78998
  • Rita79
    Sziasztok, miben különbözik a GR push és no boss runok a speed gr-től? Milyen elvárásai vannak az adott supp karakterekre? Kösz a választ
  • MrStokes
    Koszi, jo tudni! :)
  • Lammer
    igen! :) megkapod a +100% damot és ha mozogsz akkor átpörög 50% reduce-ra :) (másik ring meg short lesz, rorg kocka)
  • MrStokes
    En is pont ezzel a builddel tolom. Az Endless Walk set bonuszaban a +50% dmg a petekre is ervenyes? Mert akkor lehet megprobalom lecserelni a jelenlegi nyakast es az egyik gyurut ezekre. Bar akkor ugrik a hellfire amulet a plussz passzivjaval...
  • Plata
    Srácok kéne nekem egy kis infó,D3-al már bétában is játszottma,és mikor megjelent egyből megvettem,toltam is kb fél ébig aktívan,vagy éehet volt az egy év is,de utána jó nagy pihenő jött,bár megvettem kieget eddig ki sem próbáltam,most hogy újra lett rakva a winfos újra felraktam a játékot és ha van időm játszom,de rengeteg dolog homályos.
    Honnan a bánatból lehet szerezni petet karakternek például?
    Valami dyingsoul vagy mi a franc nevezetű játékos viddeójában volt róla szó,de olyan állati unalmas volt a videó hogy megsem tudtam nézni,fix bealszom tőle ha meg kell nézni,túl sok volt az üres duma.Most kezdtem el season karit is csinálni,jah tudom közben jön season vége.De még ez is újdonság volt.
    Köve seasonra kéne tanács,melyik karival érdemes kezdeni amivel leghamarabb megcsinálható az összes season küldi,meg jutalom?
  • Lammer
    "petek meg elrohannak a csába állandóan"

összerántod őket piranjával és leidézed az arcukba a Gargákat!*. Én így szoktam... úgy is a CD csökkentő passzívval hamar visszajön a skill

Kari setup, ha érdekel: katt
    Standard HT Pet WD :)
    (casual nagyon! mivel nem 100-as a strickenem, nekem jobban adja az elites gem 60-70-es GR-eken)

*Toljál ahova csak lehet AREA damaget... a három garga nagyon jól profitál belőle :)
    Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.07.12. 07:49:43
  • Nomad90Hun
    Dps az megvan, eddíg Zunimassa settel toltam, de most hogy elkezdett hirtelenjében kiesni Deadtooth set is, most már 2-t kombinálva szénné aoe-zek mindent (grasp of the dead (késsel meg offhand-el), plusz wall of death, meg acid cloud, és olvad az ellen hp-ja mint hógolyó a sivatagban) a petek meg tankolnak, azzal nincs gond, a gond ott van, hogy 10 milla+ thoughneessel és és 600k+ hp-val 1-1 mob is lever ha olyanja van, petek meg elrohannak a csába állandóan, meg szük mapokat kapok ahol nincs hova elrohanni aztán végem...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.07.11. 11:30:06
  • dante3
    Ha van dps, akkor csak a mobsűrűség szabhat határt, meg ne foglalkozz a lootokkal! Lecsaptad a bosst és gyors vissza zárni a riftet, értékes mp-eket lehet szerezni
  • Nomad90Hun
    Slayer-ből a t7-en 7 perc alatti nephalem rift nem akar összejönni, a többi nem gond, még infernal machine-ok vannak hátra, de ez istennek se jön össze a rift, ami érdekes, mert GR-ben ami meg nehezebb kéne legyen simán átmegyek 7 perc alatt.
  • dante3
    Akit esetleg érdekel:

Season 6 End & Season 7 Start Dates:

You’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards between Seasons. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre- and post-Season loot hunts!

Season 6 will be ending on the following dates and times:

North America: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. PDT
    Europe: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. CEST
    Asia: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. KST

Season 7 will begin about two weeks afterwards on these dates:

North America: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. PDT
    Europe: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. CEST
    Asia: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. KST
  • Nomad90Hun
    Crusi az 1 érdekes kaszt. Egyébként igen esik már mindenhonnan, sőőt T10-et tologatok épp non-season dh-val az a meglepetés már ha nem set v legó cucc esik.

Seasonben én is elővettem a dokimat, vegyél fel ha gondolod haverral tologatjuk amúgy is.

Nomad#21298
  • Plata
    Kicsit játszottam játékkal.
    Csináltam season karit.
    Crusadert,de saját fejlesztésű,néztem buildeket de szarnak éreztem mind.
    Asszem 56-os,poénból hamerrel irtottam vázákat mire esett belőlük legendary gyűrű meg fegyver.
    Régen ilyen nem volt.
  • hawkie22
    Te még élsz? :D Alig találkozunk már B.net-n. Húzhatnál kicsit S6-ban, a DH még csak lvl30 körül van, egyedül még amúgy is uncsi. Mondjuk idöm sincs sok. :d
  • Malachit
    Az aktív szakasz küldetések megnézésének van valami lehetősége kaland módon belül? Nemrég kezdtem újra játszani vagy 2 év után és most fedezem fel a változásokat. (jó sok van)

