Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
na ide sikerült
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
adj email-t azt oda küldöm
Légyszi tedd fel datára vagy akárhova, csak ne rapidra! Épp töltök onnan és utána 15percet kell várni 😞
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tudna valaki adni egy ezutáni mentést? Ez után rögtön jó lenne, nagyon az elején van, de hátha többször nem fordul elõ.
miután megszereztem a Shiva köveket hogyan juthatok vissza errõl a helyrõl a szoborhoz?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
most ha szemben állok a szoborral akkor a bal karjából jön fény
hogyan tudnék átkerülni a jobb oldalihoz
bocsi lehet nekem nehéz a felfogásom
Steam: [HUN]Feriggno
thaiföldön járok és a shiva szobor bal karjából már odavezettem a fényt a fejjel lefelé állóhoz, de hogy kell átjutni a masik karhoz?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nab: Köszi a mentést!<#worship>#worship>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Megnézem, mert nagyon király játék!
Más mondjuk nincs is ilyen platform ugrálós, mászkálós stílusban. Csak ez, meg Prince.
Nekem olyan problémám lenne,hogy mikor elakarom indítani,azt írja ki,hogy nézzem meg az extrásban a videót,amit én megis tettem,újra elíndítom,de ekkor is ugyan ezt írja ki...Mi a gond?
más: Ha ebben a nag teremben ahol kis kockák forognak körbe körbe a legfelsõ torony maradt csak meg akkor fel lehet csinálni még? Mert ugye a keringõ kockák jó helyen vannak, lehet rajtuk ugrani, de középtájt magasságban még nincs ilyen gyûrû, és a legmagasabb torony tetején is nyitva a kapocs, és ezért hátul már nem lehet felmászni, mert torlasz... így nem tudom hogy jutok a legfelsõ szétütendõ kapocshoz :S HELP!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
PSN ID.: Beegabor
LINK
Csak tudnám hogy az istenbe másszak a láncon hogy sikerüljön...
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Azon a pályán vagyok ahol elöször kell motorozni!
El kell forgatni a Maják idö "kerekét" h megnyiljon a másvilág kapuja!
Fel vettem egy csontváz fejet,ezzel el is forgattam az egyik kereket,ott alul történt is valami,de hiába megyek le nincs ott semmi,és az elsö kereket pedig még mindig nem tudom elforgatni!
Valakinek ötlete?
és van egy kicsit olyan érzésem, hogy nagyon de nagyon picit lehetett volna még jobb, fõleg az óriás szobros részeknél, egy fura érzés, hogy ez rendbe van, de egy csipetnyi akármi és epikus mû
Hangok a helyükön vannak, zenék jól mennek a történésekhez. 10/10
Történet. Átlagosnál kissé fordulatosabb, igazi TR sztori. szerintem élvezetes, de nem ez a lényege, ill nem csak ez.10/9
Kihívás; Általában útkeresés. Filózás, hogyan is jutok oda. Sokszor ravasz. Sokszor pusztán csak anyád! feeling. 10/9
Irányítás; A gyenge pont. Kamerakezelés miatt sokszor nehezen irányítható, Larára ragad a kamera, fogalmad sincs, elõre, vagy oldalra kellene ugrani, ha egyáltalán látsz valamit. Ugyanis olyan is van, hogy semmit... PL a demó végén leszakadó cuccba késõbb bele lehet menni, és bele is ragadtál ezzel a lépéssel. Kamera is bemegy veled, irányérzék egy pillanat alatt semmi... és ilyenkor Lara "magától" kanyarodik, attól függõen, hogy áll hozzá képest a kamera. Nekem úgy 3 percig tartott kijönni onnan... Szûk helyeken dettó, ugyanez. 10/6
Összességében az utóbbi idõk legjobb TR-je, eddig. (4.pályán vagyok) Igazi TR hangulat, irányítási gyerekbetegségekkel. 10/8 (és fél...)
http://www.freetvmaci.info/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Írna valaki egy értékelést a játékról. Grafika, kihívás, történet stb.
www.gportal.hu/bioshock