1467
  • immovable
    Ki ez a FALLEN fickó? :)

[nem fan így ne tudja, de kíváncsi] :-)
  • megalodon
    Valahol olvastam régebben(lehet nem igy van és rosszul emlékszem) Hogy Ö meg valami másik robot az ösrobotok vagy hasonló nemtom,nemismerem a Transformers történetét story-ját
  • LasDen #380
    Unicron egy geci nagy robot aki se nem Álca se nem Autobot.....azt má nem vágom, hogy hova is tartozik pontosan......áttud alakulni egy nagy kiberbolygóvá és felzabálja az összes bolygót.......
  • megalodon
    NEkem 1Transformers ujságom van.Az a rész mikor az álcák és az autobotok együtt harcolnak unicorn ellen aztán felrobbantják és hát Unicron az egy külön bolygó nem?Vagy olyasmi.
  • Szolnokboy1
    unicron túl nagy falat lenne egy filmnek, ne legyen szvsz!
  • LasDen #377
    hát én nehezen tudnám elképzelni Unicront a 3. részben.....geci nagy durvulás lenne, de mi pénz lenne csak őt megcsinálni :D meghát ő kisujjal szétbaszná a földet.......
  • 5c0rp330n
    na az sem lehet gyenge. melyik a legerősebb gonosz amúgy a transformers világában? megatron csak egy légypiszok mellette? :)
  • sandor8206
    én egyvalamiért őrülök ennek a "bukottnak" , 3. részben tuti lesz Unicron:-)+így valami alapsztorija is lesz a 2. résznek nemcsak ok robotok itt vannak és akkor most fight!
  • viizo
    repülő módban nem rossz, de robot módban nagyon broáf a kinézete
  • sandor8206
    fogalmam sincs :-)
  • 5c0rp330n
    halj meg rákban
  • macskajajj
    q: http://href.hu/x/83nb
  • 5c0rp330n
    ez mekkora a többi robothoz mérten? :)
  • sandor8206
    SPOILER

Most már tuti, hogy benne lesz Fallen a filmben, a karakter kinézete ha valakit érdekel, ok játékfigura de a filmben ilyen lesz!

FALLEN
  • [NST]Cifu
    Pontosabban az IED (Improvizált Robbanószerkezet) megsemmisítésére használják Irakban és Afganisztánban. Arrafele poénkodnak olyasmikkel, hogy útszélen leállított kocsiba raknak robbanószert, és távirányítással felrobbantják, ha egy konvoj elmegy mellette. Az eféle járművek a gyanús járműveket letolják az útról, és biztonságos távolságból megsemmisítik. A járműtest kiképzése is azért olyan, amilyen.

Mondjuk szvsz csak azért lett belőle Transformers-alapanyag, mert furán néz ki, és különben is adott a Hadsereg egyet a filmfelvételekhez. Kb. úgy, ahogy szerencsétlen Starscream is F-22A testet kapott, és véletlenül pont F-22A-k mentek a segélyhívó szóra támogatni. Ráció nincs benne, de az volt látványos, ezért az került a filmbe.
  • megalodon
    uhh dokumentációfilmet
    ismeretterjesztó volt a fejemben de dokumentumot akartam irni igy ez jött ki
  • megalodon
    Most néztem egy dokumentációfilmet a discowey world csatornán és ott volt egy kocsi és szerintem Bonecrash ilyen!
    Egy Buffalo. Aknafelkutató-megsemmisítő
  • Optimus Prime
    Cybertronian Interstellar Jet rendes nevén, a G1-es Thunderwing is ezé alakult - mondjuk nagyban ráhajaz Megatron.
    Megatron tuti visszatér, látni is a TV spotban. :)
  • Xerxész
    A nyomás valóban nagy, de lehet, hogy még süllyedés közben menti meg Skorponok, amíg még nincs olyan nagy nyomás.