Megszereztem tegnap a 2. kockát, magyarázott egy csomót, hogy mire lehet használni, de utána nem engedte betörni a legendary kesztyűt, ami 10 percre növeli a boostokat. Ahogy néztem alapanyag pedig volt hozzá. A karakter egy 68-as Pala.
  • Lammer
    ahhoz kell, minnnné több, ha magasabb a GR :) +1 esélyt kapsz a gemuppra :)
  • undY1ng #74953
    Kokk vagyok és soha nem használtam azt a dolgot mióta bent van. :D Mi ez az empowered pontosan? Ehhez kell rengeteg gold?
  • Lammer
    empowered GR
  • undY1ng #74951
    Ezzel a rengeteg és felesleges golddal fognak csinálni valamit a közeljövőben?
  • SLICK
    azt értem, hogy Josh helyett keresnek új embert. De lehet épp emiatt borulhat az eredeti terv, hogy 2 kiegészítőt kapunk a játékhoz.
  • Nomad90Hun
    Hali!

Annó s6 startkor kezdtem 1 non-hc dilidokit pc-n, de vhol para 60 körül elfogoyott a lelkesedés, viszont a bannert meg a portrét szeretném megszerezni ha vki ráérne majd paragonban húzni 1 kicsit estefele, v kövi napokban megköszönném.

Nomad#21298
  • morcosqtya
    Állítólag még 2 kiegészítővel lógnak a D3-hoz, szóval az még elvileg várható.
  • TBTPumpa
    Jay toka Wilson már nem fog, mert lelépett a Blizzardtól hála a jó égnek. Josh Mosqueira (Reaper of Souls directora volt - nagyon rendben is van az a kiegészítő), ám ő is kilépett a cégtől, emiatt keresnek új vezető embert.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.03. 13:41:00
  • Plata
    Tudtommal csak Reaper.
  • steweee
    a reaper of souls -on kivül megjelent más DLC is hozzá vagy vmi kiegészitő ?:
  • pjboy091
    Én azt sem tartom kizártnak, hogy egy diablo világában játszódó MMORPG-t kapunk majd. A Titan -t elkaszálták, így nem maradt olyan játék, ami felválthatná a WoW-ot, ami már igen csak túl van a virágkorán.
    Sanctuary világa egyébként is adná magát egy ilyen témához: ronda nagy démonok, változatos kasztok és képességek, rengeteg helyszín, na meg tonna loot. Meg hát, én úgy tudom, hogy a harmadik rész eredetileg is mmo lett volna, így szerintem nem lenne elrugaszkodott ötlet.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.07.03. 11:25:52
  • malter
    Szerintem teljesen rendben van.Az uj szezonok,itemek,buildek stb adnak uj élményeket,én imádtam minden részt,de ebbe raktam a legtöbb orát:)
  • SLICK
    Nem elképzelhetetlen, hogy mégis inkább egy Diablo 4-et készítenek majd. Olyan gyorsan cserélődnek a nagyobb emberek a projektnél, hogy mindegy lenne, ha már teljesen új játékot adnának ki. De csak abban reménykedem, hogy a következő game director tényleg nem sután nyúl a játékhoz és valami nagyon durvát alkot majd, persze ha engedik.
    Mondjuk muszáj lesz, mert eléggé nagy csorba van a játék hírnevében :(
  • morcosqtya
    Szóval közel se biztos, hogy D4 lesz.
  • savior666
    Diablo 4: link
  • Systore #74939
    kipróbáltam középszar dh-val t13-at, ment azért az is szépen. nem akkora faceroll legalább, kellett ez már
  • pimpi001
    2.4.2 T 11-13
  • Lokker
    de ott már 4-es szerepel, érted 4>3 szóval jobban fogyna mert nem 3 :D
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.15. 09:39:56
  • Jabar
    D4-hez ha lenne content akkor nem lehet a 3-hoz hiány szerintem. :)
  • Carlos
    Content hiany. A storyt meg lehet folytatni a d4-ben.
  • Carmang
    Mivel úgy fejeződött be a RoS, hogy Diablo kiszabadult (Tyrael szerint), miközben Malthael felrobbant, így nem is értem mi a kétely oka :)
  • Noodlee
    Biztos, hogy lehúznak még 1 bőrt a játékról.
  • Carlos
    Majd kiderül...
    De én nem hiszem, hogy lesz még kieg.
    Bár örülnék ha lenne.
  • Jabar
    Az alap játék CE-jéhez mi járt? A ros CE-jéhez mi járt? Ha azoknál megfelelt akkor gyanítom itt sem lesz kevesebb. :)
    Amúgy meg 1 act ha jó nagy és jó tartalmas a story hozzá + 1 class bőven elég egy kiegnek szerintem.
  • Carlos
    Azért az új smart loot elég jó volt, plussz kivették az aukciós házat és ugye az új hős meg az új act.
    Most mit lehet még hozzátenni a jelenlegihez ami megérné, hogy CE-t gyártsanak belőle?
    (mert nyilván azt venném meg, meg ugye minden új AAA-s játékukból van CE)
  • Jabar
    d2 kiegbe se került több, meg d3 1. kiegbe sem, attól még lehetne jó.
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.06.13. 18:53:43