Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem teljesen fel, hanem a legalsó kapaszkodóra az oszlopon.
Maxtreme
és hova esett? A párkány részre, vagy rögtön fel?

A kalapácsról kötéllel a fenti sárkányba akasztva emelkedni fog a víz de nem baj és elõre fellendülve fel lehet jutni. Azt várom hogy nektek a kõfejnél nyílni fog e?
CroftManor
Én is ezzel szívtam elég sokat, akárhányszor mentem körbe ott alul, állandóan csontik jöttek, de lekaratéztam mindet, nekem elsõre át hintázott hála istennek oda, ami a képen van

Nothing is True, Everything is Permitted

Igen, gondoltam hogy az elsõt kell állítani, de nem megy semerre 😞
Treasure-ök mire jók? Mit kap a játékos ha mindet összeszedi egy pályán?
Seth
Mennyi idõ volt? Folyt köv.-es a vége?

PSN ID.: Beegabor

bon
Na végeztem, jó kis játék volt, várom a folytatást.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Maxtreme
én a párkányt próbálom elkapni, de nem akar sikerálni😊

lol, frissítek legközelebb
És a kalapácsról merre? Próbáltam a bejárat felé ugrani azokra a kis kapaszkodókra, de nem ugrik el addig, azt 2-3 lengedezés és felön a víz 😞😞😞
dante3
Pedig jól csinálod, csak fel kell hintázni szembe a bejárathoz ott fent!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gabesz752
Nekem a legelsõ naptárat lehetett végül állítani. A külsõ kört. Azt amelyiknél a kapu alatt kell átmenni. Utána meg motorral spuri, de a motort vigyed 😉

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Maxtreme
nem 1xû mutatvány 😄
Nekem is csak 2x sikerült.. de úgy döntöttem a sotis + killemall megoldás jobb lesz nekem 😄

Maxtreme
szólok 😄

Ide fel így?

Az övet már összeszedtem, de hogy jutok fel. A képen látható módszerrel az istenért sem sikerül. Azért kérdem mert ha nem gy kell, akkor nem szopok vele 😄

Hali!
Hogy kell kivitelezni egy headshot-ot?

Vagy a pálya legelejérõl is lehetne.
az miért lehet, hogy elindítom a játékot a éd rámegyek az új játékra betölti és semmit nem lehet látni lara szemét és haját😞
pedig a videókártyám x1650 512 mb ddr2
vagy az lehet baj, hogy 1 gb ramom van?

Nagyszerû, valószínûleg beleszaladtam 1 bugba vagy én vagyok ennyire béna. Volt 1 mentésem korábbról, mielõtt felvettem volna a második naptárhoz a fejet. Gyorsan megcsináltam odáig, bejárat fel, mire odaérek visszacsukódik, megyek elsõ naptárhoz és semmi. meg se tudja mozdítani a karokat. Szóval ha valakinek van 1 mentése az ezutáni ponttól azt szivesen venném.
dante3
Ha megvan az öved betolod az oszlopot a helyére, felmész a Q-val a következõ szintre, nem baj ha feljön a víz! Utána már rá tudsz ugorni a betolt oszlopra- át a másikra, és a szobor kezére! utána már menni fog sztem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Én is azt akartam, csak nem tudtam, hogy lehet dobni. 😄
Köszi

dante3
állj rá a gombra a kövel a kezedben, és dobd ki mindkettõt caps lock-al

amikor felveszem thor övét akkor merre lehet kijutni? Csak addig jutottam hogy a nagy kéklõ oszlopot arrébb toltam 2 méter abba a kis mélyedésben. Ennyi, de a tetejére már nem jutok fel és nemtom hogy kell!
kirol
A polip után van egy olyan rész, ahol egy kesztyût kellene megszerezni az ajtó mögül.

De két bigyót le kell nyomni kõvel, amit nem tudok a másik helyiségbõl kihozni, mert annak a csapószerkezetéhez is 2 kõ kell. Ha meg felveszek egyet, nem érek el az ajtóig.

