2374
-
Dave0092 #732 itt amikor rakosgatni kell a dobozokat a sárkyánokra mit kell csinálni? a bal odlalira ráraktam azt a 2-t... meghuztam vmi kart elkezdett tüuzet okádani, és most? -
#731 De, azok is jók voltak, de most ez jobban tetszik:)) -
#730 A thai pályán nem találom a kristályt
csak a két tükröt találtam meg, hol a kristály? -
#729 Miért, TR5 és az Angels-en kívül volt rossz epizód? -
#728 Nah, lassan beindul a nagyüzemi "elakadtam" :p -
borix #727 Elakadtam annál a résznél mikor a 2 szobrot kell úgy mozgatni,hogy a kezükben lévő legyező a napfényt 1 kristályon keresztül az istennő fején lévő kristályra vetítse.Hogy kell a szobrokat beállítani hogy működjön? -
#726 Teljes mértékben egyet értek Veled, nagyon jó a game, bár még a polipos résznél tartok egyelőre, még az utat keresem, hogy hogy öljem meg azzal a csüngő valamivel.:)) -
#725 Na a játéknak sikerült felhuznia, az automata mentés jol lementet minden majdnem az elejéröl kezdhetem a játékot -
#724 hát kipróbáltam :D Azt hittem ez is vmi szar Tomb Raider lesz, erre fel csalódnom kelletett. Nagyon tetszik a játék, olyan régi igazi yó kis Tomb Raider lett :D nem tudom leirni az élményt, de mindenki feltétlenül próbálja ki, mert megéri! Csodálatos a környezet, a vizről nem is beszélve. Jelenleg a Dzsungelbe vagyok :D túljutottam a vizalati/ hajós pályán. Remélem nem fogok elakadni sehol, mert akkor szokta általában felbaszni az agyamat a sorozat :D (eddig minden ment mint kés a vajon, a történet is tetszik) De ha elakadok el kell viseljétek majd a sok hülye kérdésemet :D készüljetek fel előre :D
Nekem az idei év egyik legjobb játéka cimet viseli :D
Mentem is vissza játszani :D -
#723 Nézd meg a feladatkezelőben, hogy a játék futása alatt mennyi a felhasznált CPU, mi az, ami a legtöbbet eszi ekkor.
Egyik fórumban azt írták, valamelyik tűzfallal összeakad pl. -
#722 rájöttem bahh :D -
raga #721 Csak ötlet, próbáld ki az xp-be, hangtulajdonságok, speciális->teljesítmény->mintavételi konverziós minőség csúszkát viszábbvenni. -
#720 az elején a egy ponton mindig kilép a játék
nektek nem? -
#719 ha amd-s vagy tedd fel a dual-core optimizert -
zitababa #718 Hát Grebber nem megy! A következőket próbáltam:
1. Játék közben lenyomtam egyszerre az ALT+TAB billentyűket, viszaléptem, de semmi változás!
2. Kiléptem Win gombbal úgy próbáltam egyszerre az ALT+TAB billentyűket, de semmi változás
MEGŐRÜLÖK!!! EZT MIÉRT CSINÁLJA?
ITT A VÁRVA VÁRT LARA KALAND ÉS OLYAN,MINT EGY LASSÍTOTT FELVÉTEL!!!A PÁLYÁK JÁTÉK KÖZBENI BETÖLTÉSÉNÉL IS MEG-MEGAKAD!
DE MIÉRT??????ELÉG IZMOS GÉPEN VAN!
VEGYEK VMIT VISSZA?
MIÉRT CSINÁLJA EZT???????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZITA
-
#717 nem ledönteni kell a szobrot, hanem a szobor segitségével lemászni -
#716 hali. elakadtam ott ahol a demonál is :D szal felmásztam a sziklán ugye elértem egy ilyen templom szerűséghez. hogy a fenébe tudok felmászni a tetejére? -
#715 Mire megjelenik a játék, ti már simán végigjátsszátok, lehet, jobb lenne, ha addig nem olvasnám ezt a fórumot, mert nem sok meglepetés marad nekem így :-) -
#714 Na én is elakadtam, thaiföldön, a Sva szobornál van két járat lefelé és az Istenért se akarja Lara ledönteni azt a kőszobrot -
sjucus #713 Köszi! Megoldottam.