De lehet, hogy nem is így lesz. Azt tudni csak, hogy lesz Megatron megint és most CyberTank lesz, ami nekem személy szerint concept artok alapján jobban bejön, mint az első rész beli alakja, a CyberJet.

Itt egy hír az egyszerűség kedvéért, ebben ír Szabi Megatronról, vannak képek is:

Megatron visszatér
  • immovable
    Űrben nincs nyomás. Tudod vákuum. ;)
  • megalodon
    Tényleg Skorponok nem pusztult meg a sivatagban! :)
    Na de az van a film végén hogy a nyomás az árokban hatalmas meg stb...
    Bár az űrben talán kissebb? :DDD de ott viszont van valami páncél vagy nemtom.
  • Xerxész
    Igen, benne lesz a második részben is.
    Csak nem képzeled, hogy kiszúrják a szemünket holmi Construction robotokkal meg Devastatorral? Nem, Megatron kell ide.

Nem tudni biztosan, hogy hogyan éled fel, de vannak olyan pletykák, amik szerint Skorponok szikrája által...Skorponok valahogy kihúzza Megatront az árokból, ahova az első rész végén dobták bele.
    De hangsúlyozom: ez csak pletyka.
    Az viszont biztos, hogy lesz a második részben is.

Esetleg itt nézelődjél Szabi hírei között:

FilmUniverzum

Jobb oldalt felül a keresőbe írd be, hogy transformers...és kidobja az összes filmről írt hírt. Szabi barátom írt már egy párat. Ő a téma felelős szakértője.
  • megalodon
    Ja erröl hallottam! Az volt!
  • immovable
    Hogy kerül újra elő azt tudja valaki?
  • megalodon
    Hogyhogy?? Ujjáéled??
  • immovable
    Az eredeti rajzfilmben meg pisztoly nem?
  • megalodon
    Érem.
    Űrjárműhöz tényleg nem kell:)
  • Xerxész
    CyberJet volt.

A második részben meg CybeTank lesz.
  • spike0007
    Pontosan!
  • immovable
    Nem vadászgép volt. Inkább valami űrjármű. Ahhoz pedig nem kellett földi minta, mivel eleve egy fejlettebb civilizációból jött. Szerintem.
  • megalodon
    Van valami amit nem értek!
    Ugye eze a robotok az űrböl jönnek és "beszkennel"-nek valami földi járművet és olyanná alakulnak,de ugye kocsiajtó,ablak stb..ezeket valahogy létrehozzák.
    Na de Megatron?? Elvileg az 1800as években találtak rá és már akkor is egy jó pár száz éve ott volt.Aztán hibernálták végig és mikor kiszabadult kapásból egy szuperszonikus vadászgéppé változott. Na olyat meg hol látott a föld alatti bunkerban??
  • Optimus Prime
    Itt a Transfrmers játék előzetes és honlapja. Legyen neki külön topicja?
    És az általam korábban említett képek a bannerhez.
  • redbull0304
  • spedway
    #333-as hszben betettem a képet, hogy melyik Construction látszik a videóban. Nincs lába, a lánctalpaiból formál kereket.
  • spedway
    Ez jól hangzik, az első film Blackout-os pusztítása is hatékony belépő volt... úgy tűnik most ezt a szerepet a Szerkesztettek veszik át:)
  • Optimus Prime
    Jó kis banner, viszont Optimusos jobb lenne az új battle damage-es képpel. Nekem megvan nagyobb felbontásban. A bolygók helyet meg inkább a piramisok kellenének, nem?
    De ezek csak ötletek
  • megalodon
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Nembírooom!!!
    Mikor lehet már megnézni!??
  • Shiwo
    ezt ki, hol írta, hogy csak az egyik karja ? szerintem a felső törzse lesz, gyanítom a gyepában a két lábát már kicsapták..
  • Optimus Prime
    Aki még mindig a spotra vadász az itt megtalálja szinte minden formában.
  • Hans von Luck
    Itt le lehet tolteni a spotot normalis felbontasban:

Moviemaze

Nezzetek meg...