josztok az el van baszva inferno temaval mert act3ba nem tudjatok meglepni a gearchecket.
    Igen, mindenki akinek gondja van inferno akarmilyen reszevele, annak nincs meg a szukseges dmg reduction, resi, dmg, hp. Es marhasag ajanlangatni hogy felskalazott nehezsegu coopba menjen valaki infernon amikor solohoz sincs meg a gear.
    Gearcheck, ennyi.