2374
  • neptum
    utolsó pályán vagyok ott akadtam el amikor 4 követ kell megkeresni aból 3 meg van de az utolsó követ nem találom sehol a kardokat kiszedtem a láncból az az 1 kő merre van ?
  • Empty
    Kiáll a kő tetejére de mint ha fölötte lebegne! Ha szélére megy akkor meg leesik de a kő meg nem mozdul! "E" betű meg véletlenül sem jelenne meg mint más mozgatható tárgynál! Mindig elszúrnak egy játékot néhány bosszantó mozdulattal. De hát semmi sem lehet tökéletes!
  • strebacom
    Az mitöl lehet hogy néha indokolatlanul meglassul a játék...100fps-röl visszaesik 15-re és annyin is marad, amig ujra nem indítom???
  • bogyoka
    Én is ott tartok, majd írok ha sikerül valami:D
  • minimize
    az gáz, mert ott járok(nagyobb elakadás nélkül), és most kezdem igazán élvezni a játékot!
    talán az eddigi legjobb TR, ott lesz ez is a polcomon!!!
  • Empty
    Köszi! De az istenért nem tudom lelökni! Egyszer lezuhant velem együtt azóta vagy 20X próbáltam de semmi! Tán bugos szegényke!
  • CroftManor
    Kell hozzá a másik aranykoponya, amit az egyik elágazásnál találsz, ott leszálsz a motorról és lépcsős részen kell lemenni, párducok és emberek támadnak rád, ott keresgélj majd koponya ügyben. (be kell szakítani a nagy kővel a talajt)
  • Empty
    Az egyik naptár beforgatva! De mi a teendő a másikkal? Mi kell hozzá és merre található nagyjából? Teljes megakadás!
  • MerlinW
    5 helyen lehet megállni. 2 rom ahol az összegyűjtendő tárgyak vannak, 2 naptáras bejárat és a templom főbejárata.
  • Klemice
    róma zh-ig sincs sok hátra :D azt létesítem előnyben
  • bogyoka
    A forgatós naptárnál vagyok de nem tudom elforgatni, pedig ott egy halálfej is.
  • bogyoka
    Én is Mexico-ban járok most kezdem, de eltévedtem, de próbálok minden helyen megállni:))
  • Maxtreme
    Pedig onnan már nincs sok vissza a játékból :-)
  • Klemice
    hát én továbbmentem motor nélkül és eljutottam a kalapácsos terembe amihez már nincs türelmem
  • DerStauner
    na de merre??? ahol a két bot által közrefogott folyosón van egy akadály, próbáltam motorral nekimenni, és valahogy átvergődni rajta, de nem sikerült. arra kell egyáltalán menni?? mert ezen a pályán több út is van, de eddig ez az, ami jónak tűnik, mert a többi mindig zsákutcába torkollik.
  • royaltom
    Köszi mindkettőtöknek!!
  • Kandurex
    és ne felejtsd el a szobor kezeket visszaállítani (ergo: a mérlegeket visszanyomni)
  • Klemice
    hát mit bemozgatod a kis szobrokat úgy hoy visszatükrözzék a fényt amíg be nem jön a videó
  • royaltom
    Sziasztok!
    A nagy Síva szobornál akadtam el,a szobor két kezébe már beleraktam a két kis gömböt vagy bogyót,de ott alul az a két kicsi szobor akiknek a kezében egy ilyen tükör féleség van azokkal mit kell csinálni?
    a válaszokat előre is kösz!
  • Kandurex
    köszi
  • bogyoka
    ugorj a jobb oldali falra, ott megkapaszkodik a párkányon és úgy mehetsz tovább kapaszkodva tovább.
  • Viktor9202
    Egyből a játék elején, amikot az égő házban vagyok, van előttem egy szakadék, de sehogy nem tudom átugrani. Mit kell csinálni? Segítsetek pls
  • böröczk
    Nekem van annál a résznél pont egy mentésem, valaki már kérte, épp akkor ott tartottam én is.
    Te tudsz nekem küldeni mentést arról, amit az alábbiakban leírtam? : )
  • LMNO
    Fantasztikus bugba ütköztem...
    A mexikói pályán lent vagyok, ahol volt az a 4 szobor, ott lementem a motorral, felszedtem azt a koponyát; na most itt mentettem egyet, kiléptem, és később amikor betöltöttem, akkor az egyik ugrató elé rak le, a motorom meg sehol :S És így kurvára nem tudok semerre sem eljutni, mert az út mind2 végén ugrató van, a motorom meg lent van az ugrató mögött. Amúgy most már gondolom vissza kéne menni a felszínre, de hiába - mert motor nélkül nem tudok.
    Ha valaki tudna adni egy mentést ahol kb itt tart (és JÓL tölti be ez a szar) azt megköszönnném, mert nekem csak jópár órával ezelőtti mentésem maradt...
  • böröczk
    Halihó,

