2374
-
#1292 tudatmódosítóval 8 óráig is el lehet úszkálni az első pálya elején :D -
#1291 Attól függ mennyien vagytok és hány kiló a játék.
Egyébként kb. 8 óra alatt végezni lehet vele. Ha sűrűn elakadsz lehet 20 is belőle -
rumkola #1290 Ez aláírásba illő kérdés.
:DDDDDDDDDDDD
hány óra kitolni a játékot
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1289 Mivel az a magyar megjelenés, meglehetősen valószínű. -
#1288 Hány óra kitolni a játékot?
köszi! :) -
#1287 A dec. 5-én megjelenő verzióban már benne lesz a magyar felirat? -
#1286 semmi sem tökéletes, biztos lesz hozzá amúgy tapasz.. :) -
#1285 és azt megnézted milyen ha sétálva lépcsőzik? az egy kissé bugos -
#1284 Szerintem minden idők legszebb Laráját kaptuk. A mozgása pedig frenetikus. Ahogy szalad, lépcsőzik lefelé, igazi, "csajos"..... Ngyon jól eétalált az egész. Csak az a kamerakezelés.....
Nincsen rá valami hack? -
rumkola #1283 Nagyon korrekt minden tökéletes, de nálam valahogy Lara=Jolie...
:) -
#1282 Egyébként én megtaláltam hol vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán
A PDAba a Revisit Location fül -
jirzi #1281 ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni -
raga #1280 Az windowsba hangtulajdonságokon belül->speciális-> minavételi konverziós minőség csúszkát húzd le teljesen. -
jirzi #1279 ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni -
#1278 Ááá hát eszméletlen jó játék, a zene tetszik nagyon benne, mert úgy felviszi a hangulát!
-
Che #1277 haliho.
ismét sikerült elakadnom.a maja naptárat hogy a fenében lehet forgatni?mert most ott tartok hogy bementem a omba és megfogom a rudat, hogy forgatni tudjam a naptárat,de kétmilit lökrajta a csaj és annyi.megsem mozdul:S -
ivadek #1276 Hali.Egyetlen egy problémám van a játékkal, olyan mintha minden 2. másodpercben beakadna(mintha darbos lenne vagy valami) a gépem meg van hozzá, és ugyanezt csinálja low és high grafikán is. Valami ötlet? Driverek frissítve elttek. Ha a cod5 megy normálisan akkor ez miért nem? :( -
#1275 Olyan ami nem sm3 kompatibilis.. Akkor írja ezt az üzenetet a játék. -
Donát9 #1274 FEltelepítettem de nem jó:(((((((((( -
#1273 Tényleg, milyen videokártyád van? -
#1272 tallózásnál csak egy könyvátrat adj meg (mondjuk c:\dx) oda tömöríti ki. Utána menj a megadott könyvtárba és indítsd el a dxsetup.exe-t -
#1271 Nem shader 3as a karid -
Donát9 #1270 Mert még mindig ezt írja ki:(Failed to initialize Direct3D with current settings. -
Donát9 #1269 És amikor tallózást lér mit csinájak?mit tallózak be? -
#1268 Na vévigtoltam. Hát mit mondjak, jó-jó, akció dús meg minden, sosem volt ennyire szép a TR, de a végébe egy kicsit csalódtam, kicsit gyengének éreztem. -
Donát9 #1267 THX.most tölti a progit -
Bale123 #1266 Crack
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Underworld crack -
#1265 töltsd le ezt és telepítsd -
Donát9 #1264 Mármint ezt a játékotXD -
Donát9 #1263 Valaki tudna segíteni?: hogy letöltötem egy játékot eliditanám és ezt írja ki.Failed to initialize Direct3D with current settings.pls segítsetek -
-
bandy85 #1261 azt hogyan tudok??Mert nem a fájl mérete 130kbyte!! -
raga #1260 Persze mindenki. :)
Én is! -
#1259 én megveszem ezt a játékot eredetibe :) -
raga #1258 Bal oldat beállsz a fal és az oszlop közé az oszlopnak szembe és nekiugrasz a pillanatra megkapaszkodik akkor gyorsan ugrás majd megint ugrás így feltudsz ugrálni a peremig. -
#1257 Ez a komplett helyszínre igaz. Mellékelj képet. -
bandy85 #1256 ÜDV!!
Elakadtam!!Második pályán(Thaiföld),az elején egy nagy fal,oszlopokkal,lépcsővel és tigris mórgást hallok!!
-
sjucus #1255 Köszi! :)
Biztos, ami biztos már megcsinálták és beértem. Nem vagyok egy vadmotoros!!! :))) -
#1254 Motorra pattansz és két kanyarra van a hatalmas lépcsős lejáró. Kb 10mp alatt le lehet érni, a kapu meg fél perc után záródik. -
#1253 Nincs meg a másikhoz alapból minden. Egyikhez egy koponya kell a külső körbe, másikhoz egy kőfej a középső bábura.