Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
big THX
<#worship>
skyli991
Amúgy nekem a tüzes résznél ugyanúgy ment ha minden efektet bekapcsoltam és ha mindent ki, akadt a tûztõl. Pedig nagyon hangulatos 😊 JÓl néz ki az egész 😊

Scharnhorst át kell jutnod ennek az ajtónak a másik oldalára. A falon fel lehet mászni és ajtó fedõ kövére rá lehet majd ugrani.
skyli991
köszi!

Evin
Ahol felvetted a tárgyakat, az egyik alatt lehet visszafelé jutni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

urbijoe
http://mihd.net/59g68cm
na ide sikerült

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bogyoka
A csákányoddal ereszkedj le, és szembe mész a fal felé, ott feltudja lõni a csákányt és felmászol és ott vagy fent. Keresd, hogy megjelenjen a Q betû.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

urbijoe
a data.hu szarakodik
adj email-t azt oda küldöm

skyli991
köszi! Amúgy nekem is vistám van, 2gb rammal és 320-as vinyóval, de nvidia karival. Mitõl lehet a hiba? A videókari driverem is egész új.
Légyszi tedd fel datára vagy akárhova, csak ne rapidra! Épp töltök onnan és utána 15percet kell várni 😞

urbijoe
nekem ugyan ez volt

ez a mentés
elvileg az utána levö tengeres pálya

rage
Valakinél volt ez, s kapott is mentést utána.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

skyli991
Másnak nem volt olyan, hogy az elsõ pályán, amikor az ajtónál van egy õsz hajú öreg hapsi meg egy néger aki ránk lõ, akkor lefagy?
Tudna valaki adni egy ezutáni mentést? Ez után rögtön jó lenne, nagyon az elején van, de hátha többször nem fordul elõ.

Nemtom hogyan bírom ki december 5-ig,mert sztem én beruházom rá,akkor viszont nem szeretem elõtte letölteni. A zenék tényleg olyan jók benne? Mert az nekem mindenben elég fontos tényezõ.
üdv!
miután megszereztem a Shiva köveket hogyan juthatok vissza errõl a helyrõl a szoborhoz?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

böröczk
Szép ez a szögletes kör. : )

Kumiho #2179

benőmenő
sry lehet hogy én vok a béna
most ha szemben állok a szoborral akkor a bal karjából jön fény
hogyan tudnék átkerülni a jobb oldalihoz
bocsi lehet nekem nehéz a felfogásom
Hyder
a másik karjánál lévõ "lift" fent lévõ karjára fel kell ugrálni, hogy leereszkedjen, de elõtte a lift meglévõ része alá kell tolni a ketrecet

Steam: [HUN]Feriggno

benőmenő
sziasztok
thaiföldön járok és a shiva szobor bal karjából már odavezettem a fényt a fejjel lefelé állóhoz, de hogy kell átjutni a masik karhoz?
Evin
Továbbra is december 5, amennyire tudom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

urbijoe
köszi

MerlinW
Elsõ, mert a lángoló Croft Manor csak az epilogus. Második Thaiföld, harmadik Manor, negyedik Mexico, stb

[merlinw.org]

urbijoe
a polipos a második pálya?

Nincs mit 😊
Eisenhower
na amikor fent vagy a legamagasabb forgo bigyon vagy egy szikla ahova rá kell ugranod majd körbemászni az oszlopot ugy jutsz fel ahol ujabb gombot kell megnyomni 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Attelee
Nemsoká jön a Prince is<#kacsint>

nab: Köszi a mentést!<#worship>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

kirol
Ok! 😊

Megnézem, mert nagyon király játék!
Más mondjuk nincs is ilyen platform ugrálós, mászkálós stílusban. Csak ez, meg Prince.

MerlinW
Nézd meg, mert jól összevágott elõzmények video😊

[merlinw.org]

MerlinW
/facepalm

[merlinw.org]

kirol
Én nem néztem meg, mégse csinálja! 😄

Biztos az a baj, hogy megnézted.

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne,hogy mikor elakarom indítani,azt írja ki,hogy nézzem meg az extrásban a videót,amit én megis tettem,újra elíndítom,de ekkor is ugyan ezt írja ki...Mi a gond?
"E" betût is nyomkodd mászás közben, de erre nem én jöttem rá, hanem visszaolvastam 😛

más: Ha ebben a nag teremben ahol kis kockák forognak körbe körbe a legfelsõ torony maradt csak meg akkor fel lehet csinálni még? Mert ugye a keringõ kockák jó helyen vannak, lehet rajtuk ugrani, de középtájt magasságban még nincs ilyen gyûrû, és a legmagasabb torony tetején is nyitva a kapocs, és ezért hátul már nem lehet felmászni, mert torlasz... így nem tudom hogy jutok a legfelsõ szétütendõ kapocshoz :S HELP!
Eisenhower
bahh megvan xD

Eisenhower
és rájöttél már hogy kell mászni a láncon visszafelé mert én még nem 😄 help

kirol
Na magyarítás ügyben tud már valaki valamit?

