2374
  • Th0m
    hali! Elakadtam egy bug miatt vagy nemtom de már idegesít... Midgrand Serpent elején nem lehet tovább menni mert az a szar nem felfelé áll hanem lefele... megoldás?
  • Biriboy
    Megpróbálom kiszedni a videókat hátha az segít.
  • tomcsa4
    A verziódhoz megfelelő cracket használj. Ha így sem jó és nem a crack okozza (bár rossz cracktől crashel és nem fagy), akkor a videókat szedd ki vagy ha fontosak, szedd le a k-lite-ot.
  • Evin
    Akkor csak a crack-re tudok gondolni még, mint hibaforrás.
    A k-lite nem hiszem, hogy okozza, mert nálam ment vele az angol és magyar verzió is(bár én nem alapbeállításon rakom fel).
  • Biriboy
    Besütne ha nem lenne elég! 2 giga ram, 8400-es proci, 9800GTX
    alapnál próbáltam, nem jó, hátha peccs segít, felteszem, nem jó.
  • Evin
    De akkor minek rakod fel a patch-et?! Az nem segít, mikor már 1.1-es.
    DirectX, driverek frissek? Elég a géped alá?
  • Biriboy
    igen a magyar 1.1-ese. Ráadásul amikor nem raktam fel akkor is ezt csinálta.
  • Evin
    Nem lehet, hogy az a gond, hogy a magyar kiadás 1.1-es, amire rárakod megint a javítást? Nem olvasol Readme-t?
  • Biriboy
    k-lite full van fent
  • Vardar
    Kodek gond? ffdshow vagy k-lite.
  • Biriboy
    Üdv!
    Feltelepítettem a TR Underworld magyar változatát, megpeccseltem (pfúj) az 1.1-essel, elindítom és egyszerűen lefagy. Kiírja, hogy szabálytalan művelet zárja be a programot. Mi lehet a gond? Én a videolejátszásra gondolok, mert kb. ott dob ki.
  • Dave0092
    én a TR1-el játszottam utoljára PSX-en, meg most ezt leszedtem, nagyjábol értem a történetet meg ki is játszottam és nagyon tetszik!

DE! ha még nem játszottam volna vele, és megnéztem volna most ezt a videót tuti még le sem töltöttem volna a játékot, mert elvette volna a kedvem!
  • tomcsa4
    Ja. Nem tetszik neki, de végigtolja. Nem vágom, arra várt, hátha lesz valami nagy durr a végén? Ha nem is követi a történetet, akkor meg mindegy is.

Az egész játék nagy durr számomra :)
  • Dave0092
    Én megnéztem ennek a Zoly-nak a Cod5-es meg a Underworldos videóját, szánalom ez a gyerek, kis 15 éves létére mert hangja alapján 13 nak saccolom főleg a waw-os videóba. miért szarozza le, ha nem ért hozzá? gondolom idegbeteg volt a 2 nap alatt,meg magába vett vagy 10 miligramm XANAX-ot. de ezek mindig csak leszólják a játékot, meg elis veszik az ember kedvét tőle
  • ffxi
    Ez mit evett? :D
  • Istencsászár
    Ez egy lelkisérült barom:D

Néztem a supportot és sajnos a az összes verzióban van bug, kb ugyan annyi, azon csodálkozom hogy ezeket még nem voltak képesek javítani.
  • saxicola
    B.U.É.K.
  • Evin
    Nekem az az érzésem, ez az ember még nem játszott tényleg rossz játékkal.
    Az említett hibák közül én egyel sem találkoztam. Az meg, hogy a szörny vmi mögé "beragad", már szinte hagyomány a játékokban.
  • Dante73
    Egyszerűen felháborító az arc. Bugok vannak benne. Nagy cucc. Egyik sem égbe kiáltó, amit említ. (Ráadásul ez konzol verzió...) Történettel kapcsolatban pedig egyszerűen nincsen képben. Wiki-n elolvassa az előzményeket, 6 sor, és máris egy érv, (a történet) aminek a vitorlájában szél egy szál se.... (Ráadásul játszhatna a korábbi részekkel is, amit mintha az elején említene, hogy játszott, még sincs tisztában a történettel???!) Maradnak a bugok.... Szóval az arc véleménye az, amit soha a büdös életben nem szabad komolyan venni.
  • Kongy
    Pff... ember nálad még a passziánsz is szaggatna. :P a suliban is Pentium Dual Core E2150 van a gépekben. XD
  • Gtava
    "e" betűt nyomogasd
  • Evin
    Miért nem lehet visszaolvasni? Miért?!?
  • piamania
    Hello!

Melyik gombbal mászik gyorsabban?Most el kéne,mert ellentétesen kéne mennem a láncon.Hiába nyomom a shiftet,nem mászik gyorsabban.Minden alapbeállítás.
  • ffxi
    Ok! THX, megvan
  • Jocó17
    köszönöm a segitsegeket. mihejt lesz gép azt a következö 10 évbe már nem akarom majd lecserélni. egyszerüen rühellek ujitgatni. ezt eddig is megtehettem volna :) ugyhogy most csakis a legjobb cuccokat vesszük :) van néhány fanatikus gépes barátom akik értenek hozá, az alkatrészekhez, igy nem fognak a boltban átvágni. még egysze kösz
  • tomcsa4
    Én tudom javasolni a három magos AMD Phenomokat, 2 vagy 4 giga memória (2 visszafogja, de ha 32 bites OS-t használsz, akkor mindegy), Radeon VGA-t (mindenképpen Radeon legyen).

