78998
  • razz
    120k
  • whisper
    Srácok mind a kettő érvényesüla DMG reduction is meg a pshyical resist
    vagy vagy a DMG reduc az mdient reducal a bizonyios resistek emg csak a sajátjukyat vagy ha DMG reduc 50% és a fire resist 40% akkor csa nagyobbik révényesül és ha a cold resistem meg 55% akkroa dmg reduc nem érvényesül hanem akkro a resist?

Erre senki nem tudja nekema válalsz?t
  • FrostBite
    A 100% crit a passzív miatt van, a crit dmg ismételten passzív.
    Nekem pl 178% a crit dmgem.
  • AntiHero
    130% gold findel is 25-200 aranyakat kellene kapnom a szörnyektől? :SS
  • whisper
    ez most komoly? 100% crit chane és 100% crit dmg?
  • Tatyla
    ó basszus most láttam hogy egy passzívot nem állítottam át így már nagyobb a dps :)

• Tatyla
    nem vagyok olyan imba mint devil de itt tartok most folyamatosan farmolom a pókicát+azmodant a wizard cimborámmal :)

• whisper
    Srácok mind a kettő érvényesüla DMG reduction is meg a pshyical resist
    vagy vagy a DMG reduc az mdient reducal a bizonyios resistek emg csak a sajátjukyat vagy ha DMG reduc 50% és a fire resist 40% akkor csa nagyobbik révényesül és ha a cold resistem meg 55% akkroa dmg reduc nem érvényesül hanem akkro a resist?
  • milk4
    Nyugodtan menj vissza játszani, kb egy fél óra-óra múlva nézd meg.
  • elitehun
    ja, kb fél órája volt nekem. 2 összeg volt, az egyiket elküldte a másikat szerintem nem. szerencsére kis összegek voltak
  • Kandurex
    hmm...nálatok van olyan, h eladtam a cuccot, send -elném a tatyóba...de csak áll és vár...már egy fél órája :(
  • Prof William
    31 -es hunterral 24 -óra alatt kivégezve a nomral. Remek és tartalmas kis történet volt. Hamarosan indítom a nightmaret de azt már társakkal együtt.

Na meg persze majd szépen jön a többi hős is. Újrajátszhatóság garantálva.

A blizzard remek kis játékot hozott össze. Felér az elődjével,
  • clio1616v
    feltoltam 200% fölé a Magic Find-et így mindenhol potyognak :D

+ ha eliteket ölök, akkor növekszik
  • oneal1
    később megkapod a cuccot
  • HolyZoly
    Én kaptam egy timeout-ot vásárláskor is. Az 500K-t viszont nagylelkűen leemelte :)
  • berlinboy6329
    Van még itt olyan,aki a régi cuccaiban jár?

Pl. 23as gatyám van,26os armorom,33-as shoulderem,mert egyszerűen szarok a statok,pedig szénnéfarmolom magam a butchernél,Hall of agony,cursed hold,de ami esett töménytelen mennyiségű sárga és 5X annyi kék, Mindszarvolt!

Nemhogy nem találtam eladásra alkalmas cuccot-bár lehet volt egy kettő,amit azóta se vettek meg,pedig egész faszák és olcsók(100000 alatt van mind bőven)-de még olyat sem találtam,ami megérné azt,hogy valamit magamról lecseréljek másra,mert mind szar...Armoron van 62 vita 85 inttel,meg 2 sockettal,full int..gatya szintén vmi ilyesmi,65 int 2 socket,kis vita...amuletemnek van 151vitája,bracerst nem csreélem le,mert legendary...és ad 12% IAS-t. 2.55-nél járok el akarom érni a 3-at.BBV-val 2.88.

És igen,nem a pénz jött vissza,az itemet adta.742dmg 1.67 attack speed.volt pénzem,nem volt olcsóbban jobb,ami volt pont akkor adták el,150ért(ez 270 volt).

ha valaki esetleg talál cuccot,ami IAS-t ad és nem fegyver,akkor nézze meg,hogy tnyleg adja-e,mert Wuiks streamjén láttam,hogy vett Boj angerlst és nem adott +IAS-t,mert azt mondta,h INCREASES ATTACK SPEED és az nem jó.Az kell nektek ami azt mondja,h ATTACK SPEED INCREASED.Fegyókon megy,armoron nem.Legalábbis cipőn,ami alapból nem ad IAS-t nem ment csak a D-s végű változat.
  • brasco84
    beszart az AH? venni tudok, de nem küldi a ládába, eladni nem, 31 mittomén milyen error, fos.
  • berlinboy6329
    Meglehet.
  • antgecc
    Ha a monk is rak damage reductiont meg a barbár is, az stackelődik?
  • Skynet85
    infot kérnék, lvl 57-es babrbinak mi az elfogadható def+atc mert nekem jelenleg def: 5101 atck: 3200
  • Aradebil2
    vihar?(hozzánk most ért ide)
  • berlinboy6329
    Naggyon fassza..Van vkinek T-homeos nete?