Valaki tudna nekem küldeni ettől a résztől nem messze lévő mentést? Semmiképp ne utána legyen, mindenképp előtte. Vagy akár ha valakinek balesetből van mentése ennél a résznél, megköszönném. : )

cím: [email protected]

• Klemice
    nem kell betenni a botot... menj tovább
  • DerStauner
    helló!

most vagyok az első teles pályán, és elakadtam. méghozzá ott, hogy felmásztam arra a nagy forgó oszlopra, fénysugarak megvoltak, ajtó kinyit, és motorral megyek tovább. na most itt elértem egy részhez, ahol a földön van egy bot. látom a helyét is, ahova be kéne tenni, viszont nem tudom, mert túl magasan van. mi a megoldás?
  • Krisztiam #1345
    az első pályán, hogy kell kijutni? mert nem tudok ott vagyok ahol a két sárkányfej van :DDD
  • jirzi
    szivesen pont ott tartottam
  • böröczk
    Utóbbi. : )
  • Evin
    Akkor sem vonatkozik rád, mert nálunk dec5 előtt nem valószínű, hogy magyarul megjelenik.
  • Kandurex
    A pálya elején a ruha választásnak van valami jelentősége? Vagy csak dekoráció?
  • bogyoka
    ne mász fel rá, hanem ha lent vagy a talajon, akkor nyomd meg a Q-t és az E betüt nyomd meg, lefog esni a feje, ha arra a részre gondolok ahol jársz.
  • skygt90
    hi! elakadtam még a legelején a vizes pálány ott amikor már bent vagyunk a föld alatt az építméényben és van 2 kígyó szobor....az eggyikhez a bal oldalira oda viszem a két követ amit találok és ha meghúzok egy kart akkkor elkezd lángolni a kígyó szobor szája....de a másikhoz ha odamegyek akkor kiírja hogy nyomjam meg a Q-t....felmászok rá de onnantól nemtudom mit kell csinálni :S ...írja hogy nyomjam az e betűt...de nem történik semmi :S ...valaki segítsen plz
  • Klemice
    nekem meg másra kell a pénz
  • Krisztiam #1337
    engem igen, mert megveszem eredetiben :P:)
  • Klemice
    nemtom, minket itt a fórumban nem érint a hivatalos megjelenés :P
  • Krisztiam #1335
    vajon mi lesz, ha lejár az idő? :)

trunderworld
  • Klemice
    bakker azok a kupák tényleg életet növelnek áá most esett le pedig régebben még olvastam is róla..
  • CroftManor
    Ha lentről betolod a két kék követ, akkor a forgó köveken kell felfelé jutnod, és szétütni a kalapáccsal azt a kettőt, amit már alul betoltál, aztán ahol van a gyűrű fent, ott kilengesz a szélére és felmászol, ott van egy életnövelő kupa... ott is haladsz még feljebb és a végln azon a forgó kő oszlopon kell, hogy feljuss.