Hogyan lehet mégis kihozni?

Eisenhower
sziasztok egy kis help kellene. szoval most vagyok a mexiko után aho la nagy thor szobor van és lehet variálni a vizszintekkel. vki mondja mar el a menetét. mert kinyitottam a karjait benne volt az a kék vilagitos ize amit az övére rakott, de onnan hova tovább mit kell csinálni?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Krisztiam
kössz 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ez tökéletes. nagyon köszi 😊

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

urbijoe
nekem meg az elsö pálya végének a mentése kéne

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Vissza kell menni a hajódhoz.
amikor a van két nö szobor és a legyezöjükröl visszatükrözõdik a fény és kinyilik egy "barlang"

urbijoe
mentés
ezt én is kaptam de nem tudom hanyadik pálya

Krisztiam
helló akkor nekem segíthetsz is! 😊
még az elején járok, amikor jön sok rabló és elveszik ami lara a kezére rakott! és ott vok most hogy látom, hogy szalad az egyik, de követtem, de semmi.. mit csináljak?😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

második vagy harmadik nemtom pontosan, az után van amikor a fénnyel kinyitottam egy kaput ahol lekellett esni.

urbijoe
az hanyadik pálya?

hali. pls vki felrakna egy coastal thailand-i mentést? véletlen letötröltem és ott tartottam, mind1 azon belül hogy hol csak nem akarom elölröl kezdeni a gamet. elöre is köszi <#worship>

Akkor bukta, 😞 kimenni nem tudok, pálya elejére, hogy tudok menni, csak aut
auomentésem van.
Megvárom maxtreme-t ha odajut hogy megy át .

dante3
Amikor szemben állsz a gyûrûvel, nyomj Q-t és, kezdj oldalazni jobbra, és nyomj E-t! Így a kötéllel lehúzod a nagy követ!

és ott hol a fej nem találok sehová utat, lekell lökni azt anagy követ és beszakad a talaj? de hogy? már ott is megöltem mindent és csak arra látok esélyt de nem tudom lelökni a követ
dante3
Ha jól emlékszem azt még a pálya eleje fele kellett felvenni, amikor még nem mentél le oda, ahol most vagy.

Nekem ott simán ment, beállítottam megint és ok.
Nekem! Hol a kõfej? Túlvagyok a "mérges" kék vizen jövök fel és nincs fejem! 😊
A boss-fight elég érdekes,nem egyszerû,majd valaki mondja meg,hogy a másik két "izéhoz" hogy lehet feljutni?

Leírom így, hátha gyorsabban kapok választ. Szóval ott vagyok hogy beállítottam mindkét naptárat, feljön a bejárat, és mire odaérek a motorral lecsukódik az elsõ. Gondoltam hol itt a probléma visszamegyek beállítom megint, de nem lehet sehova mozdítani egyiket sem. Itt hogy kell továbbmenni?
Oda is kell 1 fej útközben van egy "kastély balra ott megszerzed a fejet utána tudod a 2.tekerõt.
dante3
Na kivégeztem a gamet, faxa volt nagyon! Ha kell segítség valakinek , szóljon! 😊

Azt a kart onnan nem tudod lehúzni. Amúgy is elõbb legalulra kell lejutnod a zuhanó lifttel, amivel lesz egy kis kerülõ 😊
lod meg a magnes fegyverrel az a Q betun es amikor rakapcsolodik huzd meg a E betuvel
Nemtudom így sajna kéne 1 kép.
Ja oda majd akkor érsz, ha lent lemész teljesen (a szoborral szemben a folyosó végén van a két folyosó), és majd utána jutsz oda fel.
A masik naptaron nemnagyon sikerul mind a 4 jelet egyszintbe raknom mert a utolso korbol hianyzik a kis babu mi a megoldas? Elore is koszi a valaszt