2374
  • Jocó17
    s3 trio miatt nemindul? de ezz az extreme versio vagy mi. ha kicserelem megy maj?
  • rage at work
    Ugyanolyan kártyám van, mint neked, s nekem is ezt csinálta.
    A hang gyorsítását vedd basic-re, s tedd fel a 180.84-es drivert.
    Az elején, ahol a nagy tűz van, fogja csinálni ezt a szaggatást, bár hamar túl lehet jutni azon, s nem is lesz vészes, onnantól viszont végig simán fut a játék.
  • Pharaoh
    Hi!

Most juttam el odáig, hogy feltegyem és kipróbáljam a játékot. Sajnos azonnal jöttek a hibák.
    Először az első pálya betöltésekor azonnal kilépett, ezt egy regedittel megoldottam. Most az a gond hogy pár másodpercenként baromira elkezd szaggatni majd megy tovább egy kicsit és újra szagatt. Olvastam hogy a hang gyorsítást le kell venni,de ez se segített sokat. Van aki tudja a megoldást a próblémámra?
    A gépem GF7600GT. Intel E6400, 2GB ram.
  • rage
    Az az illető, akinek az emlékére ajánlották a játékot a készítők.
    Gondolom, láttál már hasonlót könyvben vagy filmen is.
  • Dave0092
    kijátszottam, tetszett nagyon, várom az új részt, a végén amikor kivolt irva hogy For Kyle az kicsoda :D?
  • Dave0092
    közbe megtaláltam!

http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=24801
  • Doki17
    Tudom hogy ott van nem vagyok hülye :), de egyébként már rég végigvittem a játékot.
  • kalama
    Naon köszi
  • bogyoka
    Én adtam neki egy jó oldalt, ott részletesen vannak a mentések.
  • Dave0092
    nem találom most hirtelen a neten :( de beirtam a játék cimét meg hogy save game, és valaemlyik link között volt
  • bogyoka
    Baloldali menűben válaszd ki a játékrészt, azon belül a végigjátszásnál valahol ott vannak mentések.

Mentések itt
  • kalama
    De az a baj hogy a legközelebbi mentésemnél már elvan tolva, az azelőttinél meg még mexikóban vagyok. Tehát max úgy tudnám még egyszer megpróbálni ha mexikóto lvégigjátszanám megint.
  • kalama
    Dave0092 elküldenéd nekem azt a linket ahonnan leszedted a mentéseket?
  • ibrik
    Kalama:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem az nem hiba. Az utolsót nem alulról kell megközelíteni, hanem belül a koncentrikus körökben és beljebb haladva mindig kicsit magasabban repülő kőtömbökön menj a központ toronyhoz, mássz fel és a legfelső forgó részről "pottyanj" le az utolsó hídra. Azon fogsz lecsúszni és már ott is vagy, hogy tönkretehesd a pöröllyel.
  • ibrik
    Doky17: Az általad berakott képmentésen látszik, hogy balra van egy másik, csáklyával elérhető gyűrű...

Na én most vittem végig a játékot - nagyon tetszett.
    Kicsit furcsa volt először, amikor a belassításoknál nem a megszokott nyilak voltak, hanem nekem kellett kitalálni, hogy milyen akciót kell végrehajtani (pl. leguggolás vagy ugrás, stb...)
    És még egy: a pöröly király fegyver!
  • kalama
    Hali eljutottam ahoz a részhez ahol el lehet kúrni az egész munkádat 1 etlen rossz mozdulattal. A végén egy oszlopot vagy mit hamarabb betoltam mint kéne vagy vmi ilyesmi és nem tudok átmenni 1ik peremről a másikra, hogy leromboljam a hidat. Ha vki meg tudná oldani, hogy küld nekem 1 save gamet onnan amikor elkezdődik az a rész (Natla ott repülget lent kék folyadék van és jönnek ki előlle az óriások).
  • bogyoka
    igen jól emlékszer, gyorsan kell nyomkodni.
  • MrXL
    Ha jól emlékszem az "E" betüt kell szorgosan ütögetni.
  • Dave0092
    itt elakadtam

megöltem a szörnyet, felmegyek oda láncra, de nemtudok előre menni, mert a lánc ellentétesen megy és visszahuz, probáltam SHIFT-el előre menni de nem hatott, mit csináljak?
  • Dave0092
    megoldódott, netről töltöttem le oylan mentéseket ami az összes pályát tartalmazza és szétvannak szedve pályarészenként, mostmár jó minden.
  • Kongy
    Igazából nem lehet újratölteni pályákat, csak ismét bejárni őket kincsek után.
  • CroftManor
    PDAba Revisit Location
  • Dave0092
    valaki mondja már meg hogy lehet urjabetölteni egy pályát
  • sb1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akit esetleg érdekel, már fennt van a neten a magyar verziós game ! Tomb.Raider.Underworld.Hungarian-2*DVD5
  • HoReSz1975
    Ezzel már jó lett
  • HoReSz1975
    Felraktam a játékot, megpatcheltem és elinditás után windows hibával kidob (Vista x64 -et használok)

újrahúztam a gépet, de azelött jó volt

• CroftManor
    Hát S3 trióval akkor se indulna el neki, ha megvenné eredetibe
  • Laci82
    Valaki lécci.
    Az elején hány tengelyt kell összeszedni,hogy minden klappoljon?
    Van 2 tengelyem ,meg 3 darab a tárcsákból,de még mindig azt írja ,hogy fel kell fedeznem a tengelyeket a világító belső terekben.
  • Istencsászár
    Pedig egyszerű a megoldás...
  • Jocó17
    szasztok!
    letőltőttem ezt a játékot, tök jol fel is teleptettem meg is crackoltam, mindent ahogyan leirták mit hogyan kell csinálni. mégsem tudom elinditani pedig nagyon játszanák vele mert a videok nagyon szépek róla. mi lehet a gond vaalki segitsen lécci
  • Doki17
    Azt neked kell tudnod a te géped, nekem kb 15 másodperc szokott lenni.
  • csabesz1987
    hi megmondanátok pls h mikor uj játékot indítok az első töltésnél menyi ideig tölt?
  • Doki17
    Higgyétek el mindent megpróbáltam, mindig oda rak vissza, oda hiába csáklyázom, mert az csak egy kis akármi ahol a lenti szintre lehet leereszkedni. Már kivittem a játékot, szóval tudom mi hogyan merre, csak nincs kedvem újrakezdeni a szintet emiatt a bug miatt :D
  • Seth
    Amit Lara az elején távcsővel nézett ,amin egy papagáj volt, oda kell menni
  • Ridikula
    doki 17 szerintem ott kimutat valami qt nem kéne valahova csáklyázni mer nagyon ugy tűnik mer kimutatja a képeden amit feltettél
  • Ridikula
    amugy az ahol én vagyok az még csak a 3. pálya tehát most lett vége annak a polipos hajos pályának és azt követően az elején kéne segíteni előre is köszi
  • Ridikula
    császtok tudna segíteni valaki nekem thaiföldnél az elején ott a víz alatt van egy barlang féleség és egy kőtábla szerűség ott hogy mennyek át?Vagy ha nem ott kell hanem máshol akkor meg abban kéne segíteni hogy hol pls aki tud segítsen.
  • Evin
    És gondolom az sem segít, ha meghalsz, mindig ugyanoda rak ki?
  • Doki17
    Ez a baj hogy nem, már mindent probáltam, de sehogy se tudom elérni.
  • xido
    ha futsz kicsit és ugrasz,nem jutsz elég közel a gyűrűhöz,hogy megcsáklyázd?