2374
  • neptum
    gond megoldva
  • neptum
    azon a pályán amikor már a Valhallába vagyok van egy rész amikor van 2 lógockodó az egyiket nekem kellet berakni arra felmászok lejön és valamit beindít de hogy mit az jó kérdés a másik kart meg ha ráugrok az is lemegy és kinyílik egy ajtó amin nem tok bemeni mert mire oda érnék lecsapódik
  • Dante73
    Azt az izét betoltam, majd vagy vissza, vagy erre lehet menni. Ha jól értem, akkor visszafelé kell mennem. De akkor erre minek kell jönni? Ez most magas nekem...
  • Dante73
  • Donát9
    :(((akor végigviszem az Anniversaryt.:(((
  • Klemice
    hát azon nem igen fut
  • Donát9
    Ott ez van ASUS Extreme AX550 Series
    ASUS Extreme AX550 Series Secondary
  • benőmenő
    köszi a segítséget!
  • dante3
    vezérlőpult/rendszer/eszközkezelő
  • Donát9
    Hogyan tudom megnézni milyen a videó kártyám ??
  • jirzi
    föl mész szembe a gyűrűvel ,átlövöd a "q"t oldalazol jobbra "e"betű,és ahogy a kötél feszül lelöki a követ
  • Evin
    Ha már kiszedted a lenti tartókat (1 vagy 2), akkor a legfölső szinten, ameddig csak fel tudsz menni, lesz egy rés, ami fölött van egy gyűrű. A gyűrű falának szélén meg egy élet"izé", fel fogod ismerni. Fel kell lengeni az élet"izéhez".
  • benőmenő
    hy!
    Mexico-ban van egy olyan rész ahol egy oszlopon van egy kőkocka mellette pedig megrepedezve a talaj
    hogyan tudnám itt lelökni azt a követ? mert 1 bapja próbálkozok és még nem sikerűlt
  • ult1mate
    Melyik kombóval lehet fejest lőni?Nem jövök rá.
    nagyjából vágom, de mégsem megy.
  • Kandurex
    ühüm :)
  • Donát9
    Hogy tudom megnézni milyen a videó kártyám ?
  • Dante73
    Ha még kezdő vagy, akkor behívod anyut, odaállsz a fal elé, leteszed a kezeid a földre, majd elrúgod magad.... Lehetőleg fel irányba, mert ha előre teszed, bibis lesz a kobakod....
    Amúgy Space (ugrás) hosszan. Immár az első rész óta.... De csak párkánynál működik.
  • Kandurex
    hogy kell a kézenállást csinálni?
  • bogyoka
    mégis segítséget kérnék!!!!!!!!

Még a Groft Manornál járok, valami HEAD pályán, a jobb- és baloldali rácsok fent vannak, középen ég a tűz, hátul 2 lehúzó kar nem müködik, a többi igen, és amit forgatni kéne az sem müködik, valaki segítsen, régi TR-es vagyok, de itt nem tudok már mit felfedezni.
  • Dante73

Itt, merre? Nem látom az utat. Csak amerről jöttem.
  • CroftManor
    Revisit Location fül
  • CroftManor
    Egyébként a PDAba vannak a replay levelek, de érdekes módon nem lehet benni semmit se csinálni, nincs benne ellenfél se a pályán
    Csak rewardokat lehet összegyüjteni.
  • Prince23
    Nekem is sokáig települt. viszont a játék imádnivaló :D
  • strebacom
    Ez miért települ ilyen sokáig??? 20perc...
  • zso23
    Arctic Sea: Helheim pályán vagyok, 4 darab piros követ kellene, megtalálnom egy meg van, a másodikat csak látom de nem tudok beúszni érte, hogy lehet oda bemenni illetve merre van a többi kő mert nem találom. A kardokat már kihúztam a láncból.
  • Maxtreme
    Na olyan nincs bent hálisten :)
    Olyan frusztráló rész mint amiről beszélsz (ott én is majdnem megreptettem az ablakon gépet ) nincs. Sőt még hasonló idegtépő rész sem :)
  • rage at work
    Kérdés azokhoz, akik végigvitték :