Nem mintha olyan sok szöveg lenne benne. 😊

Seth
Én nem respectelném azt az optimalizálást, mert kurvaszarul megy a 4 éves 6600-omon <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Huhh, az a pálya ahol az a midgod lõ ránk meg ilyen nagy buzi oszlopokat kell ledönteni az jól megfingat. Fél órája ugrálok össze vissza az oszlopokon, 2-t ledöntöttem, de a többit nem tudom hogy kell. Ugye a talpuknál ki kell tolni a követ és felül ott lesz amit szét kell verni, de hogy lwehet azokhoz lejutni? :S
Mivel többeknek gondja volt vele feldobtam a naptáras pálya mentését csak el kell forgatni a kart és nyílik is a kijárat.

LINK
Jó, megoldódott, kikapcs majd vissza és hál isten onnan kedzte...

Csak tudnám hogy az istenbe másszak a láncon hogy sikerüljön...
Attelee
Igen az a Tigris Fej hiányzik az elsö kerékröl,de h merre van azt nem tudom?!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Prince23
Kipróbáltam én is a teljes verziót. lenyûgözõ eddig. Elsõ benyomása nálam sikerült! Grafika gyönyörû, respect az optimalizálásért. Gyönyõrûen fut max felbontással, max beállításokkal a játék tavalyi vga-kon (8800 GT). Hangok jó minõségûek. Kamera kezelés csak akkor rossz mikor ugrálni kéne. Lara szebb lett mint valaha. persze a játék terén.

valaki fel tudna tenni rapidshare-re vagy valahova egy mentést a havas pályáról az elött mielött az utolsó kalapácskoz érnél és van egy bejátszás valami földön fekvõ óriásról, nekem ott megállt minden 😞 Senki sem mozog és a menübõl sem tudom újratölteni mert ugye ha ESC-et nyomsz akkor csak pause a videóra space meg újraindítja 😞 Mekkora geci fos szar bugos... hihetetlen, mennyiszer nem mûködött benne valami, vagy ha meghaltam visszatöltéskor már más volt vagy ki se nyílt meg ilyenek... Menteni meg nem merek mert mindig hibaészleléssel elszáll nekem is :S
Dante73
Menj visszafelé. Meglesz a másik fej is....

http://www.freetvmaci.info/

Attelee
Na elakadtam én is!
Azon a pályán vagyok ahol elöször kell motorozni!
El kell forgatni a Maják idö "kerekét" h megnyiljon a másvilág kapuja!
Fel vettem egy csontváz fejet,ezzel el is forgattam az egyik kereket,ott alul történt is valami,de hiába megyek le nincs ott semmi,és az elsö kereket pedig még mindig nem tudom elforgatni!

Valakinek ötlete?

ez az elsõ újgenerációs tr szerintem telitalálat , nekem egyedüli negativum a motorozás, ott nagyon érzõdik a konzolos hatás... a többi rendben van

és van egy kicsit olyan érzésem, hogy nagyon de nagyon picit lehetett volna még jobb, fõleg az óriás szobros részeknél, egy fura érzés, hogy ez rendbe van, de egy csipetnyi akármi és epikus mû
Dante73
Grafika ugyan nem egy Crysis, de majdnem, mindezt nagyon szépen optimalizálva. Egyszerûen gyönyörû! 10/10.
Hangok a helyükön vannak, zenék jól mennek a történésekhez. 10/10
Történet. Átlagosnál kissé fordulatosabb, igazi TR sztori. szerintem élvezetes, de nem ez a lényege, ill nem csak ez.10/9
Kihívás; Általában útkeresés. Filózás, hogyan is jutok oda. Sokszor ravasz. Sokszor pusztán csak anyád! feeling. 10/9
Irányítás; A gyenge pont. Kamerakezelés miatt sokszor nehezen irányítható, Larára ragad a kamera, fogalmad sincs, elõre, vagy oldalra kellene ugrani, ha egyáltalán látsz valamit. Ugyanis olyan is van, hogy semmit... PL a demó végén leszakadó cuccba késõbb bele lehet menni, és bele is ragadtál ezzel a lépéssel. Kamera is bemegy veled, irányérzék egy pillanat alatt semmi... és ilyenkor Lara "magától" kanyarodik, attól függõen, hogy áll hozzá képest a kamera. Nekem úgy 3 percig tartott kijönni onnan... Szûk helyeken dettó, ugyanez. 10/6

Összességében az utóbbi idõk legjobb TR-je, eddig. (4.pályán vagyok) Igazi TR hangulat, irányítási gyerekbetegségekkel. 10/8 (és fél...)

http://www.freetvmaci.info/

balee4
nem tudjátok, h ezen a pályán a relic-ot hogyan lehet megszerezni? (ott van a nagy szobor mögött)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

saxicola
Helló!

Írna valaki egy értékelést a játékról. Grafika, kihívás, történet stb.

www.gportal.hu/bioshock

Jah jah már megvan kösz. 😊
Nem csak felül hanem mind a kb4szinten el kell forgatni.
lalakov