2374
  • Klemice
    tudatmódosítóval 8 óráig is el lehet úszkálni az első pálya elején :D
  • MerlinW
    Attól függ mennyien vagytok és hány kiló a játék.

Egyébként kb. 8 óra alatt végezni lehet vele. Ha sűrűn elakadsz lehet 20 is belőle
  • rumkola
    Ez aláírásba illő kérdés.
    :DDDDDDDDDDDD

hány óra kitolni a játékot
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Evin
    Mivel az a magyar megjelenés, meglehetősen valószínű.
  • EmThor
    Hány óra kitolni a játékot?

köszi! :)
  • Doki17
    A dec. 5-én megjelenő verzióban már benne lesz a magyar felirat?
  • Krisztiam #1286
    semmi sem tökéletes, biztos lesz hozzá amúgy tapasz.. :)
  • CroftManor
    és azt megnézted milyen ha sétálva lépcsőzik? az egy kissé bugos
  • Dante73
    Szerintem minden idők legszebb Laráját kaptuk. A mozgása pedig frenetikus. Ahogy szalad, lépcsőzik lefelé, igazi, "csajos"..... Ngyon jól eétalált az egész. Csak az a kamerakezelés.....
    Nincsen rá valami hack?
  • rumkola
    Nagyon korrekt minden tökéletes, de nálam valahogy Lara=Jolie...
    :)
  • CroftManor
    Egyébként én megtaláltam hol vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán
    A PDAba a Revisit Location fül
  • jirzi
    ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni
  • raga
    Az windowsba hangtulajdonságokon belül->speciális-> minavételi konverziós minőség csúszkát húzd le teljesen.
  • jirzi
    ha ott vagy ahol gondolom akkor egy koponyát kell tenni a karra,utánna tudod forgatni
  • Szasza20
    Ááá hát eszméletlen jó játék, a zene tetszik nagyon benne, mert úgy felviszi a hangulát!

• Che
    haliho.
    ismét sikerült elakadnom.a maja naptárat hogy a fenében lehet forgatni?mert most ott tartok hogy bementem a omba és megfogom a rudat, hogy forgatni tudjam a naptárat,de kétmilit lökrajta a csaj és annyi.megsem mozdul:S
  • ivadek
    Hali.Egyetlen egy problémám van a játékkal, olyan mintha minden 2. másodpercben beakadna(mintha darbos lenne vagy valami) a gépem meg van hozzá, és ugyanezt csinálja low és high grafikán is. Valami ötlet? Driverek frissítve elttek. Ha a cod5 megy normálisan akkor ez miért nem? :(
  • Maxtreme
    Olyan ami nem sm3 kompatibilis.. Akkor írja ezt az üzenetet a játék.
  • Donát9
    FEltelepítettem de nem jó:((((((((((
  • MerlinW
    Tényleg, milyen videokártyád van?
  • MerlinW
    tallózásnál csak egy könyvátrat adj meg (mondjuk c:\dx) oda tömöríti ki. Utána menj a megadott könyvtárba és indítsd el a dxsetup.exe-t
  • CroftManor
    Nem shader 3as a karid
  • Donát9
    Mert még mindig ezt írja ki:(Failed to initialize Direct3D with current settings.
  • Donát9
    És amikor tallózást lér mit csinájak?mit tallózak be?
  • CroftManor
    Na vévigtoltam. Hát mit mondjak, jó-jó, akció dús meg minden, sosem volt ennyire szép a TR, de a végébe egy kicsit csalódtam, kicsit gyengének éreztem.
  • Donát9
    THX.most tölti a progit
  • Bale123
    Crack
    Underworld crack
  • MerlinW
    töltsd le ezt és telepítsd
  • Donát9
    Mármint ezt a játékotXD
  • Donát9
    Valaki tudna segíteni?: hogy letöltötem egy játékot eliditanám és ezt írja ki.Failed to initialize Direct3D with current settings.pls segítsetek
  • MerlinW

• bandy85
    azt hogyan tudok??Mert nem a fájl mérete 130kbyte!!
  • raga
    Persze mindenki. :)
    Én is!
  • Krisztiam #1259
    én megveszem ezt a játékot eredetibe :)
  • raga
    Bal oldat beállsz a fal és az oszlop közé az oszlopnak szembe és nekiugrasz a pillanatra megkapaszkodik akkor gyorsan ugrás majd megint ugrás így feltudsz ugrálni a peremig.
  • MerlinW
    Ez a komplett helyszínre igaz. Mellékelj képet.
  • bandy85
    ÜDV!!
    Elakadtam!!Második pályán(Thaiföld),az elején egy nagy fal,oszlopokkal,lépcsővel és tigris mórgást hallok!!

• sjucus
    Köszi! :)
    Biztos, ami biztos már megcsinálták és beértem. Nem vagyok egy vadmotoros!!! :)))
  • MerlinW
    Motorra pattansz és két kanyarra van a hatalmas lépcsős lejáró. Kb 10mp alatt le lehet érni, a kapu meg fél perc után záródik.
  • MerlinW
    Nincs meg a másikhoz alapból minden. Egyikhez egy koponya kell a külső körbe, másikhoz egy kőfej a középső bábura.