Fél órája toltam partiban,írtam valamit aztán észrevettem,hogy jó 10mp-cel később jelent csak meg..mondom mi a ?...

Latency:571:WTF?Laptop check,nem tölt rajta senki.Én nem töltök,akkor meg mivan?

Speedtest lefuttat,ping 212 letöltés 2mb/s (15mb/s amúgy),feltöltés 0.48mb/s(0.9 amúgy)..Így aztán jó játszani..Meg is döglöttem,aztán modnom na így nem lehet játszani és kiléptem.és még mindig szar,érezni,hogy milyen lassú:C
  • Dr DeViLKiNG
    Szívjon monkal, aki akar.(passzív nélkül "csak" 17k dps)
  • Pretorian
    Félreérthetően fogalmaztam. Én úgy értettem, hogy nem érzem úgy hogy ezt az egyensúlyt meg kéne változtatni, legalábbis inferno-n biztosan nem. Infernonak ugye pont az a lényege, hogy a player vért izzadjon mire a végére ér. Ha kell az a skill a továbbjutáshoz, hát kell. Meg kell találnod hogy melyik skill az melyik rúnával. Én ezt értettem mókolás alatt.
  • Aradebil2
    pont erről beszélnek,hogy ne legyen olyan skill ami nélkül nincs értelme a gamenek. most WD-nél pl a splinters, valamint a spiritwalk+soul harvest elengedhetetlen skillek
  • nejad
    leeset az első legenderis cuccom nightmaren bár ratyi
  • tarti19
    Igazából ezzel az a a baj, hogy bossokra is pakkokra is más-más skillek kellenek s akár 1-et is cserélsz buktad a stackeket.
  • Pretorian
    "If any single skill or rune feels absolutely required to progress, it means that skill is working against our goal of encouraging build diversity -- and those “required” skills need to be corrected."

Na ennek sok értelme van, főleg mivel inferno kapcsán került elő.
    Nem pont ez lenne a lényeg? Hogy mókoljunk a skillekkel és a rúnákkal, ha húzós szituba keveredünk? Megértem ha normalon vagy nightmare-en még nincs erre szükség, de infernon...
  • Lammer
    nah... eddig nekem a legkellemetlenebb ellenfelpakk:

mortar, chained, arane, enchant... ja es ezek sand waspek voltak... ossze-vissza ropokodnek... de szerencse, hogy nem mellevel nyomom... mert akkor le is uninstalltam volna :D wizarddal eleg szepen lehet counterelni... bar a kedvenc pengemet at kellett raknom a seekeres magic missilera... tepnem a hajamat barbival :D
  • vato loco
    Mar a dio2 is erről szólt, minden patchel kijavítanak 1 dolgot, és elbasznak 10-et. Itt is ez lesz.
  • Carmang
    De ez egészen elképesztő, hogy nem vették észre a tesztek alatt, hogy ezzel a rendszerrel a kovácsot nem éri meg használni. Vagy eladsz mindent, és lesz pénzed, csak éppen nem lesz alapanyag craft-olni. Vagy felbontasz mindent, viszont nem lesz pénzed craft-olni.
    És akkor még csak ez után jön, hogy milyen stat-okkal kapod meg a cuccot.
  • Carmang
    Tegnap este licitáltam egy cuccra, akkor volt rajta még kb 20 óra. Előbb nézem a listámon, hogy hátra van még 22 óra...
  • Ry0K3N
    To correct these issues, we’re looking to adjust the Blacksmith costs for training (gold and pages) and crafting from levels 1-59, and reduce the cost of combining gems so that it only requires two gems instead of three (up to Flawless Square)

Azért haladás hogy észrevették, gemeknél is röhely, kivenni nem érdemes az itemből mert annak az árából veszek 3 gemet AH-n.
  • TVelvet
    Értem már miért nincs mér RMAH.... Akkora fos az AH hogy öröm nézni. Így tűnnek el a pénzeim.. :(

• Dr DeViLKiNG
    Na, hát akkor ennyit a monkról. Szenvedjen a halál fasza, meg költsön 3szor annyit, mint a többi class a "future patch"ig.
  • HolyZoly
    A Blizzard fail viszont a "we are planning to straight-out buff legendaries" - nál kezdődik, és a "These buffs will not be retroactive" - nál teljesedik ki :)
    A legnagyobb bajom ezzel a cikkel az, hogy elmondták, amit eddig is tudtunk, valami lesz egy valamikori patch-ben...
  • Ry0K3N
    "The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal" noobs :D
  • edios
    "The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity)"

akkor azt hiszem, hogy ez blizzard win.
  • Aradebil2
    na a kanyonon nem bírok átmenni:DD ez tetszik:D
  • HolyZoly
    Fellőtték a mára ígért cikket:
    Game Design Update