Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doki17
Azt neked kell tudnod a te géped, nekem kb 15 másodperc szokott lenni.

hi megmondanátok pls h mikor uj játékot indítok az elsõ töltésnél menyi ideig tölt?
Doki17
Higgyétek el mindent megpróbáltam, mindig oda rak vissza, oda hiába csáklyázom, mert az csak egy kis akármi ahol a lenti szintre lehet leereszkedni. Már kivittem a játékot, szóval tudom mi hogyan merre, csak nincs kedvem újrakezdeni a szintet emiatt a bug miatt 😄

Seth
Amit Lara az elején távcsõvel nézett ,amin egy papagáj volt, oda kell menni

PSN ID.: Beegabor

doki 17 szerintem ott kimutat valami qt nem kéne valahova csáklyázni mer nagyon ugy tûnik mer kimutatja a képeden amit feltettél
amugy az ahol én vagyok az még csak a 3. pálya tehát most lett vége annak a polipos hajos pályának és azt követõen az elején kéne segíteni elõre is köszi
császtok tudna segíteni valaki nekem thaiföldnél az elején ott a víz alatt van egy barlang féleség és egy kõtábla szerûség ott hogy mennyek át?Vagy ha nem ott kell hanem máshol akkor meg abban kéne segíteni hogy hol pls aki tud segítsen.
Evin
És gondolom az sem segít, ha meghalsz, mindig ugyanoda rak ki?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Doki17
Ez a baj hogy nem, már mindent probáltam, de sehogy se tudom elérni.

ha futsz kicsit és ugrasz,nem jutsz elég közel a gyûrûhöz,hogy megcsáklyázd?
Kongy
A patch a magyarítást is javítja! Leegyszerûsítette pl a Helyszín ismételt meglátogatása menüt helyszín újralátogatására. :M De most komolyan! <#eplus2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Doki17
Nincsen valakinek ennél a résznél egy mentése, mert lezupáltam miután elforgattam a cuccot aztán kirakott ide és nem tudok rá visszamászni.

Evin
Egyszer eltûnt a motorom a halálom után, de azon kívül semmi hiba nem volt.

Viszont a magyar verzióban érdekes, hogy a menük bizonyos sora csupa nagybetû, a másik meg nem.

GX25
Nekem már vagy harmadjára csinál olyat hogy mentek és hibaüzenettel kilép.
Nektek volt már ilyen?<#confused>

CroftManor
Bocsesz, ez Kingpythonnak akart menni <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
fuss a bal oldali oszlophoz és ugrálj fel a két oszlop között

Nothing is True, Everything is Permitted

Evin
Kép esetleg?

Nekem simán megy 64 bit ultimate-n, úgyhogy a hiba nálad van.

Visca El Barça!

kingpython
Sziasztok! Egy kérdésem lenne Tájföld elején vagyok és elértem ahogy a templomhoz vagy mihez amin se ajot meg semmi ott mit kell csinálni hogy jutok be vagy tovább?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Evin
Szerintem alapból nem is látszik, én is csak onnan tudom, hogy elolvastam a readme-t.

GX25
*nem tudtam h alapból 1.1-es.
(már írni se tudok) 😊

GX25
én felraktam a magyar verzióra az 1.1-es patch-et <#idiota>, nem tudtam h alapból magyar.

Evin
A feliratot át lehet kapcsolni más nyelvre (van 12db), de mást nem.
A magyar verzió pedig 1.1-es, tehát arra nem kell a javítást telepíteni(ha egyáltalán lehetséges).

Evin
Elvileg nincs, de gyakorlatilag a magyar verziósban benne van minden nyelv. Lehet, hogy csak registry kérdése.

grebber
Angol kiadásban nincs magyar felirat.