Például az öcsém ezt tette össze: Phenom X3 8750, Radeon HD 4850 (sláger kártya) és 2 GB ram (memórialimites a gép, de most marad így, örülök, hogy ezt sikerült megvenni) és egy Gigabyte alaplap 790X chipkészlettel. Ez kijött egy 100-asból a régieket eladva természetesen.

Én márciusban tervezem, mivel nekem még AGPs van és még el tudom adni az alkatrészeket. Következőt néztem ki: Gigabyte alaplap P35, Pentium Dual Core E5200, 4 giga ram és Radeon HD 4830. Költséghatékony, de nekem tökéletesen elgé lesz. Többször már nem akarom cserélni. Ez kb 60k, a régieket eladom, remélhetőleg 30k-ból megúszom.

Én nagyon szeretem a Pentium Dual Core-okat és a Phenomokat (de ezek drágábbak).
  • Gtava
    XD 400ból hasonló gépet vehetsz mint nekem van most. Ha szeretsz játszani vegyél nagy monitort,vagy valami jobb HD tévét, megéri! Ég és föld egy olyanon játszani, mint valami kis pöcsköszörün Ha van pénzed kérj bele 2 darab 4870 X2-es videokarit, most az a legjobb egyenlőre XD. Na ezt a gépet utána odaadhatood az unokáidnak is majd XD. Bár lehet addigra ez annyit fog érni mint most a tied jelenleg .
    Hja végigtoltam a játékot 2-odjára is, de még mindig nagyon rövid XD. Anniversary 3-szor hosszabb, meg 5-ször szopatósabb.
  • CroftManor
    400 ezer? Hát annyit ne is költsél rá már 200 ezerből is nagyon fasza gépet tudsz venni.
    A lényeg a proci és a VGA, ha abból jót veszel, gond már nem lehet a játékokkal.
  • Jocó17
    igen asztali gép. hát valoban nem mai darab, már kicsit sárga is, még megboldogult nagyapám használta.ha csak ez a gond az megoldhato. ünnepek után megyek veszek valami komplet ujat. van kis sporolt pénzem de 400e nél többet nemigen szánnák rá. ennyiböl remelem lehet venni valai kicsit jobat amin elmegy. köszönöm a segitseget
  • Dave0092
    lemész oda a legyezős szobrokhoz, és a jobb oldalt lesz egy karika ott felmászol. felmész a lépcsőn felugrálsz az oszlopokon és ráugrasz egy rudra ami leengedi a jobboldali kart, de ha lejösz róla visszafog menni, ami ottvan fent iylen ketrec azt told a lift alá és akkor nem engedi le
  • ffxi
    Thaiföldön a nagy szobornál. El kell helyezni a tükröt, hogy lefelé menjen a fény. Nah, ha szembern állok a szoborral. Akkor a baloldali megvan, de jobb oldali karhoz hogyan jutok el?
  • tomcsa4
    Én nem értek egyet. A játék nagyon jó.

Jocó: az asztali gép vagy mi? Nem akarlak megbántani, de P2-n nem fog elindulni a cucc. Ráadásul meg is van szabva, hogy mely videókártyákat támogat a játék, alatta hibaüzenettel megtagadhatja a futtatást (én pédámmal élve: MoH:Airbone anno 6600GTn tökéletesen futott 1024 max, míg egy DDR3-mas, sima 6600-as teljesítményű GF 6200-ason meg nem is engedte telepíteni, pedig architektúrálisan ugyanaz, kivéve pár shader processzort). Mert haverom X700XT-én nem ment az Airbone, azt mondom jaja, hisz nincs benen SM 3.0. De egy SM3-as GF 6200? Mindegy.
  • CroftManor
    Így van, ha kicseréled pl egy 9600 GTre, vagy ati 4850re, akkor elfog indulni full grafon.

Ezt a videót meg érdemes egyszer megnézni
    Egy-két dologban egyet értek a manussal
  • elite
    Végigvittem. Szép volt, jó volt, könnyű volt, rövid volt...
  • cumfu
    azt amit a falba kellett dugni hogy tudjam forgatni a 3 kör alaku követ hogy a szem nyitva legyen középen :D én meg fel akartam vinni a hajóra LOL :D
  • rage
    Kár, mert épp szerettem volna megkérdezni, mit akarsz a hajóra vinni :)
  • Evin
    Nem csak a kártyával van gond, hanem az egész géppel. Ez már 3-4éve is őskövületnek számított, ha játékról van szó. Mai játékokról meg ne is álmodj. Márha tényleg azon játszanál, ami az aláírásban szerepel.
  • cumfu
    Nem kérdeztem semmit :S :( :D
  • cumfu
    Heló! Elkezdtem a játékot, már a felszinre is hoztam a cuccot a vízből, de a hajóra nem tudom felvinni! Hogy kell?
  • Dave0092
    ezen a gépen sajnos soha nemfog elindulni, ha elis indulna 1 alatti FPS-t produkálna.