-
#712 Milyen videokártyád van pontosan ? -
kicsirobi #711 Sziasztok.Ez lenne a problémám.Ha valaki tud segítssen.Új Vga driver,és új direct x fennt van
[img=http://myphotoupload.extra.hu/files/7951w1xto6ydrffoj7ic_thumb.jpg] -
sjucus #710 Na végre én is elakadtam.
Már túljutottam a kesztyűs részen, sőt már el is vették , merre tudok kijutni? -
#709 Köszönöm. -
#708 Bemész abba a barlang szerűségbe, ami ilyen csúcsos barlang szerűség... az alján bemész és behelyezed a kulcsokat, kettőt kell találni és elforgatod mind a hármat, úgy hogy kinyíljon a kapu.. a szimbólumokra figyelj, hogy egyezzenek... -
#707 Elég láma kérdés, de az elején mit kell csinálni?
Felveszem a "kulcsot" ami térképen is megvan jelölve, de hova is kell vinni? Valahogy nem látom át a sonar térképet... -
hubispace #706 Üdvözlet.
Lenne egy gyors kérdésem, szerintetek valahogy nem lehet megoldani azt hogy ami beállítások vannak a billentyűn, egyet-kettőt átlehessen állítani mondjuk egérre??? értem ezt az ugráson például nekem mindig egér közép gombja volt és most nagyon zavar hogy csak a space működik. Valakinek valami ötlet esetleg???
Előre is köszönöm -
#705 Na csak kicsit játszottam még vele, a polipig jutottam.
Szerintem nagyon jó, szép is, jó is. A kamera se pörög talán úgy, mint a demo-ban. :)
Nagyon jó szerintem! -
#704 ha itt elakadsz, hajjaj mi lesz később xD -
ALANNN #703 segítséget szeretnék kérni mégpedig azoktól,akik a polipos rész után vannak.na most én ott akadtam el,ahol volt az a lassítás ugye átugrottam vissza arra a részre,ahol szinte eddig is voltam.na most fent vannak a tüskék,amiket gondolom a polipra kell majd valahogy ráereszteni,na de hogy?valaki tudna esetleg segítséget nyújtani?:Da polip alatt van egy kar,amit egyenlőre nem sikerült lehúzni,mert be van ragadba... -
Dj Toto #702 ja megvan köszi -
Dj Toto #701 hali. vki tudna segiteni hogy mit kell csinálni a polip után amikor egy kéz bevan zárva, és 2 oldalt van 2 lenyomható padló, és ha ráállok kinyilik az ajtó zárja de egyszerre csak egyre tudok állni. -
#700 Hát ezek a matrózok nem vmi okosak -
#699 hát szivos egy joszágok ezek a tigrisek -
#698 thx -
xido #697 várjál,még nincs is vége a szezonnak:) -
xido #696 ez a 2db falon mászós nem kicsit domborító kép...nem piskóta nézet -
#695 Rá álsz a kapunyitora ugy hogy a kö kezedben van és kidobod a nyitot ajtón a TAB-bal vagy az RB gombal(xbox)
A pc-s verziban is mosodik a kép mozgás közben? -
strebacom #694 Hirtelen annyi játék van, nem tom melyikhez is fogjak..... -
#693 Hát ott most én is elakadtam, a bal szélső helységben nincs semmi, csak egy reward, a jobb szélsőben pedig két olyan kis "doboz" de ha ráteszem mindkettőt arra a kapcsolóra, akkor nem tom kivinni egyiket sem, mert lecsukódik az ajtó, ha leveszem róla az egyiket.