Hány olyan rész van a játékban, ahol félő, hogy az ember belerakja a billentyűzetet a monitorba ? :) Nálam ezek leginkább a tizedmásodpercre kiszámolt időkapcsolós részek, illetve mint mondjuk az Anniversary vége felé az a kis falon körbeugrálós, időre menő rész, amiről már Youtube animáció is készült, hogy hogyan lehet legkönnyebben megcsinálni :)
  • Maxtreme
    Igen ezt tudtam, a baj annyi volt hogy én 1folytában rossz helyre akartam eljutni :D (volt 1 oszlop amihez nem vezetett út. Gondoltam valahogy oda kell levergődni )
    De nem. Ahogy rájöttem hogy sokkal inkább felfelé kéne haladni, már nem volt gond :D
  • sjucus
    Valaki tud segíteni az 1300 hsz-szel kapcsolatban?
    Végül is a kérdés nem csak kaqkk-nak szólt.
  • Maxtreme
    Nekem sem, mivel már kivégeztem :)

Rövid értékelés tőlem, pontokba szedve:

Ami tetszett:
    - Hozza a régi Tr-ek feelingjét (bár megjegyzem így is jóval könnyebb fejtörők szempontjából mint a legend elõtti részek.)
    - Remekül optimizált motor
    - Szép grafika (bár helyenként kicsit elnagyolt, de nem vészes a dolog)
    - Változatos helyszínek
    - Az adott pályához remekül illõ aláfestõ zenék
    - Látványos átvezetõk

Ami nem:
    - Nincs Croft Manor
    - A Sonar mapnak semmi értelmét nem láttam
    - Buta AI (mondjuk ez minden Tr-nél így volt)
    - Kicsit bugos a fizikai motor
    - Az animációk elég összecsapottak
    - 1-2 idegtépő rész
    - Lehetett volna hosszabb is

89%
  • CroftManor
    Ott ugye alul kell kitolni a kék köveket, aztán ha a forgó köveken ráugrasz azokra az oszloszerűségekre,amin peremek vannak, akkor ha Natla beléd akarna lőni egyet, akkor jó irányba haladsz. Van egy rész, ahol kampó van a csáklyának, nem az ami alul van, ez felül, ott felmászol és kilendülsz a kis peremre...így feljutsz még egy szintet és a kalapáccsal szét töröd a kéken izzó köveket hátul...
    szal hosszú
  • bogyoka
    már rájöttem, nem kell segíteni:D
  • sjucus
    Én is elakadtam Mexikóban a 3 csapdás folyosón. Azt látom, hogy a 3.-nál nincs felnyitva a két széle, de nem tudok továbbjutni. kaqkk, ha elolvastad a prividet légyszi válaszolj!
    Vagy, aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg! Köszi!
  • Maxtreme
    Srácok nekem is kéne help :)

Ennél a résznél:

kép 1

Merre kell menni?
    Remélem nem jól gondolom hogy erre kép 2

A képeket azért csak link formájában tettem be, mert spoileresek lehetnek.
  • bogyoka
    Segítséget kérnék!

A Grof Manornál tartok, ráállok egy kőlapra, kinyilik két oldalt kapu, oda kéne mennem? De nem érek odáig, mert becsukódik a rács.
    Vagy más irányba kell haladnom? Csak annyit kérek, hogy jól gondolom-e, hogy a kaput érjem-e el mikor kinyilik, vagy nem.

Előre is köszönöm.
  • Maxtreme
    huhh hát ez nem lett (lesz) hosszú ahogy nézem :)
    Gondolom a víz alatti map (hajó után) az utolsó.
  • bogyoka
    köszönöm sikerült, jól írtad le nekem
  • borix
    Birom ahogyan mászik a falon Lara.Mikor legelőször láttam a Kör film ugrott be.Hasonlít arra mikor a kisértő csa mászik föl a kútból.
  • Klemice
    szar 'vicc' volt bocs..
  • EmThor
    köszi