2374
-
neptum #1332 gond megoldva -
neptum #1331 azon a pályán amikor már a Valhallába vagyok van egy rész amikor van 2 lógockodó az egyiket nekem kellet berakni arra felmászok lejön és valamit beindít de hogy mit az jó kérdés a másik kart meg ha ráugrok az is lemegy és kinyílik egy ajtó amin nem tok bemeni mert mire oda érnék lecsapódik -
#1330 Azt az izét betoltam, majd vagy vissza, vagy erre lehet menni. Ha jól értem, akkor visszafelé kell mennem. De akkor erre minek kell jönni? Ez most magas nekem... -
#1329 -
Donát9 #1328 :(((akor végigviszem az Anniversaryt.:((( -
#1327 hát azon nem igen fut -
Donát9 #1326 Ott ez van ASUS Extreme AX550 Series
ASUS Extreme AX550 Series Secondary -
#1325 köszi a segítséget! -
#1324 vezérlőpult/rendszer/eszközkezelő
-
Donát9 #1323 Hogyan tudom megnézni milyen a videó kártyám ?? -
jirzi #1322 föl mész szembe a gyűrűvel ,átlövöd a "q"t oldalazol jobbra "e"betű,és ahogy a kötél feszül lelöki a követ -
#1321 Ha már kiszedted a lenti tartókat (1 vagy 2), akkor a legfölső szinten, ameddig csak fel tudsz menni, lesz egy rés, ami fölött van egy gyűrű. A gyűrű falának szélén meg egy élet"izé", fel fogod ismerni. Fel kell lengeni az élet"izéhez". -
#1320 hy!
Mexico-ban van egy olyan rész ahol egy oszlopon van egy kőkocka mellette pedig megrepedezve a talaj
hogyan tudnám itt lelökni azt a követ? mert 1 bapja próbálkozok és még nem sikerűlt -
#1319 Melyik kombóval lehet fejest lőni?Nem jövök rá.
nagyjából vágom, de mégsem megy. -
#1318 ühüm :) -
Donát9 #1317 Hogy tudom megnézni milyen a videó kártyám ? -
#1316 Ha még kezdő vagy, akkor behívod anyut, odaállsz a fal elé, leteszed a kezeid a földre, majd elrúgod magad.... Lehetőleg fel irányba, mert ha előre teszed, bibis lesz a kobakod....
Amúgy Space (ugrás) hosszan. Immár az első rész óta.... De csak párkánynál működik. -
#1315 hogy kell a kézenállást csinálni? -
#1314 mégis segítséget kérnék!!!!!!!!
Még a Groft Manornál járok, valami HEAD pályán, a jobb- és baloldali rácsok fent vannak, középen ég a tűz, hátul 2 lehúzó kar nem müködik, a többi igen, és amit forgatni kéne az sem müködik, valaki segítsen, régi TR-es vagyok, de itt nem tudok már mit felfedezni. -
Itt, merre? Nem látom az utat. Csak amerről jöttem. -
#1312 Revisit Location fül -
#1311 Egyébként a PDAba vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán
Csak rewardokat lehet összegyüjteni. -
#1310 Nekem is sokáig települt. viszont a játék imádnivaló :D -
strebacom #1309 Ez miért települ ilyen sokáig??? 20perc... -
zso23 #1308 Arctic Sea: Helheim pályán vagyok, 4 darab piros követ kellene, megtalálnom egy meg van, a másodikat csak látom de nem tudok beúszni érte, hogy lehet oda bemenni illetve merre van a többi kő mert nem találom. A kardokat már kihúztam a láncból. -
#1307 Na olyan nincs bent hálisten :)
Olyan frusztráló rész mint amiről beszélsz (ott én is majdnem megreptettem az ablakon gépet ) nincs. Sőt még hasonló idegtépő rész sem :) -
rage at work #1306 Kérdés azokhoz, akik végigvitték :
Hány olyan rész van a játékban, ahol félő, hogy az ember belerakja a billentyűzetet a monitorba ? :) Nálam ezek leginkább a tizedmásodpercre kiszámolt időkapcsolós részek, illetve mint mondjuk az Anniversary vége felé az a kis falon körbeugrálós, időre menő rész, amiről már Youtube animáció is készült, hogy hogyan lehet legkönnyebben megcsinálni :) -
#1305 Igen ezt tudtam, a baj annyi volt hogy én 1folytában rossz helyre akartam eljutni :D (volt 1 oszlop amihez nem vezetett út. Gondoltam valahogy oda kell levergődni )
De nem. Ahogy rájöttem hogy sokkal inkább felfelé kéne haladni, már nem volt gond :D -
sjucus #1304 Valaki tud segíteni az 1300 hsz-szel kapcsolatban?
Végül is a kérdés nem csak kaqkk-nak szólt. -
#1303 Nekem sem, mivel már kivégeztem :)
Rövid értékelés tőlem, pontokba szedve:
Ami tetszett:
- Hozza a régi Tr-ek feelingjét (bár megjegyzem így is jóval könnyebb fejtörők szempontjából mint a legend elõtti részek.)
- Remekül optimizált motor
- Szép grafika (bár helyenként kicsit elnagyolt, de nem vészes a dolog)
- Változatos helyszínek
- Az adott pályához remekül illõ aláfestõ zenék
- Látványos átvezetõk
Ami nem:
- Nincs Croft Manor
- A Sonar mapnak semmi értelmét nem láttam
- Buta AI (mondjuk ez minden Tr-nél így volt)
- Kicsit bugos a fizikai motor
- Az animációk elég összecsapottak
- 1-2 idegtépő rész
- Lehetett volna hosszabb is
89% -
#1302 Ott ugye alul kell kitolni a kék köveket, aztán ha a forgó köveken ráugrasz azokra az oszloszerűségekre,amin peremek vannak, akkor ha Natla beléd akarna lőni egyet, akkor jó irányba haladsz. Van egy rész, ahol kampó van a csáklyának, nem az ami alul van, ez felül, ott felmászol és kilendülsz a kis peremre...így feljutsz még egy szintet és a kalapáccsal szét töröd a kéken izzó köveket hátul...
szal hosszú -
#1301 már rájöttem, nem kell segíteni:D -
sjucus #1300 Én is elakadtam Mexikóban a 3 csapdás folyosón. Azt látom, hogy a 3.-nál nincs felnyitva a két széle, de nem tudok továbbjutni. kaqkk, ha elolvastad a prividet légyszi válaszolj!
Vagy, aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg! Köszi! -
#1299 Srácok nekem is kéne help :)
Ennél a résznél:
kép 1
Merre kell menni?
Remélem nem jól gondolom hogy erre kép 2
A képeket azért csak link formájában tettem be, mert spoileresek lehetnek. -
#1298 Segítséget kérnék!
A Grof Manornál tartok, ráállok egy kőlapra, kinyilik két oldalt kapu, oda kéne mennem? De nem érek odáig, mert becsukódik a rács.
Vagy más irányba kell haladnom? Csak annyit kérek, hogy jól gondolom-e, hogy a kaput érjem-e el mikor kinyilik, vagy nem.
Előre is köszönöm.
-
#1297 huhh hát ez nem lett (lesz) hosszú ahogy nézem :)
Gondolom a víz alatti map (hajó után) az utolsó. -
#1296 köszönöm sikerült, jól írtad le nekem -
borix #1295 Birom ahogyan mászik a falon Lara.Mikor legelőször láttam a Kör film ugrott be.Hasonlít arra mikor a kisértő csa mászik föl a kútból. -
#1294 szar 'vicc' volt bocs.. -
#1293 köszi