Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Jézusom, akkor te fizethetsz vagy 15 ezret <#merges2>
Szép az arca, és a tigriseknél a bullet time megy?
Nem akad egyáltalán?

Nothing is True, Everything is Permitted

Maxtreme
20 😊 (chello gold)

Maxtreme
Még 1-2 kép ha nem baj 😊 (meg ha baj akkor is xD)

CroftManor
És hogyhogy ilyen gyorsan lejött neked?
Hány megás neted van? 4?

elite
Akkor nálam is 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

CroftManor
Juhéé <#vigyor>
Akkor el fog futni nekem is maxon? Ez csodálatos <#taps>

Maxtreme
amilyen neked 😊

elite
És milyen VGA karid van?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

CroftManor
Gondoltam 😄
Jól látom a negyedik képen? 76 fps? Milyen VGA karid van?

Maxtreme
Kissé bugos az árnyék 😊

CroftManor
Szép szép, de az elsõ képen a mellénél igencsak érdekes a bõre

Maxtreme
Meg persze.
Tény hogy a textúrák lehetnének élesebbek is, de le van szarva 😊

Magáról a játékról:
Aki az eddigi Tr-eket szerette, annak ez is tetszeni fog. Ahogy nézem nem a legend, hanem az Anniversary volt a példakép 😊
A hangok jók, a gépigény sem vészes. ellenben remélem a kamerakezelést javítják, mert BORZALMAS. Gyakran fordul elõ az, ha közel állunk valamihez, elkezd ugrálni az egész kép. (mondjuk ezen már segíteni szvsz nem tudnak) Ez baromi kellemes feature akkor, mikor mikor elrugaszkodva kell pl 2 oszlop között felfelé ugrálni, (pop style rulez..)

fery02
Szerintem a Legend még most is megállja. 😄 Pláne még ez. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

na fantzasztikus.... szoval akkor szép grafikája van ? megállja a helyét a msotani játékok mellett ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Maxtreme
Nos demo kipróbálva, pár perc erejéig. Szép is jó is, jól is megy 😊 (max graf 4xaa/16Xaf)

Készítettem pár képet:

Üdv.tölthetõ a demo <#nevetes1><#nevetes1> Underworld demo

Sziasztok amíg nincs pc demo van video:Underwold demo xbox

DarkSector
oksa monnyuk én sem tudom elképzelni ezt a gépigényt.
videó indul...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
Sztem azért geforce 8as szériától felfelé, meg ati 3xxxtõl felfelé, el fog futni maxon.
Biztos nincs olyan gépigénye mint egy crysisnak <#vigyor0>
...de amíg nincs demó, nézzétek meg TR videómat
(aki még nem látta volna)

fery02
Az aláírásomba látható gépemmel öcsém Far Cry 2-zik, olyan szinten, hogy függõ. Ideül a géphez, már elõtte automatikusan indítom neki a játékot, ha épp én ülök elõtte. Semmi mást se csinál a gépen, csak azzal játszik, régen pedig netezett, msn-ezett, esetleg több játékot nyomott (nem egyszerre). Több órát eltölt itt, és csak ezt nyomja
Nem is tudom, hogy ha high end gépünk lenne, hogy alakulnának a dolgok.

DarkSector
A megkövetelt gépigény ez, naná hogy nem a minimum, de a minimummal kitörölhetitek, mert úgy ugyanolyan ocsmányul fog kinézni, mintha egy 10évvel ezelõtti résszel játszanál.
Habár felfoghatod egy küldetéslemeznek is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért az ne gondold, hogy minimumnak többmagos prockó kell legújabb szériás VGA-val. Maximum bitang részletességhez, de az nem az én asztalom (ahogy a konfigom is mutatja).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

fery02
Ha lenne már PC demo, akkor tudnánk régen. -> hazudott

Akkor demó csúszik ahogy látom.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

DarkSector
Marketplace...
lol
jah igaz csakhogy elfelejtettek szólni, hogy ez az X360live egyik szolgáltatása.
Vagyis x360-ra reggel jött ki.
ámblokk pc-n majd pénteken lesz.

KaszaN
Szevasztok hát igen én egésznap kerestem a TRU-demót de semmitsem találtam csak egy hírt hogy pénteken jön. De van valami ami nagyon összezavart engem. Egy csávó az egyik fórumban ezt írta:
ma 6:22 #14
Ma jön ? Már 6:24 ! De még nincs !
<1> eddiebox88 (ez)
ma !!!!!!11:00!!!!!!!! #15
Már kint van marketplace-en, töltsétek ezerrel, én is azt teszem.
<5> roticselli
1.Miaza a Marketplace?
2. Feldúltam az egész netet és még a marketpace nevetsem találtam nemhogy demót
3. Eza srác most hazudott szerintetek???

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

DarkSector
Jah és nem is szaggat a játék mi?
Na ne mond már.
Far cry amúgyis szar lett és bemocskolta a nevét.

Az az ajánlott gép. Meg amúg is baromság, egy ezrest rá, hogy annál jóval alacsonyabbal is beéri. Mint FC2, 1280x1024ben high-on Radeon X1950GTvel játszható volt egymagos proci mellett (igaz az 4000+-os San Diego 2400Mhz@2700MHz). Ennyit ezekrõl a gépigényekrõl.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

DarkSector
Álá GTA 4??
mire gondolsz???

Powa pc-re?
Mert azt írták, hogy 9800GTX vagy ati 4800-as kell minimum...
Ez télleg nem semmi.<#worship>

X kártyája, egy x1900-as környékén van, akkor gondolom pc-re jóval szebb lesz, ha ez kell.<#eljen>

fery02
Akkor inkább várok. Elõbb utóbb úgyis meg lesz a gyümölcse 😄 ála GTA 4 <#mf1>

DarkSector

DarkSector
Igen p-re ma már nem lesz...
megyek x360-on megnézem.
😛

Na látom akkor mégiscsak lesz csak pénteken....<#hehe>

naccerû köszi 😄

sb1
Magyar felirattal várhatóan nálunk 2008. november 28-án!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

mikor jön majd ki a teljes játék??? sehol sem találok egy dátumot <#rinya>

sb1
Sajnos nagy valószínüség szerint, csöppnyit többet fognak eladni konzolra, mint pc-re, így érthetõ a dolog.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

fery02
És már megint ezek a konzolok keverik a szar. Áhh, megyek is elfele magamba fordulni inkább, nem igaz már <#shakehead>

sb1
The PC demo will be coming out this Friday the 31st.

Még aludhatunk 3-at, basszuskulcs <#szomoru1>

fery02
Nem tudom pontosan kit kell. :|

kirol
Rúgd hajba õket!

fery02
De én nem vagyok türelmes, már eltelt fél óra. :/

Stefibaba
Naa Hol van már a demóó??? Már több mint 2 perc eltelt 11 óra óta :\\

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Pedig lesz 😉<#vigyor2>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

kirol
25 perc múlva kiderül úgyis!

fery02
Akkor most...<#szomoru1><#shakehead>

kirol
Érezzük! 😄

Honnan veszitek hogy lesz PC demó ITT csak az Xbox-ot irják 28.ára...???<#nezze><#nezze><#hehe>

DarkSector
Jobbanmondva KEDDEN 11:00-kor demo!!!