Next PC upgrade: 2022

Pharaoh
A magyar kiadású tartalmaz több magyar dolgot, mint az angol kiadású? (Tudtommal abban is van magyar felirat)

Kongy
h néz már ki a lába? Elhiszem h piszkolódik a teste, de ENNYIRE????!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Túl jó hozzá a géped. :-P Engem egyszer kidobott a Heroes III-ból ezzel : "Élnézését kérjük, de az ön gépe túl erõs a játék futtatásához. Az adatok melyekkel dolgozott valszeg elvesztek" 😄 <#nyes> Na, ez csak poén, de téll nemtom mi a baj sry... lehet h vmi vistás gond.

ffxi
De narancsbõrös Lara combja 😄

Fákjúal!

Evin
Nem tudom mennie kellene-e 64biten, de szerintem fölösleges azt használnod, mert lesz még olyan játék, amit arra fel sem tudsz telepíteni, miközben szinte semmivel sem leszel elõrébb, mintha 32biteset használnál.

Istencsászár
FINNISH HIM!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GX25
<#idiota>

Sziasztok. Vista Home 64b alatt próbálnám elindítani, sajna sikertelenül mert " A program helyes mûködése hiba miatt megszakadt." üzivel kidob. A legfrissebb driver van mindenbõl, mindent próbáltam már. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? a gép elég hozzá.

Kongy
bocs, h kiröhöglek, de azért súlyos 100 ezrekért vett géped van és szaggat rajta egy game. Szar érzés lehet, én mondom. Az én gépem olcsóbb volt, de nemis szaggat rajta semmi. 😄<#nevetes1>

elite
Na, csak a Krakenes pályán kezdett akadni néha, azóta söpör mint disznó...
De a force rumble a gamepademben 2 órában egyszer mûxik...Pfff

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Kongy
Az szívás. Vegyél új VGA-t és játszhatsz.Am milyen VGA-d van most?

Amíg nem jött meg ez az új gépem, amirõl írok én ATI X1050-bnel próbáltam a demót játszani, hát ugyanezzel az üzivel kidobott. Hiába tettem mindent minimumra. Ha nincs SM3.0 támogatás b@szhatod...

GX25
Azt tudom, de azért köszi.
(Xbox360 controllerrel játszok)

bogyoka
úgy emlékszem a v betûvel tudod aktiválni😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

GX25
Köszi.
Amikor átjöttem erre a részre nem írt ki semmit, csak azt hogy az életet -amit felvettem- melyik gombbal aktiválhatom.

Seth
Jobb oldalt a falon kell átkapaszkodni. Közben jó volna ha figyelnéd a segítségeket amiket kiír

PSN ID.: Beegabor

GX25

GX25
GX25
Sziasztok!

Légyszi segítsetek! Még az elején tartok a játéknak de elakadtam.
Itt tartok:

Nem birok átjutni a túloldalra kilövöm a csákányt de sehova nem akad be. Hogy lehet itt továbbjutni?

Köszi meg van....boldog karácsonyt!!

legjobb az lenne ha elöröl kezdhetném, mert ez igy nagyon kusza lesz

bogyoka
minden romoknál van valami tárgy, mennyél be mindenhova, biztos, hogy meglesz minden.😊

nemtudok visszamenni, mert nem találok viossza, nem csak egy ut van, és végig mentem az összes uton

bogyoka
ha nem szerezted meg vissza tudsz menni az elejére motorral, és megkeresed, ezzel nincs gond, de hülyeség átugrani egy pályát, nem lenne értelme. Akkor miért játszol a játékkal?

nem tudjátok hogy lehet egy pályát ugy betölteni hogy elejétõl kezdje ne a mentett állástol, vagy átugrani egy pályát? mert most tartok a Dél-Mexico-nál és a legelsõ pályaszaksznál nem szereztem meg ott a kincset vagy amit kell hanem tovább mentem a motorral, és nem találok vissza, Azse baj ha átugrom a pályát mert nem annyira tetszik, de a legjobb azlenne ha legelejlétõl kezdhetném. AutoSave-m van, nincs manuális mentésem

grebber
Akkor maradt neked az angol!

Next PC upgrade: 2022