2374
  • Klemice
    a végén ahol le kell csatolni az oszlopokat van egy oszlop kő amihez nem férek oda, azt hogy tolom be?
  • jirzi
    örömmel
  • xido
    jé..feltudok rá?megpróba,kösz:)
  • jirzi
    állj a párkányra és onnan jump
  • neptum
    valaki esetleg ? nem találom sehol az ta rohadt követ már mindent bejártam lassan 2-t megtaláltam 1 ilyen töröny részbe ahol viszont 2-nek kellet volna lenni (a jobb oldali toronyba) csak 1 volt hol a másik ? ez az utolsó pályán van a víz alatt
  • kiara1907
    sikerült.köszike
    eszembe nem jutott volna
  • strebacom
    Driver hiba volt..visszatettem a 180.42-et azzal nagyon jól fut....de az oprendszer is valóban csak alpha verzió...
    Más:
    Beállítotam az egyik naptárat, de a másikat nem tudom megmozdítani, mit kell tennem???
    Köszi!!!
  • xido
    sziasztok!

nagyon gyengét kérdeznék...2 fejezet,a hajó elsüllyedése után csini sziklák alatt,vízesés..felmászás...jobbra felmászva műtárgy..majd balra felmászva tovább,de hogy?..végig kapaszkodok,amíg engedi,de utána bárhogy ugrok,messzebb van és kapaszkodót se látok...
  • kiara1907
    köszi megpróbálom.
  • kiara1907
    felmásztam thor szobrán és eljutottam így az első "emeletre",de innen már csak körbe-körbe megyek nem tudom hol lehetne fel menni.valaki?
  • Klemice
    utolsó pálya nagyteremben való ugrálgatás erre kilép a játék áh utálom az ilyet :D
  • [Jakuza]
    A legegyszerubb modja, ha felallsz arra a ko tetejere ami Thor kesztyujevel mozgathato, a fejed feletti vizkopon talalhato karikaba lovod a koteledet, majd iranyba allsz ahonnan legeloszor lemasztal, belengeted magad arra es elugrasz, ha jolcsinaltad, akkor mar csak fel kell ket parkanyt kapaszkodnod. A nehezebbet nem irom le, mert ez joval rovidebb.

(gondolom ez a veszelyes vizes palya a Thor szobor lesz, ahol a kalapacs es a pajzsa mozgathato.)
  • kiara1907
    help hogy jutok ismét fel a tetejére a veszélyes vizes pályánál mert sehol nem találom az utat.
  • [Jakuza]
    XP-n is belassul, ha az elsimitas maxra es az arnyekok be vannak kapcsolva. Pedig nincs gyenge gepem, sot...
    Az arnyekok kikapcsolasa utan viszont megszunt a belassulas.
  • [Jakuza]
    A 4 tront is betoltad az asztalhoz ?
  • Emcsy
    Mexicóban járok, a Xibalba résznél. Mintha egy trónteremben lennék. Megszereztem mind a 4 követ, belehelyeztem középre. Ráálítottam a motoromat és Larat a négyzet alakú kőre, hogy belesüppelyedjen.....de ezután mit kell még csinálnom?!
  • sjucus

Na nekem itt fagyott le a gép!
  • MerlinW
    Vista-n belassul valóban, XP-n villám gyors végig.
  • MerlinW
    Talán a Windows7-64bit(beta) -tól... ami még nagyon nem béta. Winbeta a release neve:) Te most egy a bemutatókon használt pre-alpha verziót használsz. Win7 beta 2009 tavaszán jön.
  • strebacom
    köszi szépen!!!
  • DerStauner
    most megint nem tudom a továbbra a választ.

az utolsó pályán vagyok, ahol körbe-körbe kell ugrálni, és az oszlopokat hátratolni, majd felmenni a legfelsőbb szintre, és ott is csinálni valamit.

nos, a problémám az, hogy lementem az alsó szintre, betoltam 2 oszlopot a helyére (van egy 3. is, amin van jel, de oda nem tudok ugrani). ezek után viszont hogyan jutok újra fel???
  • [Jakuza]
    A lasssulast az arnyekok okozzak, eppen ezert az arnyekok kikapcsolasa utan altalaban megszunik ez a problema.
  • Evin
    A gyűrűkön a kis ábrák mind egyszerre a mező felé nézzenek.

A lassulás meg attól lehet, hogy összeakad egy másik programmal. Nézd meg, hogy egy másik program nem fogja e le a procit. Nálam ez volt az oka.
  • kiara1907
    jó sikerült oda felmászni,de után hogyan kell tovább menni,mert én csak körbe-körbe megyek.
  • strebacom
    A naptárt hogyan mire kell beállítani???
  • kiara1907
    sziasztok.Thaiföldön vagyok itt ahol a nagy thor szobor van és a sárkányokból jövő vizet kell elállítani.már lejutottam,meg is szereztem a következő ereklyét,el is toltam az oszlopot a helyére,de hogy tudok feljutni,semerre sem lehet vagy csak én nem látom.
  • strebacom
    Valaki????
  • sjucus
    Hol tudom megszerezni a mexikói pálya föld alatti kapujánál levő kapcsolóhoz a fejet?
  • sjucus
    A szobrokat úgy állítsd be, hogy a kezükben levő "legyező" fényes fele a falfelé, kifelé legyen. (Csak akkor működik, ha fent beraktad a tükröket és a karokat visszaengedted.)
  • wildangel
    kihúztad a tartókat a csillárból akkor el kell menni először a bal vagy a jobb oldalra felülre az Y-nal tudsz célkeresztet csinálni és ki kell lőni az eltört láncszemeket a jobb oldalról és a baloldalról hogy lezuhanjon a csillár a polipra és megöli a polipot és polip mögött lesz egy ajtó na ez szól neked janihunk :)
  • wildangel
    Bejutottunk a templomba a naptáros résznél!
  • wildangel
    nem neked! Rolikának
  • janihunk
    ezt most nekem irtad?? és ha igen akor hol a szobor?
  • wildangel
    A két szobrot úgy kell tologatnod hogy a legyező kifelé álljon és úgy jó lesz.
  • bogyoka
    Ha arra gondolok hol jársz, akkor úgy kell a szobrokat tologatni, hogy a kezükben levő legyezők visszaverjék a fényt. Okosabbat nem tudok írni róla, ügyeskedjél.
  • janihunk
    csáó..valaki segitsen már az elején vagyok egy vizalatti barlangban ott ahol az a nagy polip van vagy mi már kihúztam mind a 2 tartót a csilárból ami tartya.. de nemtom hova kell tovább meni már 2 napja itt szenvedek valaki irjon már vagy képet vagy valami...köszi
  • rolika43
    valaki mondja már el nekem, hogy thailand nál, hogy kell azt a két szobrot úgy beállítani, hgy ráverődjön a fény a kezére a főszernek! már vagy 2 órát baszakodtam vele, de semmi!
    valaki pls, írja le, vagy képek dobjon róla!
  • MerlinW
    Kis logika..:) Le kell sodorni. Szembe állsz a gyűrűvel kilövöd a kötelet, majd jobbra oldalazva beleakad a kötél és lesodorja a követ.
  • Klemice
    7
  • Empty
    Hány fejezetből áll a játék?